Dodaj do ulubionych

UWAGA Abgarowicz !

IP: *.ibspan.waw.pl 16.08.01, 21:23
Płocczanie ! Platforma Obywatelska chce Was wrobić w kandydaturę niejakiego Abgarowicza.
Zapytajcie go o baseny Warszawianki w Warszawie. Afera jest taka, że osobnik jest w W-wie spalony i
chcą go upchać u - jak myślą - frajerów. Nie dajcie się zrobić w konia !. Temu typowi Warszawa
''zawdzięcza'' likwidację pięknych ogólnodostępnych basenów i budowę na ich miejscu aquaparku po
18 zł za pól godziny pływania. Do kryminału, nie do Sejmu !
Obserwuj wątek
    • Gość: Indris Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.ibspan.waw.pl 17.08.01, 10:01
      Czy Płock ma się stać składowiskiem odpadów politycznych z Warszawy ? Jako warszawiak
      ostrzegam. U nas ma przechlapane, jego sprawami może się zainteresować prokuratura. A teraz
      chce uciec w immunitet.
      • zawad Re: UWAGA Abgarowicz ! 17.08.01, 11:21
        ale jaja abgarowicz no to sie plock doigral.Ciekawe jak to sie ma do tych ich
        konwencji wyborczych.A moze juz w Polocku nie ma nikogo kto by zaslugiwal na
        prowadzenie platformy.
    • Gość: kulin Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 12:46
      Ja pierdole, niezle jaja! Na cholere nam jakis pierdolony warszawiak..? Nie
      wazne czy u siebie jest skonczony czy nie (wszyscy robia przekrety od zawsze).
      Wazne ze nie jest z Plocka albo chociaz z naszego regionu. Co on moze wiedziec
      o naszych lokalnych problemach?!!!! Przeciez on nie ma o tym zielonego
      pojecia!!!!!! Wybierzmy kogos od nas, kogos kto bedzie reprezentowal nasze
      interesy!!!!
      • Gość: bajon Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 17:14
        z Płocczan jest tylko Rolirad na 15 miejscu w SLD, Adasiewicz na 4 w AWS oraz
        Kukiel na 1 w UW (i jeszcze chyba ze 2 osoby ale nie pamiętam kto). Reszta
        pochodzi w najlepszym wypadku z Ciechanowa a inni to jakieś wioski. Taka jest
        prawda. A miejsc jest 10! I jak tu się nie wkurzyć
        • Gość: razdwa Re: UWAGA Abgarowicz ! NADCHODZI !!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 17:34
          No i stało się, dziś otrzymałem ulotkę p.obywatelskiej pod drzwi a tam "nowy"
          kandydat Łukasz Maria Abgarowicz (zbieg z UW). Ponoć menedżer, przedsiębiorca -
          dane z ulotki, ale dodatkowo wyszukane w sieci( a może przede wszystkim):
          wiceprzewodniczący rady gminy Warszawa-Centrum (oj wiele rzeczy tam się
          działo), http://www.gminacentrum.waw.pl/gmina/rada/przew.htm#abgarowicz,
          członek rady programowej WOTu, inne media
          http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_010627/kraj/kraj_a_2.html.
          Podany został również adres e-mail abgarowicz@platforma.org (podałem dla
          chętnych, którzy chcą zadać niewygodne pytania kandydatowi) może człowiek
          lepiej napisałby w ulotce co dobrego zrobił dla swej gminy a nie pchał się z
          buciorami pod nasze drzwi dosłownie. Na koniec jeszcze jeden link:
          http://www.polityka.home.pl/print.php?sid=52 To tyle.
          • zawad Re: UWAGA Abgarowicz ! NADCHODZI !!! 20.08.01, 02:49
            Powiem krotko zle z miastem plock.glosujcie tam gdzie pierwszy jest
            poloczczanin to tez cos mowi o stosunku komitetu wybotrzego do plocka.
          • Gość: mo Re: UWAGA Abgarowicz ! NADCHODZI !!! IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 20.08.01, 14:02
            Gość portalu: razdwa napisał(a):

> No i stało się, dziś otrzymałem ulotkę p.obywatelskiej pod drzwi a tam "nowy"
            > kandydat Łukasz Maria Abgarowicz (zbieg z UW). Ponoć menedżer, przedsiębiorca -
            >
            > dane z ulotki, ale dodatkowo wyszukane w sieci( a może przede wszystkim):
            > wiceprzewodniczący rady gminy Warszawa-Centrum (oj wiele rzeczy tam się
            > działo), http://www.gminacentrum.waw.pl/gmina/rada/przew.htm#abgarowicz,
            > członek rady programowej WOTu, inne media
            > http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_010627/kraj/kraj_a_2.html.
            > Podany został również adres e-mail abgarowicz@platforma.org (podałem dla
            > chętnych, którzy chcą zadać niewygodne pytania kandydatowi) może człowiek
            > lepiej napisałby w ulotce co dobrego zrobił dla swej gminy a nie pchał się z
            > buciorami pod nasze drzwi dosłownie. Na koniec jeszcze jeden link:
            > http://www.polityka.home.pl/print.php?sid=52 To tyle.

jakoś mam wrażenie, że to raczej dobrze o nim świadczy. a co do gminy centrum -
            to to jest chyba osobna historia (i to duuuuża)
      • Gość: mo Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 20.08.01, 13:48
        trzeba było brać udział w prawyborach, a nie się teraz pieklić.....
      • Gość: Józef Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 217.153.113.* 20.08.01, 15:08
        Szanowny Panie!
        Nie wiem dlaczego nie Warszawiak miałem okazję widzieć owe rozwalające się
        baseny . Chciałbym zeby i w Płocku były takie "rudery"
        Tez trochę poszperałem i wiem ze Pan Abgarowicz przydalby by sie w Plocku ze
        swoim doswiadczeniem i zapalem. Wielu Warszawiakom pomógł niech i u nas sie
        wykaże. Osobiscie zapraszam Pana Łukasza do Płocka
      • Gość: luis Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 08:01
        Gość portalu: kulin napisał(a):

> Ja pierdole, niezle jaja! Na cholere nam jakis pierdolony warszawiak..? Nie
        > wazne czy u siebie jest skonczony czy nie (wszyscy robia przekrety od zawsze).
        > Wazne ze nie jest z Plocka albo chociaz z naszego regionu. Co on moze wiedziec
        > o naszych lokalnych problemach?!!!! Przeciez on nie ma o tym zielonego
        > pojecia!!!!!! Wybierzmy kogos od nas, kogos kto bedzie reprezentowal nasze
        > interesy!!!!

Kultura internauty na wysokim poziomie, mniej więcej jak kampania wyborcza SLD,
        PSL i Samoobrony. Szkoda, że internauci nie wspominają o innych kandydatach z
        Warszawy (SLD: Siemiątkowski i Piłat; UW : Krajowski - Kukiel[były Prezydent
        Płocka, co za marną posadą wraz z rodziną uciekł do Warszawy, a tak go w Płocku
        wszyscy kochają]). A poza tym dajcie spokój tej żenującej sdyskusji o
        Abgarowiczu. Lepiej zastnówcie się co do tej pory zrobili Wasi wybitni(!)
        poslowie isenatorowie z Płocka, oprócz własnych interesów. Rad bym wysłuchać tych
        lokalnych patriotów : gdzie jest drugi most (chłe, chłe, chłe), co z przetargami
        w mieście itp. Ale nie lepiej dokopać Abgarowiczowi, przecież my płocczanie to
        bardzo uczciwy i porzadny bnaród, nawet przeklinać i obrażać ludzi potrafimy.
        • Gość: kulin Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 13:58
          siemanko. faktycznie - troszke mnie ponioslo. nie powinienem bluzgac w sieci.
          ale co do tego czlowieka- nie znam go, ale znam opinie nie tylko internautow.
          faktem jest ze jest jednym z kolesiow, ktorych trzeba gdzieś upchnac ... ale na
          miłosc boską do tej pory mimo ze są jakies watpliwosci co do przetargow i calej
          reszty, to przynajmniej wygrywaly te przetargi PŁOCKIE firmy. ten czlowiek NIC
          nie zrobi dobrego dla Plocka, a wrecz przeciwnie. firmy z Warszawy beda brac
          kase za roboty na naszym terenie!!!

pozdrawiam lokalnych patriotow (bez wzgledu na opcje polityczna)
          "plocczanie wszystkich opcji laczcie sie"

hihihi
          kulin
          • Gość: luis Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 14:11
            Gość portalu: kulin napisał(a):

> siemanko. faktycznie - troszke mnie ponioslo. nie powinienem bluzgac w sieci.
            > ale co do tego czlowieka- nie znam go, ale znam opinie nie tylko internautow.
            > faktem jest ze jest jednym z kolesiow, ktorych trzeba gdzieś upchnac ... ale na
            >
            > miłosc boską do tej pory mimo ze są jakies watpliwosci co do przetargow i calej
            >
            > reszty, to przynajmniej wygrywaly te przetargi PŁOCKIE firmy. ten czlowiek NIC
            > nie zrobi dobrego dla Plocka, a wrecz przeciwnie. firmy z Warszawy beda brac
            > kase za roboty na naszym terenie!!!
            >
            > pozdrawiam lokalnych patriotow (bez wzgledu na opcje polityczna)
            > "plocczanie wszystkich opcji laczcie sie"
            >
            > hihihi
            > kulin
            no i jest gites. Jak to by dobrze było w tym Płocku, gdyby takiego Abgarowicza
            najpierw powieszono, potem poćwiartowano jego zwłoki,następnie spalono, a prochy
            wsypano do kloacznego dołu. Wieczne szczęście zapanowałoby w naszym mieście z
            tysiącletnią historią ! A tak jakiś Abgarowicz próbuje zmącić spokój...
            Czego się koleś boisz, nie podoba Ci się Abgarowicz, to nie głosuj na niego.
            Znajdź sobie lepszego kandydata : może z Płocka, a może z Psiej Wólki - to Twój
            ból. Szkoda tylko, że tak Cię poniosło przy Abgarowiczu, a już przy innych z
            kandydatach z Warszawy (zwłaszcza tych z SLD) nerwy Ci opadają. Chyba musisz
            odwiedzić jakiegoś lekarza od nerwów.
        • Gość: KUKIELOK Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 17:12
          Gość portalu: luis napisał(a):

> Kultura internauty na wysokim poziomie, mniej więcej jak kampania wyborcza SLD,
          > PSL i Samoobrony. Szkoda, że internauci nie wspominają o innych kandydatach z
          > Warszawy (SLD: Siemiątkowski i Piłat; UW : Krajowski - Kukiel[były Prezydent
          > Płocka, co za marną posadą wraz z rodziną uciekł do Warszawy, a tak go w Płocku
          >
          > wszyscy kochają]). A poza tym dajcie spokój tej żenującej sdyskusji o

Tak tak, oczywiście. Kukiel to nie jest Płocczanin. To jakiś Warszawiak. A
          Płocczanin to ktoś kto tu przyjeżdża ze stolicy pierwszy raz miesiąc temu?.
          Chcesz mi wmówić że Abgarowicz bardziej zna się na sprawach Płocka niż ktoś kto
          mieszkał tu od urodzenia? I wyjechał za... "marną posadą" wicewojewody. No nie.
          Umieszczenie Kukiela razem z Piłatem i Siemiątkowskim to wręcz chamstwo.

Dariusz Krajowski-Kukiel jest jednym z niewielu Płocczan na listach wyborczych,
          poszukaj dobrze to także na listach PO znajdziesz kilka osób pochodzących z tego
          miasta! Ale Kukiel ma największe szanse jako umieszczony na swojej liście na
          PIERWSZYM miejscu!
          To chyba coś oznacza. Jeśli nawet Abgarowicz byłby kryształowo czysty to i tak
          jest dla mnie gorszym kandydatem niż ktoś kto stąd pochodzi i sprawy Płocka zna
          bardzo dobrze. Myślę że każdy logicznie myślący przyzna mi rację.
        • Gość: GG Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 23:00
          Gość portalu: luis napisał(a):

> Gość portalu: kulin napisał(a):
          >
          > > UW : Krajowski - Kukiel[były Prezydent
          > Płocka, co za marną posadą wraz z rodziną uciekł do Warszawy, a tak go w Płocku
          >
          > wszyscy kochają]).
          Ehm...
          Malo wiesz chyba na temat tego pana...
          Napewno nie ma marnej posady bo pracuje jako wicewojewoda w urzedzie mazowieckim
          a po reformie nie ma jusz wojewodztwa plockiego wiec wniosek nasuwa sie sam...
          Nie uciekl z plocka i w sumie 3,4 dni w tygodniu spedza w naszym miescie.
          A Abgarowicz jesli zna sie na basenach to niech idzie do szpitala tam zawsze
          przyda sie pomoc...
    • Gość: mo Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 20.08.01, 13:47
      Gość portalu: Indris napisał(a):

> Płocczanie ! Platforma Obywatelska chce Was wrobić w kandydaturę niejakiego Abg
      > arowicza.
      Hmmm, WROBIĆ?!?!? no, nie przesadzaj może co?
      > Zapytajcie go o baseny Warszawianki w Warszawie. Afera jest taka, że osobnik je
      > st w W-wie spalony i
      > chcą go upchać u - jak myślą - frajerów. Nie dajcie się zrobić w konia !. Temu
      > typowi Warszawa
      > ''''zawdzięcza'''' likwidację pięknych ogólnodostępnych basenów i budowę na ich mie
      > jscu aquaparku po
      > 18 zł za pól godziny pływania. Do kryminału, nie do Sejmu !
      hmmm, jakoś nie widać było tłumów na tych "pięknych i ogólnodostępnych" (czytaj
      zdewastowanych i śmierdzących) basenach.
      a jak ostatnio byłam na warszawiance to wcale nie kazali mi zapłacić 18 tylko 5
      zł (może dlatego że jeszcze jestem "młodzież" (chć już nie dziecko)), ale to
      chyba nie jest moja wina, że jestem młoda.....

A tak już całkiem na marginesie, to chętnie czytam sobie GW i jej political
      fiction (bo nie można organoleptycznie stwierdzić, że sprawdzają wszystkie
      aspekty sprawy i piszą prawdę), ale to już takie moje prywatne zboczenie...
    • Gość: kristof Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 217.153.113.* 20.08.01, 15:01
      A guzik prawda.
      Na miejscu rozwalających się basenów powstał nowiutki ładny obiekt.
      Jaka cena? Moje dzieci wchodzą tam po 5zł i mam z nimi spkój, zaprzyjaźniły się
      z panem ratownikem który uczy ich pływac.
      Obiekt co tu ukrywać jeden z najbardziej eksluzywnych w Warszawie, a masaże są
      w cenie biletu to najtaniej w Stolicy!
      Nie wierzcie podrzegaczom najlepiej sprawdźcie sami jest naprawde
      fantastycznie.
      Brawo Łukasz Abgarowicz - uratował inwestycje!
    • Gość: michal Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 217.153.113.* 20.08.01, 15:03
      Tak się składa, że bywam na basenie w Warszawiance dość często, choć nie jestem z
      Warszawy. Mogę z czystym sumieniem polecic ten obiekt kazdej osobie. jakosc
      oferowanych tam uslug jest badzo dobra. Wszystko jest na maxa zadbane. Pamietam
      stare baseny Warszawianki i w zasadzie nie ma co porównywać. Teraz jest
      wspaniale. Zona i moje dzieciaki jestesmy bardzo zadowoleni. Mamy w Polsce
      prawdziwy basen olimpijski i duma mozemy przyjmowac sportowcow.
      Tak trzymac. Jak w Plocku bedziecie mieli takiego faceta to wasze miasto moze
      zacznie wygladac jak trzeba.
      • Gość: bezu Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 217.153.113.* 20.08.01, 15:11
        ja jestem warszawiak i swoje wiem.
        Baseny sa cool i zadbane. Zgadzam sie calkowicie. Wszystkie baseny w Polsce
        powinny takie byc. Koles zrobil dobra robote i trzyma wszystkich za morde.
        Ja dzieki temu mam w miare sensowne wakacje i nie plawie sie w zegrzynskich
        sikach.
        Co do polityki to jesli facet robi taki porzadek jak z basenami to nie dziwie
        sie ze innym to nie odpowiada.
        Pozdrawiam.
        Bezu.
        • Gość: michals Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 217.153.113.* 20.08.01, 15:14
          Pewnie, ze tak.
          Ciesze sie, ze inni sie ze mna zgadzaja.
          • Gość: m Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 10.9.65.* 20.08.01, 16:19
            Piękna akcja, obrońco pana A. Nagle niby odezwał się grad zwolenników wspomnianego pana. Szkoda tylko, że
            opinie superzachwytu wydawana są Z TEGO SAMEGO STANOWISKA (patrzcie na numerek)
            • Gość: ktośtam Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 16:25
              ROTFL! Ale debil! Ciekawe czy ktoś teraz zagłosuje na Abgarowicza po tym
              festiwalu wpisów od jednej osoby. PS: te zaniżone ceny to żałosne posunięcie,
              szkoda tylko że nieprawdziwe.
          • Gość: ktośtam Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 16:29
            inni? BUAHAHA spadaj do Warszawy bo w Płocku napewno nie ma ipartners.
            Platforma Obywatelska poniekąd adresuje swój program do ludzi inteligentnych
            naprawdę sądzisz że po takim "popisie" jej zwolennika zechcą nagle na nią
            głosować?

% This is the RIPE Whois server.
            % The objects are in RPSL format.
            % Please visit http://www.ripe.net/rpsl for more information.
            % Rights restricted by copyright.
            % See http://www.ripe.net/ripencc/pub-services/db/copyright.html

inetnum: 217.153.113.0 - 217.153.113.3
            netname: CNC-PL
            descr: CNC Computer Consulting. s.c.
            country: PL
            admin-c: KC1030-RIPE
            tech-c: ITP3-RIPE
            status: ASSIGNED PA
            mnt-by: AS8246-MNT
            changed: mbk@ipartners.pl 20010705
            source: RIPE

route: 217.153.0.0/17
            descr: Internet Partners
            descr: Internet Technologies Polska
            origin: AS8246
            changed: mbk@ipartners.pl 20010706

role: Internet Technologies Poland IP-oper
            address: Internet Technologies Polska Sp. z o.o.
            address: Kolejowa 5/7
            address: 01-217 Warszawa
            address: Poland
            phone: +48 22 534 80 00
            fax-no: +48 22 534 80 01
            e-mail: ripe@ipartners.pl
            trouble: ripe@ipartners.pl
            admin-c: JU276-RIPE
            admin-c: MK258-RIPE
            tech-c: JU276-RIPE
            tech-c: MK258-RIPE
            tech-c: SP2792-RIPE
            tech-c: MB5191-RIPE
            nic-hdl: ITP3-RIPE
            remarks: -
            remarks: In case of abuse performed from IP addresses
            remarks: maintained by ITPOLAND contact abuse@ipartners.pl
            remarks: -
            notify: ripe@ipartners.pl
            changed: jku@ipartners.pl 20010402

person: Krzysztof Chwala
            address: CNC Computer Consulting. s.c.
            address: ul. Ciolka 20
            address: 01-445 Warszawa
            address: Poland
            e-mail: maill2u@poczta.onet.pl
            phone: +48 501 105292
            fax-no: +48 22 8620139
            nic-hdl: KC1030-RIPE
            changed: mbk@ipartners.pl 20010705

• Gość: Weronika Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 217.153.113.* 21.08.01, 08:44
          Jako dziennikarz duzo wiem na temat P Abgarowicza
          Dziwnie ze jakoś nikt nie pisze ze to wlasnie On ryzykowal swa pozycje zeby ura
          towac zawieszone przez Rade Miasta pieniadze na inwestycje i dokonczyl budowe
          wodnego parku.
          obiekt high class pelne zaplecze dyskoteka baseny zjezdzalnia restauracje a
          nawet Kawiarnia Internetowa.
          Uruchamial z Komisji Budżetowej środki na remont ulic Wołoskiej i Waryńskiego,
          a takze zasłużył się przy zwiększeniu inwestycji infrastrukturalnych.
          Takiego Kandydata na pewno nie mozna sie wstydzić
    • Gość: m Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 10.9.65.* 20.08.01, 17:07
      No to CHWAŁA bohaterom!!!
      • Gość: funio Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 20:08
        ale jaja jesli dobrze pamietam to kolejowa to adres sklepu ze sprzetem
        komputerowym ktorego wspolwlascicielem jest Abgarowicz.
        Zeby nie zostawiac watpliwosci pracuje na warszawiance i nie mam zludzen co do
        tego lobuza.
        • Gość: Grzegorz Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 21.08.01, 00:47
          Abgarowicz ma na sumieniu nie tylko afery z basenami na Warszawiance (obiekt
          prawie trzykrotnie przepłacony a teraz po dwu latach od otwarcia już nadający
          sie do remontu, do tego jedne z najwyzszych w Polsce cen biletów !)ale także
          inne - na Wyścigach Konnych na Służewcu, gdzie zaczynał swoją kariere
          polityczną. To oczywiste,że kandyduje z Płocka tylko dlatego, że w W-wie jest
          kompletnie spalony i nie miałby najmniejszych szans - no i Piskorz zadbał o
          jego ewakuację do Płocka... Płocczanie - uważajcie przy urnach !
          Grzegorz
          • Gość: Marzena Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 11:45
            Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Abgarowicz ma na sumieniu nie tylko afery z basenami na Warszawiance (obiekt
            > prawie trzykrotnie przepłacony a teraz po dwu latach od otwarcia już nadający
            > sie do remontu, do tego jedne z najwyzszych w Polsce cen biletów !)ale także
            > inne - na Wyścigach Konnych na Służewcu, gdzie zaczynał swoją kariere
            > polityczną. To oczywiste,że kandyduje z Płocka tylko dlatego, że w W-wie jest
            > kompletnie spalony i nie miałby najmniejszych szans - no i Piskorz zadbał o
            > jego ewakuację do Płocka... Płocczanie - uważajcie przy urnach !
            > Grzegorz

Przyjemnie jest poczytać jak anonimowi donosiciele wylewają kubeł pomyj na
            swoich przeciwników politycznych. To specjalność polska. Detektywom radzę złożyć
            doniesienie do prokuratury, mam nadzieję, żesprawi im to wiele satysfakcji i
            sprawiedliwości stanie się zadość.
            Ze zdziwieniem konstatuje, że niejaki Abgarowicz nie morduje staruszek,nie wypija
            krew niemowlętom, nie okrada emerytów i rencistów,nie niszczy polskiego
            przemysłu etc. A szkoda ! Cóż to by się w portalu Gazety nie wyrabiało. Mimo to
            grupa uczciwych obywateli, używając internetu demaskuje prawdziwego złoczyńcę,
            który wybudował basen za pieniądze. Wszak w Płocku wszystkie inwestycje
            powstawały za darmochę (a''propos ile kosztowała sławetna "Podolanka" - spytaj
            swoich radnych - uczciwych płocczan). Ciekawe które fragmenty tej dyskusji znajdą
            sie jutro w "MOP-ie" ?
            • Gość: anonim Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 16:23
              Przeczytałem cały Twój tekst i doszedłem do wniosku że tylko gdy chce się
              wyrazić krytyczne opinie o Abgarowiczu, anonimowość jest czymś szkodliwym...
            • Gość: Grzegorz Re: UWAGA do Marzeny IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 22.08.01, 00:31
              Gość portalu: Marzena napisał(a): min:

>
              > Przyjemnie jest poczytać jak anonimowi donosiciele wylewają kubeł pomyj na
              > swoich przeciwników politycznych. To specjalność polska.

... "anonimowi donosiciele" - taka jest przecież konwencja tego forum ! a na
              temat A. napisałem parę ogólnie znanych faktów dostępnych w archiwach prasowych,
              więc nie są to donosy, tylko przypomnienie tego co mogło już pójść w zapomnienie,
              a nie powinno - przynajmniej w odniesieniu do osoby, która kandyduje do
              parlamentu... (gdybym napisał jeszcze plotki o nim, nie potwierdzone, które też
              krążą po W-wie, to było by dopiero ...)
              poza tym: gdyby A. był taki świetny i nie umoczył się w różnych przekrętach, to
              oczywiście byłby wstawiony na listę warszawską, ale skoro w W-wie z opisanych
              względów absolutnie nie ma szans, a facet "się sprawdził", to wciśnięto go na
              liste w Płocku, z nadzieją, że tu jego zła sława nie dotrze... to przeciesz takie
              proste ... i czemu się pieklisz Marzenko ? czy prawda w oczy kole ? a może podoba
              ci się ten przystojniaczek ? czy też sama jesteś z "platformy" i robisz mu
              klakę, żeby się jakoś załapać ?
              Grzegorz
              Grzegorz
              • Gość: Marzena Re: zachwyt nad Grzegorzem IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 08:37
                Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: Marzena napisał(a): min:
                >
                > >
                > > Przyjemnie jest poczytać jak anonimowi donosiciele wylewają kubeł pomyj n
                > a
                > > swoich przeciwników politycznych. To specjalność polska.
                >
                > ... "anonimowi donosiciele" - taka jest przecież konwencja tego forum ! a na
                > temat A. napisałem parę ogólnie znanych faktów dostępnych w archiwach prasowych
                > ,
                > więc nie są to donosy, tylko przypomnienie tego co mogło już pójść w zapomnieni
                > e,
                > a nie powinno - przynajmniej w odniesieniu do osoby, która kandyduje do
                > parlamentu... (gdybym napisał jeszcze plotki o nim, nie potwierdzone, które też
                >
                > krążą po W-wie, to było by dopiero ...)
                > poza tym: gdyby A. był taki świetny i nie umoczył się w różnych przekrętach, to
                >
                > oczywiście byłby wstawiony na listę warszawską, ale skoro w W-wie z opisanych
                > względów absolutnie nie ma szans, a facet "się sprawdził", to wciśnięto go na
                > liste w Płocku, z nadzieją, że tu jego zła sława nie dotrze... to przeciesz tak
                > ie
                > proste ... i czemu się pieklisz Marzenko ? czy prawda w oczy kole ? a może podo
                > ba
                > ci się ten przystojniaczek ? czy też sama jesteś z "platformy" i robisz mu
                > klakę, żeby się jakoś załapać ?
                > Grzegorz
                > Grzegorz

Ach ta kultura, ta rycerskość i te aluzyjki zawarte w retorycznych pytaniach...
                Jeszcze trochę i zgłoszę Grzegorza do tytułu Mister World Gentelman 2001.
                Nie jestem w platformie, głosować nie będę, bo wyjeżdżam, Abgarowicza nie znam,
                nie widziałam itp. Mam nadzieję, że przesłuchujący mnie Grzegorz został
                usatysfakcjonowany, chociaż czekam na kolejne wezwania od posiadającego milicyjne
                maniery gentelmana.A jeżeli chodzi o to, co piszą gazety to niech obywatel
                Grzegorz w trosce o dobro narodu sprawdzi co o Kwaśniewskim, Mazowieckim,
                Krzaklewskim pisały różne gazety i większość to były pomówienia preparowane na
                użytek kampanii wyborczej. Czyżby Grzegorz miał ochotę brać w tym udział ? Nie
                wierzę. Ale może jednak...
                • Gość: Grzegorz Re: zachwyt nad ... IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 22.08.01, 21:26
                  Gość portalu: Marzena napisał(a):min:

A jeżeli chodzi o to, co piszą gazety to niech obywatel
                  > Grzegorz w trosce o dobro narodu sprawdzi co o Kwaśniewskim, Mazowieckim,
                  > Krzaklewskim pisały różne gazety i większość to były pomówienia preparowane na
                  > użytek kampanii wyborczej. Czyżby Grzegorz miał ochotę brać w tym udział ? Nie
                  > wierzę. Ale może jednak...
                  Biorę w czymś takim udział po raz pierwszy, dlatego że znam dobrze, wręcz
                  osobiście, p. A. i wiem dobrze skąd ta jego "ewakuacja" do Płocka, gdzie nie jest
                  znany i może liczyć na naiwność i niewiedzę popierających z jakichś ogólniejszych
                  przyczyn PO (w W-wie ten numer już by nie przeszedł...). Zestawianie małego
                  oszusta i cwaniaka z poltykami z pierwszych stron gazet - co zrobiłaś -
                  kwalifikuje się tylko - po odpowiedniej przeróbce do kolejnego dowcipu o
                  blondynkach - bez względu na to czy nią jesteś, czy nie... Ja natomiast - żeby ci
                  zaoszczędzić pisania - oczywiscie nie jestem dżentelmenem (tak zresztą jak nie ty
                  nie jesteś "lady"), tak jak zresztą nie jest nim p. A - jestem zwykłą męską
                  szowinistyczną świnią i chamem z warszawki...
                  Grzegorz

• Gość: mo ... IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 23.08.01, 10:54
                    ... a kapusta rzecze smutni: moi drodzy, po co klotnie.....
                    ja tak czytam te wszystkie wypowiedzi, to boli mnie serce.
                    Idzcie po prostu glosowac i nie zawracajcie ludziom glowy.
                    Bedzie to przynajmniej z pozytkiem dla demokracji.....
                    A skoro nie lubicie tego czlowieka, to na niego nie glosujcie. I juz.
    • Gość: nefil Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:06
      Nie dajcie sie oszukac!!! Ten facet jedyne co potrafi to nabijac sobie kabze, a
      ze sa to publiczne pieniadze to male piwo. Oby jak najmniej takich politykow-
      cwaniaczkow.
    • Gość: SYGI Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: 212.244.82.* 25.08.01, 23:56
      Chcialem głosowac na PO w tych wyborach ale za to co odwalili z tym kolesiem
      zmieniam swe poglady! WARSZAWIAKI ręce precz od Płocka!!!!!!!!
      • Gość: karol Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:10
        Ja w ogole olewam te wybory i po prostu nie ide, wszyscy politycy dbaja tylko o
        swoja dupe, a nie o narod, wielu moich kumpli robi to samo- pieprzyc wybory
    • Gość: uno Re: UWAGA Abgarowicz ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 16:46
      Może kandydat wyjaśni nam dlaczego kandyduje z Płocka i to z numerem 1 na
      liście, bo informacje ze strony https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?
      xx=409342&dzial=plp010301 jakoś nie przemawiają do mnie. We wtorek 11 wreśnia o
      godz. 13 odbędzie się czat może czegoś się dowiemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka