katinka 31.10.04, 22:08 Czy może ktoś z Was polecić mi notariusza w Warszawie? Czy są jakieś kancelarie, w których najpierw bezpłatnie można się dowiedzieć jaki byłby koszt przeprowdzonej transakcji? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal1001 Re: notariusz godny polecenia 02.11.04, 23:33 Paweł Cupriak - kancelaria na Grzybowskiej. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, eleganckie biuro, ceny wg stawek max (chyba wszędzie takie same). Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: notariusz godny polecenia 03.11.04, 21:55 A czy mogę poprosić o jakiś telefon do tej kancelarii? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Prośba do Katinki 03.11.04, 21:33 Witaj:) katinka napisała: > Czy może ktoś z Was polecić mi notariusza w Warszawie? > Czy są jakieś kancelarie, w których najpierw bezpłatnie można się dowiedzieć > jaki byłby koszt przeprowdzonej transakcji? Katinko, mam do Ciebie prośbę: czy z Twoich informacji bądź doświadczeń wynika, że za wstępne wyliczenie kosztów umowy pobierane są jakieś opłaty? Bardzo mnie Twój post zaskoczył - wydawało mi się, że za tego typu czynności przygotowawcze (tak to nazwę) nie płaci się, ale może się mylę. Możesz się odezwać w tej kwestii? Z góry dziękuje - pozdrawiam Cię serdecznie. B. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: do Bebiak 03.11.04, 22:05 bebiak napisała: > Katinko, mam do Ciebie prośbę: czy z Twoich informacji bądź doświadczeń wynika, > > że za wstępne wyliczenie kosztów umowy pobierane są jakieś opłaty? > Bardzo mnie Twój post zaskoczył - wydawało mi się, że za tego typu czynności > przygotowawcze (tak to nazwę) nie płaci się, ale może się mylę. Możesz się > odezwać w tej kwestii? > Z góry dziękuje - pozdrawiam Cię serdecznie. B. Witam, Przepraszam za tak zadane pytanie, ale po raz pierwszy będę korzystać z usług notariusza i nie za bardzo orientuję się w tych kwestiach. Chciałabym Ciebie uspokoić,że nie spotkałam się z takimi praktykami ani nic o takich przypadkach nie słyszałam. Pytanie to wynikło jedynie z mojej małej wiedzy na ten temat.Myślałam, że stosuje się tu również podobne praktyki jak przy innych usługach, gdzie nawet za zwykłą konsultację trzeba płacić. Czyli rozumiem,że jak zadzwonię do pierwszej lepszej kancelarii, wyłuszczę o co mi chodzi to powinnam otrzymać informację o orientacyjnym koszcie i to bezpłatnie. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś