Dodaj do ulubionych

dosyć ciekawe

03.02.11, 19:23
W BiPie UM znalazłem informację dot. zwolnień z podatku tzw. gruntowego niektórych będących w potrzebie.
Nic by wydawało się w tym dziwnego , ale do czasu gdy wśród nich znalazłem firmę TAYGER ( chyba chodzi o tą z królewieckiej)która poprzednie władze miasta w ciągu zaledwie 3 lat zwolniały z tegoż podatku na łączną kwotę ponad 72 000 złotych. Zwolnienie to podyktowane było ( tak jest w uzasadnieniu) trudną sytuacja finansową.
Dla mnie to "kupa" szmalu , ale dla ówczesnych decydentów , skoro tak lekką ręka podejmują takie decyzje ?
I powiem szczerze że ja na miejscu nowych włodarzy miasta przyjrzał bym się tym "zwolnieniom' - można tam wyczytać "ciekawe" rzeczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: beka Re: dosyć ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 21:07
      ktos wzial kaske do kieszeni ale i tak nic sie nikomu nie stanie
      to norma
      bujalski dal komu trzeba i tyle .
      ktos powinien za to beknac i nawet wiadomo kto -mm&co!
      zaskarcie mnie cioty do sadu o pomowienie i ochrone waszych watpliwych dobr osobistych
      ale nie macie jaj !
      nic nie macie ćwoki !
      • Gość: 1234 Re: dosyć ciekawe IP: *.061.c88.petrotel.pl 04.02.11, 10:37
        Ale wy to jesteście . Jak ja bym kupił sobie nowergo merca klasy S to tez bym był w "trudnej sytuacji finansowej".
        • Gość: mpo Re: dosyć ciekawe, by żyło sie lepiej IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 11:12
          www.youtube.com/watch?v=5gekFCtiloY&feature=player_embedded
    • Gość: dobrze Re: dosyć ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:25
      Dobrze wiedziec że jest taka opcja.

Mój roczny dochód = podatek gruntowy. Ciekawe co w tej sytuacji zrobią...
      • Gość: kaziulek Re: dosyć ciekawe IP: *.plock.mm.pl 04.02.11, 17:06
        Ciekawe to będzie czy ktoś w ogóle sie tymi zwolnieniami zainteresuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka