Dodaj do ulubionych

Belgijska gwiazda dance... w paszarni

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 19:32
Banda zaszpachlowanych amfą albo innym gownem dzieciakow, do ksiazek gnoje
bo bedziecie wszystkich winiec w przyszlosci zescie biedni
Obserwuj wątek
    • Gość: franek Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 20:54
      dokladnie !!!
      • felice Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni 26.01.04, 07:49
        Wielka mi gwiazda hehe, zdobyła sławę dzięki dwóm coverom, śpiewając utwory kanadyjskiej piosenkarki Mylene Farmer:
        Libertine - 1985 i Desenchantee - 1992
        Polecam orginalne wersje, videoklipy do nich są rewelacyjne.
        • Gość: Maurycu Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 01.04.04, 15:35
          Jak nie wiesz że Mylene Farmer jest francuską to nie pisz o niej nic . To
          wytwórnia Kate proponuje jej covery ... Jak sie nie znasz to sie nie wtryniaj
          tu !!!!!!!!!
    • Gość: xls Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 21:03
      nie znam pani Ciesiulskiej-Woźniak, ale mówienie o tym artykule tendencyjny to
      chyba mało powiedziane, artykuł jest nędzny, chyba p. Stępniak czymś tej pani
      podpadł, trochę obiektywizmu nie zaszkodziłoby, totalna krytyka nie wspiera
      prób wyjścia poza naszą małomiasteczkowość czynionych w naszym regionie
      • Gość: Tete Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 16:46
        > totalna krytyka nie wspiera
        > prób wyjścia poza naszą małomiasteczkowość czynionych w naszym regionie

zgadza sie ze artykul tendencyjny ale... jaka proba wyjscia poza
        malomiasteczkowosc?? Marnej jakosci gwiazdka w marnej dyskotece (tylko z nazwy
        niestety) i tyle. Nie wiem czym wszyscy sie podniecaja... Btw gwiazdy
        programu: pecunia non olet... :) To chyba wystarczajacy komentarz..:D
    • Gość: domins Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.class144.petrotel.pl 25.01.04, 22:34
      Wielki szum a ja slyszalem, ze to wcale nie byla Kate Ryan tylko jakis facet
      przebrany za blndynke z peruka na glowie i ogolonymi nogami...bylo go (ja)
      widac z daleka dlatego nikt sie nie poznal...naiwnosc ludzka nie zna granic :)
    • Gość: DJ Suchodolski Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 22:40
      1. Przed wjazdem do Malej Wisi panna Kate Ryan musiala chyba dostac w leb,
      zeby nie widziec do jakiej dziury przyjechala. A swoja droga to chyba sie juz
      konczy "chalturzac" w takich miejscach.
      2. Jakiez to wazne wydarzenie kulturalne musialo skoro cala ferajna
      dziennikarzy wybrala sie na te przytupy i jeszcze pisze takie potezne artykuly
      lub kreci relacje tv. Na takiej kulturze znaja sie napewno.
      • glaciercompl Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni 26.01.04, 00:57
        Oj jakze doskonale osoba ktora napisala ten artykul wyrazila moje odczucia co
        do klubu Laguna i jemu podobnym. Czlowiek nie moze teraz isc na dyskoteke
        potanczyc sobie i sie pobawic zeby nie wpasc na jakiegos nacpanego malolata,
        ktory wlasnie biegnie rozpedzony przez sale, we wspomnianych w artykule białych
        rękawiczkach. Wytęp artystki tez mnie troszke zaskoczył, i to w tym klubie, ale
        szczerze mówiąc to gdzie niby miała jechać? Do Rytmu, gdzie klub został
        opanowany przez hip - hopowców, do Staroźreb, zeby Kate się wystraszyła
        technomaniaka w skafandrze i masce przeciwgazowej? Szczerze mówiąc ta Laguna to
        jedyne miejsce gdzie młodzi ludzie jeszcze jako tako mogą się pobawić.
        Pozdrawiam.
        • Gość: imprezowicz Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 02:05
          o przepraszam koteczku "Szczerze mówiąc ta Laguna to jedyne miejsce gdzie
          młodzi ludzie jeszcze jako tako mogą się pobawić." soryy ale nie moge sie z tym
          zgodzic. nie wiem jak wy ale jesli chodzi o dobra muze ( mowie o soibie) to mi
          najbardziej odpowiadaja starozreby ale nie dlatego ze jezdzi tam stado
          nacpanych dzieciakow, 14-latek poprzebieranych w jakies cieuszki ktore swoim
          wygladem przypominaja 26latki. mi sie podoba tam dlatego ze dje znaja sie na
          muzyce ktora lubie i tyle poprostu. a skoro niektore "dzieci " tez wyrazaja
          chcce zabawy to przeciez i tak im nie zabronie- niech sie bawia.
          Co do Laguny i Rytmu? Rytm ze tak powiem chyba sie wszytkim przejadl bo co by w
          nim nie zrobili to nadal bedzie to stare crazy (aczkolwiek muzyka czasem moze
          byc) Laguna? fakt faktem nic nie mam do tej dyskoteki w sumie to chyba tylko to
          ze nie puszczaja tam bardziej lighcikowe klimaty ale poza tym nic wiecej.
          wiec prosze cie kotus nie wypisuj nastepnym razem ze to jedyne miejsce bo sie
          mylisz.
          pozdrawiam
    • Gość: X Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.wyszogrod.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 10:05
      Ten artykuł jest fatalny! Pani Agnieszka z pewnością pochodzi z WIELKIEGO
      MIASTA w którym wszystko jest „NAJ” !!!
    • Gość: piotrekpi Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.suchocin.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 10:42
      nedzna wiejska dyskoteka jak w kazdej wsi!! jazda frajerzy!!!!!
    • Gość: Sikor Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.chello.pl 26.01.04, 11:05
      Tak beznadziejnego artykulu dawno nie czytalem. Jakis belkot:((

• Gość: line Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 14:55
      Może Pani Woźniak sama zorganizuje jakis koncert dla młodzieży? Może to jest
      jej powołanie. Bo dziennikarką to nie jest, i pewnie już nie będzie. Szkoda
      cennego czasu Pani Woźniak na takie wypociny. Nic dziwnego, że właściciel
      dyskoteki chce autoryzować wszelkie wywiady.
      • Gość: agafkaaa Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 18:41
        no tak...pani Agnieszka zmieniła nazwisko ale to znaczy nie pamiętamy słynnej
        panny Ciesiulskiej..wrr..bez obrazy ale to nazwisko napala mnie wstrętem...ju
        nie raz sie przekonałam ze znajomymi jakie tandetne opinie potrafi ta pani
        przekazywać ludziom na łamach tak powaznej gazety..chociaż powoli tracę
        szacunek do tego pisma..no więc nie dość że pani Ciesiulka nie zna się na
        KOMPLETNIE Niczym to jeszcze przekazując swoje zdanie które" HIPERBOLIZUJE"
        stara się dać innymm ludziom-czyt.rodzicom młoziezy że jacy to my jestesmy
        okropni...beznadziejni..do niczego się nie nadający...wshystko co robimy jest
        ZŁE a pani Cisiulska-Woźniak NIGDy nie była młoda i nie robiła różnnych
        głupot..chyba w celibacie ją wychowywali!! no więc chciałam powiedzieć..że
        chodzę do jednego znajlepshych liceów w Płocku.uczę się raczej dobrze..mam
        poważne plany na przyszłość i chcę coś osiągnac...mam wielu takich
        znajomych..ale to nie przeszkadza nam od czasu do czasu a czasem nawet
        częsciej pojechac na dysktekę..wtedy przmieniam się z koleżankami w "zupełne
        inne gils" to przyznam....i bawimy sie calutką noc....mocny makijaż..krótka
        spódniczka..czaasem rękawiczki...i co z TEGO?? czy to coś złego..wshystko jest
        dla lUDZI!!!!!!!!!! czy to komuś przeszkadza..podobno jestesmy krajem
        tolerancyjnym..JAssne:/ co z tego że zrobie sobie mocne czare kreski?? MOJA
        SPRAWA!!!!!! na pixach żadnych nie jade..nigdy tego świństwa w ustach miałam..
        wiem że np. w BLUE niejedna osoby bawi sie tak jak ja....!!!!!! więc nie
        uogólniajmy..a to nieparwda że bLue -w staroźrebach jest najwięcej ćpunów bo
        oNI są WSZĘDZIE!!!!!!!! spójrzmy np..w każdej szkole są!!!naparwde są...tylko
        wy-pokolenia starszych chcecie sobie wmówić że ZŁO jest tylko tu i tu...więc
        zabraniajmy dzieciom tam przebywać a TO nieparwda...tzw"ZŁO" jest
        wszędzie!!!!!!!!!! tylko każdy ma swój rozum i wie czy chce z tego korzystać
        czy nie!! tak więc chciałam pozdrowić cała moją ekipę z blue...osoby które
        naprawdę szanuje...i wiem że są o wiele warci niż tacy DZIENNIKARZE za dychę:/
        wielkie sorry za takie słowa pani W.ale juz pani raz mi podpadła..i nie
        obchodzi mnie czy pani to co napisałam opublikuje na łamach gazety bez zmiany
        imion i ksywek nie -tak jak pani to zrobiła już raz-i nie bacząc na to czy
        może pani komuś problemów przysporzyć!!teraz już to mnie nie obchodzi...moze
        mnie pani nazywac kim chce-niewychowanym gówniarzem .który myśli że wshystko
        wie itd...NIE OBCHODZI MNIE to...bo ja sama wiem kim jestem...i wiele osób zna
        moją i innych wartość..liczy sie to co w środku KOBIETO!! zastanów się trochę
        nad tym co piszesz....!!! sorry za taką długa odpowiedź ale musiałam się
        wygadać...i tak sie trochę powstrzymywałam...pozdro for my BLUE GROUP:)
        • Gość: MATT Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.01.04, 18:49
          BLUE TEAM 4 EVER MAŁA WIEŚ LOCHA NARA POZDRO 4 ALL
      • Gość: cool Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.class145.petrotel.pl 26.01.04, 18:45
        pani ciesiulska zapomniała w jakim celu udała się na ten występ; opisała
        budynki, łazienkę i że gwiazda miała spódniczkę mini oraz, że chłopak się
        pokłócił z dziewczyną, a inna dziewczyna chciała od niej kredkę; czy ta kobieta
        pisząc takie bzdury nie sądzi o sobie przypadkiem, że jest nazbyt cienka, by
        pisać w gazecie regionalnej; sam tytuł artykułu już jest odrażający;

gdy dawno temu czytałam jej relację z jakiegoś koncertu w rytmie, to
        stwierdzam, że pisała w nim tak samo tylko zdaje się o publiczności hip hopowej;

tendencyjność w tym przypadku to delikatne stwierdzenie, wychodzi tu brak
        toleracji, jakiejkolwiek wiedzy o opisywanej imprezie i publiczności w niej
        uczestniczącej oraz brak obiektywizmu;
        wyborcza ma chyba jakiś kryzys dziennikarski, skoro do wszystkiego wysyła panią
        agnieszkę;
        lepiej by to napisał którykolwiek uczestnik tej imprezy;
        • Gość: Ines [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 19:00
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rogalik ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 19:11
      czy gdyby te dzieciaki były w swetrach byłoby wszystko ok?gdyby koles nie był
      w dresach byłby ok?czy kamerzysta poprostu grzecznie zwrocił uwage kolesiowi
      ktory tylko niechcacy wszedł na jego kable?propaganda i nic wiec pani
      agnieszko.
    • Gość: Yvonne Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.class144.petrotel.pl 26.01.04, 19:37
      wszystkie komentarze ktore przeczytalam zawieraja ostre slowa krytyki
      skierowane przeciwko Pani Agnieszce. Tak jak niektorym czytelnikom mi rowniez
      Pani Agnieszka padpadla,jednakze nie zamierzam mscic sie tym komentarzem. Nie
      mialam okazji bawic sie w dyskotece Laguna ani w zadnej innej i nie zamierzam
      tego robic. mysle ze gdybym kiedykolwiek odwiedzila podobne miejsce mialabym w
      stosunku do niego podobne odczucia- dostrzeglabym jedynie bande malolatow
      ubrana ...wiadomo jak,migocace swiatla swiecace prosto w oczy oraz
      halasliwa,trudna do zniesienia muzyke. Co do samego artykulu: wiele osob pisze
      ze jest fatalny tylko dlatego ze nie odpowiada im tresc w nim
      zamieszczona.czytelnicy ci najwyrazniej zapomnieli o tym,ze celem artykulu nie
      jest podlizanie sie odbiorcom,ale przekazanie im informacji w rożny-nawet
      budzacy kontrowersje sposob. Jestem pewan iz P. Agnieszka cieszy sie ze ów
      artykul wzbudzil tak zaciekla dyskusje,a jej niekiedy moze zbyt ostre pioro
      sprawia iz jej teksty staja sie znane i chetnie czytane.
    • Gość: malkolmx Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.wyszogrod.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 19:44
      dle mnie to Kate i ta dyskoteka naćpanych dzieciaków była do kitu!
    • Gość: ---- Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 20:15
      Myślę że ten artykuł to kompletna bzdura . A Kate Ryan niech w przyszłości
      pojedzie do BLUE to zobaczy jak się powinno bawić . narx :)
    • Gość: ----------== Re: Belgijska gwiazda dance... NIE W PASZARNI !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 20:21
      NO I CO Z TEGO ŻE W PASZARNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIENNIKARZE
      ZAWSZE SIĘ MUSZĄ DO CZEGOŚ PRZYCZEPIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MYŚLICIE ŻE KOMUŚ
      TO PRZESZKADZA NIE NIE I JESZCZE RAZIK NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      WAS TO NIE POWINNO OBCHODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARA
    • Gość: @ Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.class145.petrotel.pl 26.01.04, 22:00
      balcerowicz musi odejść...
    • Gość: Hellraiser Paszarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 07:28
      Jak ja lubię te wiejskie zabawy buhahahahaha....Żenada żenująca do granic
      przyzwoitości....
      Long Live Rock'n'Roll !!!
      • sowizdrza Re: Paszarnia 27.01.04, 10:00
        MAetal Music FOREVER! Małolaty!
        KAte Ryan - kto to jest?
        Wole KAtatonie:)!
        • Gość: Hellraiser Re: Paszarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 10:27
          Heavy Metal Is The Law !!!! Pozdrowienia z piekła :DDD
    • Gość: Medyk Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 19:45
      Pani Agnieszka bardzo ładnie przedstawiła wszystko w jak najgorszym świtle.
      Najśmieszniejszy był fragment o tym jak ochrona kogoś pobiła. Tak sie składa że
      mój kolega zasłabł a ochrona wyniosła go jak najszybciej na świeże powietrze
      gdzie z drobną moją pomoca doszedł szybko do siebie. Moim zdaniem powinna sie
      pani złapać za artykuły do Brvo Girl czy innego chłamu będącego na poziomie
      zaprezentowanych w tym artykule zdolnosci dzienniekarskich.
    • Gość: Medyk [...] IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 21:40
      • Gość: michał Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 15:39
        rozumiem...wyrazić swoją opinię ale sorry koleś...przegąłeś obrażająvc tę
        kobietę...To że pisze kiepsko to jest twoje zdanie ale to nie powód żebyś miał
        ją obrażać...Jak chcesz mogę cię nawyzywać...domyślam się że mam porównywalną
        znajomość przeklerństw...jak ty byś się czuł gdybym cię wyzwał od idiotów i
        gorzej??? zastanów się a potem pisz swoje opinie....
        • szczerbaty_alfred [...] 28.01.04, 21:41
    • Gość: samanta Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 29.01.04, 05:15
      To dobrze , ze robi kariere gdzies w paszarniach bo nareszcie zniknela z
      belgijskich mediow :-) a mam na nia jakas wyjatkowa alergie
    • Gość: j. Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: 213.76.148.* 29.01.04, 11:53
      Ty pierwszy: qrwa nawet nie wiesz co to szpachel, dali Ci kiedyś maki zamiast
      amfy i teraz masz żal, co?
    • Gość: Pomyslodawca Re: Belgijska gwiazda dance... w paszarni IP: *.class146.petrotel.pl 29.01.04, 22:14
      A ja mam pomysl na nastepny tego typu koncert. Jak juz cala "paszarnia" sie
      zapelni, zamykamy szczelnie wszystkie wejscia i wyjscia, a nastepnie przez
      otwor wentylacyjny wrzucamy znany z niezawodnego dzialania CYKLON B. Od razu
      troche buractwa mniej na swiecie.
      Pozdrowienie dla wszystkich burakow z wiejskich dyskotek.
    • Gość: nix ZAMKNAC MORDY VIKSIARZE IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 03.02.04, 23:05
      Powiem tylko jedno - podczas najwiekszej imprezy viksiarskiej w jakiejs budzie
      ruski mogliby zrzucic atom dzieki czemu polski naród by sie troszke odchamił(
      w 100% popieram przedmówcę).Czytalem ten tekst i nie mogłem z brechtu -
      najwiekszą polewe miałem z 17-stolatki z ktorą był wywiad i która nie
      wiedziela jak odpowiedziec na pytanie " jak tu sie wyróżniać sokro wszyscy
      noszą białe rękawiczki?" ; z dresiarza który wpadł w kable i z pijanego
      kolesia w ubikacji.ŻENADA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka