Gość: kibic IP: *.200.c64.petrotel.pl 30.06.10, 21:15 A 4 lata temu to Wisla zdobywala SuperPuchar Polski wygrywajac z Legia na Lazienkowskiej...Eh milego zlego poczatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibider Re: Superpuchar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 21:41 Na pocieszenie po spadku do II ligi mecz o SUperpuchar na naszym stadionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Superpuchar w Płocku IP: 78.8.106.* 30.06.10, 21:42 Piłkarze z prostej przyczyny jeszcze nie odeszli.Jeśli Wisła zostanie w pierwszej lidze to znowu będą mieli łatwe pieniądze do zarobienia a jeśli spadnie odejdą.Pewne jak w banku. A to że złomańczuk ma czelność zostać pomimo iż poprzegrywał wszystkie kluczowe mecze to oznacza że ten ludzik nie ma Honoru!!3 zera zrobiły sobie prywatny folwark z Wisłą!!To jest do pomyślenia tylko w Płocku!!Szok!! Czemu nie ma zandych manifestacji przed ratuszem aby wszyscy dowiedzieli się co płocczanie myślą o tych ludzikach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abwehra Re: Superpuchar w Płocku IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.10, 22:13 "To jest do pomyślenia tylko w Płocku!!Szok!! Czemu nie ma zandych manifestacji przed ratuszem aby wszyscy dowiedzieli się co płocczanie myślą o tych ludzikach!!!" A kto ma ci przyjść pod ten ratusz? Grupka małolatów, którym jako jedynym jeszcze zależy na piłce w Płocku? I co sobie pokrzyczy Wisła to my? Większość starszych "kibiców piłkarskich" już dawno przeszła na Widzewy, Legie, i Lechy (...) Zamiennie oczywiście. Patrz Bartnicza street. Według mnie klimat się skończył po zmianie nazwy z Petrochemii na Wisłę i mimo sukcesów tej drugiej (Puchar Polski, Super Puchar) klimatu nie było. I tu sporo gorzkich słów powinno trafić do panów z Mickiewicza albo Petra albo Wisła - za brak stanowczości parę naście lat temu. Choć nie wiadomo czy by i to pomogło ... ogólnie płakać się chcę i łezka w oku się kręci, jaką piłkę można by było tu zrobić, na dumę i chwałę społeczeństwa lokalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Superpuchar w Płocku IP: *.017.c72.petrotel.pl 30.06.10, 22:25 Czyli,jakby była nazwa "Petrochemia", to byłby klimat? Co Ty bredzisz chłopaczku? Najlepszy klimat w Płocku był, gdy była "Wisła", ale ta w latach 80-tych. Bo ten klub to WISŁA, a nie żadna Petrochemia. Ale skąd Ty to możesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abwehra Re: Superpuchar w Płocku IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.10, 22:55 Ten klub to Petra. Wisła to jest w Krakowie. Ja chłoptasiu wole PETROCHEMIE w A-klasie, niż twoją Wisłę w III lidze. No chyba że jesteś też za Ogniwem czy Spartą (...) A tak w ogóle to pewnie jesteś za Stoczniowcem :D pucybucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Re: Superpuchar w Płocku IP: *.199.c75.petrotel.pl 30.06.10, 23:20 Mozesz sobie wmawiac co chcesz ale ten klub był jest i będzie WISŁĄ. Zaloz sobie Petrochemie i graj od okregowki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e3 Re: Superpuchar w Płocku IP: *.084.c76.petrotel.pl 01.07.10, 01:34 nie bulwersuj sie tak stary to jeden klub rozumie ze wychowałeś się na Petrzeto dla ciebie bedzie Petra a co mają powiedzieć ci co zaczeli chodzić na mecze jak klub miał np nazwe ORLEN takie samo koło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack69 Superpuchar w Płocku IP: *.234.c77.petrotel.pl 30.06.10, 22:18 0 frekwencji-podlizują się nam 3 liga i wstyd-wstyd -nawet dzieciaki z plocka idą trenować do wloclawka,warszawy i gdzie popadniee bo tu nikt o nich nie dba.Wstyd-do roboty gnoje ze stadionu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Trzymam kciuki za spadek. IP: *.199.c75.petrotel.pl 30.06.10, 22:21 Chora sytuacja, ale jedynie spadek do 3 ligi, na ktory zasluzylismy, moze cos zmienic. Jak mozna pozwolic niszczycielowi Zlamanczukowi trenowac zespol. Czy najwieksza kompromitacja w 63-letniej historii klubu czyli 0-4 z MKS Kluczbork nie daje pelnej wiedzy o jego umiejetnosciach trenerskich? Nowacki z Juszkiewiczem chca isc? I bardzo dobrze. Szczegolnie ten drugi walnie przyczynil sie do spadku odstawiajac noge w najwazniejszych momentach. Niech graja Adamczyk ze Stanskim. Chociaz dadza z siebie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik pok Re: Trzymam kciuki za spadek. IP: *.uni.lodz.pl 01.07.10, 00:00 w tym mieście nie widziałem , nie widzę i raczej wątpię żebym widział jakiegoś kibica Lecha , ŁKSu czy Legii dlatego wyluzuj kolego. Takie farmazony to możesz sobie pisać na forum Lecha , Widzewa czy Legii ,że w Płocku jest ich FC. Sport ma to do siebie , że kibice są wtedy kiedy są wyniki a kibice w Płocku już nie raz pokazali , że klimat jest tylko wyników brak. Nie oszukujmy się ale nawet po spadku Pogoni do B klasy i wznowienia działalności klubu tysięcy kibiców na stadionie nie było. Zawsze jest pewna wierna grupa która ma gdzieś wyniki ... dla niej liczy się klub , miasto , klimat meczu i dlatego pojawiają się na stadionie. Co do Petry , Petrochemii to nie ma co się dziwić - firmy nie ma więc nazwa się zmieniła i lepiej , że na Wisłę niż np na ORLEN czy też jakąś inną abstrakcyjną nazwę. W każdym mieśćie związanym ze sponsorem tak się działa i tak też się stało w Płocku. Przykład chociażby STOMILu Olsztyn. Jeśli chcesz kibicować to kibicuj Petrze i tyle . Nie musisz krzyczeć Wisła ale NAFCIARZE , ZKS czy też dużo innych przyśpiewek które były za czasów PETRY i są za czasów WISŁY. A co do samego finały to jest on nam do szczęścia niepotrzebny. Chyba , że klub za organizację meczu dostanie odpowiednią ilość pieniędzy. Bo korzyśći z tego żadnych a tylko problemów będzie jak się "wielcy miastowi" z wiosek z Wielkopolskiego zjadą. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Trzymam kciuki za spadek. IP: 194.165.54.* 01.07.10, 05:39 W pełni popieram a co do panów Ożoga (jestem zniesmaczny że nadal jest w klubie) i Świątka -to dajcie spokój i odejdźcie,bo niecenzuralne słowa się cisną na usta.Pozdrawiam kibiców naszego ukochanego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Jak patrze na ożóga i złamańczuka IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 06:51 to powiem wam że chętnie bym ich pojechał pomiędzy pośladki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Superpuchar w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 10:41 Będzie okazja podziękować władzą WISŁY podczas Super Pucharu za to co zrobili z Wisłą.Tym bardziej,że mecz będzie w telewizji,niech cała Polska ich pozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Superpuchar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 11:03 gdzie beda umieszczeni kibce gosci, drugich gosci i gospodarzy ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Superpuchar w Płocku IP: *.plock.mm.pl 01.07.10, 11:36 do baranow co pisza o nazwie klubu.kiedy wy qrwa dorosniecie.ja bym chcial petrochemia a ja qrwa orlen moze.baranie jeden z drugim nie wasze widzimisie a historyczna nazwa tu gra role.nie takie pchelki jak ty to zrozumieli.Wisla Plock ZKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Superpuchar w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 12:37 Co Wy chcecie znowu.Domagaliście się powrotu do nazwy WISŁA,za prezesury Dmoszyńskiego zostało to załatwione,teraz najlepiej by było zmienić nazwę na trzy zera a nie hanbić nazwy WISŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Superpuchar w Płocku IP: *.plock.mm.pl 01.07.10, 13:24 a Ja chcę żeby klub nazywał się ogniwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Superpuchar w Płocku IP: *.plock.mm.pl 01.07.10, 13:25 nie może elektryczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Superpuchar w Płocku IP: *.plock.mm.pl 01.07.10, 13:34 Po pierwsze Nie róbmy z siebie wielkich kibiców - bo kibicowsko w Polsce jesteśmy daleko i tylko przez moment pre lat wstecz zbliżyliśmy się do średniaków w Polsce. My płoccy kibice mam o sobie wielkie mniemanie jak byśmy byli pępkiem świata ale daleko nam brakuje do takich ekip jak Lech legia czy Wisła Kraków Po drugie nie róbmy z nazwy kluby Wisła czy petrochemia jakiejś magicznej nazwy której nie można zmienić bo jest ona nierozerwalnie złączona z tym miastem bo po pierwsze to naszemu klubowi daleko do takiej tradycji jak górnikowi Zabrze Legij czy Ruchowi Chorzów. A po drugie każdy w Płocku wie że tak naprawdę jest jeden klub i czy będzie się nazywał Ogniwo , elektryczność , wsiał , petrochemia czy może real Płock to to nie mam najmniejszego znaczenia jak będą sukcesy i my sami kibice będziemy dbać o wizerunek klubu. Jeżeli my będziemy dbać o ten wizerunek chodzić na stadion kulturalnie i głośno dopingować to i inni nie będą się śmiali z nazwy naszego klubu bo będą mieli szacunek dla wiernych i głośnych kibiców z PŁOCKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Superpuchar w Płocku IP: *.159.c85.petrotel.pl 01.07.10, 14:16 wez sie ogarnij czlowieku, kibice musza sie szanowac, ja sobie nie mam nic do zarzucenia i nie sadze bym byl w czymkolwiek gorszy od kibicow innych klubow. to ze ty masz jakies kompleksy to twoj problem. co do drugiego akapitu w twojej wypowiedzi to nawet nie skomentuje bo widac ze nie masz pojecia o czym piszesz. chcesz cos dodac to pisz na forum kibicow a nie na gw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Superpuchar w Płocku IP: *.238.c90.petrotel.pl 01.07.10, 13:48 e tam lepiej twoj stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty juhas Re: Superpuchar w Płocku IP: *.119.c66.petrotel.pl 01.07.10, 13:59 Boze, co za debil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Superpuchar w Płocku IP: *.plock.mm.pl 01.07.10, 16:50 jak chcieliście obalić tezę Juhasa to użyliście niesamowitych argumentów typu Gość portalu: anty juhas napisał(a): > Boze, co za debil... oraz Gość portalu: zks napisał(a): > wez sie ogarnij czlowieku, kibice musza sie szanowac, ja sobie nie mam nic do z > arzucenia i nie sadze bym byl w czymkolwiek gorszy od kibicow innych klubow. > to ze ty masz jakies kompleksy to twoj problem. > co do drugiego akapitu w twojej wypowiedzi to nawet nie skomentuje bo widac ze > nie masz pojecia o czym piszesz. chcesz cos dodac to pisz na forum kibicow a ni > e na gw. nie użyło żadne z was jakiegoś konkretnego argumentu podważającego tezę pana Juhasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Superpuchar w Płocku IP: *.050.c79.petrotel.pl 01.07.10, 17:44 Ktos wie już moze jakie decyzje zapadły na dziejszym posiedzeniu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: Superpuchar w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 18:16 Takie jakie miały zapaść. Gramy w tej lidze, na którą zasłużyliśmy, czyli w III. Wszyscy otrzymali licencję. www.90minut.pl/news/127/news1276692-Szesc-klubow-otrzymalo-licencje-na-gre-w-I-lidze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk ZJ to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.c152.petrotel.pl 01.07.10, 18:56 Kto z plocczan pójdzie na ten mecz ten FRAJER NAD FRAJERAMI! Gdzie byliście jak Wisła Płock upadała jak banda miejsko- bełchatowska ją rujnowała???? W du*ie ją mieliście,woleliście siedzieć na chacie i żłopać bronxa! Na stadionie została garstka fanatyków którzy jako JEDYNI od wielu mieśięcy w różny sposób prosząc, grożąc itd. próbowali WALCZYĆ o klub. A GDZIE WY BYLIŚCIE WIELCY KIBICE PŁOCKA???? TO ZE KLUB JEST ZRÓJNOWANY TO TAKZE WASZA WINA - BO POŁOZYLIŚCIE NA NIEGO LASKE! A teraz daje nam się "igrzyska", superpuchar? Nam którzy przeżyli spadek do III ligi? Wsadzcie to sobiew buty! Niech się bawi Amika i Jaga jak PREZES TO ZAŁATWIŁ (Dzięki Ożóg Dzięki! Jesteś Wielki Jesteś!) a kto z płocczan tam pójdzie ten dupek i szmaciarz i będzie się z niego śmiała cała Polska a my wyłapiemy pojedynczo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 20:51 Wyluzuj, chyba nie sądzisz, ze ktoś z Płocka pójdzie na ten mecz. Kogo to coś w ogóle obchodzi. Mecz widmo, odbędzie się i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.plock.mm.pl 02.07.10, 00:02 A ja tam pójdę obejrzeć prawdziwy mecz a nie tych patałachów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.026.c81.petrotel.pl 03.07.10, 12:51 krzyż na droge pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Will Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: 62.29.248.* 02.07.10, 09:04 Wyłapać to możesz komary na parowie, ode mnie byś dostał z liścia poszedł posmarkany do domu za te napinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sij Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.026.c81.petrotel.pl 03.07.10, 12:52 liscie to mozesz co jedynie na drzewie zrywać :) i wytrzyj tego gila z nosa bo juz zaczyna ci lecieć :) chlopaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:43 Ja chodziłem na Wisłe do końca i będę chodził dalej, a jak będę miał ochote to pójdę i na ten mecz. Nikt nie bedzie mi tu mówił co mam robić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocki Re: to mecz dla Amiki i Jagi a nie dla nas! IP: *.231.c66.petrotel.pl 02.07.10, 15:59 No to idzcie czeresniaki,poklaszczcie Lechowi-Amice, popodniecajcie sie jak Wielcy pięknie grają. Niedawno to my gralismy o super puchar i go zdobywalismy na Legii! A dzis daje sie nam obcy ochłap a my go łykamy. Żal. Jak pan Prezes Wszechczasów taki dobry organizator to mógł zalatwić kadrę na sierpień, zamiast do Szczecina to z Kamerunem mogli zagrać u nas. O to by bylo coś! Dmoch potafił w ciągu kilku miesiecy zciagnac 2 raz I reprezentacje,a Ożóg spuszcza nas do III ligi,ale daje Wielki MEcz Lech - Jagiellonia. A my idziemy popatrzeć,jak prowincjonalne kmiotki. Z lisciem zamiast papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk ZJ Re: to mecz dla nas. od prezesa! IP: *.c152.petrotel.pl 02.07.10, 16:32 W sumie racja. Nie kłóćmy się. Trzeba bezwzględnie iść na ten mecz. Jak będzie nas dużo i będziemy grzeczni to może nam zrobią w przyszłości znowu jakiś meczyk ligowy, a może nawet ligowcy będą u nas grali sparingi!!!! To sobie popatrzymy na fajnych piłkarzy i dobre zawody. I nawet autograf będzie można złapać od takiego Peszko np! Tylko żeby prezes Ożóg nie odchodził z Płocka bo tylko on może takie wydarzenia załatwić. Więc bądźmy grzeczni i bierzmy co nam dają. I podziękujmy i cieszmy się,nie wybrzydzajmy. Ze nam Wisłę zrujnowali? To co? Ale załatwili superpuchar! Bezwzględnie idziemy na Leszka. I klaszczemy. Najlepiej uszam. i pośladkami. Jak to wieśmaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: to mecz dla nas. od prezesa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:08 Wieśniaków to poszukaj w rodzinie. Co byście zrobili wielcy kibice z młyna, gdyby nie pozostali ludzie na stadionie. Ilu was by zostało? 50? 100? Wy za to pewnie będziecie kombinować w okolicach stadionu komu tu z przyjezdnych wpierdziel spuścić. Nie bedzie mi tu byle kmiotek mówił co mam oglądac a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: to mecz dla nas. od prezesa! IP: *.026.c81.petrotel.pl 03.07.10, 12:55 a jak Wisla walczyla o superpuchar to gdzie byłeś pajacu jeden z drugim pewnie żłopales piwsko albo czekales jak kobitka zrobi ci "budyn" na popoludnie, idź i klaszcz glabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: to mecz dla nas. od prezesa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 13:17 Byłem na mecz superpucharu, chodzę na mecze Wisły prawie 20 lat, a twoje pisanie co mam robić zostaw dla siebie. To co robiliście przeciw prezesowi nie neguje, bo był to bardzo tragiczny sezon, ale nie rozumię dalej czemu mam nie iść obejrzeć dobry mecz, bo jakaś grupa ma takie widzimisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: to mecz dla nas. od prezesa! IP: *.026.c81.petrotel.pl 03.07.10, 12:57 a i kmiota to poszukaj w lustrze kazdego ranka bo gdyby nie te 100 osob co mowisz ktore robia rozne akcje zachecajace do przyjscia na mecz albo mowia glosno co jest zle to ten klub juz dawno bylby zaorany - wiec nie chrzan farmazonow glabie poraz drugi biez na Lecha slonecznik albo paluszki z sezamem kapcie ściagajki i ruszaj! albo zrob mlyn zdziewczynami na lechu i klaszcz klaszcz Odpowiedz Link Zgłoś