Dodaj do ulubionych

PełO bój ostatni

09.10.11, 21:29
A rządy lodziarzy w latach kryzysu wyjdą bokiem skutecznie, także i dziennikarzom, a wtedy odejdą w niebyt. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: PełO bój ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 21:35
      Zaczęło się wycie trzepnietych i zawistnych pisiorów. WYJCIE ILE TYLKO MOZECIE JEST TO MIÓD DLA MOICH USZU. POzdrawiam.
      • Gość: atypis Re: PełO bój ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 21:38
        Należy współczuć tylko kotu, z którym Jaruś w traumie nie pójdzie z nim do kliniki.
        • Gość: rmnz Re: PełO bój ostatni IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.11, 23:10
          aż się chce zawołać
          "Jarek matole
          nie pomogli ci nawet kibole" :)
          • yxyx Re: PełO bój ostatni 11.10.11, 09:42
            bo przestępców i więźniów jest więcej, zresztą i tak niewiele się różnią między sobą tylko plebs ma podjarę i wrażenie że w czymś uczestniczy
            • Gość: wyższasfera hołoty Re: PełO bój ostatni IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 09:55
              yxyx napisał:

> tylko plebs ma podjarę i wrażenie że w czymś uczestniczy

też odnoszę takie wrażenie, gdy czytam obfity potok (jak w biegunce) wypowiedzi takich autorów jak citymen, yxyx, uepl, dhgkgd i jeszcze paru
              • Gość: mniam Re: PełO bój ostatni IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 10:05
                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_phaiUBfToE
              • yxyx Re: PełO bój ostatni 11.10.11, 10:05
                z tego co pamiętam biegunka to twoja przypadłość zmieniająca adresy IP adsl zamiennie na neoplus i vice versa
                • Gość: wyższa sfera Re: PełO bój ostatni IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 10:16
                  nigdy jeszcze nie posłużyłam się IP adsl. neoplus - używam zawsze IP adsl. inetia
                  • yxyx Re: PełO bój ostatni 11.10.11, 10:29
                    wiem wiem oprócz tego lubisz kłamać i płeć zmieniać :)
                • Gość: znawca Re: PełO bój ostatni IP: *.plock.mm.pl 11.10.11, 15:05
                  > z tego co pamiętam biegunka to twoja przypadłość zmieniająca adresy IP adsl zam
                  > iennie na neoplus i vice versa

To na pewno spisek. Widziano go jak hel wypuszczal z butli.
                  • Gość: 1234 Re: PełO bój ostatni ? IP: *.032.c77.petrotel.pl 11.10.11, 15:29
                    Szanowny xyz , czy jakos tam , z tego co pamiętam , jak sie pluł kaczor w 2007 i w poprzednich to ten tez miał być ostatni , nawet zapowaidał że poda sie do dymisji . I co ?
                    To tak jak z tym przepowaidanym koncem świata , bedzie ale nie wiadomo kiedy , i daty co raz to nowe.
                    A tak na powaznie, to powiem szczerze , że nie ciesze się że wygrało Peło ( nie głosowałem na nich) , ale niezmiernie sie cieszę że po raz 6 z rzędu kaczory dostały po łapach. Nie pomogły rydzyki, gwaizdy , staniszkise i inne "polityki" , po raz kolejny naród pokazał mu figę z makiem.
                    Nic mnie tak nie wprawiło w dobry nastrój od dłuższego czasu jak zobaczyłem tą "buźkę" kaczorową i innych hoffmanów , zawidzione nadzieje , którym nawet obrona bandytów co to sie zwią kibcami nie pomogła.
                    I na koniec, prawdy i faktów nie zakłamiesz chocbyś chciał , po raz kolejny przerżneliście i to z tendencją wyraźnie spadkową ( coraz mnie procent poparcia , coraz mniej posłów itd.).
                    • Gość: obecny IP: *.032.c77.petrotel.pl nie pluj sie tak IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 15:37
                      ty i tak przegrany, hi
                      • Gość: 1234 Re: do obecnego IP: *.032.c77.petrotel.pl 11.10.11, 15:56
                        Po pierwsze szanowny kolego / żanko ? śpiesze wyjasnic , że:
                        1. nie pluje sie
                        2. nie jestem przegranym , gdyz nie gram w cokolwiek nawet w totolotka
                        3. wyrażałe jedynie swoją radość z faktu ze tzw. kaczory znow przegrały
                        4. swoim wpisem udowadniasz jedynie mądrość i prawdziwość słów przysłowia" uderz w stół itd
                        5. wybaczam ci ten brak taktu gdyz wiem że jeszcze jesteś w szoku pourazowym , działasz w afekcie co jest nawet w sensie prawnym pewnbą okolicznościa "łagodząca" ,
                        6. Już ktos mi tu zwracał uwagę ( a mam podejrzenia że to możesz byc ty, bo też czesto zmieniający nicki) że podobno nie zmienia sie tematu wątku
                        7. spuść troche powietrza, pójdx np. na siłownię i tam rozladuj emocje, wyrzyj sie , wyładuj agresję , podwójna korzyść będzie , bedziesz spokojniejszy i zdrowszy
                        8. współczuje ci , mimo wszystko i żal mi ciebie
                        • yxyx Re: do obecnego 11.10.11, 17:42
                          z tym wypuszczaniem z buli to by się zgadzało tylko co do jej zawartości mam podejrzenie że stosuje zamiennik na bazie, węgla, tlenu i wodoru :d
                          • yxyx Re: do obecnego 11.10.11, 17:43
                            z butli*
                            • Gość: chemik kaczakowi spuścili trochę wody sodowej z nosa IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 21:42
                              C, H, O - taki skład ma woda sodowa (H2O + CO2)
    • Gość: chemik two Re: PełO bój ostatni IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 21:54
      ot specjalista, nawet nie wie ze cyfry pisze sie małe
      • Gość: rmnz Re: PełO bój ostatni IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.11, 22:13
        jak dla mnie wybory mogły by być codziennie ...
        Widzieć tą bezsilną wściekłość wyznawców KaczoRydzyka - bezcenne :)
        Fakt że długo by to nie trwało - jad który toczą by ich w końcu zeżarł ....
        • yxyx Re: PełO bój ostatni 11.10.11, 22:24
          Ja myślę że bardziej społeczeństwo wykończyłby spazmatyczny śmiech kto zaostaje kolejnym posłem u pełopodobnych :d
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka