Dodaj do ulubionych

internet Multimedia

IP: *.visp.energis.pl 20.03.04, 13:49
Witam
Dotarły do mnie wiadomości, że Multimedia zaczeła zakaładać stałe łącza, przez kabel TV. 60pln/mies Podobno dobra przepustowość. Co o tym wiecie?
Ma ktoś?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Komar : internet Multimedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:52
      Podobo jest to prawdą. Takie ploty chodzą po mieście! Trzeba romana j on
      wszystko wie!
      • Gość: idot Re: : internet Multimedia IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 22:05
        Znajomy mówił, że mu mają założyć.
        Jak wysłałem meila do multimedia to powiedzieli, że jeszcze nie.
        Komu wierzyć?? Plotki? Romanie - proszę odpowiedz.
        Ale chyba zdecyduje się na neostradę 99/mies i można podłączmyć ze 20komp.
        A w MM za 64 tylko 1
        • Gość: RoughBoy Re: : internet Multimedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:15
          > Ale chyba zdecyduje się na neostradę 99/mies i można podłączmyć ze 20komp.
          > A w MM za 64 tylko 1

Bzdury
          • hippolin Re: : internet Multimedia 25.03.04, 18:46
            Gość portalu: RoughBoy napisał(a):

> > Ale chyba zdecyduje się na neostradę 99/mies i można podłączmyć ze 20komp.
            > > A w MM za 64 tylko 1
            >
            > Bzdury

To może wyjaśnisz co jest nie tak. Czy do NEO nie da się podłączyć 20komputerów??
    • Gość: długopisem Re: internet Multimedia IP: *.class147.petrotel.pl 29.03.04, 14:36
      bzdury, mam i nie narzekam, 10komp. działa super
    • Gość: Kozakos Re: internet Multimedia IP: *.class146.petrotel.pl 30.03.04, 08:03
      Ich oferta w innych miastach to ok 60 zł za 64kbps - tyle to oferuje Petrotel
      • Gość: yz Re: internet Multimedia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 16:46
        Tylko, że Petrotel nie we wszystkich blokach ma kable i tam gdzie jest łącze
        radiowe nie zakłądają dostępu do internetu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka