katolak
26.10.11, 15:24
gdzie w Płocku jest zakład wulkanizacyjny, gdzie zdjęte opony panowie zapakują w worki?
Kiedyś jak pierwszy raz samochodem pojechałem do Norauto, tak się złożyło, że zapakowali w worki zdjęte opony i od razu u mnie zapunktowali,
ale czar prysł już za pół roku kiedy przyjechałem na kolejną wymianę, i Pani mi powiedziała, że opon już nie pakują bo worków nie mają :) (cytat mniej więcej dosłowny).
Kilka dni temu znowu pojechałem na wymianę i dowiedziałem się, że pakują opony, ale tylko jeśli kupi się nowy komplet - tak się złożyło, że akurat w tym sezonie kupowałem; więc te foliowe woreczki, cienkie jak nie wiem co, klient dostaje w bonusie dożywotnio od firmy :)
a już się zdążyłem przez chwilę ucieszyć, że wrócili do starych dobrych praktyk :)
tak więc, żeby zasłużyć sobie na luksus posiadania firmowego foliowego worka Norauto trzeba by co roku kupować nowy komplet opon :)
w innej sytuacji na worek nie ma co liczyć - nawet za dopłatą :) (pytałem)
nie jestem w Płocku tak za bardzo oblatany, także może jest gdzieś jeszcze w tym mieście wulkanizator, który w worki pakuje opony? Będę się cieszył nawet jak pakowanie będzie za dopłatą :)
pozdrawiam