Dodaj do ulubionych

Agencje Nieruchomosci - godne polecenia

IP: *.chello.pl 20.11.06, 21:19
witam
w obliczu obecnej sytuacji na rynku nieruchomosci agencje mnoza sie jak grzyby
poo deszczu. jakie macie doswiadczenia z agencjami nieruchomosci???. czy macie
jakies agencje godne polecenia???
ja osobiscie jestem bardzo negatywnie nastawiona do ogloszen agencji. z mojego
doswiadczenia wynika ze ich rola sprowadza sie jedynie tak naprawde do
kojarzenia kupujacych i sprzedajacych za co zgarniaja kupe forsy. w jednej z
agencji Pani wrecz z wyrzutem zakomunikowala mi ze jestem uciazliwym kilentem
bo ona pokazala mi AŻ 3!! mieszkania i na żadne sie nie zdecydowalam, wiec jak
wywnioskowalam skoro nie biore pierwszego lepszego to nie ma co sobie mna
glowy zawracac. szkoda słów.....
Obserwuj wątek
    • Gość: dm Re: Agencje Nieruchomosci - godne polecenia IP: 62.233.231.* 22.11.06, 15:11
      a z jakiego rejonu Polski?/..
      • Gość: venezuel pewnie z wawy - potwierdzam tu jest fatalnie IP: 81.210.16.* 22.11.06, 16:40
        szukalem mieszkania prawie pzrez rok, obejzralem z 30, umow z agencjami mam
        kilkanascie. takze mam przekroj rynku - jest zle. a im wieksza agencja tym
        gorzej. np. emmerson to juz szczyt. prostaccy agenci (czy tez pomocnicy
        agentow) bez samochodow takze umawiaja sie zawsze w siedzibie zeby tylek
        podwiezc samochodem klienta. nieuprzejmi i malo komunikatywni. najlepsze
        wrazenie robily male jedno lub kilkuosobowe agencje gdzie w nazwie firmy sa
        nazwiska. w koncu kupilem dzialke bezposrednio...
      • Gość: ostra69 Re: Agencje Nieruchomosci - godne polecenia IP: *.chello.pl 25.11.06, 16:03
        chodzi mi o Wawe. Bo tutaj chyba najwiecej sie tego g...a namnozylo!
    • chp1955 Kraków 22.11.06, 19:20
      Polecam Biuro Nieruchomości Ewa Szembek, ul. Grodzka 41. Kupiłam u nich już dwa
      mieszkania. Zawsze czułam się traktowana profesjonalnie. Za żadnymi papierami
      nie musiałam latać, o wszystko postarała się agencja, pośrednik uczestniczył w
      spisaniu aktu notarialnego, zarówno umowy przedwstęnej, jak i końcowej. Naprawd
      czułam, że bronił moich interesów.

Agencja Północ na Kalwaryjskej 15 też wykazała się profesjonalnością, niestety
      chwilowo nie mieli mieszkania, które przypadłoby mi do gustu.

Agencji Artus na Dietla nie polecam. Umówilimy się, że na drugi dzień pokażą mi
      interesujące mnie mieszkania, i nigdy... nie oddzwonili!
    • kronosjadldzieci Nigdy Uniwersal na Śląsku!!!!!!!!!!! 23.11.06, 19:34
      Jeden z najgorszych podmiotów (pseudo)gospodarczych, z którym miałem okazję
      (prawie) wspołpracować. Pseudo i prawie, bo kiedy załatwiłem juz wszystkie
      sprawy (zaswiadczenie z zusu, skarbowki itp. itd.) w drodze do mojego nowego
      mieszkania (chciałem dokonac kilku pomiarów) zadzwonił telefon. Pani z
      rozbrajającą szczerościa oswiadczyła, ze mieszkanie wlasnie sprzedano (w
      internecie szarmancko ofertę wstrzymano), bo przyszedl ktoś kto dał więcej.
      Bezczelnie stwierdzila, że szanuje każdego Klienta, ale tak wyszło... Szacunek
      mierzony jest wysokością prowizji chyba....
      Ok, niby normalna, choć brutalna sytuacja rynkowa, ale po to powierzam sprawy
      agencji, zeby do takiej sytuacji nie doszło. Gratuluję "profesjonalizmu"
      załodze Agencji Uniwersal (Kochanowskiego w Katowicach) i przestrzegam przed
      nią wszystkich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka