Dodaj do ulubionych

To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws...

08.12.10, 16:18
Fakt, że PiS podjęło próbę ratowania stołka dla pana Zawidzkiego dowodzi chyba szoku w jakim wciąż jest to ugrupowanie po przegranej pana Milewskiego. Zapewne też poczucia winy. Ja bowiem przez cały czas od chwili ogłoszenia list wyborczych zastanawiałem się, dlaczego nie ma na nich pana Zawidzkiego? Czyżby PiS był tak pewny trzeciej kadencji pana Milewskiego? Ale nawet jeśli tak, to przecież pan Zawidzki mógłby przysporzyć PiS-owi głosów i jeszcze poprawić wynik tego ugrupowania w wyborach do RM.
Ale widocznie tak wygląda wdzięczność PiS-u. Liczą się tylko swoi. I jak widać nie ma znaczenia, że pan Milewski naprawdę wiele zawdzięcza panu Zawidzkiemu (może poza ostatnią kampanią wyborczą), bo jeśli przez dwie kadencje coś można zapisać na korzyść pana Milewskiego, to prawie na pewno w tym miał swój znaczący udział pan Zawidzki. A teraz jest za burtą. Jako jedyny z prezydenckiego składu. Czy dlatego, że nie jest z zakonu PiS?
Obserwuj wątek
    • dzony_rambo To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... 08.12.10, 16:18
      Sprawa z pobiciem prze tego Pana nagle ucichła...dziwne... słyszałem ze ludzie z monitoringu musieli usunąć nagranie z dysku ( jedyna kopie gdzieś została gdzieś zarchiwizowana)....
      • Gość: Jas Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 16:27
        I co z tego wynika? Seweryniak pobił sąsiada, wspaniałomyślny sąd warunkowo umorzył sprawę. Seweryniak jest radnym. Co do Iwaniaka, dobrze że zostanie wiceprezydentem.
        • Gość: mati Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.183.0.72.wlan.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 16:36
          Fajnie, że na rynku płockich portali informacyjnych pojawiła się dobra konkurencja. Odkąd jest Plocek.pl ,woborcza szybciej odświeża nowe informacje.

dzięki dla obu !!!
      • Gość: ubawiony Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.002.c90.petrotel.pl 08.12.10, 16:43
        Dziwi Cię to, bo mnie wcale :-)

Są równi i równiejszy. Jakby ktoś stłukł tą czerwoną mordę(ciekawe czy od nadużywania alkoholu), toby sprawy dawno miały finał w sądzie.
      • Gość: Renifer:) Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 17:00
        Ciekawe gdzie Iwaniak ulokuję swoją żonkę:)
        Panie Nowakowski Iwaniak na vice ,śmiech na sali:) niech wyjaśni do końca sprawę pobicia, w innym cywlizowanym kraju w Zachodniej Europie taki polityk jak Iwaniak był by skończony , ale co przykład idzie z góry:)
      • Gość: Kaja Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.146.38.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 19:42
        Ależ ci PIS-owcy nie mogą sie pogodzić z przegraną!
        Szczekacie jak wściekłe psy!
        Właśnie najlepsza opcja dla naszego miasta, to koalicja PO z SLD!
        Bardzo mądra decyzja, A. Iwaniak na Wiceprezydenta!
      • Gość: zawiedziona Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.plock.mm.pl 08.12.10, 23:50
        Usunał niejaki dyrektor monitoringu, który ostatnio wypadł na twarz z samochodu pod swoim blokiem w obecności policji. Pewnie też tej sprawie łeb ukręci i usunie nagrnie aby nic nikomu się nie stało. W końcu komuch komuchowi rękę myje. A w ratuszu mówi się że to nie pierwszy raz pana dyrektora.
    • Gość: My Blood bokser: Arkadiusz Iwaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 16:36
      I się zaczyna od nowa stajnia Augiasza... czyli zamienił stryjek siekierkę na kijek... Jeżeli ta osoba zostanie v-ce prezydentem, to już pozamiatane - teraz na Grodzkiej będzie rządził pełną gębą a raczej pięścią !!
      Zaczynam już wątpić, czy dobrze zrobiłem - oddając swój głos Pani Nowakowskiemu!!
    • Gość: Jacek To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 16:39
      Nareszcie Zawidzki zostanie rozliczony wraz ze swoim kolegą od interesów niejakim Mordzińskim.
      • niekiedy_cos_napisze Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier 14.12.10, 09:55
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Nareszcie Zawidzki zostanie rozliczony wraz ze swoim kolegą od interesów niejak
        > im Mordzińskim.
        Raczej bym na to nie liczył. O dziwnie wygrywanych przetargach czy nieustających zamówieniach dla Remaru krążą już ww Płocku legendy. Ciekawe czy kontahenci wiedzą czym wcześniej zajmował się pan Mordziński?
        • Gość: pikuś Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.105.c73.petrotel.pl 14.12.10, 12:11
          Nie wiedzą. A czym?
    • Gość: Gość ktoś To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... IP: *.167.c84.petrotel.pl 08.12.10, 16:40
      To bardzo dobrze ze Iwaniak zostanie pierwszym wiceprezydentem.Mamy sznse na nowy lepszy Płock-miasto ludzi młodych.Już dość PiS rządziło i mam taką nadzieję że Pan Krakowski Krzysztof wyfrunie ze stołka Orlen Areny.Mierny magiser prawa!
      • Gość: maciek Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.032.c94.petrotel.pl 08.12.10, 16:56
        Bardzo dobrze się stało że Iwaniak dołączy do drużyny.Ruch Nowakowskiego na plus!
        • Gość: Poli Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.012.c87.petrotel.pl 08.12.10, 17:14
          Szkoda gadać, Iwaniak i inwestycje ;/ No to pozamiatane. Wspieranie młodych, bajki dla grzecznych dzieci... no nic trzeba żyć dalej.
          • Gość: ja tam nie więrzę Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.plock.mm.pl 08.12.10, 17:20
            w Płocku zawsze POPIS. Glosowaliscie na PO ai tak bedziecie PIS mieli
      • Gość: gość Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 17:54
        lepiej zastanów się obwiesiu co piszesz Krakowski to rodzina senatora a on wspieral Wojtka hetkowskiego
        • Gość: widz Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.145.c82.petrotel.pl 08.12.10, 20:26
          młody krakowski od wielu lat nie utrzymuje żadnych stosunków z ojcem. młodszy pis, jacenty sld. wcale bym się nie zdziwił, jakby stary załatwił mu obiegówkę z fuchy orlen arenowej.
          • Gość: towwieslaw Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:45
            odpieprzcie sie od krzyska
          • Gość: Zbychu Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.plock.mm.pl 10.12.10, 01:23
            Możecie młodego Krakusa lubić lub nie - w szczególności jego studenci ! - ale jednego mu odmowić nie można - skuteczności w działaniu. Sam się śmiałem w jakie gó..o wdepnął z tą halą bo nie dawałem złamanego grosza że ją uruchomią a jednak. Gdyby takich bulterierów MM miał więcej szybko byśmy się go nie pozbyli na szczęście (nieszczeście dla nas) przez 2 kadencje stawiał na miernoty vide Sawicka, Grodecka, Samoraj i inni i teraz spadł na zieloną trawkę... a jak znam życie to Krakus da sobie radę, pępowinę od ratusza odciął już parę lat temu.
    • Gość: straszne To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 17:17
      Straszne, Iwaniak ten pijak wice....nie no żałuję że głosowałem na Nowakoskiego jest mi wstyd.
      • Gość: straszne Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.plock.mm.pl 08.12.10, 17:22
        straszne to by było jakby wbrew woli wyborców PIS był znów przy włADZY!
      • Gość: Liper Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 09:17
        Trzeba było najpierw się zastanowić a nie na piękne oczy łysolowi z UPR popychadle PO głos swój sprzedać. Teraz to dopiero zobaczysz jaki błąd popełniłeś. Jeszcze nie zaprzysiężony a już z budowy obwodnicy się wycofał - bo niby to w jego kompetencjach nie leży. SLD już się ślini do inwestycji miejskich (będzie gdzie lody kręcić jak kiedyś bywało) - a ty chłopie popiołem głowy nie posypuj bo tysiące takich jak ty jeszcze się zdziwią.
        Nie pozdrawiam
    • marcin_ek77 To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... 08.12.10, 17:30
      Mieliśmy budować obwodnice z dala od polityki, a to jest właśnie pierwsza decyzja polityczna, w zamian za stołek dla Iwaniaka, większość w radzie, czyli koalicja PO-SLD
      • Gość: Obserwator Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.054.c91.petrotel.pl 08.12.10, 17:43
        Ale może Iwaniak jest specjalistą od inwestycji - jakie ma przygotowanie?
        • Gość: Poli Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.012.c87.petrotel.pl 08.12.10, 19:04
          Żadnego przygotowania...
          • Gość: grot Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.bb.sky.com 08.12.10, 19:44
            To bedzie wesolo przez nastepne 4 lata. Nowakowski chyba nie wie co czyni!!!!!!!!!!!!
          • Gość: tolo Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.bb.sky.com 09.12.10, 10:13
            P Nowakowski!!!!!!!!! Mieli byc powolywani Fachowcy a nie Amatorszczyzna i osoby Niekompetetne!!!!!!! Miasta i mieszkancow nie stac juz na dalsze takie eksperymenty.Pozatym dosyc Kupczenia i Targowicy. Niech Pan otoczy sie ludzmi kompetentnymi iuczciwymi!!!!!!!! Tu chodzi o Rozwoj naszego miasta i Poprawe Zycia jego mieszkancow i powinien Pan Panie Nowakowski zdawac sobie z tego sprawe!!!!!!!!!!!
      • Gość: ob Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.184.c81.petrotel.pl 08.12.10, 17:47
        Jeśli ktoś miał nadzieję, że słabo znający się na zarządzaniu Nowakowski weżmie do pomocy fachowców , to może być zdruzgotany.Był Kolczyński, teraz Iwaniak, a jak prezydentem zostanie Lepper to jego zastępcą będzie cieć Filipek - i oby partie rosły w siłę i ich przywódcom coraz lepiej się powodziło.
        • Gość: Gość Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.077.c88.petrotel.pl 08.12.10, 18:05
          SLD rozłożył. Mała strata. Ale Płocka szkoda.
          • Gość: JA Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 18:27
            Zmiana stołków na porządku dziennym. Kto za to zapłaci. Traktowani jak motłoch mieszkańcy Płocka. Iwaniak vice, :)))))) . Znowu to samo co za MM. Co z tego wynika nic. Bedą cięcia na kulturę i sztukę, na zdrowie, itd. Płock pójdzie na dno z mniejszym zadłużeniem. Chyba nie o to chodzi.
            • Gość: maciek Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.032.c94.petrotel.pl 08.12.10, 18:35
              Balasy z PiS-uuuuu żal wam 4 litery ściska???? Lepszy Iwaniak niż Wasi specjaliści, pokazaliście przez 8 lat Waszą nieudolność. Iwaniak się sprawdzi-nie martwcie się o niego tylko zacznijcie sobie roboty szukać.
          • Gość: xxx śmieszni jesteście wszyscy IP: *.117.c82.petrotel.pl 08.12.10, 18:30
            Istny magiel. Wystarczą jakieś plotki, żeby plotkarze snuli spiskowe teorie dziejów. Na innym portalu napisali, że tylko Siemiątkowski jest w miarę pewniakiem. Poczekajmy, aż coś się wyjaśni i dopiero komentujmy, a nie już wyrok, że POPiS czy coś. Był już przewodniczący Rady Hetkowski, wiceprezydent Gapińska, a wszystko ludzie mówią. Pozyjemy, zobaczymy, nie ma co bić piany na pusto.
            • Gość: bubel Re: śmieszni jesteście wszyscy IP: *.plock.mm.pl 08.12.10, 18:58
              Iwanicki "vickiem" ale nie ten "pion":P
              • Gość: likut Re: śmieszni jesteście wszyscy IP: *.183.0.72.wlan.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 19:07
                Cierpliwości. Będzie co ma być.

pozdrowienia dla Wszystkich ;-0
      • Gość: kolo Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.047.c74.petrotel.pl 08.12.10, 23:40
        a ty się z choinki urwałeś. a z kim mieli się dogadywać z nieudacznikami z Pisuuuuuuuuu. trzeba było tak zagłosować żeby nie musieli za bardzo z kimś wiązać koalicji. POWODZENIA - będzie dobrze.
    • Gość: Młody Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:00
      Zapewne Ci co tu pisza negatywnie o Prezydentach Nowakowskim i Iwaniak to zwykli PIS-owcy , albo dzialacze tego ugrupowania. Co Wy zrobiliscie przez te 8 lat ? Nic, wielkie gowno . Dajcie mlodym i madrym ludziom pracowac , a za 4 lata nie bedziecie zalowac i zaglosujecie na nich. Mam nadzieje , ze wreszcie cos sie ruszy w tym Płocku za sprawa Pana Iwaniaka , gdyz wydaje mi sie , ze ten facet ma "łeb na karku"
      • Gość: Poli Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.012.c87.petrotel.pl 08.12.10, 20:20
        Tak ma, ale żeby mu było lepiej. Nie jestem za PiSem, ale za Iwaniakiem też nie, załatwi tylko wtedy gdy mu się będzie opłacało i tylko mu.
      • Gość: tyson Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.bb.sky.com 08.12.10, 20:24
        leb na karku to ma kazdy.Tylko nie kazdy ma w tym lbie co trzeba!!!!!!!!!!
      • Gość: rita Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:34
        Dobrze powiedziane, że Ci soę tylko wydaje. Szkoda tylko, że odbędzie sie to kosztem mieszkańców tego miasta. ŻENADA !!!
    • Gość: edytor Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:04
      nie ma znaczenia, że pan Milewski naprawdę wiele zawdzięcza panu Zawidzkiemu (m
      > oże poza ostatnią kampanią wyborczą), bo jeśli przez dwie kadencje coś można za
      > pisać na korzyść pana Milewskiego, to prawie na pewno w tym miał swój znaczący
      > udział pan Zawidzki.

Zawidzki ?????
      Gdyby tak się potoczył scenariusz byłbym w szoku.
      Ale pozytywnym szoku.
      Pomijając animozje polityczne i dowalanie sobie to byłby ruch który by scementował praktycznie całą scenę polityczną to raz a dwa dał chociaż jednego fachowca Panu Nowakowskiemu.
      Jedno jest pewne. Na pewno psy z forum nei wiedziały by już gdzie szczekać i na kogo.
      • Gość: ricardo Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 20:18
        > Zawidzki ?????
        > Gdyby tak się potoczył scenariusz byłbym w szoku.
        > Ale pozytywnym szoku.
        > Pomijając animozje polityczne i dowalanie sobie to byłby ruch który by scemento
        > wał praktycznie całą scenę polityczną to raz a dwa dał chociaż jednego fachowca
        > Panu Nowakowskiemu.
        > Jedno jest pewne. Na pewno psy z forum nei wiedziały by już gdzie szczekać i na
        > kogo.

Ludzie co Wy z tym Zawidzkim ? Proszę, bez złośliwości podajcie jakieś konkretne jego sukcesy, rozwiązania, decyzje, chcę się dowiedzieć, dlaczego jest on tak lansowany, jakieś przykłady, które świadczą jakim to on wspaniałym jest menadżerem. On jest do odstrzału tak samo jak reszta ekipy Milewskiego. A co do Iwaniaka, to jedno jest pewne, będzie lepszy od poprzednika.
        • Gość: edytor Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:27
          > Ludzie co Wy z tym Zawidzkim ? Proszę, bez złośliwości podajcie jakieś konkretn
          > e jego sukcesy, rozwiązania, decyzje, chcę się dowiedzieć, dlaczego jest on tak
          > lansowany, jakieś przykłady

Na to można tylko odpowiedzieć "rozejrzyj się".
          Wszystko to co w mieście istnieje i funkcjonuje przez ostatnie lata rosło w bólach, awariach, niedopatrzeniach, niedoszacowaniach czy niedopowiedzeniach. I kiedy już nad tą czy inną sprawą zaczynały krążyć sępy, sądy itp to wzywano ostatnią deskę ratunku - Zawidzkiego.
          No a sukcesy przypisywano tym co robotę spartolili. Każdy to wie.
          Czytałem na plocku.pl że PO odmówiło Zawidzkiemu więc nie ma o czym gadać ale sama idea takiego rozwiązania była... hmm "nowatorska".
          Tutaj na pewno zaraz pociągną jaki to wredny typ itp ale kto ma wiedzieć ten wie ile spraw nie do rozwiązania z pożytkiem dla miasta i mieszkańców rozwiązał.
          Acha. Współpracuje z urzędem niezależnie od opcji więc jak chcecie mnie nazwać jakimś tam urzędasem czy pisowcem to szkoda czasu bo idę spać ;P
          • Gość: gugu Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:49
            zawidz jest tepy jak kolek w plocie ale jest na tyle cwany ze hubertow wozniakow , milewskich i tym podobnych owija sobie wokol palca
            zawsze to wnim podziwialem
            darus szacun!
          • Gość: obca Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.centertel.pl 08.12.10, 23:34
            Los mnie rzucił w 1990r do Płocka, pierwsze wrażenie "zapyziałe miasto" i tak trwało do 2000r, okoliczne mniejsze miasta szybciej się rozwijały (np.na chodnikach polbruk a w Płocku płyty i ciągle połamane obcasy). Teraz nie wstydzę się przed moimi znajomymi i tymi z kraju i z zagranicy, Skarpa ,promenada, plaża i te widoki (szczególnie przy Starzyńskim w kierunku zachodnim) to cud natury, a wszystko pięknie zadbane i uprządkowane, do tego Tumska, Grodzka i Stary Rynek no i cudowna Katedra i piekny park. Ja jako ta obca ,nie wiadomo jak jeszcze długo tu będę, widzę dziś całkiem fajne miasto i tylko ta wstrętna polityka, opłacana z moich pięniędzy.
            • Gość: towwieslaw Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.072.c91.petrotel.pl 09.12.10, 10:44
              tak , szczegolnie piekny widok i cud natury to widok na tzw molo z nabrzeza
              co ty pieprzysz kobieto ?
              jaka k...a promenada?
              • Gość: zyta Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 22:14
                Chyba ślepy jesteś Wiesiek, że tego nie widzisz. Nienawiść Cię musi zaślepiać i zżerać. Biedny mały człowieczku. Wskazana trapia i to u psychiatry. możecie nienawidzieć człowieka, ale obiektywnie przyznajcie, co zrobił dla tego miasta. Możecie się zapluć z nienawiśi, ale Płock jest bez wątpienia piękniejszy niż 8 lat temu. I tego sie nie da ukryć!
                • Gość: OBCA Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.centertel.pl 11.12.10, 16:16
                  Brawo Zyta. Ja też myślę, że to co zaprezentował towwiesław to czyste pieniactwo, ciekawe dlaczego go tak irytuje, że miasto wypiękniało ?
                  Trzeba mieć klapki na oczach by nie dostrzec uroku Skarpy. Widziałam wiele miejsc pięknych i nie tylko w Polsce, i potrafię docenić to jak teraz Płock wygląda, napewno brakuje mu obwodnicy łączącęj Orlen z Podolszycami itd.
              • Gość: ;P Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.182.29.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.12.10, 21:34
                Wiesiek, nie pie... bo Ci zacznie z gęby walić! :P
        • Gość: Zyga Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:37
          Chyba w kręceniu swoich lodów. Biedne naiwniaczki , dalej wierzycie, że wybraliście lepiej dla miasta?
    • Gość: houk Prezydencie - uważaj na komuchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:29
      Andrzej uważaj na tych czerwonych gangsterów! a jakby co to za mordę! Iwaniaka do inwestycji to jak lisa do kurnika. Jakby co to od razu wniosek do CBA
      • Gość: Miro Re: Prezydencie - uważaj na komuchów IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 20:43
        Iwaniak sie wykaże a po 4 latach Okregówka go skarze:)
        Panie Nowakowski coś Pan zrobił, za stołek dla Iwaniaka większość. W inwestycjach Iwaniak się wykaże pewnie tak samo jak jego poprzednik.
    • uepl Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier 08.12.10, 22:02
      Nie jestem za hegemonią kogokolwiek, ale niech Andrzej zrobić chóć połowę tego co Mirek to będzie lux! Podniecanie się tym że ktoś przegrał (zwjasza na szczeblu samorządowym) zalatuje zwykłą dzicinadą i niedojrzałością emocjonalną. Obaj wywodzą się z tego samego nurtu ideologicznego i powinni współpracować ze sobą niedopuszczając patologii SLD-owskiej dla dobra miasta a nie jakiś prymitywnych ambicji partyjek czy osobistych po których w historii zostanie epizodzik w przeciwieństwie do miasta.
      • Gość: Andrzej Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 22:42
        Chyba zmieniłeś nick z citymena
    • Gość: bolek Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.105.c78.petrotel.pl 08.12.10, 22:25
      Zanosi się na cud. Człowiek, który nie prowadził żdnych inwestycji, ma prowadzić inwestcje Płocka i sterować rozwojem miasta. Czekamy na cud.
      • Gość: smik Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 22:37
        Czy tu jakieś predyspozycje i kompetecje mają znaczenie. Nie. ROzdział stołków według niczego.
      • Gość: lew Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.bb.sky.com 09.12.10, 14:55
        Bedzie Obciach i Duzy Smrod!!!!!!!!!!! Taki Bedzie Cud. CBA bedzie mialo duzo pracy!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mand To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 23:52
      A co z PZOZ, to większość pracowników głosowała na P. Nowakowskiego w nadziei, że zmieni prezesów obecnych, którzy powoli doprowadzają do upadłości tej placówki, w ciągu kadencji MM zmniejszyła się dostępność do przychodni. Oczywiście w podejmowaniu decyzji może Pan Nowakowski nie liczyć się ze zdaniem nas internautów, ale to my te szare masy robimy statystykę na wyborach i za 4 lata może Pan wrócić do nauczania w szkole.
    • firstkaktus To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... 09.12.10, 08:49
      Iwaniak vice ? Nic głupszego na początku kadencji zrobić nie mogłeś Panie Andrzeju . Strzał w kolano to małe miki z tym wygłupem . Śmierć polityczna na wstępie do urzędu .
      Czy ktoś słyszał coś o kompetencjach Arka w temacie inwestycji ? Kombinować umie ale czy inwestować ? Raczej wątpię .
      Odskocznia do zwalenia winy na SLD jeśli wszystko po 4 latach weźmie w łeb ? Jeśli już chcesz SLD , radzę poszukać tam fachowca nie polityka czy politycznego kombinatora . Znajdziesz niejednego i nie jest nim A.Iwaniak . Nawet obywatele Płocka powiedzieli mu dość i gdyby nie parytety , mógłby strugać patyki .
      • Gość: rere Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: 195.47.201.* 09.12.10, 11:37
        Na co te ubolewania , tak wygląda polityka jak nas historia uczy zawsze ten ma racje kto ma nominacje. Mondry Polak po szkodzie a Płock i przed i po szkodzie g.....
      • Gość: tom Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.bb.sky.com 09.12.10, 11:55
        Masz racje!!!!!!!!! Cienko widze prezydenture p Nowakowskiego o ile bedzie dalej dobieral Takich Fachowcow!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupczenie i Targowica mialy sie Skonczyc panie A. Nowakowski. Pan jako prezydent Firmuje swojo osobo iodpowiada za prace Calego Urzedu. Zaznaczam. Nie naleze do zadnej partii.
      • Gość: paprotka Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.superkabel.de 13.12.10, 19:22
        Zgadzam sie z Firstkatusem,Iwaniak vice- Plock spada na psy!!! Jak kogos tak nie odpowiedzialnego mozna mianowac na tak odpowiedzialne stanowisko!!!! wszyscy narzekaja,ze nasz Plock jest juz zadluzony,to przy nim jako vice do spraw inwestycji zadluzy sie jeszcze bardziej!!!! Inwestowac to moze on i bedzie-ale dla siebia-nie dla miasta.
    • loki.se Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier 09.12.10, 13:04
      Pan Nowakowski wyraźnie zapomniał, który kandydat pierwszy wyraził swoje poparcie dla jego osoby w II turze wyborów. Głos Pani Iwony Wierzbickiej to również głos 10% wyborców. Pan zapomina, ale my będziemy pamiętać. Cztery lata szybko miną!

Wyborcy
      • Gość: Obserwator Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.126.c80.petrotel.pl 09.12.10, 13:29
        Pani I. Wierzbicka powinna zmienić swojego zmiennika.
        Tu przedtem bardzo dobrze się spisywała. Powinna wrócić tu do UM.
    • Gość: zoj To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pierws... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 13:48
      popieram ale nowakowski zapomina o tym teraz liczy sie Hetkowski i Iwaniak i inwestycje ktore daje SLD
      • Gość: do loki Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.class147.petrotel.pl 09.12.10, 17:21
        Albo żartujesz, albo jesteś naiwny.
        Iwona Wierzbicka, jak sama podaje należy do organizacji pracodawców architektów Lucidus Ordo, której założycielem i prezesem jest Pan Wojciech Ryżyński znany w Płocku głównie jako projektant amfiteatru. Zasłużył się dla naszego miasta głównie tym, że naraził je na wielomilionowe straty przy inwestycji pn. amfiteatr. Sprawa jest w sądzie.
        Mam pytanie: czyje interesy reprezentowałaby Wierzbicka w tej sprawie, naszego miasta czy pana Ryżyńskiego?
        • loki.se Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier 09.12.10, 18:58
          A Ty mówisz poważnie, że Iwona jest wina za błędy ratuszowego pionu inwestycji i projektanta obiektu bo należy do "organizacji",w której ten drugi jest prezydentem?
          A przy ewentualnej sprawie zawsze możną ją "wyłączyć".
          Do "wielomilionowych strat" zasłużył się wyłącznie MM i jego nieudolna ekipa.
          Do "do loki" - albo żartujesz, albo jesteś naiwny myśląc, że wszyscy na forum mają inteligencję piżmo-szczura.
        • Gość: zzj Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 09:08
          Ja myślę, że jak to było z winą projektanta lub inwestora , lub kogoś innego w sprawie amfiteatru to dowiemy się teraz. Do tej pory byliśmy zdani na informacje które były przekazywane jednostronnie przez inwestora. Czekam na obiektywne rozpatrzenie sprawy amfiteatru i poniesionych kosztów dodatkowch, oraz stosownych uzasadnień. A co będzie jak się okaże że jedynym uzasadnieniem całej sprawy był pośpiech związany z wyborami 2006 ( pamiętna Shakira) !!!
          • Gość: oka Re: Nie jest przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 16:22
            platforma wsytkich przekręci
    • Gość: hahahaha Re: To prawie przesądzone: Arkadiusz Iwaniak pier IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.11, 11:47
      miałes dobre wieści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka