malachowiak1979 12.05.11, 13:10 Towarzystwo Małachowiaków zaprasza na IX Piknik Małachowiaków. Zapraszamy wychowanków i przyjaciół 18 czerwca (sobota) g. 18.00 do Ogródków MZOS , Pl. Dąbrowskiego 3. Więcej info: plocman.pl/piknik2011 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ab Re: IX Piknik Małachowiaków IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 18:50 Dyrektor plock.gazeta.pl/plock/1,35706,1927656.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt po co lansujesz tego kartofla ? IP: *.173.c78.petrotel.pl 31.05.11, 22:12 potrafisz wyjasnic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: IX Piknik Małachowiaków IP: *.246.c69.petrotel.pl 31.05.11, 21:47 Hej, kto się wybiera? Może się odliczymy troszkę? Są jeszcze miejscówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +- jak co roku termin z d.... wziety IP: *.173.c78.petrotel.pl 31.05.11, 22:17 specjalnie czy ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.009.c69.petrotel.pl 01.06.11, 10:19 jowisz! kiedy wreszcie skonczysz z systemem kartkowym , zrob normalnie wjazd za friko i platny bufet , piwo i gorzała zeby nie jezdzic taksowkami . umow sie z typem od cateringu ile ma odpalic na stowarzyszenie i po herbacie . bedziesz mial wiecej kasy i wszyscy bedą happy ! nawet jak wniosa gorzałe wlasna to i tak nie starczy jak wiem z doswiadczenia . bo inaczej zabiore do bagaznika kilka skrzynek i sam na tym zarobie . stary ! myśl! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rro czy łysa pała nie jest z Małacha, wstyd by był IP: *.1and1.pl 01.06.11, 10:34 cholerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: czy łysa pała nie jest z Małacha, wstyd by by IP: *.009.c69.petrotel.pl 01.06.11, 11:18 oczywiscie nie bede opylał gorzały z bagażnika , chciałem jedynie wskazac na tzw. "naturę problemu " a tak w ogóle to lysy nie jest od nas tylko od tych drugich , tamta szkoła jednak naznacza ludzi na całe życie . mirek ! tam u ciebie w jagiellonce pracuje taka anglistka z grzywka, nie pamietam nazwiska , zrob z nia coś bo dzieciaki tłoczą sie w poradniach psychiatrycznych . siema Odpowiedz Link Zgłoś
malachowiak1979 Re: jak co roku termin z d.... wziety 01.06.11, 11:28 Odpowiadam : - termin : sobota bo nie tylko dla płocczan i możliwe, że części osób nie pasuje, ale tak będzie zawsze - wejścia za free : tak to się mogę umówić z kumplami z klasy, tutaj bilet jest rodzajem gwarancji, że będzie to spotkanie Małachowiaków i Przyjaciół, a nie spęd ogólny. Oczywiście może przy mało czujnej bramce ktoś się przemknie, ale co do zasady... - dla całkowitej jasności - ja (Wojtek Nowysz - jowisz zarabiam na życie w swoich firmach) ani nikt z organizatorów nie zarabia na tego typu imprezach (wręcz dokładamy) nikt nam nie każe tego robić , mamy zadowolenie że coś się dzieje. Pozdro dla malkontentów - za Jonaszem Koftą "Czy swiat naprawdę tak bardzo się zmieni jeśli z młodych i gniewnych wyrosną dorośli wkur.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.009.c69.petrotel.pl 01.06.11, 12:22 wojtek k...a !, pilnowac bramki to jedno i trzeba to robic porzadnie bo rozne mendy przychodza , zarabianie kasy mialem na mysli na stowarzyszenie a nie dla ciebie czy jako byznesmen nie liczysz kasy , toc jakby towarzycho placilo za bufet i alkohol mialbys wiecej na stwoarzyszenie , o to mi chodzi , to takie trudne jest ? na czym polega finansowo wynik systemu kartkowego ? piwo chrzczone niemilosiernie , kartki sa be! Odpowiedz Link Zgłoś
malachowiak1979 Re: jak co roku termin z d.... wziety 01.06.11, 15:55 Zapraszam na spotkanie 9 czerwca godz. 17.00 do Małachowianki. Będzio poświęcone sprawy organizacyjnym tego Pikniku. Dzielnie bronisz swojej racji, zapraszam na bramkę w tym roku, a może w przyszłym będzie po Twojemu. Ja się na pewno nie zasklepiam w swoich poglądach zawsze jest pole do dyskusji, ale przede wszystkim do działania. Pozdro jowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +- Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.173.c78.petrotel.pl 01.06.11, 22:03 > - termin : sobota nie o dzien tygodnia chodzi a o DATE w tej DACIE jest bardzo duzo innych imprez, nie tylko na terenie plocka proponuje za rok kolejna sobote :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 22:33 Szanowny Panie- z tym terminem chodzi o to, że 18-19 czerwca w Płocku bedzie Pikinik Lotniczy,a wiec bardoz duuuuuża impreza. Moze wiec warto pomyslec, nad przesunieciem imprezy o tydzien ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.009.c69.petrotel.pl 02.06.11, 09:49 przeciez impreza jest wieczorem a po ciemku latac nie beda , spoko moze niech przesuna piknik lotniczy - taka mala zmiana optyki Odpowiedz Link Zgłoś
wberlinie Re: jak co roku termin z d.... wziety 02.06.11, 12:19 już nie mogę się doczekać, jak tylko wrócę z Berlina. Mam dobre piwko :) przywiozę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.009.c69.petrotel.pl 02.06.11, 12:50 uwazam ze impreza powinna byc w szkole , raz tak bylo i bylo super , mozna bylo np znalezc jakies ustronne miejsce w budzie zeby z kolezankami powspominac Odpowiedz Link Zgłoś
wberlinie Re: jak co roku termin z d.... wziety 02.06.11, 13:03 ooo ten pomysł mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: jak co roku termin z d.... wziety IP: *.009.c69.petrotel.pl 02.06.11, 13:18 mi sie tez podobalo ale w tzw ogrodkach jest pod tym wzgledem kiepskawo , oczywiscie starsze roczniki zapewne maja takie sprawy gdzies tam i tlumacza sie ze alkohol w szkole nie da sie jakos zalatwic , jak sie raz dalo to chyba i teraz sie da poza tym przeciez nie o chlanie idzie , sa przyjemniejsze nałogi jak tam berlin ? co z krolikami ? Odpowiedz Link Zgłoś
wberlinie Re: jak co roku termin z d.... wziety 02.06.11, 13:34 ehh Berlin, nie lubię, ale co poradzisz... Cieszę się, że wracam, nawet na te 2 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rftrdrr Czy stalinowski wychowanek dojedzie ? IP: 205.185.117.* 02.06.11, 20:45 wróg Kościoła i Prymasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: dojedzie! IP: *.009.c69.petrotel.pl 03.06.11, 09:03 ja jestem wrogiem Prymusa ! ze szkoły mi tak zostało w mojej klasie była taka jedna koleżanka ktora rodzice mocno cisnęli ambicjonalnie biedula musiała ryć jak cholera i ze wszystkiego mieć najlepsze stopnie . pamiętam jak kiedyś dostała nagle czwórkę i się rozpłakała .to był prawdziwy a nie wydumany dramat . mysmy wtedy tego nie rozumieli . roznie potem z tymi prymusami i prymuskami bywało w życiu. do mojej klasy chodził tez taki klient dosc dziwny , troche pewnie przygłup i mocno wycofany . zamieniłem z nim przez całą szkołe może ze dwa zdania . jakiez było moje zdziwienie kiedy pare lat temu na pikniku po oplaceniu jowiszowi wejsciówki usiadlem w sektorze mojej klasy a naprzeciwko usiadl tenze osobnik , wyciagnal łapę i zapytał : "Co słychać?" jedyne co przyszlo mi do glowy w odpowiedzi to :"spier....j!" Odpowiedz Link Zgłoś
wberlinie Re: dojedzie! 03.06.11, 10:02 tak to jest, spotykasz kogoś po kilku czy -dziesięciu latach i myśli, ze można sobie pogadać jakby się wódkę piło, heh Odpowiedz Link Zgłoś
wberlinie Re: jak co roku termin z d.... wziety 07.06.11, 09:19 w ogóle wiecie ile ma być osób? Odpowiedz Link Zgłoś
wberlinie Re: IX Piknik Małachowiaków 07.06.11, 11:51 no właśnie, też jestem ciekawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dmariolka Re: IX Piknik Małachowiaków 09.06.11, 15:43 ja się wybieram mam nadzieję, że moja 1b też się stawi!! ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rererer Re: IX Piknik Małachowiaków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.11, 12:33 fajna szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: IX Piknik Małachowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 16:02 1b było z 50, a może i więcej. Któraś się stawi. Jestem za piknikami na terenie szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ces wychowanek małacha zhańbił Małachowiankę IP: 204.124.182.* 09.06.11, 16:09 oprawca biskupów i Prymasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: wychowanek małacha zhańbił Małachowiankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 16:24 ja nie zhanbiłem ! jestem oprawcą prymusa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meteo Re: IX Piknik Małachowiaków IP: *.class144.petrotel.pl 13.06.11, 10:17 no fajnie by było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: IX Piknik Małachowiaków IP: *.072.c80.petrotel.pl 13.06.11, 10:32 bede na 200% ! do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a czy Re: IX Piknik Małachowiaków, poseł na sejm PRL był IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.11, 11:23 gruba krecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: IX Piknik Małachowiaków, poseł na sejm PRL by IP: *.072.c80.petrotel.pl 15.06.11, 11:49 rozne mendy przychodza jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg ku czci IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 11:37 przyszłościowe www.youtube.com/watch?v=kEEhdKO262o Odpowiedz Link Zgłoś