wielorybka 18.11.05, 12:31 Mam tubkę kremu Nivea na każdą pogodę - używałam jej w marcu. Czy mogę jej użyć dla dziecka czy kupić nową? Pytam bo coś mi kołacze o tym, że po otwarciu kremy jednak należy dość szybko zużyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrusia101 Re: krem nivea - pytanie techniczne 18.11.05, 12:56 Tak jak wszystkie kremy oprócz daty ważnośći mają przydatność do użycia 3miesiące po otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: krem nivea - pytanie techniczne 18.11.05, 14:26 ta zasada dotyczy chyba kremow pakowanych szczelnie, krem nivea, o ktorym mowa nie ma szczelnego zabezpieczenia, skad wiadomo, np, ze pani w sklepie nie otwierala go przed naszym zakupem i kiedy to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: krem nivea - pytanie techniczne 18.11.05, 12:57 pierwsze słyszę.Na pewno do oplania na drugi sezon podobno się nie nadają. Zwykły krem 3 msc ? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: krem nivea - pytanie techniczne 18.11.05, 13:20 Ja kieruje sie data przydatności. Jesli krem nie lezał na słońcu itp to co tam sie ma zepsuć. Tym bardziej w tubce. Tam sie paluchów nie wkłada. Ja bym uzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: krem nivea - pytanie techniczne 24.11.05, 12:06 Odpowiedziałam na to pytanie w wątku obok. Odpowiedz Link Zgłoś