Dodaj do ulubionych

czy są jeszcze jakies turnieje w darta

IP: 193.0.95.* 15.01.04, 14:16
jakis czas temu pelno bylo wszedzie turniejow, nawet gazeta wyborcza sie o
tym rozpisywal. teraz nic. czyzby ten sport umarl ? automaty do gry jednakze
stoja w barach. chyba ze turnieje sa zakonspirowane :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mac w niedziele w labirycie IP: 193.0.95.* 15.01.04, 14:24
      slyszalem ze w najblizsza niedziele bedzie cos w labiryncie, ale szczegułów nie
      znam
      • Gość: lady dart.plo.pl IP: 193.0.95.* 15.01.04, 14:27
        fajnie, ze ktos sie jeszcze tym interesuje. moze dart w plocku odzyje. na
        www.dart.plo.pl pisza cos o turniejach, ale rzadko. faktyczne w niedziele o 15
        ma cos byc w labiryncie.
        • Gość: xxx Re: dart.plo.pl IP: 193.0.95.* 15.01.04, 14:29
          najlepsze ze na tej stronce (dart.plo.pl) pisza o jakiejs lidze. ale to juz
          chyba dla zawodowców
          • Gość: czytelnik gazety o darcie IP: 193.0.95.* 15.01.04, 15:00
            nie gram w darta ale duzo czytam o sporcie, i wiem żetygodnik płocki czasem cos
            napisze o darcie. ale chyba tylko o tych turniejach , które są pod jego
            patronatem. widocznie gazeta nie obieła patronatem żadnego turnieju i dlatego o
            nich nie pisze. nie chce reklamować konkurencji :) moglaby jednak z szacunku
            dla czytelników coś czasem napisac.
            • Gość: znudzony Re: gazety o darcie IP: 193.0.95.* 15.01.04, 15:02
              jak to ? to coś sie na tym zadupiu wydarzy a im się nie chce o tym
              poinformować. przecież w płocku nic się nie dzieje. z nudów dobry i dart (
              chociarz ja to raczej nadaję się do rzucania przy piwie :) a nie na turnieje
    • Gość: bbking Re: czy są jeszcze jakies turnieje w darta IP: 193.0.95.* 15.01.04, 17:20
      widziałem stosunkowo niedawno jakiś turniej w piwnicy tumskiej. czasem jest coś
      w labiryncie. to chyba wszystko.
      • Gość: cma barowa Re: czy są jeszcze jakies turnieje w darta IP: *.bibl.plock.pl / *.plock.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 11:34
        byłem w niedziele w labiryncie i wam powiem że całkiem niezły był tam turniej.
        grało ze czterdzieści osób. jacyś kolesie z warszawy poprzyjeżdzali. no i
        trzeba przyznac że ci najlepsi troche pogrywają. ale byli też gracze słabsi ,
        niemalże jak amatorzy , więc chyba bym nie był ostatni
    • Gość: darter są jeszcze turnieje w darta IP: *.wpia.uw.edu.pl 23.02.04, 13:30
      Jak ktoś chce to znajdzie. Ostatnio był turniej klubowy w Piwnicy Tumskiej, a
      teraz zapowiada się jakiś większy turniej w Labiryncie. 29 lutego o 15. jeśli
      komuś się wydaje że umie rzucać to niech wpadnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka