Dodaj do ulubionych

Ciosy przed dyskoteką

IP: 195.117.140.* 03.05.04, 20:31
niech ochrona z grala wezmie sie w koncu za ochrone a nie spijaja wiecej
browarów od klientów to ich wina bo podpuszczaja ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Bywalec Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 21:13
      Ci goscie z ochrony to kupa smiechu wpuszczaja gowniary po 15 lat a od mojej
      żony żadali dowod (29 lat) i jak go nie miała to nie wpuscili chwile pozniej
      weszly dwie gowniary bez okazywania dokumentow no coz nadal ochroniarze nie
      myslą nie tylko tam
      • Gość: studentka Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:19
        dokladnie, zgadzam sie , ci a wlasciwie ten ochroniach to zupelny idiota, w
        piatek probowalam wejsc do zamku i co? oczywiscie pan mnie nie wpuscil bo bylam
        ubrana w adidasy i bluze sportowa ( mam 21 lat) ale 2 minuty po tym jak mnie
        wyproszono z lokalu wchodzila 16 letnia panienka z dekoldem po pas i wstarzka
        na biodrach i co? pan "wital ja z otwartymi ramionami "i o dziwo nie prosil o
        dowod (co uczynil w stosumnku do mnie )
        • enaka Re: Ciosy przed dyskoteką 04.05.04, 14:29
          studentko bez wstaRZki, a co Ty studiujesz?

i co ma styl ubierania sie do pelnoletnosci?
          jesli wlasciciel lokalu ustala zasade "nie wpuszczamy ludzi w dresie i
          adidasach", to jego sprawa, Ty mozesz sie tylko dostosowac albo wybrac inny
          lokal
    • Gość: zizou Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:25
      banda wiesniakow ,szkoda slow,oceniaja kogos a siano z butow sie sypie ale ni
      ma to jak miec dobre samopoczucie
      • Gość: he he Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:28
        Zizou naucz się pisać frajerze. To chyba ty jesteś tym tempym ochroniarzem.
        • Gość: anka Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:05
          z taka sytuaccja spotkalam sie rowniez i ja niestety nei zostalam wpuszczona do srodka bo nei wzielam ze soba dowodu a panienka za mna moze 16 lat ubrana doscyc wyzywajaca zostala wpuszczona bez zadnego problemu dle mnie jest to conajmniej dziwne dlatego tez juz iwcej nie pujede do tego baru zreszta nie ma zadnego teraz w plocku baru zeby czlowiek w spokoju nie mowgl sie pobawic ze znajomymi przy piwku nie natykajac sie na jakies smarkule popijajace piwko i palace papierosy dla mnei robi sie juz to niesmaczne w polaczeniu z ubraniem ala pani lekkich obyczajow jak dla mnie ...
          • Gość: kuba Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.class144.petrotel.pl 04.05.04, 02:02
            Nie martwcie się! W tym mieście zawsze jakiś lokal ma swoje 5 minut a po roku
            mało kto tam zagląda.Może to zaczyna już być początek końca Graala, ale jak
            ktoś zatrudnia bezmózgi to powinien się liczyć z takimi efektami. Zawsze
            łatwiej wykazać się wobec normalnej osoby bo wiadomo , że nie bedzie dymić.
            Szkoda tylko ,że ktoś przy okazji ucierpiał.
        • enaka Re: Ciosy przed dyskoteką 04.05.04, 14:33
          wiesz, w emailu ziou jest tylko jeden blad - literowka, wiec nie wiem, czego
          sie czepiasz
          chyba ze ja tez jestem tEMpa;>
    • Gość: Legwan Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 02:12
      A ja mam w dupie te płockie bary i tych imbecyli co koksu wpierdalają jak
      chleba !! Bede sie bawił w innym mieście np w Poznaniu bo to o wiele
      bezpieczniejsze miejsce niż zasrany Płock Jesteśmy wiochą !!! I nią długo
      pozostaniemy bo banda imbecyli chodzi tylko żeby kogoś okraść,najebać mu po
      ryju albo wsadzić kose a te małolaty tylko chodzą żeby się dymać !!! A ten
      Wiesiek (ochroniarz z Gralla) to następny frajer który nie wpóści normalnego
      człowieka tylko wpuszcza --------napakowaną śmierdzącą kupe mięśni bez mózgu----
      Zobaczymy tych pedałów za 10 lat jak będą zyć !! Cwaniaki Kurwa Pobierdolone
      miasto z bandą Koksu !!!!!!!!

Pozdrawiam
      • roman_j Re: Ciosy przed dyskoteką 04.05.04, 14:09
        Przeczytaj na spokojnie swój wpis i jeśli uznasz, że nie jesteś jednym z tych,
        o których piszesz, to informuję Cię, że będziesz w błędzie. :-))
    • Gość: Behemoth Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 08:17
      Najgorsze jest to, że chłopak ma 3 rany kłute a nasza policja pewnie i tak
      nikogo nie znajdzie. Oczywiście jak przyjechała policja i straż miejska na
      miejsce zdarzenia to ich nieporadność zabijała po oczach. Nigdy pewnie nie
      złapią tych gówniarzy. A jak złapią to kara śmierci dla nich. Pozbyć się śmieci
      z miasta..... A ochroniarz- wiadomo, stary znajomy ..... bo oni w Płocku kręca
      się w jednym miejscu.... Poza tym nie dziwcie się facetowi że wpuszcza
      małolaty!!! One przynajmniej wielkiemu ochroniarzowi zrobią "loda" w WC albo
      nadstawią dupy!!!! wrrrrrrr - tylko tego chłopaka szkoda!!!
      • Gość: cypherius strzel sobie barana o ściane: IP: *.class146.petrotel.pl 04.05.04, 08:57
        Gość portalu: Behemoth napisał(a):

1> a nasza policja pewnie i tak nikogo nie znajdzie.
        2> nieporadność zabijała po oczach.
        3> Nigdy pewnie nie złapią tych gówniarzy.
        4> jak złapią to kara śmierci dla nich. Pozbyć się śmieci

Opanuj się człowieczku.
        • Gość: Behemoth Re: strzel sobie barana o ściane: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:50
          życzę ci pedale, byś następnym razem to ty był przez nich zadźgany nożami,
          wtedy już nie strzelisz barana o ścianę!!!!
    • Gość: Vanderort Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 08:20
      A swoją drogą, to nie tylko Policja powinna się zainteresować ochroniarzami z
      tej meliny.Gwarantuje, że już niezadługo Państwowa Inspekcja Pracy też może coś
      tam znajdzie.... :-)
      Dobrze by było aby zainteresowała się również właścicielami.Jeżeli pozwalają na
      sprzedaż alkoholu nieletnim, to zapewne nie są dużo bardziej inteligentni od
      tych młotków na bramce, - a może to ci sami ? :-)
    • gibki Re: Ciosy przed dyskoteką 04.05.04, 10:56
      mnie jeszcze powalil jeden tekst
      przed DYSKOTEKA
      hmmm od kiedy to miejsce jest dyskoteka?
      • Gość: Spokojny Byłem tam... IP: *.class147.petrotel.pl 04.05.04, 13:54
        Jak możecie pisać o sytuacji... której na oczy nie widzieliście... ja tam
        byłem... po pierwsze chłopak zraniony nożem... czekałby i krwawił dłużej gdyby
        nie ochroniarz który podbiegł do patrolu straży miejskiej... bo z całej grupy
        gapiów nikt nie potrafił wezwać pogotowia przez komórkę... po drugie to ze
        zdarzyło się to wszystko przed lokalem to przypadek, bo do "Zamku Grala" nie
        wpuszczają chłopaków w bluzach z kapturami a ten debil z nożem tak był
        ubrany... po prostu równie dobrze mogłoby stać się to przed sądem, czy
        biblioteką...
    • Gość: Stach Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:53
      Jak nie lubicie małolatek i innych rzeczy, które was denerwują w tym lokalu to
      po co tam chodzicie? Zabierajcie się do Rodeo tam chociaż smarkule nie
      przychodzą.
      • Gość: nono Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:20
        jebac wszystkich a najbardzije policje i zakapturzonych pedalow.cwaniaczki w
        grupie i nic wiecej.same dna i smiecie.
    • Gość: Cykler Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.class147.petrotel.pl 04.05.04, 14:38
      Jebać tych ochroniarzy co napierdalaja niewinnych przechodniow ,
      • Gość: ktoś Re: Ciosy przed dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:21
        A co mają ochroniarze do przechodniów? Wydaje mi się że ich praca polega na
        ochronie obiektu. Od ulicy jest straż miejska i policja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka