Dodaj do ulubionych

developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU!

04.04.05, 14:37
mam podpisaną notarialnie umowe kupna mieszkania od developera.niestety na skutek przedluzania w banku, musze podpisac aneks.developer mowi- ze skoro umowa jest zrobiona u notariusza to aneks tez powinien....

co p.Bebiak na to ?
przeciez to moja wolna wola czy robie normalnie czy notarialnie
Obserwuj wątek
    • kkarolinka Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 04.04.05, 16:20
      Kupujesz mieszkanie za kupe kasy a żal Ci 300 zł za aneks u notariusza? Bank
      się spóxnie, rozumiem że to twój bank- więc twoja sprawa / wina/. Czy wszyscy
      są tak powaleni ?
      • smbsone Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 04.04.05, 16:26
        sama jestes powalona.przeczytaj co piszesz.kupuje mieszkanie na kredyt.wiec chyba liczę każdy grosz.dalem juz raz 1000 zl za notariusza.i znowu mam dawac ? policz sobie wszystkie koszty to wyjdzie 10000 zl.jakbym mial tyle kasy ile ty masz to bym bo bankach nie tyral za kredytem

i lepiej sie nie wypowiadaj jak masz 0 poziom przeplywu inteligentnych neuronów i tylko chcesz zasmieci dyskusje.

a.
        • kkarolinka Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 05.04.05, 16:42
          Nie zmienia to jednak faktu, że to twój bank się opóxnia i to z twojej winy,
          wiec to przez ciebie trzeba pisać aneks jełopie !!!!

a skoro już płacisz 10000 kosztów,a za mieszkanie ponad 250 tys. zł to nie rób
          z siebie wała stary

pozdrawiam
          • smbsone [...] 05.04.05, 20:28
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • kkarolinka Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 05.04.05, 21:45
              Skoro ci się tak procedury nie podobają ,to trzeba było wziąśc inny bank
              jełopie. A jak tam twoja umowa kupna ? chyba notariusz dla ciebie taką
              specjalną wymyślił, bo takiej polskie prawo nie przewiduje jełopie. A po wtóre,
              to jak się bierze gó..any bank przez duże G to trzeba dłuższy termin w umowie
              zapisać jełopie

pozdrawiam
    • kkarolinka Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 05.04.05, 16:46
      A po drugie wałku to nie ma czegoś takiego jak umowa kupna. Polski kodeks
      cywilny przewiduje tylko umowę sprzedaży!!!

Wiecwiesz co ty w ogóle podpisałeś wałku ?
      • gossia1 Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 05.04.05, 22:20
        Yuppii, ale się tu dzieje. Nareszcie jakaś ciekawa dyskusja.
        Biedaki pieniędzy nie mają a mieszkania kupują za całkiem sporą kasę i nędzarzy
        udają u notariusza.
        • jasmarc Re: developer chce narzucic NOTARIUSZA do ANEKSU! 06.04.05, 18:42
          hmmm .... poziom dyskusji jest bardzo wysoki, gratuluje. Jaki jest sens
          obrzucania sie wyzwiskami? Doprawdy nie wiem ...
      • lidya mądrala? 11.04.05, 13:37
        a ty co? tylko od jełopów umiesz nawyzywać?
        mądrala się znalazła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka