ariana1 Re: Mleczko do opalania w kulce 07.06.04, 15:12 No i wysłało się bez mojej wiedzy i zgody A chodzi mi o to mleczko w kulce , 75 ml, spf 25, cena w ostatnim katalogu 17,90. Od jakiego wieku można stosować? I czy warto kupić, wydajne i skuteczne jest? Pomóżcie , drogie koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
mamamatysia Re: Mleczko do opalania w kulce 08.06.04, 15:52 Witaj! Miesiąc temu kupiłam to mleczkomojemu Matysiowi i choć na większość kosmetyków reaguje pokrzywką po mleczku nic sie nie pojawia.Świtną rzeczą jest też niebieski kolor kosmetyku,maluch uwielbia rozprowadzanie go na rączkach i nóżkach a nawet buzi(przy smarowaniu kremem ucieka gdzie pieprz rośnie).Kolejną zaletą jest to ,że jest praktycznie bez zapachowy imieści się w damskiej torebce.Polecam!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_e Re: Mleczko do opalania w kulce 09.06.04, 08:33 jakiej firmy jest to cudo i od kiedy można stosowac u dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamatysia Do Ulka e !!! 09.06.04, 10:19 To cudo to mleczko do opalania AVON-Bronze kids z filtrem 25 (roll on) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Mleczko do opalania w kulce 02.07.04, 14:42 Ja tylko z kronikarskiego obowiązku dodam, że mleczko SPF 25 Avonu nie było badane w Instytucie Matki i Dziecka (natomiast były 2 inne o SPF 15 i 18 - są OK). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś