Dodaj do ulubionych

Zbysław Kuś

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:42
Coraz większe jaja robi się w tym Kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zeze Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:44
      Przez Kuś to tylko pogratulować takiego szajbusa na PREZESA .
      • Gość: stryjo Re: Zbysław Kuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:46
        barany lewego!calujcie KUSIA w nos!
    • Gość: Wodnak Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:45
      Oj doczekaliśmy się.
      • Gość: mała Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:48
        Znam go,oj to dpiero będą balangi na wodzie.
        • Gość: Topilec Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:49
          ja chcę do prezesa ja chcę plis
        • Gość: jojo Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:51
          Ty kuś gdzie ty się pchasz
          • Gość: Nail Re: Zbysław Kuś IP: 195.117.140.* 13.04.04, 21:14
            Nie wiem jakiego Wy znacie pana Zbyslawa Kusa ale ja wiem ze to jest jeden z
            niewielu ludzi ktorzy moga cos zdzialac gdzie inni nic juz nie moga !!!
            A swoja droga to "On" sie nie pcha tylko ludzie mu ufaja i go wybrali...
          • Gość: TEDE Re: Zbysław Kuś IP: *.dobrzykow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 23:49
            Ludzie jaja to były jak Lewandowski był prezesem, nie mówie że pan Jerzy jest
            złym człowiekiem ale jest złym organizatorem. Wydaje mi sie że Ci co krytykują
            Kusia robią to z zazdrości lub w jakiejś dziwnej obawie. W końcu skończą sie
            dziwne machlojki w płockim WOPRze i zamiast ubywać wreszcie zacznie przybywać.
            W obecnej chwili jestem w stanie dla WOPRu załatwić ok. 20tyś zł, wcześniej
            tego bym nie zrobił, ale czemu: bo kwota ta poszła by w błoto a tak mam pewność
            że te pieniążki zostane dobrze sporzytkowane.
            Pozdrawiam i chyle czoła dla nowego prezesa płockiego WOPRu.
    • Gość: Rom Re: Zbysław Kuś IP: *.chello.pl 13.04.04, 20:59
      Wreszcie odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu. Pociągnął za sobą młodych
      ludzi do zarządu organizacji. Teraz WOPR z nowymi siłami ruszy do boju o płocką
      młodzież.

Ratownik
    • Gość: Ratownik Re: Zbysław Kuś IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:08
      Jaja to były na wielkanoc!!! A jak się komuś nie podoba to że Kuś został
      prezesem WOPR to może zrezygnować z członkostwa. Nikt nikogo na siłę nie trzyma!
      • Gość: RATOWNIK Re: Zbysław Kuś IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:27
        Czego wy chcecie od czlowieka ktory poswiecil wiekszosc swego zycia woprowi i
        to on stanowi najwarzniejsze jego ogniwo gyz "ON" glownym instruktorem . A ten
        kto wypisuje takie bzdury dlamnie nie jes ratownikiem tylko ........ !!!
        • Gość: Ratownik --> m.z. Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:18
          Wydaje mi się, że jeśli ktoś naprawde zna "WUJA" i wie jaki on jest nie napisze
          takich bzdur skierowanych w jego kierunku. Ten człowiek przez taki krótki okres
          swojej kadencji zrobił więcej niż poprzedni Prezes pan Lewandowski. To także o
          czymś świadczy. WUJO jest osoba, z która nasz płocki WOPR stanie na wysoko!
          Pozdrawiam bracia topiciele i siostry topicielki ;)
          • Gość: znajomy Re: Zbysław Kuś IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 01:11
            Krytykom powiem: dla mnie jesteście pały. Mam taki komfort że mogę powiedzieć
            Zychu pozdrawiam i życzę powodzenia.
            • Gość: joko Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 06:48
              jesteśta młode i głupie
              • Gość: Maciej Re: Zbysław Kuś IP: *.dobrzykow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 10:43
                Joko pisze się jesteście a nie jesteśta, Buraku.
                • Gość: joko Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:26
                  "jesteśta" wiem jak się pisze lecz to jest słownictwo dla wszystkich pokroju
                  PREZESA KUSIA i jego wyborców oj będzie się działo oj będzie (:
    • Gość: J. Krawczyk Re: Zbysław Kuś IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 08:52
      Gratulacje od IVc
      • Gość: Sekretarz Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:13
        Prezesie Wujo, w imieniu wszystkich Twoich DZIECI i pozostałej RODZINKI
        gratuluję i dziękuję za wszystko. I obiecuję, że postaram sie ładnie pisać.
    • Gość: cancer24 Re: Zbysław Kuś IP: *.math.uni.lodz.pl / 212.191.65.* 14.04.04, 13:44
      Widze ze niektorym to troszke brakuje inteligencji, malo, chyba brakuje im
      wyksztalcenia. Piszecie takie bzdury. Chodzi o WOPR, organizacje, ktora pod
      kierunkiem Wuja moze naprawde zaistniec. Mam pytanie do pseudoratownikow i
      czlonków płockiego WOPR. Czy cos robicie w kierunku polepszenia sytuacji naszej
      organizacji czy tylko umiecie narzekac, narzekac i to na wspanialego człowieka
      jakim jest Zbysław Kuś. Wujo - jestesmy z Toba, po prostu zazdroszcza Tobie, ze
      za Toba stoi cala armia:-)

pozdrowienia dla prawdziwych ratownikow płockiego WOPR
    • Gość: łysy Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:28
      chyba zechlasz się ze szczęścia że tak ci cukrują co co ty na to prezesino
    • Gość: SZAMAN Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:31
      co ty prezes ma wizje lodołamaczem będzie pływał a co nie można !!!!!
    • Gość: wiedżma Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:33
      na oklep na oklep patataj patataj wio wujo
    • Gość: znachor Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:34
      Wstydżcie się tego człowieka trzeba leczyć
    • Gość: Szlachta Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:35
      szkoda czasu idziemy na browar chodż Wujo my dzisiaj stawiamy
    • Gość: mały Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:36
      Wujo ja z tobą i browarka ci postawie.
    • Gość: Wujo ruuuleeez :)) Re: Zbysław Kuś IP: *.class144.petrotel.pl 14.04.04, 16:14
      A ja dam rade wszystkim myślicielom (np. jojo czy jak mu tam...) Najpierw
      pomyślcie a potem piszcie !!!!!!!! Pozdrówka dla wodniaków :P
    • Gość: jojo Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:19
      Wujo to ty wstałeś, a jak tam kacyk oj boli, boli - beknij se to ci trochę
      przejdzie - pozdrawiam
      • Gość: Ktoś Re: Zbysław Kuś IP: *.chello.pl 14.04.04, 16:49
        Panowi i Panie, WOPR to taka organizacja, która musi pomagać ludziom i tym
        dobrym i takim burakom jak jojo, wiedźma, znachor itp też pomogą kiedy zajdzie
        taka potrzeba. Także módlcie się buraki, żeby tacy ludzie jak Wujo i inni
        ratownicy byli na tym świecie, żeby mogli was z wody wyciągnąć w razie potrzeby.
        pzdr
        • Gość: miki Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:28
          Swięta prawda tylko w organizacji jest wielu oszołomów i karierowiczów pokroju
          PREZES KUŚ. Młodzi tego nie widzą są zauroczeni obietnicami , no i dobrze
          trzeba w coś wierzyć ,tylko to najgorsze że często przychodzi goszkie
          rozczarowanie , a wtedy w co wierzyć - w bietnice PREZESA KUSIA.
          • Gość: ktoś Re: Zbysław Kuś IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 14.04.04, 19:37
            W bietnice Kusia wszyscy wierzą, a i gorzej być nie może. Droga Miki, widać, że
            do końca nie znasz spraw WOPRu płockiego. W tej kadencji w zarządzie obok Wuja
            zasiada kilka młodych osób. Kariery wielkiej na WOPRze nie da się zrobić, bo
            ani krzyku medialnego nigdy przy tym nie było, a już na pewno nie ma z tego
            wielkich pieniędzy, jeśli jakieś w ogóle są. WOPR jest organizacją której się
            daje, a nie z niej bierze. Także drogie słonko, przetrzymaliśmy czasy kiedy
            wszyscy na nas ..... kładli. Mam nadzieję, że teraz z Kusiem na stanowisku
            prezesa będziesz mogła równie bezpiecznie moczyć szanowną dupkę w wodzie pod
            okiem ratowników.
            • Gość: plywaczka Re: Zbysław Kuś IP: *.pbc.adelphia.net 15.04.04, 05:36
              hej Wujo gratulacje. NAlezy Ci sie, i wiedz ze nie ma bardziej zasluzonego i
              odpowiedniejszego czlowieka na to stanowisko.A CI co pisza takie bzdury pisza w
              przyplywie zazdrosci, i oby sie potopili!!!
              P.S. pozdrowienia z cieplych krajow....
    • Gość: nowy Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 07:07
      Wujo ty cyrk uprawiasz - twój uczeń .
      • Gość: pawel Re: Zbysław Kuś IP: *.sggw.waw.pl 15.04.04, 12:52
        GRATULACJE WKONCU ODPOWIEDNI CZLOWIEK NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU!!!! nie wiem czy
        ktokolwiek zna lepszego kandydata na stanowisko prezesa. WUJO jest jedyna osoba
        ktora dbala, dba i zawsze bedzie dbala o woprowcow!!! tak, jestem w jego
        druzynie i jestem z tego dumny bo przynajmniej cos sie dzieje i kazdy wie co ma
        robic!!! WUJO jestesmy z toba!!!
    • Gość: Mlody Re: Zbysław Kuś IP: *.p.lodz.pl 17.04.04, 12:15
      Tak trzymać Wujo:) Absolwęci Jagi są z ciebie dumni:)
    • Gość: absolwent Re: Zbysław Kuś IP: 194.29.129.* 17.04.04, 20:50
      Mialem z nim w-f. Jeszcze wiekszego olewatora od Kusia (poza sobą:) nie
      widzialem.Gosciu ma psyche zjechaną.Przynajmiej tak sie zachowuje w jadze
      Zycze powodzenia
    • Gość: Pinky Re: Zbysław Kuś IP: *.p.lodz.pl 19.04.04, 19:52
      Gratulacje panie Kuś.A ludzie ktorzy sa przeciw to paly!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka