Dodaj do ulubionych

Clubbing........................................?!

13.02.02, 19:57
Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w
weekendy? Czy może nawet sposobem na życie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mick Re: Clubbing........................................?! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 18:54
      Kiedyś był dla mnie clubbing (jak jeszcze nie wiedziłem, że ta choroba się tak
      nazywa) sposobem na życie. A teraz mam mało wolnego czasu ale chciałbym, żeby
      był sposobem na życie. Może kiedyś się temu bez reszty oddam! :)))
      • Gość: Maciek Re: Clubbing........................................?! IP: *.montreal120.dialup.canada.psi.net 16.02.02, 19:04
        Mick
        nie badz lekkoduchem ! jak to, oddasz sie znowu clubbingowi ?? A twoj udzial jesli chodzi
        o "kontrybucje w ewolucje ludzkosci" to kto zrobi ?? :))
    • Gość: tsar Re: Clubbing........................................?! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 22:44
      postmodern napisał(a):

> Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w
      > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie?

Hmm... a moglbys wyjasnic co to wlasciwie jest??? Mam nadzieje, ze sie nie
      skompromitowalem tym pytaniem...

• Gość: Maciek do Tsar IP: *.montreal82.dialup.canada.psi.net 17.02.02, 06:43
        jest to po prostu club hopping.
        • roman_j Re: do Tsar 20.02.02, 09:04
          Czy dobrze rozumiem, że jest to spędzanie wieczorów i nocy na zmienianiu
          lokali. W Płocku to by się nawet sprawdziło, bo w żadnym nie da się dłużej
          posiedzieć. ;-))))))
          • Gość: Maciek naprawde nie da ?? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 20.02.02, 18:19
            nawet w Rodeo, nad temat ktorego wszyscy popadaja w euforie?? Widze ze na
            nadchodzace lato mam juz niezly mandat, mianowicie lustracje plockich barow :))
            • roman_j Re: naprawde nie da ?? 20.02.02, 19:09
              W Rodeo nie byłem. Przyznaję się bez bicia. Ale słyszałem sporo dobrego. Może
              czas to zweryfikować. :-)
              • hiubi Re: naprawde nie da ?? 20.02.02, 20:00
                Ja z Rodeo już zrezygnowałem.
                A co zmieniania lokali przez cały dzień, to może być pewien problem... jak
                ostatnio szukałem lokalu otwartego w sobotę po 2 w nocy to ostał mi się
                tylko "rock 69" i nawet wyszedłem przed zamknięciem, ale podobno nie jest
                non-stop ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka