Dodaj do ulubionych

Jeden procent - wybierz i pomóż

07.03.10, 20:17
Złotówka wydana przez Ciebie warta jest złotówkę, przez państwo 30 groszy a przez organizacje pozytku publicznego 15 groszy.
P.S.
Tak - wiem! Są uczciwe organizacje tego typu.Tym niemniej mało co tak uczy złodziejstwa obłudy i znieczula sumienia jak ten jeden procent
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Jeden procent - wybierz i pomóż IP: 213.76.179.* 08.03.10, 07:07
      ja trzeci rok zbieram 1% dla syna na terapię, za którą płacę grube pieniądze miesięcznie. Ci którzy nas obdarowują, wiedzą że każda złotówka idzie na Małego. Mało kto tak dokładnie wczytuje się w Apele rodziców, lub ci o tym nie piszą. Ja jako opiekun dziecka nie mam prawa z konta dziecka wziąć nawet grosika. Najpierw muszę ponieść wydatek, mieć nań rachunek i dopeiro Fundacja za to płaci ( o ile są srodki na koncie ). Moja Fundacja nie bierze od nas ani grosza za prowadzenie konta. Jesli darczyńcy nam wpłaca 1000 PLN to całe 1000 PLN jest przeznaczone na terapie i badania. Od Państwa nie dostaję nic, o przepraszam - 153 PLN co miesiąc na dziecko niepełnosprawne. Dużo, prawda?

Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji, więc proszę zastanówcie się zanim znowu zabierzecie głos w dyskusji, która was bezpośrednio nie dotyczy a może zaszkodzić tym, którzy potrzebują tych pieniędzy np na walkę o lepsze życie dziecka.
      • Gość: zenek Re: Jeden procent - wybierz i pomóż IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 18:06
        akcja sie rozwija ?
        • Gość: Alina Re: Jeden procent - wybierz i pomóż IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.10, 16:48
          ja przeznacze na ochrone bocianów i dopilnuje osobiscie by gniazdo w Liszynie
          nie znikło jak sie na to zanosi znając ZE Płock
          wiadomosci.onet.pl/2142885,11,bociany_coraz_blizej_polski_wreszcie_cieply_weekend,item.html
          • Gość: ww Re: Jeden procent - wybierz i pomóż IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 17:07
            www.bociany.ittv.pl/aplet/index_wmp.php
            • Gość: henio Re: Jeden procent - wybierz i pomóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 17:33
              dzisiejsza gazeta podała ze 2 miliony wyrzucono w błoto . najlepszy ojciec miasta wszechczasow nie pamieta dlaczego tak sie stalo . proponuje sie zrzucic na te dwa miliony i wplacic do kasy miasta . nie mozna pozwolic zeby naszemu dobrodziejowi robiono zarzuty o jakies marne 2 miliony .
              • Gość: ee bociani los IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 20:03
                chmurak.pl/pictures/414845_do-obory-czy-do-gniazda.jpg
                • Gość: ala Re: bociani los IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 10:38
                  niedługo juz odlatują
                  • Gość: lilka Re: bociani los IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 16:27
                    plock.gazeta.pl/plock/1,35681,9950631,Przesledza_ich_kazdy_ruch__Kolejne_podplockie_bociany.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka