asdfghjkl321
10.02.10, 23:39
Mi się wydaje że Bartek na zdjęciu nie pokazuje zwycięskej pracy tylko reprodukcje w programnie Paint. Tak na moje niespecjalistyczne oko. Bo swoją prace to on chyba wysłał pocztą(chyba że ma kredki świecowe rysujące na monitorze). Swoją drogą zuch chłopak poszedł na pocztę, znaczek kupił, wysłał.(bez udziału rodziców) I dosyć kształtne słońce i litery p l jak na odręczny rysunek. Ach gdybym ja miał takie pismo techniczne a i z okręgami zawsze miałem problem.
No no zdolniacha. Może ze strony www wydrukował(tą prace którą wscześniej wysłał) a jeżeli tak to, skłamał z tymi kredkami. A jeśli pokazuje reprodukcje to do cholery wyborcza gazeto moja droga bądzcie choć trochę wiarygodni i inaczej podpiszcie zdjęcie. Ale fakt w druku nie będzie mozna tego dostrzec. Szkoda że tak ludzi kłamiecie. Niestety wyborcza pozostaje jedynym codziennym, lokalnym żródłem informacji(szkoda że nie rzetelnych). To w sumnie mała sprawa ale od takich niedociągnięć się zaczyna.
Jeżeli źle myśle niech mnie ktoś poprawi. Może nie potrafie czytać ze zrozumieniem albo coś ze wzrokiem. adgrab@wp.pl Może szanowna pani redaktor albo fotograf.