Dodaj do ulubionych

Puls pokonał wszystkich

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 19:29
W sondażu GW "Jakiej rozgłośni radiowej słuchasz" zwyciężyło Radio Puls Fm -
ponad 50% ,na drugim miejscu pozostałe rozłośnie, Katolik tylko 7%
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej K Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 10:25
      Dla mnie wszystkie płockie rozgłośnie to badziewie.... Nie ma żadnych
      interesujących programów. Informacje pojawiają się po kilku dniach, a w
      Katolickim to sprawiają wrażenie nagranych wcześniej bo ciągle jest to samo.
      Muzyka na poziomie szamba.... nie ma jak stara Trójka....
      • Gość: BW Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 22:15
        Zgadzam się. Poziom tych płockich Plusów, Pulsów czy jak tam jeszcze, jest
        porównywalny do szkolnych radiowęzłów. Razi mnie zarówno potoczna polszczyzna
        jak i treść, na którą składają się głównie życiorysy gwiazd muzyki pop.
        Ciekawe jakich ilości słuchaczy dotyczą te procenty.
        • roman_j Re: Puls pokonał wszystkich 23.02.04, 17:28
          Gość portalu: BW napisał(a):

> Zgadzam się. Poziom tych płockich Plusów, Pulsów czy jak tam jeszcze, jest
          > porównywalny do szkolnych radiowęzłów. Razi mnie zarówno potoczna polszczyzna
          > jak i treść, na którą składają się głównie życiorysy gwiazd muzyki pop.

I tu nie rozumiem pana. Razi pana potoczna polszczyzna, a nie rażą pana słowa
          radnego Nowakowskiego, który publicznie używa języka rodem niemal z rynsztoka?
          Gdy pan radny mówi, że "mu się w pale nie mieści", ile można wydawać na kulturę,
          pan nie widzi w tym nic niekulturalnego. Proszę się więc zdecydować, jaki poziom
          kultury panu odpowiada, bo ja się już pogubiłem, a lubię wiedzieć, z kim mam do
          czynienia. :-))
    • Gość: merro Re: Puls pokonał wszystkich IP: 213.17.228.* 10.02.04, 10:53
      a to ciekawe
      znam dosyc dobrze to radio od środka i
      ciezko by mi bylo wskazac radio gorzej zarzadzane
      to totalna amatorka bazująca na przypadkowych ludziach
      pozdrawiam krzysia i popijających kiedyś "drink nadwislanski"

• Gość: Chmielu Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 10:59
        Slyszalem od ludzi z byłego Plusa(Katolickie Radio Płock), że tam to
        dopiero "zarządzanie" jest pierwsza klasa! Wcale mnie te wyniki nie dziwią...
        • Gość: płock Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 16:14
          Katolickie Radio Płock (wówczas Radio Plus Płock) było super radiem za rządów
          ks. Jacka Szklarka. Niestety, ale zrzucił sutannę, odszedł z radia. Przyszedł
          ks. Kazimierz Dziadak i radio się popsuło. Ale i tak uważam że jest dużo lepsze
          od Pulsa, choć do doskonałości duuuuużo mu brakuje.
          • Gość: Irek Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 07:43
            Jacek Szklarek (to se ne wrati...) miał wizję tego radia. Obecna dyrekcja
            niestety nie ma pojęcia o tym co robi niszcząc wcześniejsze osiągnięcia.
            Całością podobno trzęsie tam dyrektorka (zastępca ks Dziadka) przez którą
            odeszła z pracy najlepsza ekipa radia. W sumie kilkanaście osób. Zostały tylko
            przydupasy, rodzinka i znajomi pani dyrektor. Podobno babka jest nie do
            ruszenia bo zna wysoko postawionych księży. Boi się jej nawet naczelny. A
            zarządzanie radia zalezy od tego którą nogą wstanie. Najwazniejsze to to aby
            się jej wszyscy w pas kłaniali. Miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać z nią
            telefonicznie.... Więc 7% to i tak nie lada wyczyn. Od dłuższego czasu słucham
            Pulsa i dobrze mi z tym.
      • Gość: ziutek Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 11:11
        merro czy ty przypadkiem nie zostales wyrzucony z radia? bo takie opinie
        zazwyczaj dają osoby które zostaly zwolnione z danych zakladow pracy. jak wiem
        w radiu duzo osob sie przewinelo, ale na stanowiskach gdzie w radiu się
        siedzialo 2 godziny w tygodniu a to nie daje obrazu sytuacji... szczegolnie jak
        ktos pracowal tam parę lat temu...
    • Gość: Piotrek Re: Puls pokonał wszystkich IP: 212.244.82.* 11.02.04, 08:18
      Chyba w głosowaniu brali udział sami pracownic pulsa bo ludzie w Płocku mają
      odmienne zdanie. Beznadziejne i mierne radio
      • Gość: marek Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 14:00
        Do Piotra
        -na Katolickie nie chcieli głosować nawet pracownicy- to chyba o czymś świadczy.
        A jakie zdanie mają ludzie w Płocku -to pakazała ta sonda
    • ernest_pinch Re: Puls pokonał wszystkich 11.02.04, 22:28
      Przeważnie słucham Radiazet, puls odpada - brak nadawania w formacie rds.
      • Gość: Krajan Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 13.02.04, 16:34
        Witam .
        Patrzę na ten temat z prawdziwym rozbawieniem, gdyż wyniki głosowania zostały
        ogłoszone po bardzo krótkim okresie, więc i badanie jest mało wiarygodne. Mało
        wiarygodna jest również metoda przeprowadzenia ankiety.. albo po prostu
        stonnicza.
        Wszelakie sondaże przeprowadzane przez firmy do tego uprawnione i przez to
        wiarygodne pokazują, że Katolickie Radio powala na kolana konkurencję. A tu
        proszę TAKA sensacja.. Po prostu bzdura i żenada.
        Tyle w sprawie tych wyssanych z palca wyników.
        Mam również swoje zdanie w sprawie Pani Dyrektor Katolickiego Radia Płock i
        widze, że ktoś tu ewidentnie próbuje oczerniać tą powszechnie szanowaną i
        poważaną Panią.
        Tyle ile owa Pani zrobiła dla Płocka swoją działalnością zarówno na polu
        medialnym jak i charytatywnym ... cóż mało kto może poszczycić się takimi
        osiągnięciami.
        Przez nią odeszła najlepsza ekipa Radia-> kolejna bzdura.... ludzie odchodzą z
        różnych powodów, a jeśli zostaliby skrzywdzeni i ewidentnie źle i
        niesprawiedliwie potraktowani (w co nie wierzę) to mogli udać się z tym do
        odpowiednich władz.
        Forum takowe daje możliwość anonimowego oczerniania pożądnych i praworządnych
        ludzi, zdziwiony jestem, że na łamach tego forum admin pozwala na wznoszenie
        takich obraźliwych haseł.

Co robią admini ?
        Postuluję o zamknięcie tego postu.

Pozdrawiam całą ekipę Katolickiego Radia Płock
        • Gość: rozum Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:54
          Ktoś (czytaj katolickie) strasznie się przeraził wynikami ankiety bo smaruje
          takie wazeliniarstwo i autoreklamę... ohyyyyyydAA .... a jezeli chodzi o ilosc
          osob bioracych udział w tej ankiecie : łącznie około tysiąca a nie 127 osób
          badanych na życzenie katolickiego w ich reklamach... śmiechu warte, jeszcze
          czas słuchania w weekendy i wiek do 70 lat. Staruszków spod fary zaczepili i
          mają wynik.... a w internecie sonda nie była obwarowana ani czasem słuchania
          ani wiekiem no i uczestników było 10 razy więcej, więc chyba wiarygodnaiesza...
        • Gość: Meloman Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:57
          dzieciaki co sie tak emocjonujecie??!! radiostacje w płocku nie są na
          najwyższym poziomie... a tu taka wojna... ja wybieram Puls bo tam jest bardzo
          różna muzyka.. wieczorami od metalu przez jazz do regge czy muzyki celtyckiej a
          w katolickim na okrągło rynkowski i inne zdarte badziewie...
          • Gość: rakieta puls - najwiekszy wybor muzyczny ale... IP: *.class146.petrotel.pl 18.02.04, 23:15
            jak meloman zauwazyl, puls jako jedyny ma tematyczny podzial blokow muzycznych.
            szkoda, ze tylko wieczorami. mozna to porownac do trojki, ktora tez nie jest
            trojka co kiedys, ale przynajmniej w wieczornych i nocnych blokach jest inna,
            niz jednostajne rmf'y i zetki. tymi sladami jakby podazal puls, ale nie wiem
            czy to nie jedyny pozytywny aspekt, bo np. niektore jingle to pamietam jeszcze
            z poczatkow nadawania radia!!

mysle, ze nie tylko w plocku, ale wogole w polsce brakuje stacji, ktore sa w
            calosci alternatywne... ktorych nie chce sie wylaczac w dzien, bo codziennie
            slyszy sie te same nagrania. juz nawet trojki nie mozna wlaczyc przed 19-sta,
            zeby sie nie naciac na brathanki albo blue cafe, wiec czego tu oczekiwac po
            naszych lokalnych rozglosniach..
        • Gość: xxxxxx Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 09:14
          Obserwuje tę dyskusję od kilku dni i postanowiłem się do niej włączyć , choć
          obiecałem sobie, że sprawy Plusa nie będą mnie już obchodzić. Do wypowiedzi
          sprowokowały mnie wpisy Irka i Krajana. Drogi Krajanie po pierwsze co do
          ankiety przprowadzonej przez Wyborczą... oczywiście masz rację , że nie była
          ankietą wiarygodną, jednak dającą przybliżony pogląd na sprawę słuchalności
          rozgłośni w Płocku. Badania o których wspominasz jakoby prowadziły je
          uprawnione do tego firmy - są jeszcze mniej rzetelne, bowiem jednym z
          kryteriów wiarygodnych badań lokalnych słuchalności jest próba conajmniej 1200
          losowo wybranych osób , co potwierdzi każda firma badająca opinię publiczną i
          zrzeszona PTBRIO. Badnia przeprowadzone przez Gazetę posiadają zatem błąd
          braku losowości i są przez wspomniane przez wspomniane firmy trkatowane jako
          przybliżone. Zatem nie można mówić o wyssanych z palca wynikach. Co do pani
          dyrektor Katolickiego Radia Płock, z przykrością musze się przyłączyć do zdania
          Irka. Nie sądzę, aby jego zamiarem było oczernianie kogokolwiek. Trudno nie
          zgodzić się z faktem, że prowadzi ona działalność charytatywną w ramach akcji
          bożonarodzeniowej w radiu, jednak pragnę przypomnieć, że pomysłodawcą tej akcji
          oraz jej głownym promotorem był nikt inny jak wspominany już na tym forum
          ksiądz Jacek Szklarek, ówczesny przełożony obecnej pani dyrektor. Zwróćmy
          jednak uwagę na promocję osoby Wandy Zalewskiej, jako osoby odpowiedzialnej za
          całą akcję, która to wzmianka pojawiała się zawsze przy okazji wypowiedzi na
          temat akcji na forum publicznym. Tego typu wypowiedzi to już pewnego rodzaju
          manipulacjia, bowiem w myśl celu akcji, miała to być akcja chrytatywna
          słuchaczy stacji, a nie pani dyrektor. Radio miało byc jedynie przekaźnikiem
          między słuchaczami a osobami potrzebującymi pomocy. Co do powszechnego szacunku
          wobec pani dyrektor, to daleko posunięte uogólnienie, zabieg retoryczny. Jaka
          organizacja, grupa ludzi, formum "powszechnie szanuje panią dyrektor"? Odniosę
          się również do słów "przez nią odeszła najlepsza ekipa radia". Są one podobnie
          jak "powszechny szacunek" zbyt daleko idącym uogólnieniem, jednak wynienię
          kilka osób , które rzeczywiście odeszły z radia z wyżej wzmiankowanego powodu:
          Urszula Wiśniewska, Małorzata Kozakiewicz, Cezary Fuksiński, ksiądz Tomasz
          Opaliński, Robert Kowalski... zapewne można by tu wymieniać jeszcze kilka osób,
          których osobiście nie poznałem, lub nie znam powodu dla którego opuścili grono
          redakcji radia. Faktem jest również, że z radia odeszło wiele osób z różnych
          powodów... i, że jeśli osoby te miałyby możliwość to wniosłyby o rozpatrzenie
          swoich przypadków przez odpowiednie władze, jednak kto z obecnych pracowników
          (bojąc się podobnego potraktowania) potwierdziłby ich słowa? Wracjąc zatem do
          sprawy oczerniania, jak sądze nie jest niczyim celem oczernianie pani
          Zalewskiej, a raczej zwrócenie uwagi, na to, że osoba ta nie posiada
          wystarczających kompetencji do pełnienia swojej funkcji. Zarządzanie radiem to
          nie zarządzanie warsztatem samochodzowym, a działania o długofalowym zakresie.
          Raczej strategia, niż działania doraźne. W decyzjach podejmowanych przez obecną
          dyrekcję radia tego długofalowego planowania nie widać. Jak łatwo zepsuć tę
          misterną konstrukcję jaką jest zaufanie słuchaczy do stacji widać na
          przykładzie Katolickiego Radia Płock. Odbudowanie zaufania jednak kosztuje
          znacznie więcej niż jego utrzymanie. Stąd tez troska wpisujących się tu osób, o
          radio, które jako medium masowe w myśl ustawy, jest nie tylko własnością
          właściciela, a również dobrem publicznym. Dlatego wpisywane na tym forum uwagi
          powinny służyć zmianom... Jak głosi nauka Kościoła, każda krytyka powinna być
          traktowana jako źródło wiedzy na swój temat, źródło wewnętrznych zmian na
          lepsze sposób na doskonalenie samego siebie. Niech zatem ten list będzie
          właśnie tego typu krytyką. Krajan napisał również , że forum takie daje
          możliwość swobodnej wypowiedzi i oceny różnych osób i sytuacji w sposób
          anonimowy, uważając to za mankament tego typu dyskusji, jadnak sam nie
          skorzystał z możliwości podpisania się swoim imieniem i nazwiskiem. Ja zatem
          też z tej możliwości nie skorzystam...
          • Gość: widok z boku Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 16.02.04, 19:52
            Czy xxxxxx (lub może lepiej ks.xxxxxx)to następny znajomy szanownej pani
            dyrektor? widzę, że ten watek opanowali już wyłącznie pracownicy kurii! Krytyka
            przedstawiona w tym liście to chyba kpina?? Ten blond wamp powinien być
            natychmiast usuniety z tego stanowiska. Sam miałem wątpliwą przyjemność złożyć
            wizytę w biurze radia, żeby zapłacić za reklamę. To, jak zostałem tam
            potraktowany, urąga wszelkim zasadom dobrego wychowania. Nie wspomnę już, że to
            ONA tam pracuje dla mnie a nie ja przychodzę dla niej!
            Nie wiem, jak ta Pani zarządza innymi działami, ale jeśli jest podobnie jak w
            reklamie, to radzę pracownikom żeby się pakowali, bo to nie może dłużej tak
            działać.
          • Gość: Scin Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.pt-2.petrotel.pl 20.02.04, 13:18
            Strasznie treściwy jesteś, może książke o tym pier****iesz...
      • Gość: Scin Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 12:31
        Gdyby sonda była inaczej sformułowana to płockiego radia by nie miały szans,
        powinno być do wyboru więcej stacji, bo patrząc na opcję "innego radia" czy jak
        to było ludzie widzą jakieś badziewie, a przecież tak ukryte jest i Radio Zet i
        RMF FM i jak kto lubi to na radio maryja by sobie zaglosowal. Nie można tak
        formułować sond, że wymienia się to co w Płocku a reszta idzie do innego worka.
        Ja słucham Radia Zet, czasami RMF FM a najrzajdziej jakiejs plockiej tandety
    • Gość: trio wawa Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.sprintserwis.pl 16.02.04, 22:02
      Hmmmm! coz za ciekawa dyskusja wyszla na temat plockich mediow! widze ze przy
      okazji "brudy wewnatrz tych firm" moze ktos kto stoi na gorze wreszcie
      zainteresuje sie sytuacja w plocku a nie w lublinie na KULU ( z calym
      szacunkiem dla x biskupa bo mysle ze jego najblizsi wspolpracownicy ukrywaja
      przed nim prawde, chroniac swoich ziomali z ktorymi studiowali w
      zakladzie"WSD")!!!!! Zetka gora a jesli chodzi o plockie media to daje PLUSA
      dla PULSA! jestem za a Ty?
      • Gość: ely Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 22:50
        Duży plus dla RMF, trochę mniejszy dla Zet`ki, płockie radia tak jak i płocka
        telewizja- żenada i totalna amatorszczyzna- Pozdrawiam słuchaczy RMF
    • Gość: Paolo12 Szkoda że nie zwyciężyła Karolinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 10:18
      Szkoda że nie zwyciężyła Karolinka (radio z Katowic) ;->
      Bo jak mi sie wydaje chodząc po Płocku że wszyscy słuchają Katolickiego ale
      może mam kiepski słuch, chociaż lekarz mi mówił że jest ok ze słuchem i głową.
      Wracając do meritum sprawy to jedyne porządne informacje lokalne pochchodzą z
      Katolickiego Radia. I jeszcze sprawa Pani Dyrektor no cuż może dla niektórych
      robi żle, ale wiem z doświadczenia,że łatwiej w zaciszu krytykować niż samemu
      coś zrobić.
      Z mojej strony to prawie wszystko.Jeszcze życzenia Dla Pani Dyrektor i Całej
      redakcji robić tak dalej bo bez was to miasto ucichnie a sądaże w
      końcu "Gazeta" to tylko gazeta piszą co im każą.
      Ja chce rzetelnych informacji od was.
      • Gość: stały słuchacz ABW Re: Szkoda że nie zwyciężyła Karolinka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 13:58
        > jak mi sie wydaje chodząc po Płocku że wszyscy słuchają Katolickiego ale
        > może mam kiepski słuch - oj chyba masz,bo ja mam właśnie odmienne zdanie,
        cały płock słucha Pulsa.Zmień tego lekarza.
        > jedyne porządne informacje lokalne pochchodzą z
        > Katolickiego Radia - ha ha ha. Człowieku? O czym ty wogóle mówisz? To właśnie
        w Katolickim mówią co im każą.
        > łatwiej w zaciszu krytykować niż samemu
        > coś zrobić - to idelane podsumowanie działań Zalewskiej i spółki
        Pozdrowienia dla Puls FM
    • Gość: były fan Katolicki Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.class144.petrotel.pl 18.02.04, 14:10
      Kiedyś Katolickie to było COŚ! a teraz to już naprawdę tylko RAdio Eska Zal-
      eska!Kobieto popatrz co ty zrobiłaś z tego radia...rozgłośnie dla emerytów
      i "dretwiaków"..jak się nie nadajesz do czegoś to tego nie rób bo wszystko
      tylko psujesz! A akcje sygnowane nazwiskiem pani dyr. to kpina...jak się coś
      robi charytatywnie to nie po to żeby wszedzie o trąbiono...chyba że się coś
      robi dla rozgłosu.....bez komentarza
      • Gość: mielbi Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 13:42
        Gość portalu: były fan Katolicki napisał(a):

> Kiedyś Katolickie to było COŚ! a teraz to już naprawdę tylko RAdio Eska Zal-
        > eska!Kobieto popatrz co ty zrobiłaś z tego radia...rozgłośnie dla emerytów
        > i "dretwiaków"..jak się nie nadajesz do czegoś to tego nie rób bo wszystko
        > tylko psujesz! A akcje sygnowane nazwiskiem pani dyr. to kpina...jak się coś
        > robi charytatywnie to nie po to żeby wszedzie o trąbiono...chyba że się coś
        > robi dla rozgłosu.....bez komentarza
        zacznę od tego że napewno nie jesteś byłym fanem, (ale raczej byłym
        pracownikiem) ponieważ przypominam sobie twoją wypowieź "Eska Zalewska" przy
        wątku jakiego radia słuchamy.to zresztą dobrze. tyle że swoją nienawiść do
        dyrektor katolików zamień na działanie. prosta recepta podawana w TV 24. 400
        tysięcy złotych; dobrzy dzienikarze; dobry manager i do pracy. zapewne będzie
        to radio z wizją, słuchaczami i co najważniejsze z reklamodawcami bo to oni
        ostatecznie zdecydują czy utrzymasz się na rynku. drobna podpowiedź przy
        organizacji akcji charytatywnych. sygnuj je nazwiskiem osoby powszechnie
        znanej, szanowanej i wzbudzającej zaufanie. tak jak robi to fundacja Forda czy
        Jolanty Kwaśniewskiej.moja i moich przyjaciół firmy przekazują środki tylko
        wtedy kiedy takie osoby promują przedsięwzięcia (zachodnie przedsiębiorstwa w
        katalogach i flayerach mają specjalne działy w który chwalą się udziałem w
        takich przedsięwzięciach).co do podawania wyników słuchalności na antenie włącz
        zetkę i posłuchaj na co powołują się liderzy runku krajowego. powoływanie się
        na inernetowe sondy jest po prostu ośmieszaniem własnej firmy. przy okazji do
        Pana Fuksińskiego z czego i ty przy tworzeniu radia skorzystaj.dawno temu w
        Pana firmie korzystałem z reklamy, czasami nawet ustalałem coś z Panem
        (przynajmniej wtedy zdarzało się że różne osoby zajmowały się tą tematyką)i
        najczęściej zawsze było coś żle na antenie. przeniosłem się do katolickiego
        (plusa). miałem wątpiliwości, ale okazało się że nie ma wpadek, a po jakimś
        czasie znalazłem się wśród najlepszych firm które tu też przeniosły swoje
        sympatje.stracić opinię łatwo. jeszcze jedno podejmując współpracę z innym
        medium np. Gazeta ustal granice złośliwości. bo inaczej w piątek na pierwszej
        stronie wydrukują w ramach barteru reklamę twojego radia a później w internecie
        napuszczą na siebie internautów. no ale to już są niuanse biznesu. w przemyśle
        też robi się takie manewry z zaprzyjaźnionymi firmami.
        • Gość: Fan Pulsa Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 17:20
          drogi mielbi
          Twoja wypowiedź mnie śmieszy:
          > "przy
          > organizacji akcji charytatywnych. sygnuj je nazwiskiem osoby powszechnie
          > znanej, szanowanej i wzbudzającej zaufanie"
          Czy ty naprawdę sądzisz, że nazwisko Zalewska można porównywać z Kwaśniewska
          lub tym bardziej Ford? Nazwisko kobiety, której jedyną zasługą jest to, że ma
          znajomych dzięki którym jej przełożeni jeszcze nie dostrzegli jej nieudolności
          i braku jakiegokolwiek przygotowania do odpowiadania za radio? Kobiety, która
          poprzez odebranie pracownikom radia wypłat doprowadziła radio do ruiny, bo
          radio to nie Zalewska , ale tworzący je dziennikarze , których juz w tej
          rozłośni nie ma!
          > "przeniosłem się do katolickiego
          > (plusa). miałem wątpiliwości, ale okazało się że nie ma wpadek, a po jakimś
          > czasie znalazłem się wśród najlepszych firm które tu też przeniosły swoje
          > sympatje"
          Jakie to firmy, bo wystarczy posłuchać jednego i drugiego radia, żeby
          stwierdzić, że to w Pulsie przydzielony czas reklamy jest wykorzystany niemal w
          100%, a większość firm po objęciu przez Zalewską stanowiska kierownika działu
          reklamy przyszła do Puls FM
          >włącz
          > zetkę i posłuchaj na co powołują się liderzy runku krajowego.
          Na SMKRC, ale nie aranżują wyników tak, zby były dla nich korzystne!!!!!
          • Gość: mielbi Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 21:24
            Gość portalu: Fan Pulsa napisał(a): drogi mielbi
            > Twoja wypowiedź mnie śmieszy:
            - odpowiadając w dyskusji nigdy się nie śmiej. świadczy to o nerwowości poparej
            brakiem wiedzy, lub głupocie - o co Cię nie posądzam (traktuję to jako
            potknięcie)
            > Czy ty naprawdę sądzisz, że nazwisko Zalewska można porównywać z Kwaśniewska
            > lub tym bardziej Ford?
            - jasne że nie . w twojej próbie logicznego myślenia zabrakło konsekwencji,
            albo ktoś lub coś, przerwało Ci prwidłowo rozwijającą się myśl. Zalewska to nie
            Ford czy Kwaśniewska, lecz Płock to nie USA, a katolickie radio to nie pałac
            prezydencki i pierwsza dama - choć kto wie, babka ma klasę.
            >Nazwisko kobiety, której jedyną zasługą jest to, że ma
            znajomych dzięki którym jej przełożeni jeszcze nie dostrzegli jej nieudolności
            > i braku jakiegokolwiek przygotowania do odpowiadania za radio?
            - takich się ma znajomych na jakich się zasługuje.
            > poprzez odebranie pracownikom radia wypłat doprowadziła radio do ruiny, bo
            > radio to nie Zalewska , ale tworzący je dziennikarze , których już w tej
            > rozłośni nie ma!
            - odebranie pracownikom wypłat to paragraf. o niczym takim nie słychać.ruiny
            radia - nie widać, więc to chyba też zapętlenie myślowe. radio tworzą
            dziennikarze - wcześniej pisałem i jeszcze raz wyłuszczę, że firma to zespół
            ludzi i czynników, więc nie tylko dziennikarze (przy okazji - menagerowie
            opłacani są zawsze najwyżej ).
            > których już w tej rozłośni nie ma!
            - nie znam ludzi. choć mogę wyraźć swoją ocenę jednego, kóry był przywoływany
            na forumowej dyskusji, a występuje w szel-sacie. Przepraszam jednocześnie Pana
            Panie Kowalski.Jeżeli to jest wzór, nie polecam do żadnej rozgłośni, nawet
            radiowęzła. natomiast w castingu do plakatu na drakulę i owszem.
            > Jakie to firmy
            -PKN ORLEN; OBI ; AUCHAN i moja skromna firma + trzy.
            > 100%, a większość firm po objęciu przez Zalewską stanowiska kierownika działu
            > reklamy przyszła do Puls FM
            - wieżę na słowo że czas reklamowy wykorzystany, ale kłamstwo bo ja i jeszcze
            trzy firmy przeszły do katolików.
            > >włącz zetkę i posłuchaj na co powołują się liderzy runku krajowego.
            > Na SMKRC, ale nie aranżują wyników tak, zby były dla nich korzystne!!!!!
            - czyli zgadzamy się, że powoływanie się na sondaże internetowe w programie
            jest przynajmniej niepoważne.
            - natomiast sugerowanie aranżacji wyników jest pomówieniem i na miejscu
            zleceniodawcy i wykonawcy odszukał bym Cię przez IT i podał do sądu.
            pozdrawiam.

• Gość: Fan Pulsa Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 07:34
              > takich się ma znajomych na jakich się zasługuje.
              - Oczywiście zgadzam się z Toba w 100 %, to właśnie tacy znajomi!
              > odebranie pracownikom wypłat to paragraf.
              - tu też masz rację. Pani dyrektor wraz z księdzem dyrektorem , poprosili
              szanownych pracowników o rezygnację z częsci wynagrodzenia na czas kryzysu,
              jednocześnie nir rezygnując ze swoich wynagrodzeń. Miało byc kilka miesięcy,
              jednak jak się okazało był to jedynie pretekst do obniżenia ich wynagrodzeń do
              najniższej krajowej, po czym dziennikarze zaczęli się zwalniać. Obecnie nie
              znam sytuacji, ale sądze, że się nie zmieniła.
              > firma to zespół ludzi i czynników, więc nie tylko dziennikarze
              - byćmoże twoja firma, radio to osobowości kierowane przez specjalnie przez
              lata do tego szkolonych dyrektorów programowych - odsyłam do publikacji na ten
              temat. W każdej prawidłowo zarządzanej radiosatcji dział zajmujący się
              zbieraniem reklam jest oddzielną instytucja i nie ma wpływu na program
              (co "wpływanie przez reklamę na program" oczywiście jest nieetyczne i w takiem
              radiu nie powinno mieć miejsca)

> ruiny radia - nie widać
              -to przenośnia, której najwyraxniej nie zrozumiełeś. Porównaj obecne wyniki
              słuchalności z tymi sprzed kilku lat, może zrozumiesz.

> Przepraszam jednocześnie Pana
              > Panie Kowalski.Jeżeli to jest wzór, nie polecam do żadnej rozgłośni, nawet
              > radiowęzła.
              - dobre porównanie , bo w radiowęźle to pracowała pani Zalewska,poczym
              twierdziła , że to wystarczające doświadczenie zawodowe, żeby kierować radiem.
              > PKN ORLEN; OBI ; AUCHAN
              -radzę posłuchać Puls FM, dopiero wtedy szczycić się przejęciem tych firm

>sugerowanie aranżacji wyników jest pomówieniem
              - czy nie nazwiesz aranżacją takie dobieranie wyników , aby Katolickie radio
              było na pierwszym miejscu? spójż na te wyniki, małym drukiem na dole jest
              napisane na jakiej próbie były robione (170) w jakie dni??? I jakich osób
              dotyczą. To właśnie zaranżacja wykików. Chyba pomyliłeś aranżację z fąłszowaniem
              ( czego nikomu tu nie zarzucałem). Dodam jedynie, że przy odpowiedniej
              aranżacji wyników smgkrc można uzyskać wynik podobny do wyniku sondażu
              przeprowadzonego w Gazecie Wyborczej
              • Gość: mielbi Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 08:55
                Fanie Pulsa wyminana poglądów z Tobą to faktycznie jak napisał merro "co lepsze
                traktor marcinka czy podróbka barbi zosi". żegnam.
        • Gość: słuchacz Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:58
          poziom reklam w płockich stacjach radiowych - weselno-odpustowy, żenada
        • Gość: byly fan katockieg Re: Puls pokonał wszystkich IP: 217.96.48.* 21.02.04, 16:44
          Czy ty naprawdę uważasz, że taką opinię mają tylko byli pracownicy? To bardzo
          się mylisz bo slogan "Radio Eska Zal-eska" to już całe miasto zna i wszyscy się
          z tego śmieja. A ja naprawdę jestem byłym słuchaczem radia, ale teraz to już
          straszna kicha, dziwię się że wogóle ktoś tego słucha. Ale może w końcu ktoś to
          zauważy i zrobi coś...bo radio jest dla słuchaczy, a nie dla pani Dyrektor,
          która podnosi sobie samoocenę przez sygnowanie własnym nazwiskiem akcji których
          nie jest wcale pomysłodawcą!
          • Gość: tad5@interia.pl Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.pt-2.petrotel.pl 22.02.04, 19:28
            Z wielkim zażenowanoiem czytałem niektóre wypowiedzi, zastanawiając się
            jednocześnie nad poziomem intelektualnym tychże osób. Szanowna Pani Zalewska!
            Mam wrażenie że Pani nie przejmuje się tą zgrają krzykaczy, to są na pewno
            ludzie, których iloraz inteligencji nie mieści się w zadnych normach. Podziwiam
            Panią za popularność w tak dużym mieście jak Płock, i muszę Pani powiedzieć że
            takie forum dyskusyjne na pewno przyniesie Pani dużą reklamę w zbliżających się
            wyborach. Hej, więcej takiej reklamy!!!! No i szanse ma Pani olbrzymie.
            Droga Pani, podziękowania za to co Pani robi w Katolickim Radiu Płock,
            podziękowania za to co Pani robi z pomocą wartościowych współpracowników. A że
            ci, którzy się nie nadają muszą odejść, wbrew swojej woli? Droga Pani, tak
            trzeba, nie wszyscy są takimi fachowcami za jakich się uważają. Mam wrażenie że
            w tej dyskusji uczestniczy dużo takich wylanych przez Panią pseudo fachowców.
            Ale jak mówiłem nimi nie ma się co przejmować. To są leszcze, niech Pani robi
            dalej swoją robotę dla tych, którzy tego chcą, a zapewniam Panią że jest nas
            dużo. Powiem dalej, że o wiele więcej niż mówią wyniki tego sondażu. Mam
            zresztą wątpliwości co do jego wiarygodności. Pozostaję z szacunkiem dla Pani
            i powodzenia w wyborach. Na pewno będę na Panią głosował.
    • Gość: merro jak dzieci IP: *.chello.pl 19.02.04, 22:33
      czy traktor marcinka jest lepszy od podróbki barbi zosi ?
      obydwie są rodem z DDR i śmierdzą tandetą
      nie wiadomo co gorsze ?
      program serducho czy dżingle z papieżem
      żenuaria pospolitua1

kebab
    • Gość: Wiktor Dąbkowski Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 15:56
      Chyba najdłużej pracuję w jednej z płockich rozgłośni więc postanowiłem
      napisać, bo ta dyskusja zmieniła się w słowna przepychankę, która jest bez
      sensu. Od lat powtarzam przy każdej okazji, że nie ma miarodajnych wyników
      badań prowadzonych w tym mieście. Dlatego szczycenie się wygraną w sondzie nie
      ma sensu. Gdyby wprowadzono radiometrię to moglibyśmy podyskutować, jednak nie
      będzie stać żadnego radia z Płocka na opłaty za tego typu badanie. Co do Pani
      Wandy macie rację , że nie ma potrzebnych kwalifikacji, ale pokażcie mi osobę w
      Płocku, która je posiada. Powtarzałem nie raz, że zabawa zacznie się kiedy do
      Płocka przyjdzie prawdziwa konkurencja.

Pozdrawiam Bruchcia, Roberta i Czarka oraz całą resztę konkurencji.
      Pamiętajcie, że radio to po prostu dobra zabawa, dlatego do niego wóciłem.
      • Gość: mielbi Re: Puls pokonał wszystkich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 07:11
        Gość portalu: Wiktor Dąbkowski napisał(a):
        > Chyba najdłużej pracuję w jednej z płockich rozgłośni więc postanowiłem
        > napisać, bo ta dyskusja zmieniła się w słowna przepychankę, która jest bez
        > sensu. Od lat powtarzam przy każdej okazji, że nie ma miarodajnych wyników
        > badań prowadzonych w tym mieście. Dlatego szczycenie się wygraną w sondzie
        nie
        > ma sensu. Gdyby wprowadzono radiometrię to moglibyśmy podyskutować, jednak
        nie
        > będzie stać żadnego radia z Płocka na opłaty za tego typu badanie. Co do Pani
        > Wandy macie rację , że nie ma potrzebnych kwalifikacji, ale pokażcie mi osobę
        w
        >
        > Płocku, która je posiada. Powtarzałem nie raz, że zabawa zacznie się kiedy do
        > Płocka przyjdzie prawdziwa konkurencja.
        >
        > Pozdrawiam Bruchcia, Roberta i Czarka oraz całą resztę konkurencji.
        > Pamiętajcie, że radio to po prostu dobra zabawa, dlatego do niego wóciłem.
        -jeżeli dobrze kojarzę to jesteś pracownikiem "katolików". brawo za
        odwagę.jeszcze jeden powód by słuchać radia w którym pracujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka