Gość: ryba IP: 194.165.54.* 24.08.10, 21:37 A milewski, jak zawsze, nie ma nawet za grosz wstydu. Ludzie na niego gwiżdżą, prawie mu plują w twarz, a ten "geniusz" twierdzi , że ktoś kibiców podpuszcza przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.M. Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.plock.mm.pl 24.08.10, 21:48 Kibice pluli? A to nie deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 21:50 I niech sie boi! Wybory tuż tuż. A tu wpadka za wpadką! Wisła upodlona w 3 lidze. Najwyższy czas na zmianę włodrzy miasta bo takich nieudaczników to świat nie widział! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAm Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.100.c75.petrotel.pl 24.08.10, 21:50 jaki żal tego kubka jak te koszulki wyglądają............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzynaldo Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: 188.33.1.* 24.08.10, 22:11 Mirek!!! Ty wiesz co!!! A te koszulki to chyba z sortowni w Kielcach kupione. GDZIE SĄ BARWY?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 10:38 wy chyba nie myśleliście że Hummel czyli porządna firma będzie robić wam koszulki tak jak wy chcecie hehe zrobili wam byle jakieś szmatki żeby was z głowy mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamy Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.147.149.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.08.10, 22:00 zenada!! wstyd i ujma! dobrze ze nie sponsoruje ich BELLA bo chłopaki biegaliby z tamponami na piersi. nie wystarczylo juz logo orlenu, musieli isc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic! Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.108.c77.petrotel.pl 24.08.10, 22:01 No to mamy teraz zawodników wyglądających jak skład Bundesligi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e3 A gwizdy na trybunach? Po prostu wybory się zbliża IP: *.134.c93.petrotel.pl 24.08.10, 22:20 nie poprostu jestes jedna wielka pomylka nieudacznikiem i zadluzyles miasto na kupe milionow idz sobie na molo pobrykaj !! Pesel na wyborach brawo kibice, widac mirus juz ma mokro kolo tylka wypad mirek wypad! z Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3 Milewski gdzie barwy? przeciez tradycja to twoje IP: *.134.c93.petrotel.pl 24.08.10, 22:22 ulubione słowko, nie kompromituj sie !!!! biale koszulki z cafe kubkiem hahaha a na wyjazdach bialo czerwone Orlenu ale was w ch...a zrobili Rfeczni hehehe oj pieknie pocisneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat cytat IP: *.134.c93.petrotel.pl 24.08.10, 22:28 Jeśli będą oni na parkiecie zostawiać serce, nie będą się dla mnie liczyły ich stroje - mówi kibic i członek zarządu Płockiego Stowarzyszenia Sympatyków Piłki Ręcznej Handball Fans Wisła Płock, Łukasz Luciński. haha zamlcz człowieku nie podpisuje się pod tym wogóle! szkoda slow sprzedawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koon Re: cytat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 22:45 A co się stało redaktorom GW.Jakie gwizdy czy buczenia na prezydentów Milewskiego,Kubere i Kolczyńskiego.Cała hala wstała biła brawo.SŁOŃCE PŁOCKA, BOZYSZCZE TŁUMÓW, NASZ PREZYDENT DO KOŃCA ŚWIATA PRZEMÓWIŁ I BYŁO MIŁO A ŁUNA Z PREZYDENCKIEGO CZOŁA BIŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klobukos Re: cytat IP: *.112.c92.petrotel.pl 24.08.10, 23:16 Oj kolega chyba nie słyszał o wałku w jakimś plebiscycie, bodajże Płocczanin Roku? Jak to kompana MM wybrano, wykupując nakład GW z wszystkich kiosków? I chwała GW za to, że w końcu przestali faworyzować Mirka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: cytat IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 23:38 nie spodziewał się gwizdów - a co kretynie medal chcesz za spuszczenie jednego klubu do 3 ligi, a drugi zajmuje 3 miejsce w lidze dwu zespołowej i kibiców wyruchałeś na nazwę i barwy? do tego dołożyłeś molo, kiedy miasto ma 300 mln długów, kolesiostwo które wcześniej kojarzyło się z kimś innym i resztę rzeczy np. drogi do mostu, przejazd na Piłsudskiego czy obiecywanie lotniska, tramwaju, stoku narciarskiego, boisk na Stoczniowcu, remonty Otolińskiej, Wyszogrodzkiej.. ps. pesel będzie na wyborach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: cytat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 07:59 Wisła jest tylko jedna. Natomiast ten twór o nazwie Orlen... nie jest Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: cytat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 08:50 Tia!Żli ludzie podpuszczają na miłego Mirka. Czy ty kretynie nie widzisz co zrobiłeś z naszym klubem? Mniej trochę wstydu i odejdż ze wzgledu na zły stan zdrowia przed końcem kadencji. Pomnik ci wtedy postawią na pętli tramwajowej przy restauracji na molo,która zawias wydzierzawi za grosze i wyieczkę do turcji Remarowi i "Mordzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stig Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.c149.petrotel.pl 25.08.10, 08:53 No tak - nowy sezon, nowe plany. A tak na marginesie wydaję mi się że tym nawałem remontów na płockich ulicach przelała sie czara goryczy. Głosowałem na M.M. i zamierzałem znowu, ale przejrzałem na oczy. Cztery lata prawie bez remontów (chyba gwardii i mickiewicza), brak nowych miejsc pracy, brak obwodnicy, brak wiaduktu w alejach,brak obwodnicy, nie mówiąć już o tramwaju itd. Ale mamy za to nawał remontów, molo się szukuje - no cóż. Jeden głos stracony - może w takim mieście to niewiele, to prawda. I wcale nie pójdę głosować na W.H. bo nie ma żadnej wizji miasta. W każdym razie dziękujemy za wszystko - odpłynie sobie razem z waszym molo w trakcie najbliższych wiosennych roztopów do Włocławka ku zachodzącemu słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 09:25 Drogi Miru tyle dobrego zrobiłeś dla klubu. Kibice ciebie kochają jak ojca i matkę. to co sie od dłuższego czasu dzieje na hali i stadionie te gwizdy, buczenia, piosenki to nie my kibice tylko szkodniki w Klubie, których jeszcze nie zdążyłeś wyrzucić z roboty. Zrobisz to w następnej kadencji. Oni włączają to co słychać z głośników i zagłuszają nasz doping i aplauz pod twoim adresem który trwa cały mecz. My krzyczymy głośno MIRO FOR EVER,WE LOVE MIREK , MIREK THE BEST, a oni coś z jakimś zerem i kuberem. Zrób porządek ze szkodnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogna Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.147.96.93.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 13:30 Milewskiego nadrukować na koszulkach! Niech siedzi na tych kubkach jak na swoim kiblu. Gwarantuję, że wszystkie mecze będą wygrane. Przeciwnicy jak spojrzą na tę zakazaną gębę to będą uciekać, gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 09:29 a to nie te koszulki, a to zła nazwa buahahahahaha pretensje miejcie do stowarzyszenia handball fans za to jak sie sprzedali, napiszcie jeszcze jeden liścik do orlenu że wam to nie pasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.plock.mm.pl 25.08.10, 10:02 kazdy ciagle o tych listach.Skoro juz piszesz o tym to pokaz nam wszystkim chociaz dwa z tych listow,chyba,ze jestes pipa i brak ci argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2 Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.030.c64.petrotel.pl 25.08.10, 12:17 juz hyba 20 razy byly wklejane zlowieku moz ekomus bedzie sie chcialo wkleic 21 raz [pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... 25.08.10, 10:12 Nie podoba się nowa nazwa klubu ? Może niech kibice składają się na klub. Wtedy będą mogli decydować o wszystkim. Teraz gdy pieniążki daje sponsor, to ma prawo stawiać wymagania by promować swoją markę. Więc jeśli kiedyś przyjdzie producent TOI TOI to na koszulkach będą szalety dlatego nie narzekać :-) Zobaczymy czy oddzielenie dwóch sekcji i większe wymagania sponsora przełożą się na sukcesy, o które tak na prawdę tutaj chodzi, a nie to czy na koszulkach są kubki kawy Odpowiedz Link Zgłoś
kolos01 Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... 25.08.10, 14:17 ok zgadzam się z tobą że sponsor daje kase to ma prawo stawiać wymagania , tylko moim zdaniem lepszym rozwiązaniem była by nazwa wisła orlen nie orlen wisła , tak aby nazwa klubu była wyraźnie wyeksponowana na pierwszym miejscu , spójrzmy nawet na naszego odwiecznego wroga , mają nazwę vive targi a nie targi vive , fakt że tam pewnie targi nie dają tyle kasy co nam orlen co nie zmienia faktu że tam zachowali odpowiednią kolejność, ale oby w nadchodzącym sezonie więcej się mówiło o zwycięstwach i pięknej grze wisły niż o kontrowersyjnej nazwie i o kubku na koszulach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 10:34 o dużo za dużo ostatnio piszecie o tym przeciętniaku polskiej piłki ręcznej. Kogo oni obchodzą!? Chyba tylko tych płockich dzieci neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzynaldo Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.188.c84.petrotel.pl 25.08.10, 10:57 To, że w nazwie jest słowo ORLEN jestem w stanie zrozumieć, bo przecież sponsor kasy za darmo nie daje. Kubek jak kubek, wygląda tandetnie ale takie prawo sponsora, że na powierzchni reklamowej za którą płaci umieszcza co chce. Ale ja się pytam gdzie są barwy??? Dlaczego nowe koszulki są biało czarne (czarne wstawki)??? To chyba nie sponsor ustalił barwy koszulek tylko jakiś osobnik w klubie...prezes czy kto tam się tym zajmuje. Więc ja się pytam co taka osoba jeszcze w klubie robi? Żeby barw klubowych nie znać!!! Spójrzcie na inne polskie kluby. Nieważne czy to piłka nożna, ręczna, siatkówka czy hokej na trawie. Niezależnie od sponsora Wisła Kraków zawsze gra w czerwonych, Zagłebie w pomarańczowych, Śląsk w zielonych, Legia w zielono-białych...itd. A MY??? Co rok to inne barwy koszulek. Mieliśmy już nawet czerwone ze złotymi wstawkami, tylko, że PZPN kazał zmienić bo nieczytelne numery były. Wyobrażcie sobie co działoby się w Legii, gdyby im koszulki np.czerwono- niebieskie dali. Kibice by cały zarząd ukamienowali...a u Nas jakiemuś przedstawicielowi stowarzyszenia się podoba. Brawo dla Stowarzyszenia!!! PAJACE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad w końcu zapachniało światem w Płocku IP: *.plock.mm.pl 25.08.10, 11:46 Dobrze to zmontowali, były szychy, poznaliśmy skład, hostessy prima-sort i te ich nogi ... . Ładny team nam wyrasta pomału. Graty dla nowego prezesa za przygotowanie impry. Tak trzymać. Dyrektor marketingu widać było był kontent , dobrze to wróży współpracy b]I POPROSZĘ NA MECZU MAŁĄ CZARNĄ DLA POSIADACZY KARNETU, COŚ ZA COŚ , NIEPRAWDAŻ ? [/b] PS wywalili mnie z nafciarze.pl za kilka logicznych argumentów to ciecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 13:11 widzieliście na hali był ten akwizytor w białej koszulce kleszczu prezes 1000lecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naz Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 13:56 tak był milesia pod halą zabawiał -ładna para Odpowiedz Link Zgłoś
kamil0015 Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... 25.08.10, 14:57 Ja mam w du... reczną , tylko w plocku jest nozna , zniszczyli nozna teraz biara sie za reczna , proste , WSZYSCY NA GÓRNIK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.plock.mm.pl 25.08.10, 15:21 Po co ? Mogę ci z góry powiedzieć , że wygra Górnik, a ja tylko oglądam widowisko jeśli jest chociaż odrobina niepewności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CObra Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.chello.pl 25.08.10, 15:28 Rzygać mi się chce jak Hetkowski liże dup.y kibicom. Kampanie prowadzi pod publiczkę na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do CObry Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.147.48.19.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 21:20 A zobacz, co robi Milewksi! Taki z niego kibic (jakiejkolwiek piłki) jak ze mnie ksiądz. teraz się pokazuje z piłkarzami, bo wybory się zbliżają. I kto tu zabiega o głosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.10, 15:33 Wiecie dlaczego SZczuckiego nie wywalą bo posuwa siostrzenice zgadnijcie kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.228.c80.petrotel.pl 25.08.10, 16:22 LEPIEJ BRZMI ,,ORLEN WISŁA PŁOCK", NIŻ ,,WISŁA PŁOCK". ,,WISŁA" KOJARZY SIĘ Z KRAKOWEM. KOSZULKI - TYPOWE PROWINCJONALNE BEZGUŚCIE.CZYŻBY MACZAŁ W TYM PALCE JACYKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.110.c89.petrotel.pl 25.08.10, 20:30 a twoja stara sie kojarzy z burdelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.plock.mm.pl 25.08.10, 17:11 to się gość ustawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.217.c64.petrotel.pl 25.08.10, 21:41 panie lisku malowany hetkowski zachowujesz sie jak kaczyński, pleciesz wszystko aby przypodobać sie wszystkim-zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 23:35 panie lisku malowany milewski zachowujesz sie jak kaczyński, pleciesz wszystko aby przypodobać sie wszystkim-zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wisła po prezentacji, tylko te koszulki... IP: *.115.c64.petrotel.pl 26.08.10, 20:11 oho, fani miluszenki w natarciu Odpowiedz Link Zgłoś