Gość: kejwot IP: *.zep.com.pl 03.11.06, 09:36 Czy mógłby ktoś mi polecić dobrego notariusza w Płocku ? Zamierzam kupić siedlisko na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pchełka Re: notariusz w Płocku ? IP: *.msmplock.pl 03.11.06, 09:54 Proponuję Panią Notariusz z ul. Kwiatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: notariusz w Płocku ? IP: *.106.c74.petrotel.pl 11.03.14, 16:56 Dobry notariusz to Pani Kaszewska z Królewieckiej. Poradzi, nie zedrze i jest miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdziolina Re: notariusz w Płocku ? IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.14, 22:17 Jodko na pl Narutowicza .. miła i kompetentna.. potrafi doradzić i nie traktuje klienta jak petenta:-) elastyczna jesli chodzi o cene ;) dobra w temacie nieruchomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: notariusz w Płocku ? IP: *.c156.petrotel.pl 14.03.14, 20:28 Nie słyszałam o tej notariuszce. Sugeruję bardziej kancelarię notariusz Hanny Banucha i Barbaray Macuga przy Kwiatka 8 - doświadczone, od wielu lat na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: notariusz w Płocku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.14, 12:48 Kancelaria p Jodko czynna do 18.00 , wszystko dokładnie wytłumaczone, krótki termin i w dobrej cenie byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś