kot_psot 04.06.05, 11:44 Wiatm serdecznie. Mój 4,5 misieczny synek dostał wczoraj od naszejgo pediatry fenistil do smarowania miejsc po ukąszeniu. Słyszałam o dapisie... Czy nie jest to lepszy środek dla maluszka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: DAPIS CZY FENISTIL DLA 4,5 MIESIECZNIAKA? 04.06.05, 22:11 wydaje mi sie ze fenistil bardzo dobrze spelnia swoje funkcje, i jest wystarczajaco bezpieczny dla takiego dzidziusia, trzeba tylko pamietac ze smaruje sie nim punktowo, i aby uzyskac efekt nalezy go uzyc od razu po ugryzieniu, wiec dobrze go zawsze miec przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: DAPIS CZY FENISTIL DLA 4,5 MIESIECZNIAKA? 10.06.05, 16:17 Nie wiem, co się dzieje, ale wczoraj już na to i inne pytania odpowiadałam i śladu po tym nie ma. A więc jeśli ślad po ukąszeniu jest niewielki, to można użyć żelu Fenistil, ale jeśli tego jest więcej, to bezpieczniejszy będzie DAPIS żel po ukąszeniu (chociaż nie jest tak skuteczny jak Fenistil). Odpowiedz Link Zgłoś