Dodaj do ulubionych

Bartek wolałby samochód

10.02.10, 23:39
Mi się wydaje że Bartek na zdjęciu nie pokazuje zwycięskej pracy tylko reprodukcje w programnie Paint. Tak na moje niespecjalistyczne oko. Bo swoją prace to on chyba wysłał pocztą(chyba że ma kredki świecowe rysujące na monitorze). Swoją drogą zuch chłopak poszedł na pocztę, znaczek kupił, wysłał.(bez udziału rodziców) I dosyć kształtne słońce i litery p l jak na odręczny rysunek. Ach gdybym ja miał takie pismo techniczne a i z okręgami zawsze miałem problem.
No no zdolniacha. Może ze strony www wydrukował(tą prace którą wscześniej wysłał) a jeżeli tak to, skłamał z tymi kredkami. A jeśli pokazuje reprodukcje to do cholery wyborcza gazeto moja droga bądzcie choć trochę wiarygodni i inaczej podpiszcie zdjęcie. Ale fakt w druku nie będzie mozna tego dostrzec. Szkoda że tak ludzi kłamiecie. Niestety wyborcza pozostaje jedynym codziennym, lokalnym żródłem informacji(szkoda że nie rzetelnych). To w sumnie mała sprawa ale od takich niedociągnięć się zaczyna.

Jeżeli źle myśle niech mnie ktoś poprawi. Może nie potrafie czytać ze zrozumieniem albo coś ze wzrokiem. adgrab@wp.pl Może szanowna pani redaktor albo fotograf.
Obserwuj wątek
    • asdfghjkl321 Poprawka do komentarza 11.02.10, 00:09
      Poprawka do mojego może pochopnego komentarza. Tak znalazłem zdjęcie na którym jest to lepiej widzoczne. Literki faktycznie wykonane kretkami ale czy słoneczko i chmurki to mam nadal wątpliwości. Jeżeli połączył dwie techniki( kredki i komputer) To naprawde zdolny samodzielny chłopak.(Bo przeciez nie podejrzewam że ktoś pomagał przy pracy) Gratuluje. Ale to nie zmiania tego że artykuł nie jest do końca rzetelny bo nie wspomiano o pomocy komputera. A może teraz robią takie kredki świecowe które tak ładnie wypełniaja kolorem.

A zresztą już sam się pogubiłem w tym co piszę.

www.prezydent.pl/aktualnosci/zdjecia/galeria,331.html
      • Gość: Adam Re: Poprawka do komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 00:17
        Jakie zainteresowanie konkursem 17 prac he he. Czarny PR wokół osoby głowy państwa wpływa nawet na słabe zainteresowanie dzieci konkursem.
        Z drugiej strony to po co młody człowiek w wieku do lat 12 miałby wchodzić na stronę dotyczącą polityki? Lepiej o grach poczytać
    • Gość: kathrin Re: Bartek wolałby samochód IP: 213.76.179.* 11.02.10, 10:23
      śmieszy mnie doprawdy kiedy ktoś próbuje znaleźć sposób na wyrażenie
      swoich poglądów odnośnie gazety, wykorzystując taką sytuację, jak
      wygranie konkursu przez dziesięciolatka. Bartek wykazał się
      wyobraźnią i pomysłem, a roztrzyganie na podstawie zdjęcia i
      dociekanie o technice wykonania, pasuje mi bardziej do zazdrosnego
      kolegi z klasy, niż do dorosłej osoby! Człowieku opanuj się i zajmij
      poważniejszymi sprawami, a jeśli chcesz koniecznie znaleźć sobie
      punkt odniesienia do komentarzy, to zajmij się polityką czy krytyką
      filmową, a nie sprawami tak delikatnymi, przyjemnymi w swojej
      istocie i, nie potrzebującymi tak naprawdę bzdurnych komentarzy!!!
      • Gość: asdfghjkl321 Re: Bartek wolałby samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 10:41
        Tak masz trochę racji. Ale skoro w tak wydaje się błahej i delikatnej sprawie są niedociągnięcia to jak można poważnie o polityce rozmawiać. Artykuły dotyczące władzy jest mi trudniej zferyfikować. A na takim przykładzie, moim zdaniem, niedociągnięcia są bardziej widoczne, pomijając to kogo dotyczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka