citymen 20.07.11, 18:21 Jest szansa żeby Płock znów się wyróżnił w pionierski sposób i tę szansę trzeba wykorzystać stając się wzorem i symbolem nowej awangardy! PŁOCK - MIASTO Z PASJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mazacki Re: Tak dla murali w Płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 18:29 Sobie pomazaj na murach w Gostyninie. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Tak dla murali w Płocku!!! 20.07.11, 18:35 Jestem płocczaninem, a pomazane masz już dawno: "HWDP" "KAŚKA TO KURWA" "KRZUCHU TO CHUJ" i jakoś to Wam matołki nie przeszkadza że dzieciaki wyrastają w takiej patologii na kolejnych polaczków-jełopów bez szacunku do drugiego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citymendax Tak dla potężnej kampanii wizerunkowej Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 19:15 i dla citymena i dla kwisniewskiego czyli 3 razy TAK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tak dla murali w Płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 19:23 Jestem za, czas skończyć ze średniowieczem w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekle Re: Tak dla murali w Płocku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 19:28 Oczywiście! Zacznijmy od Zamku, potem Katedra, Muzeum itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wszyscy Re: Nie dla murali w Płocku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 20:05 nie jesteśmy miastem dzikich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne ? tak dla obiecanek wyborczych PO,kłamców i oszustów IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 20:30 murale mam w doopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizzar a ja jestem na tak IP: *.239.c80.petrotel.pl 21.07.11, 15:22 w naszych muralach podoba mi się to, ze w sposób przewrotny komentują rzeczywistość (nie tylko płocką), nie są tylko dekoracyjnymi malunkami, są proste w formie, z fajnym konceptem, jednorodne pod względem artystycznym, różne od graffiti, do którego przyzwyczaili nas chociażby hiphopowcy pod akcją podpisuję się wszystkimi kończynami 3xtak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruzia Re: a ja jestem na nie IP: *.088.c77.petrotel.pl 12.11.11, 19:53 Obrzydliwe murale na stadionie skutecznie mnie zniechęciły do tego typu produktu, tak produktu, bo sztuką tych bohomazów nie sposób nazwać. Zaprawdę powiem Wam to jest brzydkie i szpeci ładną z pięknym starodrzewem ulicę. Beton i murale!!! OOOOOOOObrzydlistwo!!!! Co za debil to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walec ojoj IP: *.plock.mm.pl 21.07.11, 15:27 > murale mam w doopie Piotrus! Jak ty sie wyrazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Murale tak! Kurwale nie! 22.07.11, 08:28 Niech murale zastąpią prymitwne bluzgi czyli kurawle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypraszam IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 08:31 nigdzie w kraju nie ma takiego pojeba by to wymyslił i drążył Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypr 22.07.11, 08:36 No to Cię zmartwię, w Polsce roi się od tępych wioskowych poyebów a my możemy zacząć to zmieniać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypr IP: *.209.c93.petrotel.pl 22.07.11, 11:08 jako tępy w, wioskowy etc chcę zaproponować citymenowi lekturę: www.culture.pl/web/guest/baza-sztuki-pelna-tresc/-/eo_event_asset_publisher/eAN5/content/twozywo może to być niełatwy dla niego tekst ale po zapoznaniu się ze zrozumieniem możemy pogadać o estetyce i programie tej grupy . ja wiem że łatwiej jest po prostu nawrzucać ale może pora iść do jakiejś szkoły ? hę!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Gór Re: jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 11:23 Uważam, że z małomiasteczkowym "citymenem" nie warto rozmawiać o czymkolwiek. Propozycje gościa zmierzają do celowego wprowadzania bałaganu. Gość jest " prosty jak szpadel, tępy jak biednego chłopa pług" a rozmowa z nim niczego nie wnosi do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypr 22.07.11, 20:43 Miałeś rację Henio Twój tekst i kolegi szpadelka był ciężki niczym męczarnie w WC :-)). Rozumiem że po muralach oczekiwałeś "malunków" typu biedroneczki i majteczki w kropeczki. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do niedorozwoja Re: jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypr IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 21:56 pojebało cie czy nawiedziło, najmadrzejszy we wsi zostałeś kaktusie Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: jedyne miasto ma byc obsrane bohomazami, wypr 22.07.11, 22:41 Pamiętaj matole że pierwszą głowę mogli urżnąć w szknle, co gorsza razem z jajami. Jeśli dałeś się "wykastrować" to masz problem. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malasz Re: Ha ha ale kmio y :)) IP: *.opera-mini.net 24.07.11, 07:18 Pewnie ci znafcy twórczość kubistów, dadaistów i Picassy tew unzaliby za bohomazy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Ha ha ale kmio y :)) IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.11, 09:30 Ja bym na domu bijdziada wymalował murale-cytaty z jego słynnego wątku na 2000 postów :) Będą chodziły wycieczki oglądać "zjawisko", a bijdziada jeśli kasę postawi to może nawet odzyska pieniądze, które mu miasto "w podatkach ukradło" na imprezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Ha ha ale kmio y :)) 25.07.11, 15:43 Będzie czesał kapuchę za tantiemy że ho ho, a wówczas nie będzie to nawet koldowało z jego szczególnym poczuciem estetyki i absurdolonego piękna. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Tak dla murali w Płocku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 15:59 juz nie zasrywają ścian w mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprey Re: Tak dla murali w Płocku!!! IP: *.opera-mini.net 13.11.11, 10:13 nie dało rady bo podobno już wcześniej sami mieszkańcy je zasrali Odpowiedz Link Zgłoś