amelia42 14.07.05, 09:13 Czy któraś z Was używała tych właśnie kosmetyków do pielęgnacji noworodka? Warto je kupić czy lepiej pozostać przy Bambino? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpenzi Re: kosmetyki Ziajka 14.07.05, 09:16 Używałam kremów i płynu do kąpieli. Byłam i jestem z nich bardzo zadowolona. Nigdy nie uczuliły Malaiki dobrze nawilżaja. Polecam je> Odpowiedz Link Zgłoś
rendziak Re: kosmetyki Ziajka 14.07.05, 09:22 używam maści pośladkowej i szmponu Ziajki - jestem z nich b. zadowolona - właśnie mam zamiar wypróbować oliwkę - mam nadzieje że będzie również ok Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: kosmetyki Ziajka 14.07.05, 11:31 ja uzywam oliwke i jestem zadowolona - swietnie natluszcza, ale tez zaraz sie wchlania wiec nie ma sie wrazenia 'wszechobecnej tlustosci'. no i ma delikatny zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka Re: kosmetyki Ziajka 20.09.05, 15:25 A ja jestem niezadowolona z plynu do kąpieli natluszczającego od 1. dnia zycia. Strasznie intensywnie jest perfumowany, nie do wytrzymania jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: kosmetyki Ziajka 27.09.05, 10:07 Ocenialiśmy je, mają pozytywną ocenę IMiD. Co do płynu do kąpieli - może zbyt dużo go Pani dodaje? Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka Re: kosmetyki Ziajka 28.09.05, 10:05 Dodaję niecalą nakrętkę a zapach mimo tego jest bardzo intensywny niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
neron9 Re: kosmetyki Ziajka 06.10.05, 13:58 My używamy kremu na dzień, na pośladki i oliwki. Są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś