gandzia13 18.04.05, 23:31 do czego ta masc?czy ktos jej uzywal?lekarka przepisala mi na ciemieniuche,ale zaznaczyla ze jest to masc silna i zeby zadko ja uzywac,i na zmiany skorne na ciele tez,ale w ostatecznosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: mecortizon 21.04.05, 22:18 Nie znam maści mecortizon. Jest Mecortolon i np. hydrokortyzon. Obie maści zawierają sterydy. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia13 Re: mecortizon 23.04.05, 23:48 ewa.m.kaminska napisała: > Nie znam maści mecortizon. Jest Mecortolon i np. hydrokortyzon. Obie maści > zawierają sterydy. tak,przepraszam chodzilo o mecortolon,polaczylam obie masci w jednajakie sa skutki uboczne stosowania sterydowych masci?czy nalezy przyjmowac jakies srodki ostroznosci w ich stosowaniu??nie chodzi mi o czas ich stosowania tylko samo uzytkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: mecortizon 24.04.05, 17:23 Proszę wrzucić temat "sterydy" w przeglądarkę naszego forum, a wszystko będzie Pani wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś