Dodaj do ulubionych

Promujmy Wisłę

16.11.11, 12:42
oniżej przedstawiam zdjęcie Wisły zrobionej w powiecie płockim. Rozmawiałem na forach z różnymi ludźmi i wsępnie wycenili to zdjęcie na 10 000 złotych. Pomyślałem sobie że w dobie aparatów cyfrowych można by robić takie zdjęcia np przez UM zarabiać na nich i jednocześnie promować naszą piękną rzekę!

Zdjęcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Lutek Re: Promujmy Wisłę IP: 213.76.179.* 16.11.11, 13:27
      Nie rób z siebie idioty...
      • citymen Re: Promujmy Wisłę 16.11.11, 13:58
        A co za mało dają??
        • Gość: Lutek Re: Promujmy Wisłę IP: 213.76.179.* 16.11.11, 14:11
          moja propozycja jest wciąż aktualna, nie rób z siebie idioty

moja propozycja jest wciąż aktualna, nie rób z siebie idioty
          • citymen Re: Promujmy Wisłę 16.11.11, 14:34
            Brawo! Już myślałem że nikt się nie odezwie. Również mam link do artykułu na temat tego zdjęcia. ale coś długo trzeba było czekać na odzew i nikt nie zanegował że zdjęcie jest za tanie (tzn że mało kto zna jakąś tam fotkę która może kosztować aż ponad 3 mln dolców!).

Teraz wyobraźcie sobie że faktycznie zrobił bym podobne zdjęcie, nikt by o nim nie słyszał ani go wcześniej nie widział. Jak by taka informacja podana przze mnie była wiarygodna???

A no każdy z Was pomyślałby sobie tak: głupek robi sobie jaja że za taki badziew można dać tyle kasy, ale że jako fatka z linka faktycznie osiągnęła taką wartość fakt ten przestaje być idiotyczny bo już jest prawdą.

Puenta:
            Do czego zmierzam? Otóż do tego że wszystko co robimy jest kwestią psychologii i wiarą lub niewiarą we własne siły. I fakt że każdy nasz pomysł może stać się realny i nic nie będzie stało temu na przeszkodzie że będzie on pomysłem tylko przeciętnego człowiekieka, obywatela i zwykłego zjadacza chleba, a ludzie innych naródów nie są od nas lepsi zdolniejsi etc tylko dlatego że żyją w bogatszych państwach bo wszyscy ludzie jako nacje są mniej więcej do siebie podobni i mają mniej więcej takie same możliwości, a ich pomysły są realne na podobnym poziomie. Większość rzeczy jest kwestią psychologii i umięjętności wiary we własne siły i możliwości. To wszystko napisałem właśnie w kontekście CAN.

Pozdrawiam!

Jak to możliwe że taka fotka jest tyle warta w dodatku przez

Też mam artykuł
            • citymen Re: właściwy link 16.11.11, 14:39
              właściwy link
            • Gość: niebiesko biało ni Re: Promujmy Wisłę nareszcie cos sensownego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 14:42
              My kibice z Płocka ,
              wódka nam nie obca,
              Za Płock, za ZKS pójdziemy aż po życia kres!

Kto wygra mecz? WisłaI Kto wygra mecz? Wisła! Kto?

WISŁA! WISŁA! WISŁA!

Do boju! Do boju! Do boju WISŁA PŁOCK!
              • yxyx Re: Promujmy Wisłę nareszcie cos sensownego! 16.11.11, 14:46
                i dlatego uważam odnośnie do wpisu neoplusa że alkoholizm jest jedną z największych patologii w naszym kraju....
                • Gość: kibic Re: Promujmy Wisłę nareszcie cos sensownego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 15:08
                  Szczególnie dotkliwie, zdaniem psychologów to odbierają wyleczeni z nałogu albo ludzie z syndromem alkoholowym wyniesionym z domu rodzinnego. Dlatego doskonale rozumiem święte oburzenie yxyx. Wczoraj jako gorliwy zwolennik abstynencji i przeciwnik narkotyków zaprezentował sie w programie Kuby Wojewódzkiego Misiek Koterski. Dostrzegam tutaj ogromna analogie z yxyx.
                  • yxyx Re: Promujmy Wisłę nareszcie cos sensownego! 16.11.11, 15:38
                    Zastanawiające jest jak bardzo znana jest ci problematyka alkoholizmu i dużo wolnego czasu o czym już nie raz pisali i co zauważyli forumowicze. Czy na detoksie naprawdę nie mają świetlicy? Popytaj tam kogo? :O)
            • Gość: Romeo Re: Promujmy Wisłę IP: *.048.c73.petrotel.pl 16.11.11, 16:30
              Z teorii to ty może jesteś jako taki ale praktyki ZERO i to cie gubi. Nie każdy nazywa się Andreas Gursky i nie każdy potrafi zrobić zdjęcie w wymiarach ok. 3 x 2 metry, na którym widać najdrobniejszy szczegół.
              • Gość: antycymbał Re: Promujmy Wisłę IP: *.opera-mini.net 17.11.11, 09:57
                ty z pewnością z teorii jak i z praktyki musisz być niezłym cymbałem skoro nie masz pojęcia o tym że szczegółość zdjęcia nie jest zależna od umiejętności tylko od rozdzielczości matrycy.
    • Gość: menel Re: Promujmy Wisłę IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 15:33
      sam tytuł : " Zdjecie Wisły zobionej w powiecie płockim " jest wart ze 100 000 zlotych - wszkaże pod warunkiem, że prawdą jest iż Wisła została zrobiona, a jeśli w powiecie płockim oddzielnie drugie tyle.
      a sama woda na tym zdjęciu nie przypomina Wisły, zwłaszcza w powiecie płockim.
      • yxyx Re: Promujmy Wisłę 16.11.11, 15:41
        menel nie zaśmiecaj forum 24 h/dobę, wiem że ci się nudzi, ale na oddziale detoksyzacyjnym na pewno mają jakąś tam świetlicę :d
        • Gość: for.obs Re: Promujmy Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 15:46
          Nudny jesteś i monotematyczny jak sraczka po laksygenie. Bez odbioru!
        • Gość: asd wychodzi że wszyscy potrzebują leczenia IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 15:47
          nie zwlekać
          • Gość: autor Re: wychodzi że wszyscy potrzebują leczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 16:03
            promujmy trawę i wodę w kranie ! to powinno sciagnac do nas kapitał .

ja moge wykonac foto telefonem komórkowym szklanki wody stojącej na trawie i ratusz ma to ode mnie kupic za banke i umiescic gdzie sie da .
            bedzie to znakomita promocja przez kulture a i sam autor jako tzw "zasób ludzki" bedzie mial za co wypic i zakąsić jak to zapisano w strategii rozwoju .

jest to z pewnoscia lepszy sposób wydania miliona zlotych niz przeznaczenie go na realizacje festiwalu robionego przez cwaniaków dla przygłupów.
            • Gość: h2o Re: wychodzi że wszyscy potrzebują leczenia IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 16:07
              zamieść też prawdziwą analize tej wody z kranu, będzie wiadomo czy wykryją tam ślady wody
              • Gość: antykwariusz Re: nowa wycena foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 16:54
                citymen napisał(a):

>Rozmawiałem na forach z różnymi ludźmi i wsępnie wycenili to zdjęcie na 10 000 złotych.

Broń Boże nie sprzedawaj im za taką śmieszną sumę.. Ja wsępnie (po kosultacjach ze środowiskiem)wyceniam tą fotkę na 1 000 000,00 EURO i w gratisie przeprowadzę aukcje przy pomocy Sotheby's
                • Gość: antycymbał Re: nowa wycena foty IP: *.opera-mini.net 17.11.11, 10:01
                  Boże, a ten cymbał dalej nic nie zajarzył, ty faktycznie idź lepiej poszukać tej świetlicy...
                  • Gość: kuba Re: nowa wycena foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 10:12
                    WI-SŁA PŁO-CKA! WI-SŁA PŁO-CKA !

Hej Zet-Ka-Esie mój! Klubie mój! Miłość ma !
                    Wygywa dzisiaj mecz WISEŁKA płocka!

Promujmy!
                    • Gość: wodnik Re: nowa wycena foty IP: *.146.c64.petrotel.pl 17.11.11, 10:27
                      a moze butelkujmy wode z wisły i sprzedawajmy na całym swiecie , to dopiero bedzie promocja
                      • Gość: antycymbał Re: do butelkowych IP: *.opera-mini.net 17.11.11, 10:32
                        ty to już sprawiasz wrażenie jakbyś się wody z wisły opił, a nawet nie tylko samej wody....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka