Dodaj do ulubionych

Wal sześć - czyli wyborey do EP

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 12:11
Beznadziejna rekalma, cwananik wywalił ileś kasy. Biednym by lepiej dał, Nie będę głosował na niego. Wolę dyrygenta
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karal00x Re: Wal sześć - czyli wyborey do EP 06.06.04, 21:12
      to prawda. Debilzm, kretynizm i prostactwo wyrysowane na tej blond-mordzie
      krechą tak grubą jak mało kiedy :)
      I te duże świńskie oczka...
      I ta grzywa...
      nic, tylko powierzyć sprawy kraju w jego ręce... :)))))
      na pierwszy rzut oka widać, że człowiek to wykształcuny, mundry, yntelygenty z
      cało talio dyplomuff

pozdr!
      • roman_j Re: Wal sześć - czyli wyborey do EP 06.06.04, 22:06
        karal00x napisała:

> to prawda. Debilzm, kretynizm i prostactwo wyrysowane na tej blond-mordzie
        > krechą tak grubą jak mało kiedy :)
        > I te duże świńskie oczka...
        > I ta grzywa...
        > nic, tylko powierzyć sprawy kraju w jego ręce... :)))))
        > na pierwszy rzut oka widać, że człowiek to wykształcuny, mundry, yntelygenty
        > z cało talio dyplomuff

Chyba się zdziwisz. Do Sammobrony mam jednoznacznie negatywny stosunek, ale
        jeszcze bardziej nie znoszę takich baranów jak Ty, z idiotyzmami wypisanymi w
        sygnaturkach. Zapraszam pod poniższy adres:
        www.samoobrona.org.pl/pages/15.pe/okreg.05/index.php?document=05.html
        A na wypadek, gdybyś tam nie trafił, służę cytatem:
        "Szyjko Cezary Tomasz, lat 34. Doktor nauk prawnych w zakresie prawa
        europejskiego, absolwent m.in. Królewskiego Uniwersytetu Państwowego w
        Holandii, studia podyplomowe na UW i Instytucie Dyplomacji w Barcelonie, staż
        zawodowy w Parlamencie Europejskim, Europejskim Trybunale Praw Człowieka.
        Obecnie wykładowca prawa europejskiego na Akademii świętokrzyskiej w Piotrkowie
        Trybunalskim, Dyrektor Regionalny na Europę Centralną amerykańskiego Atlantic
        International University."

Na drugi raz, jak będziesz chciał komuś naubliżać, to sprawdź najpierw dobrze
        źródła, żeby nie wyjść na idiotę większego niż jesteś. :-)))
        • karal00x Re: Wal sześć - czyli wyborey do EP 07.06.04, 06:35
          ale ja pisałem o dyrygencie? ;)
    • Gość: długopisem Re: Wal sześć - czyli wyborey do EP IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:09
      Same dokumenty, to nie wystarczą. Co z tego, że będzie miał wiedzę jak nie będzie myślał? Ktoś mu powiedział, że papier się liczy i tyle, a On to durnie powtarza.
      Żeby być posłem, wypadało by budzić zaufanie, a On mojego nie budzi, po pierwsze wygląda jak kretyn, może jeszcze się ogoli na łyso co? Chce być osobą publiczną to niech sie dostosuje.
      Po drugie, widać że go stać, na głupią reklamę, na studia itp. Zanczy że albo nadziany albo ma plecy. To oznacza tylko jedno. Będzie tak rządził, aby w jakiś sposób kasa leciała do firm jego i jego znajomych. Cała prawda
      Mówię mu nie.
      Pozdro
    • Gość: Maciej Re: Wal sześć - czyli wyborey do EP IP: *.class144.petrotel.pl 11.06.04, 19:09
      To i tak nic nie zmieni w naszym kraju, ponieważ korupcja pogania korupcje. Ja
      również nie głosuję !!!
    • Gość: d Re: Wal sześć - czyli wyborey do EP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 01:53
      c
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka