Dodaj do ulubionych

APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z kirem

10.04.10, 14:19
na znak żałoby.
Obserwuj wątek
    • Gość:   do nm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.10, 21:56
      piekny obraz prawdy o czarnych wieprzach
      milo sie czyta jak pokazuja swe prawdziwe oblicze :)
      to sa znaki czasu, znaki czasu ich upadku
    • Gość: der Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.10, 21:58
      Wpisz się
      lechkaczynski.pl/kondolencje.php
      • Gość: RABIN Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 07:59
        wpisz się do księgi, udekoruj kirem, zapal pochodnię, weź udział w
        zbiorowych obrzędach - daj świadectwo swojego nieposzlakowanego
        patriotyzmu i wielkiej miłości Ojczyzny, daj upust swoim
        skłonnościom ekshibicjonistycznym i szpanerskim, zrób sobie dobrze,
        efektownie, na pokaz, weź udział w owczym pędzie zbiorowej histeri i
        się dowartościuj
        • Gość: jurek Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 09:18
          a nie bierzesz pod uwagę, że wywieszenie flagi i inne jak to nazywasz
          obrzędy w takich chwilach to naturalne odruchy patriotyczne? ja to
          wszystko robię i nie robię tego na pokaz, po prostu tak to czuję,
          potrzebę taką mam sam z siebie.
          • Gość: RABIN owczy pęd, zbiorowa histeria i tani kicz IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 09:55
            Gość portalu: jurek napisał(a):

> obrzędy w takich chwilach to naturalne odruchy patriotyczne

ale nie zauważył, że te "naturalne odruchy patriotyczne" są
            animowane przez >APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z <
            Na owczy pęd, zbiorową histerię i nadmiar kiczu mam naturalny
            odruch...... a mojego patriotyzmu nie mam potrzeby dokumentować
            udziałem w zbiorowej histeri i ludycznych obrzędach masowych
            • cantona21 Re: owczy pęd, zbiorowa histeria i tani kicz 13.04.10, 10:01
              rabin po co to komentujesz. Ja też nie okazuje swojej żałoby narodowej w ten
              sposób ale nie wytykam tego innym, bo każdy ma prawo reagować jak chce w końcu
              żyjemy w wolnym kraju
              • Gość: RABIN Re: owczy pęd, zbiorowa histeria i tani kicz IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 11:14
                cantona21 napisał:

> Ja też nie okazuje swojej żałoby narodowej w ten sposób ale .....
                > każdy ma prawo reagować jak chce w końcu żyjemy w wolnym kraju

To się zdecyduj. Przy okazji żałoby narodowej również odpuść sobie
                politykę w wydaniu jakiego dałeś durny popis na wątku Żałoba.
            • Gość: jurek Re: owczy pęd, zbiorowa histeria i tani kicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 10:09
              nie wywieszenie flagi w swoim domu to jest brak patriotyzmu, ale
              patriotyzmem z drugiej strony nie musi być już koniecznie wciskanie się
              do pierwszego rzędu ze zniczem i kwiatami pod kamery
    • Gość: Eva Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.plock.mm.pl 13.04.10, 18:14
      A tyle dostał akcji aż mu się we łbie pokręciło. Ma komu zawdzięczać, a
      zachowuje się jak ostatni.
      Od kiedy to wywieszenie flagi państwowej z kirem czy bez to patriotyzm na
      pokaz, mały czlowieczku. Tu na tym zawszonym Mazowszu jest tak z uczuciami.
      Zobaczcie co się dzieje w innych regionach. A Płock? To wyjedżcie za
      miasto i tam nauczcie sie czcić takie wydarzenia jak obecnie. Skandal z tymi
      "patriotami" co się wstydzą flage wywiesić!
      Czy wiecie, że w państwach skandynawskich i innych przed każdym domem stoi
      maszt na który wciąga się flage państwową nawet w dniu urodzin mieszkańca
      budynku. Ale po co ja to mówię. Groch o ścianę...
      • Gość:   Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 21:45
        dobrze piszesz
        odpowiedz jednak na pytanie:
        czy ci ktorzy dopiero teraz sobie przypomnieli o istnieniu flagi panstwowej to
        naprawde patrioci ?
        dla mnie to farbowane lisy
        • Gość: Eva Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.plock.mm.pl 13.04.10, 22:16
          Odpowiadam na to pytanie. Wg mnie to sprawa wychowania i w szkole i w
          rodzinie. To brak zwyczaju. To sieroce zjawisko i miejmy nadzieję, że wszyscy
          pokochamy nasze znaki państwowe. Tak normalnie jak Polacy to umieją, żarliwie i
          pięknie. Po latach życia w fałszu i obcości.
          • Gość: asd Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.10, 22:35
            oby twoje słowa sie spradziły
          • Gość: fwe Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.189.c75.petrotel.pl 17.04.10, 12:49
            przestań smęcić!
    • Gość: cal Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.10, 15:30
      Czy Polacy wstydzą sie za Wajdę ?

Na pewno skompromitował się jako Polak.Jednak środowisko filmowe jest
      traktowane pobłażliwie i skoro Polańskiemu wybacza się seks z małolatą to
      pewnie i Wajda będzie potraktowany pobłażliwie.
      • bgplock Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k 18.04.10, 16:26
        mi jest wstyd. nie rozumiem po co ten człowiek się wogóle "wychylał" z taką opinią...kto jak kto, ale po reżyserze "Katynia" tego się nie spodziewałam...
        • Gość: eter Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 08:59
          tak było
          www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4&feature=player_embedded
    • Gość: ops Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 18:22
      wirtualnapolonia.com/2010/04/20/dlaczego-konwoj-jechal-wolniej/
    • Gość: alego Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 21:11
      podczas żałoby targowica wyprzedaje za grosz co zdąży
      www.rp.pl/artykul/9158,464551.html
      • Gość: stuw Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 14:19
        ktozabilprezydenta.pl/
        • Gość: jakub Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 11:18
          wszystko jasne www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4
          • Gość:   to jakiś konkurs na nowe wersje spiskowe ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 11:37
            uposledzeni popuscili wodze fantazji, buhahahahaha
            • Gość: donek APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z kirem IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 11:45
              odwoziłem do Skoków kilku delikwentów i jedno ich łączyło
              cała drogę wołali: buhahahaha
    • Gość: ech Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 19:06
      www.rp.pl/artykul/11,467269.html
    • Gość: ccc Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 19:45
      smolensk-2010.pl/2010-05-10-analiza-krok-po-kroku-kazda-sekunda-lotu-czytajpolak-nie-polityk.html
    • Gość: ed Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 16:06
      www.alert24.pl/alert24/1,84880,7763307,Szokujaca_homilia_w_Katedrze_Przemyskiej__POSLUCHAJ_.html
      • Gość: ajsnp Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.10, 17:25
        no cóż ... w piekle nie jeden klecha się znajdzie ...
    • Gość: fdg Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 10:34
      przypominam, że na rozwój infrastruktury drogowej Polska ma przyznane prawie
      15 mld euro...
      kasa leży od 2008 r. prawie nie ruszona...
      • Gość: Ryszard Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 19:52
        pełny raport www.mak.ru/russian/russian.html Komisji
        sa dwie przyczyny katastrofy,Komisja ich nigdy nie poda bo zbyt przykre
    • Gość: istna Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 08:22
      POTOP nastepna zbrodnia POmyleńców
      • Gość:   Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 18:34
        i jeszcze, i jeszcze, koklusz i gradobicie
    • Gość: eto Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 12:10
      www.fakt.pl/Radiolatarnia-w-Smolensku-byla-zepsuta-,artykuly,73071,1.html
      • Gość: ajsnp Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.05.10, 08:26
        więcej "faktów" z Faktu
        www.fakt.pl/UFO-porwalo-mnie-do-Poznania,artykuly,34740,1.html
        www.fakt.pl/Kto-zrobil-te-dziure-UFO-pod-Zamosciem-,artykuly,70050,1.html
    • Gość: mor Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 21:32
      www.youtube.com/watch?v=mDOAjWYnPKo&feature=player_embedded
    • Gość: por. Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 17:27
      czy taki drań powinie wisieć ? nie
      raczej jak Azja
      www.fakt.pl/Petelicki-Klich-winny-katastrofy,artykuly,73896,1.html
      • Gość: rek Re: APEL TV i RADIA: wywieśmy flagi państwowe z k IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 10:24
        flagi z kirem powinny byc dotad aż zrobia porzadek ze zbrodniczym rzadem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka