Dodaj do ulubionych

Archiwalny występ w SP 12.

14.02.11, 20:59
Ostatnio przypomniano Kandydatkę na Ławeczkę. Bardzo żywotną kobietę z Płocka.

Wiele lat temu byłem na uroczystościach szkolnych w SP 12.

Popatrzcie i posłuchajcie. Występ Wista Wio, podobał się wszystkim...

www.youtube.com/watch?v=HfF0s81OmVQ
Obserwuj wątek
    • Gość: baba klozetowa Re: Archiwalny występ w SP 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 21:16
      ku... ! wzruszylam sie do łez ...
      • Gość: padleszczak Re: Archiwalny występ w SP 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:26
        Łeeeee:( Miałem nadzieję, że uraczysz nas ngraniem swojej kolezanki od inicjacji Wandy P.
        • Gość: płocczanin Re: Archiwalny występ w SP 12. IP: 46.186.26.* 15.02.11, 00:10
          Dołożyłem trochę piosenki.

www.youtube.com/watch?v=_UpO41VL8qU
          Całość nagrań jest na taśmie VHS i oddana była szkole.
          • Gość: IdA Re: Archiwalny występ w SP 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 00:34
            Wanda P.powinna mieć ławeczkę,ale nie powinna na niej siedzieć tylko leżeć-z racji profesji.
            • Gość: rabin Re: Archiwalny występ w SP 12. IP: *.centertel.pl 15.02.11, 09:04
              zenek herbu portki z Levis'a
              • Gość: turysta Re: Archiwalny występ w SP 12 w Muzeum N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 09:13
                Byłem wczoraj w Muzeum Narodowym w Warszawie. Znajomy kustosz poinformował mnie, że od nowego roku ma ruszyć tam stała ekspozycja pt. "Plocciana dumą nas wszystkich". Będą tam zbiory skrzetnie przekazywne przez plocczanina. Ekspozycja imponujaca i bardzo ciekawie eksponowana. Pokazywał mi właśnie to nagranie. Był bardzo wzruszony i pod wielkim wrażeniem. Powiedział, że jeśli znajdzie sie dobry ubezpieczyciel to Polska zamierza uczynić z tego jeden z najważniejszych eksponatów na kolejnym EXPO. Szacun dla płockiego kolekcjonera. Był tam też projekt pomnika żołnierzy niemieckich pomordowanych przez mieszkanców Płocka opisany i sfotografowany przez naszego niezwykłego darczyńcę. Byłem zdumiony zasiegiem
    • Gość: perkusista z video Re: Archiwalny występ w SP 12. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:59
      witam Pana :) odkopał Pan ważne dla mnie archwium, byłem tam podczas tej uroczystosci. jestem absolwentem tej szkoły. podczas występu grałem na perkusji widać zaledwie pare sekund :) pamietam dobrze te czasy i nadanie imienia szkole SP nr 12 imienia Miry Z.S. mój ojciec nagrywał całą uroczystosć ( był wynajęty przez dyr szkoły) mam to nagranie w swoim domowym archiwum ( 4 godziny nagrania z uroczystości )

|Jestem dumny z patronki mojej szkoły. należy Jej się ławeczka.

pozdrawiam

i g o r e x 1 @ w p . p l

• Gość: barbapapa Re: Archiwalny pokaz purpuratow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 20:27
      to jest wlasciwy tytul pacholku watykanski
    • Gość: prawousty 17 II dzień pamięci ofiar kk IP: *.eranet.pl 16.02.11, 18:31
      pamiętaj o tym
      • Gość: baba klozetowa Re: mit grusen aus darmstadt IP: *.195.c72.petrotel.pl 18.02.11, 13:08
        jeszcze bardziej archiwalny wystep , tym razem poza szkołą .
        dla plocczanina

www.youtube.com/watch?v=XrCQJxpXjXA&playnext=1&list=PL5D044F043F3BCC32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka