Gość: Obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:42 Coraz większe jaja robi się w tym Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zeze Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:44 Przez Kuś to tylko pogratulować takiego szajbusa na PREZESA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryjo Re: Zbysław Kuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:46 barany lewego!calujcie KUSIA w nos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnak Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:45 Oj doczekaliśmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:48 Znam go,oj to dpiero będą balangi na wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topilec Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:49 ja chcę do prezesa ja chcę plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 20:51 Ty kuś gdzie ty się pchasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nail Re: Zbysław Kuś IP: 195.117.140.* 13.04.04, 21:14 Nie wiem jakiego Wy znacie pana Zbyslawa Kusa ale ja wiem ze to jest jeden z niewielu ludzi ktorzy moga cos zdzialac gdzie inni nic juz nie moga !!! A swoja droga to "On" sie nie pcha tylko ludzie mu ufaja i go wybrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDE Re: Zbysław Kuś IP: *.dobrzykow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 23:49 Ludzie jaja to były jak Lewandowski był prezesem, nie mówie że pan Jerzy jest złym człowiekiem ale jest złym organizatorem. Wydaje mi sie że Ci co krytykują Kusia robią to z zazdrości lub w jakiejś dziwnej obawie. W końcu skończą sie dziwne machlojki w płockim WOPRze i zamiast ubywać wreszcie zacznie przybywać. W obecnej chwili jestem w stanie dla WOPRu załatwić ok. 20tyś zł, wcześniej tego bym nie zrobił, ale czemu: bo kwota ta poszła by w błoto a tak mam pewność że te pieniążki zostane dobrze sporzytkowane. Pozdrawiam i chyle czoła dla nowego prezesa płockiego WOPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Zbysław Kuś IP: *.chello.pl 13.04.04, 20:59 Wreszcie odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu. Pociągnął za sobą młodych ludzi do zarządu organizacji. Teraz WOPR z nowymi siłami ruszy do boju o płocką młodzież. Ratownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratownik Re: Zbysław Kuś IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:08 Jaja to były na wielkanoc!!! A jak się komuś nie podoba to że Kuś został prezesem WOPR to może zrezygnować z członkostwa. Nikt nikogo na siłę nie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RATOWNIK Re: Zbysław Kuś IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:27 Czego wy chcecie od czlowieka ktory poswiecil wiekszosc swego zycia woprowi i to on stanowi najwarzniejsze jego ogniwo gyz "ON" glownym instruktorem . A ten kto wypisuje takie bzdury dlamnie nie jes ratownikiem tylko ........ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratownik --> m.z. Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:18 Wydaje mi się, że jeśli ktoś naprawde zna "WUJA" i wie jaki on jest nie napisze takich bzdur skierowanych w jego kierunku. Ten człowiek przez taki krótki okres swojej kadencji zrobił więcej niż poprzedni Prezes pan Lewandowski. To także o czymś świadczy. WUJO jest osoba, z która nasz płocki WOPR stanie na wysoko! Pozdrawiam bracia topiciele i siostry topicielki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Zbysław Kuś IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 01:11 Krytykom powiem: dla mnie jesteście pały. Mam taki komfort że mogę powiedzieć Zychu pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 06:48 jesteśta młode i głupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Zbysław Kuś IP: *.dobrzykow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 10:43 Joko pisze się jesteście a nie jesteśta, Buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:26 "jesteśta" wiem jak się pisze lecz to jest słownictwo dla wszystkich pokroju PREZESA KUSIA i jego wyborców oj będzie się działo oj będzie (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Krawczyk Re: Zbysław Kuś IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 08:52 Gratulacje od IVc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekretarz Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:13 Prezesie Wujo, w imieniu wszystkich Twoich DZIECI i pozostałej RODZINKI gratuluję i dziękuję za wszystko. I obiecuję, że postaram sie ładnie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer24 Re: Zbysław Kuś IP: *.math.uni.lodz.pl / 212.191.65.* 14.04.04, 13:44 Widze ze niektorym to troszke brakuje inteligencji, malo, chyba brakuje im wyksztalcenia. Piszecie takie bzdury. Chodzi o WOPR, organizacje, ktora pod kierunkiem Wuja moze naprawde zaistniec. Mam pytanie do pseudoratownikow i czlonków płockiego WOPR. Czy cos robicie w kierunku polepszenia sytuacji naszej organizacji czy tylko umiecie narzekac, narzekac i to na wspanialego człowieka jakim jest Zbysław Kuś. Wujo - jestesmy z Toba, po prostu zazdroszcza Tobie, ze za Toba stoi cala armia:-) pozdrowienia dla prawdziwych ratownikow płockiego WOPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:28 chyba zechlasz się ze szczęścia że tak ci cukrują co co ty na to prezesino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAMAN Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:31 co ty prezes ma wizje lodołamaczem będzie pływał a co nie można !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedżma Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:33 na oklep na oklep patataj patataj wio wujo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:34 Wstydżcie się tego człowieka trzeba leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachta Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:35 szkoda czasu idziemy na browar chodż Wujo my dzisiaj stawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:36 Wujo ja z tobą i browarka ci postawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujo ruuuleeez :)) Re: Zbysław Kuś IP: *.class144.petrotel.pl 14.04.04, 16:14 A ja dam rade wszystkim myślicielom (np. jojo czy jak mu tam...) Najpierw pomyślcie a potem piszcie !!!!!!!! Pozdrówka dla wodniaków :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:19 Wujo to ty wstałeś, a jak tam kacyk oj boli, boli - beknij se to ci trochę przejdzie - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Zbysław Kuś IP: *.chello.pl 14.04.04, 16:49 Panowi i Panie, WOPR to taka organizacja, która musi pomagać ludziom i tym dobrym i takim burakom jak jojo, wiedźma, znachor itp też pomogą kiedy zajdzie taka potrzeba. Także módlcie się buraki, żeby tacy ludzie jak Wujo i inni ratownicy byli na tym świecie, żeby mogli was z wody wyciągnąć w razie potrzeby. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:28 Swięta prawda tylko w organizacji jest wielu oszołomów i karierowiczów pokroju PREZES KUŚ. Młodzi tego nie widzą są zauroczeni obietnicami , no i dobrze trzeba w coś wierzyć ,tylko to najgorsze że często przychodzi goszkie rozczarowanie , a wtedy w co wierzyć - w bietnice PREZESA KUSIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Zbysław Kuś IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 14.04.04, 19:37 W bietnice Kusia wszyscy wierzą, a i gorzej być nie może. Droga Miki, widać, że do końca nie znasz spraw WOPRu płockiego. W tej kadencji w zarządzie obok Wuja zasiada kilka młodych osób. Kariery wielkiej na WOPRze nie da się zrobić, bo ani krzyku medialnego nigdy przy tym nie było, a już na pewno nie ma z tego wielkich pieniędzy, jeśli jakieś w ogóle są. WOPR jest organizacją której się daje, a nie z niej bierze. Także drogie słonko, przetrzymaliśmy czasy kiedy wszyscy na nas ..... kładli. Mam nadzieję, że teraz z Kusiem na stanowisku prezesa będziesz mogła równie bezpiecznie moczyć szanowną dupkę w wodzie pod okiem ratowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plywaczka Re: Zbysław Kuś IP: *.pbc.adelphia.net 15.04.04, 05:36 hej Wujo gratulacje. NAlezy Ci sie, i wiedz ze nie ma bardziej zasluzonego i odpowiedniejszego czlowieka na to stanowisko.A CI co pisza takie bzdury pisza w przyplywie zazdrosci, i oby sie potopili!!! P.S. pozdrowienia z cieplych krajow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Zbysław Kuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 07:07 Wujo ty cyrk uprawiasz - twój uczeń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Zbysław Kuś IP: *.sggw.waw.pl 15.04.04, 12:52 GRATULACJE WKONCU ODPOWIEDNI CZLOWIEK NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU!!!! nie wiem czy ktokolwiek zna lepszego kandydata na stanowisko prezesa. WUJO jest jedyna osoba ktora dbala, dba i zawsze bedzie dbala o woprowcow!!! tak, jestem w jego druzynie i jestem z tego dumny bo przynajmniej cos sie dzieje i kazdy wie co ma robic!!! WUJO jestesmy z toba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Zbysław Kuś IP: *.p.lodz.pl 17.04.04, 12:15 Tak trzymać Wujo:) Absolwęci Jagi są z ciebie dumni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Zbysław Kuś IP: 194.29.129.* 17.04.04, 20:50 Mialem z nim w-f. Jeszcze wiekszego olewatora od Kusia (poza sobą:) nie widzialem.Gosciu ma psyche zjechaną.Przynajmiej tak sie zachowuje w jadze Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinky Re: Zbysław Kuś IP: *.p.lodz.pl 19.04.04, 19:52 Gratulacje panie Kuś.A ludzie ktorzy sa przeciw to paly! Odpowiedz Link Zgłoś