Dodaj do ulubionych

akie sa kryteria usuwania postow

25.04.08, 00:14
naruszajacych netykiete?
to pytanie kieruje do szanownych Moderatorow

sa posty znikajace bez sladu jak sen jaki zloty i takie, ktore maja nawiasiki
i informacje, ze ktos naruszyl netykiete

przy czym, jak pokazuje zyci i praktyka, posty naruszajace ewidentnie
netykiete, maja tendecje do znikania bez sladu
a posty zawierajace np. PS, ktore nie pasuje niektorym Moderatorom, maja owe
straszliwe nawiasiki

z gory dziekuje za odp.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu A akie powinny byc wedlug ciebie kryteria.. 25.04.08, 02:45
      ..usuwania postow?

Czy np. prosty spam polegajacy na permanentnym wklejaniu pytan i watpliwosci
      rozwianych juz po stokroc, inaczej zlosliwe zawracanie ludziom trabki moze byc
      przyczyna usuwania postow sposobem bezsladowym?

Akie eszcze kryteria nalezaloby zastowac wg. ciebie?
      • znana.jako.ggigus Re: A akie powinny byc wedlug ciebie kryteria.. 25.04.08, 02:57
        tego nie wiem, czy a)permanetnie i czy b) po stokroc
        bp np. kiedy dosc dawno temu zadalam dawno temu pytanie wlasnie o dyrektywy
        usuwania postow, odeslano mnie do wyszukiwarki

niedawno inna forumowiczka dostala odp. bez odsylania do wyszukiwarki
        wiec mam prawo przypuszczac, ze usuwaniem postow rzadzi jeszcze
        jakis czynnik

poza tym skad ci wiadomo o jakimkolwiek permanetnym dzialaniu, skoro nie widzisz
        skasowanyc postow?
        a moze je jednak cudem jakims widzisz?
        moze ten cud wyjasnia tajemnicze znikniecie Twoich malo cenzuralnych producji?

pytania, pytania, pytania

a potem i tak ktos skasuje watek

aha, to glupawa metoda, czepiac sie literowek
        a jak juz jestesmy przy literowkach, to jest tez bledem pisanie kropki w
        skrotach typu wg (per analogiam - BEZ kropki piszemy nr, dr, ale, latwiej
        zapamietac)
        jak sie czepiac, marouderze, to najpierw trzeba sie przyznac wlasnej produkcji

no i wiesz, marouderze, ty akurat jako autor pewnego wyjatkowo sprzecznego z
        netykieta postu, ktory wlasnie zniknal bez sladu, niekoniecznie powinienes
        zabierac glos w tej dyskusji
        zreszta o ile wiem, nie jestes moderatorem

chociaz to forum otwarte, wiec wlasciwie mozesz pisac
        ale jako autor usunietego bardzo brzydkiego postu powinienes byl jednak
        przemyslec, czy warto pisac
      • znana.jako.ggigus [...] 25.04.08, 03:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • marouder.eu To zle, ze cie odeslano do wyszukiwarki.. 25.04.08, 03:21
          ..moim zdaniem prosciej byloby odeslac cie do netykiety i regulaminu forow.

Poza wszystkim molestujesz administracje monotematycznymi mailami, na ktore
          wielkodusznie otrzymujesz kilkanascie roznie formulowanych (bys mimo wszystko
          pojela) odpowiedzi.

Mysle, ze niewiele osob moze poszczycic sie tym, ze administracja podchodzi do
          nich z taka delikatnoscia, uwaga i troska jak do ciebie:)

Moj post nie byl chamski:) Na metniackie tlumczenie Brumbaka, czemu przypisal
          sobie czesc mojej wypowiedzi, odpowiedzialem mu, ze moim zdaniem ma zajoba.
          • znana.jako.ggigus Re: To zle, ze cie odeslano do wyszukiwarki.. 25.04.08, 03:26
            niestety, ale w netykiecie nie ma ani slowa o tym, na jakiej podstawie usuwa sie
            posty raz z nawiasem, raz bez

i alej nie rozumiesz, albo udajesz - korespondencja z Moderatorami wyglada tak:
            ja: - dlaczego zablokowaliscie mi IP?
            M: nie zablokowalismy
            ja: podaje symptomy blokady
            M: nie blokowalismy IP
            jesli myslisz, ze sama odpowiedz wyjasnia cokolwiek, dodam, klamliwa odpowiedz,
            to masz racje
            mozna 50 razy napisac list, nie odpowiadajac na pytanie i twierdzic, ze sprawa
            jest zalatwiona
            a nie jest
            to samo dotyczy zagninionych rzekomo linkow, ktorych Modetorzy ponos nie dostali
            ode mnie, bo w ogole ode mnie jakos ciezko dochodza chamskie posty do kasacji
            no taki los, kurde

kiedys ktos uzyl w stos. do mnie malo cenzuralnego slowa, skasowano mnie
            powod - wszczynam sprzeczke

no i ten post twoj jest nadal chamski
            mowila mama, unikaj chama
            bo potem mnie kasuja

Moderatorka kropka i netykieta: nie wiem co pijesz do kolacji, ale powinnaś pić
            tego zdecydowanie mniej
            • Gość: . Re: To zle, ze cie odeslano do wyszukiwarki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 06:54
              znana.jako.ggigus napisała:

> i alej nie rozumiesz, albo udajesz - korespondencja z Moderatorami wyglada tak:
              > ja: - dlaczego zablokowaliscie mi IP?
              > M: nie zablokowalismy
              > ja: podaje symptomy blokady
              > M: nie blokowalismy IP

oderatorzy nie maja ozliwosci lokowania ip
              a emat: co sie usuwa, a co oderuje, byl ielokrotnie oruszany na forum
              • zerva Re: To zle, ze cie odeslano do wyszukiwarki.. 25.04.08, 08:37
                Gość portalu: . napisał(a):

> oderatorzy nie maja ozliwosci lokowania ip

dministracja zawodowa ma możliwość blokowania IP ;)

Acz w przypadku ggigus nigdy taka możliwość nie została wykorzystana.
                • znana.jako.ggigus owszem byla wykorzystana i to juz 25.04.08, 16:20
                  omawialam
                  • zerva Re: owszem byla wykorzystana i to juz 25.04.08, 17:19
                    Oczywiście możesz wierzyć w co tylko chcesz.
                    To na pewno Ci w jakiś sposób pomaga :)
          • znana.jako.ggigus Ps a skad znasz korespondencje 25.04.08, 03:28
            miedzy mna a Moderacja?
            jesli moge spytac
          • siwa Re: To zle, ze cie odeslano do wyszukiwarki.. 25.04.08, 08:48
            marouder.eu napisał:

> Na metniackie tlumczenie Brumbaka, czemu przypisal
            > sobie czesc mojej wypowiedzi, odpowiedzialem mu,
            > ze moim zdaniem ma zajoba.

Jednakowoż nie wolno tak brzydko mówić.
            • marouder.eu Poszukac zamiennika? 25.04.08, 14:53
              Dobra, takie np. "fiu-bzdziu" nosi w sobie lagodniejszy moim zdaniem ladunek:)

siwa napisała:

> marouder.eu napisał:
              >
              > > Na metniackie tlumczenie Brumbaka, czemu przypisal
              > > sobie czesc mojej wypowiedzi, odpowiedzialem mu,
              > > ze moim zdaniem ma zajoba.
              >
              > Jednakowoż nie wolno tak brzydko mówić.
              >
            • znana.jako.ggigus jak widac, jednak WOLNO 25.04.08, 16:25
              tak pisac, skoro maruder nie ma notki, ze naruszyl netykiete
              a naruszyl
          • brumbak Re: To zle, ze cie odeslano do wyszukiwarki.. 25.04.08, 18:54
            marouder.eu napisał:

> ..moim zdaniem prosciej byloby odeslac cie do netykiety i regulaminu forow.
            .........
            słuszna uwaga- odsyłam cie tam - marouder
            ale marouder zapoznaj sie jeszcze z zasadami i wartościami Agory ktore
            notorycznie łamiesz
            >

>
            > Mysle, ze niewiele osob moze poszczycic sie tym, ze administracja podchodzi do
            > nich z taka delikatnoscia, uwaga i troska jak do ciebie:)
            ...
            otóż zdecydowanie nie
            administracja z zadziwiajacą delikatnością traktuje roznych agresywnych
            typków, przykładem moga byc ci trollujący na forum Kuchnia- wegetarianizm

>
            > Moj post nie byl chamski:) Na metniackie tlumczenie Brumbaka, czemu przypisal
            > sobie czesc mojej wypowiedzi,
            ....
            wskaż gdzie marouder, przypisujesz mi wypoweidź której nie popełniłem i znów
            nieładnie się zachowujesz an forum marouder

nawet wyraziłem się z wielka estyma że sam bym tego lepiej nie ujął :)))

odpowiedzialem mu, ze moim zdaniem ma zajoba
            ...........
            mylisz sie marouder - spójrz wreszcie w lustro
            • marouder.eu Zgodnie z sugestia zmieniam okreslenie.. 25.04.08, 20:15
              ..twojej przypadlosci z "zajoba", na lagodniejsze, tj. fiu-bzdziu:)
    • siwa Re: akie sa kryteria usuwania postow 25.04.08, 08:47
      Prosiłam, żebyś nie pisała PSów i nie śmieciła kilkoma odpowiedziami na ten sam
      post. Skup sie i napisz wszystko na raz. Nie mamy specjalnej komórki obsługi
      ggigusia, więc wolimy Twoje pytania w pakietach. A cenzuruję Cię, żebyś mogła
      zobaczyć ile niepotrzebnego szumu generujesz.

Kiedy się cenzuruje, a kiedy wycina bez śladu
      • jureek Re: akie sa kryteria usuwania postow 25.04.08, 09:54
        siwa napisała:

> Prosiłam, żebyś nie pisała PSów i nie śmieciła kilkoma odpowiedziami na ten sam
        > post. Skup sie i napisz wszystko na raz. Nie mamy specjalnej komórki obsługi
        > ggigusia,

Eeee, nawet Ty przed przekręcaniem nicka powstrzymać się nie możesz?
        Jura
        • siwa Re: akie sa kryteria usuwania postow 25.04.08, 10:52
          Wydawało mi się, że odmieniam, nie przekręcam. Jak Plastus.
          O Tobie też mam mówić "czytam jureeka", bo inaczej będzie przekręcanie?
          Nie dajmy się zwariować.
          • jureek Re: akie sa kryteria usuwania postow 25.04.08, 12:06
            siwa napisała:

> Wydawało mi się, że odmieniam, nie przekręcam. Jak Plastus.
            > O Tobie też mam mówić "czytam jureeka", bo inaczej będzie przekręcanie?
            > Nie dajmy się zwariować.

Ze mną inna sprawa, bo ja się o to nie obrażam, więc spokojnie możesz się do
            mnie nawet per jorguś zwracać :)
            Z Ggigus jest trochę inna sprawa, bo wiem, że ona zwraca szczególną uwagę na
            nieprzekręcanie jej nika, więc uważam, żeby tego nie robić, no i nic mnie to nie
            kosztuje, żeby nie przekręcać.
            OK. Przyjmuję wyjaśnienie, że nie zrobiłaś tego złośliwie i teraz raczej mi
            głupio, że doszukiwałem się złośliwości, tak gdzie jej nie było.
            Jura

• znana.jako.ggigus co do nicka - jest dosc prosta zasada 25.04.08, 16:26
              tego, co sie da odmieniac itego, co nie
              proponuje siwej, aby zajrzala do Slownika Ort. Jez. Pol.
              • siwa Re: co do nicka - jest dosc prosta zasada 25.04.08, 22:20
                W moim słowniku nie ma słowa ggigus.
                A np. platfus odmienia się
                • znana.jako.ggigus brawo siwa! 26.04.08, 15:41
                  wlasnie to jest problem, ze ggigus to nick zenski
                  ale i ten problem jezykoznawcy rozwiazali.

Takie slowa mozna zostawic bez odmiany (chociaz jest wyrazna tendencja do
                  odmieniania w jez. pol.).
                  Szczegolnie jednak nalezy uwzglednic wole wlascicielki nicka, jesli nie zyczy
                  ona sobie odmiany.
                  wiec juz chyba wiesz, co powinnas zrobic.

I jeszcze zyczylabym sobie, zebys oprocz kwestii zwiazanej z odmana mojego
                  nicka, swoich kompetenecji moderatorki zawodowej nie ograniczala do kasacji
                  postow i blokady nicka i IP, ale takze i do udzielania ODPOWIEDZI na pytania w
                  zwiazku z ww. czynnosciami.
                  Nie trace nadzie, siwa, ze kiedys zaczniesz sie wywiazywac z obowiazkow
                  moderatorki zawodowej.

buzka!
            • snajper55 Re: akie sa kryteria usuwania postow 25.04.08, 16:42
              jureek napisał:

> Z Ggigus jest trochę inna sprawa, bo wiem, że ona zwraca szczególną uwagę
              > na nieprzekręcanie jej nika,

Odmiana nie jest przekręcaniem. Napiszesz do siwej, a nie do siwa. Prawda ?

S.
              • znana.jako.ggigus tobie tez snajperze proponujem, abys 25.04.08, 16:47
                sie zapoznal z regulami odmiany
                one istnieja
                a ja nie ucze za darmo
                • znana.jako.ggigus errata: porponuje - literka m jest 25.04.08, 16:48
                  u mnie kolo przecinka i stad te ludyzmy, snajperze
                  zebys tylko nie ulegl falszywej sugestii

normalnie rutynowo usuwam te m, ale czasem mi wyskna
                  • marouder.eu Re: errata: porponuje - literka m jest 25.04.08, 16:55
                    Hmm, Ggigus, czy mogla bys przynajmniej na kilka godzin zaprzestac klekotu??

PS. Klekotu klawiatury rzecz jasna!
                    • znana.jako.ggigus a dlaczego tej rady nie zastosujesz sam? 25.04.08, 16:58
                      to forum otwarte, choc jak widac, nie dla wszystkich
                      dla ciebie jest

no i czekam na odp. w sprawie mojej korespondencji z SZP Moderatorstwem
                    • snajper55 Re: errata: porponuje - literka m jest 25.04.08, 17:31
                      marouder.eu napisał:

> Hmm, Ggigus, czy mogla bys przynajmniej na kilka godzin zaprzestac klekotu??

Jak ma zaprzestać, skoro klekot to jej jedyny sens życia. Klekot klawiatury,
                      oczywiście.

S.
                • james_bond007 Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 09:28

> sie zapoznal z regulami odmiany
                  > one istnieja

61.1. Wszystkie imiona polskie powinny być odmieniane (jedyny wyjątek:
                  Beatrycze). Imiona odmieniamy, korzystając z wzorca odmiany wyrazów pospolitych
                  o podobnie zakończonym temacie.

so.pwn.pl/zasady.php?id=629609
                  • marouder.eu Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 09:38
                    Mn. Kto, co? Ggigusia (zdrobniale Ggigus!)
                    Dp. Kogo, czego? Ggigusi
                    Cel. Komu, czemu? Ggigusi
                    Bier. Kogo, co? Ggigusi
                    Narz. Z kim, z czym? Z Ggigusia
                    Msc. O kim, o czym? O Ggigusi
                    Wol. O! Ggigusiu!

I tak to idzie:)
                    • jureek Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 09:42
                      Zdrabnianie to już chyba coś więcej niż neutralna emocjonalnie odmiana, nieprawdaż?
                      Jura
                    • james_bond007 Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 12:45
                      Moim zdaniem to powinno odmieniać się tak, jak np. Gołdap:

M. Ggigus
                      D. Ggigusy
                      C. Ggigusi
                      B. Ggigus
                      N. Ggigusą
                      Ms. Ggigusi

Mam wątpliwości co do celownika.

No chyba żeby pomijać łacińską koncówkę, i wtedy leciałoby to tak:

M. Ggigus
                      D. Ggigi
                      C. Ggidze
                      B. Ggigus
                      N. Ggigą
                      Ms. Ggidze
                      • jureek Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 12:52
                        Ale dowcip. Normalnie boki zrywać. Żałosne widowisko w wykonaniu pożytecznych
                        trolli.
                        Jura
                        • james_bond007 Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 12:57
                          Jestem najzupełniej poważny.
                          Jesli nie zgadzasz się z tym, co napisałem, zaproponuj, jak wg ciebie powinna
                          wyglądać ta odmiana.

Wiem, że brak ci poczucia humoru i miewasz problemy z rozróznieniem, co jest
                          dowcipem, a co nie, ale - jak być może zauważyłeś - w powyższym poście nie ma
                          żadnej emotikony. Co powinno być dla ciebie pewną wskazówką.
                          • jureek Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 13:38
                            james_bond007 napisał:

> Jestem najzupełniej poważny.
                            > Jesli nie zgadzasz się z tym, co napisałem, zaproponuj, jak wg ciebie powinna
                            > wyglądać ta odmiana.

Przypominam, że nie jesteśmy na forum "jak najlepiej dokuczyć Ggigus".

> Wiem, że brak ci poczucia humoru i miewasz problemy z rozróznieniem, co jest
                            > dowcipem, a co nie,

Złośliwość to nie to samo co poczucie humoru.
                            U Ciebie typowo chińskie poczucie humoru.
                            Mówiła mi znajoma, że nic tak nie bawi Chińczyków, jak nabijanie się z innych, a
                            jak ten inny jeszcze jakoś się wyróżnia, np. jest biały, to mogą godzinami się
                            zaśmiewać. Gdy jej raz zdarzyło się wywrócić na rowerze, to myślała, że
                            poumierają ze śmiechu.
                            Jura

Jura
                            • snajper55 Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 16:34
                              jureek napisał:

> Przypominam, że nie jesteśmy na forum "jak najlepiej dokuczyć Ggigus".

Ja uważam, że tym wątkiem sprawiamy Ggigusi ogromną przyjemność. Raz nie musi
                              sięgać do agresji, żeby zwrócić na siebie uwagę.

S.
                              • znana.jako.ggigus biedny snajper, 26.04.08, 19:00
                                ofiara agresji na forum o moderacji.
                                Zaprawde biedny, biedny snajper.
                                • snajper55 Biedna ggiguś. 26.04.08, 20:04
                                  Ja nie czuję chorobliwej potrzeby bycia w centrum zainteresowania. Ja nie muszę
                                  skupiać na sobie uwagi innych agresywnym jazgotem.

S.
                                  • Gość: ggigus ej snajperze, coraz lepiej ci idzie IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.08, 21:24
                                    juz zajmujesz sie analiza mojej skromnej osoby, juz w i e s z, jaka
                                    jestem, a jaka nie itepe
                                    obsesja, snajperze, Twoja kwitnie, az milo

Absolutnie nie krzywdzic drugiego czlowieka, absolutnie... - powiedzial Zygmunt
                                    Kaluzynski. Oj, snajperze, koncze, bo musze zmienic wizytowke.
                                    Papapa.
                                    • snajper55 Re: ej snajperze, coraz lepiej ci idzie 27.04.08, 09:39
                                      Gość portalu: ggigus napisał(a):

> juz zajmujesz sie analiza mojej skromnej osoby,

W poście, na który odpowiadasz, pisałem o sobie.

S.
                                      • znana.jako.ggigus alez snajperze, odrobina logiki 28.04.08, 21:34
                                        nie zaszkodzi, nawet wtdy gsy trzeba pielegnowac obsesje.

Skoro pisales, czego NIE robisz i czym NIE jestes w tym watku, domniemywam, ze
                                        pisales o mnie, a nie o siwej albo giwi np.
                                        albo kropce, albo kims innym.

Jesli juz jestes na etapie analizy i porteretu psych. innych forumowiczowm mozna
                                        pogratulowac rozwoju obsesji, co niniejszym czynie.
                                        Z prawdziwa przyjemnoscia zreszta!
                            • james_bond007 Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 21:00
                              jureek napisał:

> Przypominam, że nie jesteśmy na forum "jak najlepiej dokuczyć Ggigus".

wcześniej znana.jako.ggigus npisała:

>tobie tez snajperze proponujem, abys
                              sie zapoznal z regulami odmiany
                              one istnieja
                              a ja nie ucze za darmo

To ggigus zaczęła dyskusję o odmianie. Zgodnie z jej sugestią zapoznajemy się z
                              regułami odmiany.
                              Jeśli nie odróżniasz poważnej dyskusji od robienia jaj - to cóż ja ci mogę
                              poradzić w tej sytuacji?
                              • znana.jako.ggigus alez jamesie! 26.04.08, 21:31
                                raczysz zartowac chyba!

co jest smiesznego w dyskusji o fleksji, jesli, jak widac, wielu forumowiczow ma
                                z tym problemy
                                bez przesady, jamesie

co prawda od fleksji do erupcji zlosliwosci, a potem do psychologicznej analizy
                                niektorych forumowiczow niedaleko, ale to juz nie wina fleksji
                                • james_bond007 Re: alez jamesie! 27.04.08, 10:38

> raczysz zartowac chyba!
                                  >
                                  > co jest smiesznego w dyskusji o fleksji, jesli, jak widac, wielu forumowiczow m
                                  > a
                                  > z tym problemy

No własnie nic nie ma. I nie mam pojęcia, dlaczego Jureek uznał ją za dowcip.
                        • znana.jako.ggigus :)) 26.04.08, 13:56

• siwa Re: tobie tez snajperze proponujem, abys 26.04.08, 14:20
                        Ale dopełniacz od Gołdap jest Gołdapi, czyli Ggigusi. Tak jal pisałam.
                        W r.ż. się zmiękcza końcówkę.
                        Z Gołdapią, z GGigusią.
                      • emka_waw To brzmi jak międzynarodowe mistrzostwa czkawki ;) 27.04.08, 21:02
                        Gig, gig, gig, szklankę wody proszę :)
                  • brumbak111 Re: tobie tez jamesie proponujem, abys 26.04.08, 09:51
                    james_bond007 napisał:

"Brumbak, czy ty rzeczywiście jestes taki cham, czy tylko sobie jaja robisz?" -
                    Kropka do brumbaka. Do chwili obecnej brak odpowiedzi...
                    • marouder.eu Dawno cie nikt nie opjordolil Brumbak? 26.04.08, 10:03
                      To ja moge to zrobic, chrzaszczyku.
                      • brumbak111 Re: Dawno cie nikt nie opjordolil marouder? 27.04.08, 15:27
                        spójrz wreszcie w lustro trollu
                        to Ty najwięcej tu śmiecisz
                    • james_bond007 Re: tobie tez jamesie proponujem, abys 26.04.08, 12:53

> się reaguje

Nie zauważyłem, żebyś przestał być chamem.
                      Znaczy twoja reakcja nie była odpowiednia.

>james pomyliłeś mnie z kimś innym

Zaraz, to nie ty nosisz zaszczytny tytuł Pierwszego Chama Forum Gazety? Nie bądź
                      taki skromny...

>czy ty jestes takim chamem, czy grasz tylko rolę chama na forum ?

Odpowiem ci na to pytanie niezwłocznie po tym, kiedy ty odpowiesz na pytanie Kropki.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75373022&a=75427695
              • jureek Re: akie sa kryteria usuwania postow 26.04.08, 09:43
                snajper55 napisał:

> Odmiana nie jest przekręcaniem. Napiszesz do siwej, a nie do siwa. Prawda ?

Owszem napiszę do Siwej, ale nie do Siwusi albo Siwiutkiej.
                Jura
                • marouder.eu Myslisz, ze obrazilaby sie? 26.04.08, 10:05
                  jureek napisał:

> snajper55 napisał:
                  >
                  > > Odmiana nie jest przekręcaniem. Napiszesz do siwej, a nie do siwa. Prawda
                  > ?
                  >
                  > Owszem napiszę do Siwej, ale nie do Siwusi albo Siwiutkiej.
                  > Jura
                  • jureek Re: Myslisz, ze nie 26.04.08, 10:21
                    Nie obraziłaby się, bo na pewno nie zdrabniałbym jej nicka w celu wyrażenia
                    mojego protekcjonalnego do niej stosunku, tak jak to robicie w stosunku do Ggigus.
                    To bardzo tani chwyt w dyskusji.
                    Jura
                  • jureek Re: poprawka - MYŚLĘ, że nie 26.04.08, 10:21
                • snajper55 Re: akie sa kryteria usuwania postow 26.04.08, 11:12
                  jureek napisał:

Bo Siwa nie posługuje się nickiem Siwiutka, a Gigusia posługuje się nickiem Giguś.

S.
                  • jureek Re: akie sa kryteria usuwania postow 26.04.08, 12:32
                    snajper55 napisał:

> Bo Siwa nie posługuje się nickiem Siwiutka, a Gigusia posługuje się nickiem Gig
                    > uś.

Udajesz ślepego, czy naprawdę nie widzisz? Siwa posługuje się nickiem Siwa, a
                    Ggigus posługuje się nikiem Ggigus, ewentualnie znana.jako.ggigus. Nie Gigusia,
                    ani Giguś. Naprawdę przekracza Twoje możliwości intelektualne zapamietanie tego?
                    Jura
                    • siwa Re: akie sa kryteria usuwania postow 26.04.08, 14:18
                      Ja byłam przekonana, że to jest forma bez polskich znaków od Giguś.
                      • jureek Re: akie sa kryteria usuwania postow 26.04.08, 14:44
                        siwa napisała:

> Ja byłam przekonana, że to jest forma bez polskich znaków od Giguś.

Sam też tak myślałem, aż nie wyprowadzono mnie z błędu. Wszystko to jednak nie
                        jest takie istotne. Uważam, że jeśli ktoś nie życzy sobie przekręcania nicka i
                        dodatkowo jest wrażliwy na tym punkcie, to można to życzenie uszanować, to
                        przecież nic nie kosztuje. Tymczasem mam wrażenie (a właściwie pewność), że
                        Snajper do spółki z Jamesem Bondem i Maruderem specjalnie, złośliwie prowokują
                        Ggigus i chcą ją zdenerwować. Żałosne to widowisko.
                        Jura
                        • znana.jako.ggigus [...] 26.04.08, 15:46
                        • marouder.eu Nie! Nie prowokuje! Moim zdaniem.. 27.04.08, 14:16
                          ..zastanawianie sie nad odmiana, jej wlasciwa forma lub jej zupelnym brakiem w
                          konkretnym przypadku, nie jest prowokacja.

PS. Poza tym dla juzerki Ggigus mam akurat sporo sympatii, choc uwazam, ze
                          bezpotrzebnie robi na forach za jakas "zewnetrzna funkcje" trolla Brumbaka.
                          • hiperrealizm troll i to do tego jaki bezszczelny! 01.05.08, 20:46
                            wierzyć się nie chce!
                            =========================
                            marudny daj ludziom żyć to i tobie będzie łatwiej!
                  • znana.jako.ggigus niestety, snajperze, nie posluguje sie 26.04.08, 15:56
                    nickiem, o jakim piszesz.
                    Wyjasnialam to juz ze sto razy, jak widac, masz problemy z przyjeciem wyjasnien
                    do wiadomosci.
                    Mimo twoich problemow, nic ani nikt nie upowaznia cie do wypowiedzi o moim nicku.

pozdrowka
                    • snajper55 Re: niestety, snajperze, nie posluguje sie 26.04.08, 16:25

> nickiem, o jakim piszesz.

Nie podaję, racz zauważyć, Twojego oficjalnego nicka. Ty możesz twierdzisz, że
                      forum Wegetarianizm nieoficjalnie ma nazwę Kuchnia vege, ja mogę twierdzić, że
                      Ty nieoficjalnie jesteś Ggigusia czy nawet Ggiga a oficjalnie używasz
                      zdrobnienia Ggiguś.

S.
                      • znana.jako.ggigus nadal przypominam, snajperze, ze nic 26.04.08, 18:58
                        oprocz niezaprzeczalnych przymiotow Twojego charakteru, nie upowaznia cie do
                        wypowiedzi o moim nicku.
                        • snajper55 Re: nadal przypominam, snajperze, ze nic 26.04.08, 19:55

> oprocz niezaprzeczalnych przymiotow Twojego charakteru, nie upowaznia cie do
                          > wypowiedzi o moim nicku.

Wolność słowa mnie upoważnia.

S.
                          • jureek Re: świetny dowcip 26.04.08, 20:29
                            snajper55 napisał:

> Wolność słowa mnie upoważnia.

Cenzor odwołujący się do wolności słowa. Dobre.
                            Oczywiście i cenzor powinien móc z wolności słowa korzystać, jakby to
                            paradoksalnie nie zabrzmiało.
                            Nie identyfikuję się z hasłem: nie ma wolności dla wrogów wolności
                            Jura
                            • marouder.eu Czy obywatel kierowca MZK, gdy po pracy.. 27.04.08, 14:19
                              ...zasiada zamiast jak dotychczas za kolkiem, za stolem w domu lub knajpce,
                              nadal pelni funkcje, czy jest prywatna osoba nie reprezentujaca nikogo i niczego
                              poza soba?
                              • jureek Re: kat gadający o niezbywalnym prawie do życia... 27.04.08, 15:54
                                ... cenzor powołujący się na wolność słowa - to poprostu śmieszne jest.
                                Jura
                              • jureek Re: teoretycznie jest oczywiście możliwe... 27.04.08, 19:40
                                ... żeby ateista był księdzem, przeciwnik kary śmierci katem, pacyfista
                                żołnierzem zawodowym, a wegetarianin rzeźnikiem. Dlaczego więc zwolennik
                                wolności słowa nie miałby być cenzorem?
                                Jura
                • siwa Re: akie sa kryteria usuwania postow 26.04.08, 12:03

O :) A dlaczego nie? ;))) Jak ładnie.
                  Przyznam, że zawsze mnie najbardziej śmieszył wołacz, jak do mnie się różne
                  osoby zwracają per "siwo".
      • znana.jako.ggigus [...] 25.04.08, 16:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka