Dodaj do ulubionych

Mirek Mirkowi Mirkiem

20.10.10, 18:26
pan nasz i władca Mirosław I Nieudolny w walce o stolec swój na którym siedzi przeszedł sam siebie i geniuszem może być nazwan. Na liście do Rady Miasta Płocka z partyji zwanej potocznie pisuarem umieścił brata swego bliżniego Mirosława z MTBS. Mirosław ów z wrażenia posiąść się nie może, zwłaszcza że jeszcze niedawno z partyji co się PO nazywa na prezydenta stolec chciał startować.
Obserwuj wątek
    • pluszowy.mis.uszatek do wieści 20.10.10, 19:51
      > pan nasz i władca Mirosław I Nieudolny[...]

wiesci... już Twe wieści są coraz mniej dokładne, coraz mniej rzeczowe. widać, że utraciłaś źródło informacji....
      • wiesci.z.ratusza Re: do wieści 21.10.10, 18:15
        ii słowo ciałem się stało .......................
    • roman_j Re: Mirek Mirkowi Mirkiem 20.10.10, 21:08
      Czyżby chodziło o pana Kłobukowskiego? Jeśli tak, to się musiało kiedyś zdarzyć, skoro ocalił stanowisko po nastaniu pana Milewskiego. W życiu nie ma nic za darmo. Zawsze jest "abu abu": Abu czysta gęba, abu pełen bańdzioch. ;-))
      • Gość: towwieslaw Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 22:34
        mirek ! musiales dac d... ! co za zycie
        ja nie musialem
        mozna cos wybrac nie?
        • Gość: dsfsdf Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: 80.48.4.* 20.10.10, 22:38
          no nie musiałeś, bo ciebie po prostu wywalono za nieudolnosc na zbity pysk
          • Gość: towwieslaw Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: *.128.c80.petrotel.pl 21.10.10, 12:06
            widze ze partia Kubeł I Pomyje odzyskała siły ! To budujące .
            nie slyszalem zeby w ratuszu kogokolwiek wywalono za nieudolnosc. Wrecz przeciwnie za takie rzeczy sie tam awansuje . Dominuje zasada lojalnosci ( jak w mafii ) .
            Im bardziej nieudolny tym wyzsze stanowisko , stad mistrzem jest sam naczelny wodz.
            wykazywanie tym ludziom bledow czy łamania prawa to wypad w istocie na pysk . Sa liczne przyklady ale za to byle idiota ktory uzyska poparcie ekipy od razu zostaje zatrudniony - dzwonia radni , pan przewodniczacy i pani sekretarz do spolek i każą zatrudniać. Czasem tez kaza zwalniac ale nie za brak kompetencji lecz za nieprawomyslnosc.
            Bywa ze i sam wodz dzwoni aby zlatwic robote dla szwagra .Wprawdzie zaden orzel ale za to prawomyslny no i w koncu rodzina.

mozna zaryzykowac stwierdzenie ze kompletny debil moglby wedle tych kryteriow wspiac sie tak wysoko ze stalby sie zagrozeniem dla elity wladzy , trzeba by mu wtedy dac jakies stanowisko osobistego doradcy, szeptaczxa do ucha , rzecznika ...
            • Gość: haha Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: 94.40.67.* 21.10.10, 13:36
              Cóż... W piekle diabeł jest postacią pozytywną!
              • Gość: towwieslaw Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: *.128.c80.petrotel.pl 21.10.10, 14:22
                no moze nie w piekle ale w cyrku pajac moze byc bez watpienia szefem a juz na pewno rzecznikiem szefa
    • Gość: do towwieslawa Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: *.142.c91.petrotel.pl 22.10.10, 10:12
      o dawaniu dupy to ty chyba wiesz najlepiej jak to sie robi a zarazm skutecznie
      "Im bardziej nieudolny tym wyzsze stanowisko"
      w twoim przypadku to się potwierziło wiele stanowisk i zero efektów
      • Gość: jz Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 12:11
        Pomijając co masz do tow.wiesława, to ja rozumię że Mirek dał dupy teraz, a on wcześniej.
      • Gość: towwieslaw Re: Mirek Mirkowi Mirkiem IP: *.128.c80.petrotel.pl 22.10.10, 12:57
        ja odpadlem w konkurencji na czolowego matoła w przedbiegach !

w dawaniu d . nawet nie startowalem bo byl taki tlum wybitnych specjalistow ze odpuscilem!

slabo mi szlo zatrudnianie rodziny i znajomych ekipy mm&co ,jeszcze gorzej wykonywanie ich polecen na telefon , szczerze mowiac w tej dziedzinie dalem dupy .Fakt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka