Dodaj do ulubionych

Forum Ksiązki - ekhmm?

17.04.09, 14:38
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=94155557&v=2&s=0
ktoś się ustosunkuje? czy niech zdechnie smiercia naturalną?
Obserwuj wątek
    • mirabelka.m Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 17.04.09, 15:29
      Ja z chęcią dowiedziałabym się dlaczego mnie tak potraktowano. Kto
      mi może to wyjaśnić dlaczego Administracja Forum usilnie stara mi
      się wmówić coś co jest nieprawdą! Tylko nie za bardzo wiem gdzie
      uderzyć, żeby dostać obiektywną odpowiedź, bo niestety zaczynam z
      przerażeniem stwierdzać iż na Gazecie.pl panuje nieładna prywata.
      pozdrawiam Małgosia

ps. jeszce raz przepraszam, byłam święcie przekonana ze to Ty mi
      wciskasz ciemnotę w tych meilach, że Ty mnie obrażasz i nazywasz
      oszustem, a tu taki "joke" to Twoi Administratorzy Główni.
      • dzieneusz Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 17.04.09, 15:57
        Możesz, jak to napisałaś, uderzyć tu. Przeczytanie tej informacji też powinno pomóc.
      • zerva Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 17.04.09, 16:11
        Otrzymałaś w tej sprawie wyjaśnienie mailem (a właściwie była ich cała seria).
        To że wyjaśnienie Ci się nie podoba nie sprawi, że zmienimy swoją decyzję.
        • jureek Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 17.04.09, 17:27
          Dziwna jest jednak sytuacja, że moderator forum nie widzi w wątku niczego
          nieregulaminowego, a mimo to wątek jest usuwany. Co ciekawe, administracja nie
          wyjaśnia nawet aesowi, dlaczego wątek usunęła, a ogranicza się tylko do
          stwierdzenia, że my wiemy lepiej.
          Jeżeli wątek rzeczywiście powinien był zostać usunięty, to logicznym wydaje się,
          żeby lokalny aes wiedział dlaczego, chociażby po to, żeby na przyszłość sam mógł
          podobne wątki usuwać.
          Przypadek ten w dziwny świetle stawia współpracę aesów z zawodowymi.
          Jura

P.S. Wyrazy uznania dla aesa forum książki za to, że nie kręcił, tylko jasno
          postawił sprawę.
        • braineater Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 17.04.09, 19:40
          ja tylko chciałbym dodać, że ze względu na specyfikę Książek, gdzie oboje aesów
          ingeruje tylko kiedy naprawdę istnieje taka potrzeba, właśnie zapewniliście
          swoimi cięciami wzmożony ruch na forum przez następne kilka dni. Naprawdę nie
          prościej wytłumaczyć swoją decyzję?

(ja wiem o co chodzi, ale raz już z tej strony miałem wyssane z palca zarzuty o
          złamanie poufności korespondencji, więc w tym momencie mam związane ręce)
          • siwa Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 20.04.09, 11:34
            Sprawdzasz maile, prawda?
            • braineater Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 20.04.09, 12:48
              niezła metoda:) Tak czy tak, dzięki za parę lat bezawaryjnej współpracy.
              Maili nie sprawdzam, bo skrzynka wciąż nie działa tak, jak powinna.

Przy okazji - proponowałbym jednak wybór nowego AEsa, bo Nchyb od dłuższego
              czasu nie pojawia się na forum, plus doświadczenie uczy, ze jedna osoba nie
              zawsze jest w stanie to ogarnąć.
              • giwi Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 20.04.09, 13:12
                Jeśli nie sprawdzasz maili, to skąd wiesz, że poczta nie działa? :-) Do odbioru maili działa wystarczająco. Do mnie wszystko dochodzi. :-)
                • braineater Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 20.04.09, 13:25
                  spoko, przecież się nie będziemy o pocztę spierać. Choć nadal stoję na
                  stanowisku, że można było wszystko spokojnie wytłumaczyć i to czy odebrałem
                  Waszego maila, czy nie, ma w tym niewielkie znaczenie, skoro cała sytuacja
                  rozbija się o to, że chcieliście uniknąć dymu, którego się nie da uniknąć, tak
                  na dobrą sprawę. Z mojej strony w każdym razie koniec buntu na pokładzie i raz
                  jeszcze dzięki za współpracę. Choć w ramach gestu miłosierdzia, możecie mi też
                  skasować uprawnienia na Katowicach i pobocznych forach, bo tam faktycznie
                  aesowanie męczy. Wtedy do podziękowań dorzucę szczerą wdzięczność :)
                  • bartoszcze Re: Forum Ksiązki - ekhmm? 20.04.09, 14:18
                    No co Ty, Setta samego chcesz zostawić?:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka