Dodaj do ulubionych

komunikacja z administracja

IP: *.aster.pl 17.03.09, 18:19
w jaki sposob uzytkownik, ktory nie posiada konta, wiec mail na forum@agora.pl
odpada, moze skontaktowac sie z administracja?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: komunikacja z administracja 17.03.09, 18:27
      Nie trzeba mieć konta w portalu gazeta,pl aby wysłać e-mail pod adres forum@gazeta.pl .
      • Gość: poi Re: komunikacja z administracja IP: *.aster.pl 17.03.09, 18:51
        a odpowiedz z fusow mam czytac?
        • giwi Re: komunikacja z administracja 17.03.09, 18:58
          Administracja odpowie Ci na to konto, z którego wyślesz mail.
          • Gość: poi Re: komunikacja z administracja IP: *.aster.pl 17.03.09, 19:09
            nie chce narazac sie na spam pochodzacy z serwerow gazety.
            • weekenda Re: komunikacja z administracja 17.03.09, 19:35
              to nie pisz
            • snajper55 Re: komunikacja z administracja 17.03.09, 19:41
              Gość portalu: poi napisał(a):

> nie chce narazac sie na spam pochodzacy z serwerow gazety.

To napisz zwykły list. Taki ze znaczkiem. A jeśli obawiasz się spamu z Gazety w
              skrzynce pocztowej, to podaj adres zwrotny na poste restante.

S.
              • giwi Re: komunikacja z administracja 17.03.09, 19:55
                Najlepiej na cudzej poczcie na drugim końcu miasta, bo istnieje prawdopodobieństwo przekupienia listonosza przez Gazetę. Przychodzić
                po odbiór należy w ciemnych okularach i peruce. :-)
                • jureek Re: komunikacja z administracja 18.03.09, 15:29
                  No i wszystko po staremu. Wycięto zwrócenie uwagi, że aesi trollują, ale samo
                  trollowanie zostawiono.
                  Jura
                  • w.iwo Re: ... 18.03.09, 17:58
                    pytanie zadane na początku jest "trochę" irracjonalne, stąd humorystyczne podejście użytkowników do odpowiedzi, nie ma się co dziwić... raczej radować się że ludzie cieszą się poczuciem humoru...

zaś administracja odpowiedziała poważnie, mimo oczywistości problemu...
                    czego można chcieć więcej ?
                    • jureek Re: ... 18.03.09, 18:33
                      w.iwo napisała:

> pytanie zadane na początku jest "trochę" irracjonalne, stąd humorystyczne podej
                      > ście użytkowników do odpowiedzi, nie ma się co dziwić... raczej radować się że
                      > ludzie cieszą się poczuciem humoru...

Zbiorowe natrząsanie się z kogoś to raczej dość specyficzny rodzaj poczucia humoru.

> zaś administracja odpowiedziała poważnie, mimo oczywistości problemu...
                      > czego można chcieć więcej ?

Może tego można chcieć, żeby ci, którzy decydują o tym, co może zostać na forum,
                      sami nie popisywali się trollowaniem.
                      Wiem, wiem - niedzisiejszy jestem z takimi oczekiwaniami.
                      Jura
                    • Gość: poi Re: ... IP: *.aster.pl 18.03.09, 18:36
                      w.iwo napisała:

> pytanie zadane na początku jest "trochę" irracjonalne, stąd humorystyczne podej
                      > ście użytkowników do odpowiedzi, nie ma się co dziwić... raczej radować się że
                      > ludzie cieszą się poczuciem humoru...

w czym tkwi jego irracjonalnosc? czy to przypadkiem nie w netykiecie napisano,
                      aby uwazac z humorem? szczegolnie jesli niektorym jego poziom wydaje sie
                      ulokowany ponizej niezbednego minimum. aesi wiedza o tym doskonale i trolowali z
                      premedytacja. nie pierwszy i nie ostatni raz.
                      • w.iwo Re: ... 18.03.09, 22:04
                        Kiedy filozof odpowiada, przestajemy rozumieć, o co pytaliśmy...

Ludzie są różni, musisz wiedzieć że różnie też odbiorą Twoje pytanie... tak samo
                        jak i moją wypowiedź potraktowałeś zbyt emocjonalnie i zamiast życzliwego
                        uśmiechu odczytałeś jad kobiecy :o)
                        Takie jest forum, zawsze sobie to uświadamiam, kiedy przypominam sobie ulubiony
                        wątek (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=89120783)... pomaga mi
                        nabrać dystansu do odpowiedzi na moje pytania ;o)

A jeśli chodzi o Twoje pytanie, to nie wiem jakiej odpowiedzi się spodziewałeś ?
                        Telefon (czerwona słuchawka i wklepywanie linków), fax (olbrzymie koszty
                        papieru), list (przy naszej poczcie problemy staną się nieaktualne), gadu-gadu
                        (no może dyżur nie byłby taki zły) - ale przy tym wszystkim założenie konta
                        pocztowego nie jest tak czasochłonne jakby się wydawało.

Zawsze zwracam się na adres mailowy "centrali" lub częściej bezpośrednio na
                        adres moderatora forum, które mnie interesuje. Zawsze działa. No i żeby
                        otrzymać odpowiedź potrzebny jest adres zwrotny...

pozdrawiam
                        • Gość: poi Re: ... IP: *.aster.pl 18.03.09, 22:59
                          gdzie te emocje? bylo konkretne pytanie i kilka faktow, ktore smialo mozna
                          nazwac "suchymi".

odpowiedz miala byc jasna i prosta. z poczty korzystac nie zamierzam. moje
                          potrzeby sa znikome.

wzajemnie.
            • pacynka.genovevy Re: komunikacja z administracja 18.03.09, 09:23

> nie chce narazac sie na spam pochodzacy z serwerow gazety.

No to nie ma innego wyjścia, musisz nauczyć się czytać w myślach :>

A może zainteresuj się adresami tymczasowymi. Niektóre z nich mają
              spore możliwości i mogą istnieć wystarczająco długo, abyś mógł
              odebrać wiadomość, oczywiście zakładając, że ktoś Ci odpisze :>
              • w.iwo Re: komunikacja z administracja 18.03.09, 09:52
                jeśli chodzi o korespondencję listowną, to rzeczywiście istnieje
                niebezpieczeństwo pobrania śladów DNA... ale zawsze zostają znaki dymne ;o)
                żeby nie było zarzutów że administracja jest jakaś nieelastyczna, powinna się
                nad tym poważnie zastanowić i wrócić do starych tradycyjnych metod nadawania
                sygnałów świetlnych... oczywiście należałoby wcześniej podpisać umowę ze Strażą
                Miejską, żeby nie ponosić kosztów nadmiernych mandatów za zadymianie okolicy...
                w grę wchodzi również zapewnienie jakiegoś dobrego punktu widokowego w każdym
                większym mieście... ale oczywiście to już szczegóły organizacyjne...

pozdrawiam wiosennie ;o)
    • Gość: poi a moze administracja sie wypowie? IP: *.aster.pl 17.03.09, 20:15
      • kropka Re: a moze administracja sie wypowie? 17.03.09, 20:33
        a wysłałeś maila/list pocztą/umyślnym bezdomnym/ z adresem zwrotnym?
        No bo jak i gdzie ma się wypowiedzieć?
        • Gość: poi Re: a moze administracja sie wypowie? IP: *.aster.pl 17.03.09, 21:09
          przy pomocy klawiatury i myszki (naciskajac odnosnik "odpowiedz").
          • snajper55 Re: a moze administracja sie wypowie? 17.03.09, 21:51

> przy pomocy klawiatury i myszki (naciskajac odnosnik "odpowiedz").

Sądzisz, że administracja jest w stanie wymyślić jakaś odpowiedź, której już nie
            dostałeś ? Nie sądzę, aby zaproponowali Ci użycie gołębi pocztowych lub sygnałów
            dymnych.

S.
            • Gość: poi Re: a moze administracja sie wypowie? IP: *.aster.pl 17.03.09, 22:00
              interesuje mnie zdanie kogos kompetentnego, czyli administracji.
        • adam.eu Do Kropki 18.03.09, 21:35
          Kropko, czy mogę Cię ładnie poprosić o link lub jakieś inne wyjaśnienie słów w Twojej sygnaturce?
          Cyt.:
          "........oraz rozstrzygnięć Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu ....."

Proszę po raz drugi, pierwszą prośbę usunięto :(
    • siwa Re: komunikacja z administracja 18.03.09, 08:34
      Kontakt z nami jest wyłącznie mailowy.
      Oskarżenia, że rozdajemy spamerom adresy mailowe osób, które z nami korespondują
      są absurdalne.
      Możesz założyć (niekoniecznie na gazeta.pl, jeśli obawiasz się inwigilacji)
      maila tylko do korespondencji z nami. Nie przewidujemy innych form
      porozumiewania się z użytkownikami.
      • Gość: poi Re: komunikacja z administracja IP: *.aster.pl 18.03.09, 18:22
        siwa napisała:

> Kontakt z nami jest wyłącznie mailowy.

patrzac na twoj post odnosi sie wrazenie, ze nie tylko.

> Oskarżenia, że rozdajemy spamerom adresy mailowe osób, które z nami koresponduj
        > ą
        > są absurdalne.

nie wiem kto was oskarza o takie czyny, ale skoro tak twierdzi, to niewykluczone, ze wie cos czego nie wiesz ty. poza tym wydarzenia ze stycznia wydaja sie malo absurdalne.

> Możesz założyć (niekoniecznie na gazeta.pl, jeśli obawiasz się inwigilacji)
        > maila tylko do korespondencji z nami.

chyba nie ma az takiej potrzeby mnozyc byty skoro jednak odpowiadasz. giwi twierdzi, ze administracja wie kim jestem, wiec wspominasz o inwigilacji jakby post factum.

> Nie przewidujemy innych form
        > porozumiewania się z użytkownikami.
        >

najwyzej pojde za rada snajpera, ktora pewnie jego zdaniem byla niezwykle zabawna i wysle bezdomnego.

dzieki za usuniecie troli, chociaz tylko czesciowe. widac, ze rozsadek goruje.
        • Gość: poi widze, ze bezdomny snajpera zniknal, wiec IP: *.aster.pl 18.03.09, 18:26
          raczej nie skorzystam z porady.
      • Gość: poi Re: komunikacja z administracja IP: *.aster.pl 28.04.09, 07:44
        siwa napisała:

> Kontakt z nami jest wyłącznie mailowy.
        > Możesz założyć (niekoniecznie na gazeta.pl, jeśli obawiasz się inwigilacji)
        > maila tylko do korespondencji z nami. Nie przewidujemy innych form
        > porozumiewania się z użytkownikami.

bzdura. moge zacytowac wasza odpowiedz. :-)
      • Gość: poi czesc dalsza ostatniego postu IP: *.aster.pl 29.04.09, 00:17
        skoro to tylko sprawa elegancji (patrzac na watek
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=94588957 ), to pozwole sobie
        przytoczyc wymiane mailowa z administracja. przyczyn jest kilka. wymienie
        najbardziej istotne. nie jest to sprawa indywidualna, gdyz wiele osob moze
        znajdowac sie w takiej sytuacji jak moja. kwestia elegacji, ale... odpowiedzi
        administracji. i najwazniejsza - to jest jedyny sposob potwierdzenia, ze
        niezalogowany uzytkownik 'poi' i nadawca tego maila, to ta sama osoba. ponadto
        bedzie to swego rodzaju uwienczenie tego watku. milej lektury zycze. przede
        wszystkim administracji. :-) swietnie byloby gdyby administacja mimo wszystko
        odniosla sie do tesci pierwszego maila. na przyklad siwa, bo anonimowemu
        administratorowi (temu odpowiadajacemu) zabraklo chyba odwagi.
        ------
        pisuje jako niezalogowany - "poi". dlaczego wiecznie wyrzucacie moje posty?
        ostatnio wrecz hurtowo niezaleznie od tego co napisze. naprawde nie rozumiem
        skad to wredne traktowanie. tym bardziej jesli spojrzy sie na wpisy innych
        uzytkownikow (np. link w ostatnim wyrzuconym watku). czy ktos potrafi to
        racjonalnie wytlumaczyc? swoja droga daje sie zauwazyc omijanie moich watkow
        przez administracje. to jakiej prywatne animozje, czy po prostu brak pomyslu na
        odpowiedz? stawiane pytania sa najczesciej dosc proste.
        ---
        Nie mamy możliwości potwierdzenia, że niezalogowany użytkownik to faktycznie Ty,
        w związku z powyższym nie możemy udzielić informacji na temat kasowanych postów.
        ------
        tak ciezko sprawdzic ip w naglowku?
        ---
        Otrzymałeś już odpowiedź, że nie możemy udzielić Ci informacji na temat

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka