Dodaj do ulubionych

Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrącym ...

17.01.12, 22:02
Niektórzy zasługują tylko na to co sami czynią innym, ale ponieważ żyjemy w państwie prawa to taki zdegenerowany chwast dostanie najwyżej parę lat wakacji na koszt społeczeństwa z pełnym wyżywieniem i leczeniem. Dokąd zmierza ten świat?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 22:14
      mała szansa, żeby znaleźli debila. Nawet wizerunku nie można by opublikować i z nazwiska wymienić. Przecież to "tylko Pies"... nawet jak go złapią, to puszczą wolno albo faktycznie wakacje na koszt państwa, bo to "tylko Pies". szkoda, że nie można legalnie takiemu debilowi zrobić tego samego i stwierdzić, że to "tylko człowiek", który tak potraktował Psa.
      • Gość: m Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.12, 22:15
        JAK ZŁAPIEMY - POŁAMIEMY
    • matteo123 [...] 17.01.12, 22:44
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aaa Pod mur i wyleczyć ołowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 22:46
      zero litości dla skur.syna ale czego wymagać w kraju gdzie prezydentem jest gość zabijający zwierzaki dla podbudowania swojego ego
    • gringoss Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrącym ... 17.01.12, 23:30
      Nic mnie tak nie przeraża, jak krzywda i ból wyrządzany przez bandytów dzieciom i zwierzętom. Mam nadzieję, że w tym przypadku "dziennikarze śledczy" i GW nie potraktuje tematu jako jednodniowej sensacji i będzie monitorowć temat i informować czytelników, motywując tym samym Policję do działania.
      Policji także życzę sukcesu w wyjaśnieniu tej sprawy, bo ostatnio troszkę w Płocku mieliście wpadek.
      Jestem w stanie dołożyć parę groszy do nagrody, ktoś w końcu dla kasy puści farbę. Bardzo chętnie przejade sie pod sąd jak będą prowadzili tego/tych zwyrodnialców.
      • Gość: Piotro Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.101.c73.petrotel.pl 17.01.12, 23:34
        Ja planuję wtedy zebrać się grupą pod sądem i krzyknąć coś parę razy w stronę polityki i tych zwyrodnialców!!
        • Gość: to efekt neo Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.226.c87.petrotel.pl 17.01.12, 23:51
          kultury jaką powszechnie serwuje się społeczeństwu podczas imprezek.Spróbujcie zwrócić uwagę imprezowiczom.Nawet strażniki się boją.Potem mamy takie sytuacje.Popatrzcie na głupich którzy przychodzą na te łomoty i wystrzały ze swymi psiakami.
          • Gość: ... Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 00:02
            Nawet tutaj musisz dowalic swoje trzy grosze, czlowieku pelen nienawisci?
            Zmykaj stad bijdziada!
      • Gość: aska Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.plock.mm.pl 20.01.12, 01:18
        przylacze sie chetnie byle tylko dorwac tego skur...syna. Grabie to dziura i kolebka menelstwa, mysle ze za kaskę na winko kolega kolege wyda.... i chetnie sama temu zeru kwas na pusty łeb wyleje. w koncu to tylko gnida. OKO za OKO.
    • Gość: ktos Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.048.c81.petrotel.pl 18.01.12, 00:02
      Czasem żałuję, że w tym kraju nie obowiązuje Prawo Hammurabiego. Gdybym to ja był właścicielem tego nieszczęsnego psa i miał 'szczęście', że ktoś zgłosiłby się z informacją o sprawcy; chyba nie zgłosiłbym tego na policję. Konkluzja chyba nasuwa się sama...

Skąd się w ogóle tacy ludzie biorą? Za dzieciaka ich podpalano i gaszono łopatą?
      • Gość: krajan Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.12, 00:28
        Popieram Gringossa. Sprawcę trzeba ukarać zgodnie z prawem!Koniecznie! Przerażają mnie jednak ci dyskutanci którzy wzywają do samosądu, skrecenia karku itd. Przecież oni są tacy sami jak ten co oblał kwasem. On też miał /w swoim rozumku oczywiscie/ jakiś "słuszny" powód do bestialstwa.
        • Gość: ja Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.12, 06:22
          Sadyzm, sadyzm i bezprawie panuje w powiecie płockim. Znieczulica i nienawiść do zwierząt, a najbardziej cierpią zwierzęta, które mają troskliwych i opiekuńczych właścicieli. Stróże prawa reagują dopiero wtedy, gdy dochodzi do tragedii, a zwierzak kona w potwornych cierpieniach.
          Wierzyć się normalnie nie chce do czego zdolny jest..........................................................
          No właśnie, jak to coś nazwać?
          Już wiem. CHAM, SADYSTA, MORDERCA. Inaczej się nie da, bo te psiaki były na własnym terenie, wiec nikomu nie zagrażały. Miały prawo do normalnego, bezpiecznego życia.
          Jeśli nawet policja nie znajdzie winnego, to pamiętaj sadysto skończony, że wyrządzone zło zawsze powraca ze zdwojoną siłą. Jak nigdy nikomu źle nie życzyłam, tak tobie prymitywie skończony coś oblał psa kwasem życzę z całego serca, aby taką samą ciecz wylano ci na twą parszywą mordę w najbliższy lany poniedziałek.
          • Gość: kolo Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.flexpol.pl 18.01.12, 13:01
            Gość portalu: ja napisał(a):

Jak nigdy nikomu źle nie życzyłam,
            > tak tobie prymitywie skończony coś oblał psa kwasem życzę z całego serca, aby
            > taką samą ciecz wylano ci na twą parszywą mordę w najbliższy lany poniedziałek.

Gość portalu: nick napisał(a):

> a ja tam pojadę z chłopakami i wytropię skur.wiela, potem wlejemy mu kwas do
            > d.upy aż bebechy do ryja wypali!

Wychodzi na to, że Twoje życzenia spełnione zostaną znacznie szybciej. I bardzo dobrze !
            Dorwać mordercę i zrobić mu to samo bo nasze śmieszne prawo to jedynie po główce go pogłaszcze. Taki bandzior będzie się śmiał i mordował kolejne zwierzęta.
            • Gość: aska z apelem do Pana Łukasza. IP: *.plock.mm.pl 20.01.12, 15:13
              mam nadzieje, ze do Pana Łukasz ktos doniesie kto to zrobil i licze ze oglosi nam co za gowno to zrobilo i ze zrobimy temu zero to na co zasluguje, meczarnie takie jakie przeszla Kora. bo nasz sad wyda smieszny wyrok i tak jak piszesz, to scierwo bedzie robilo to nadal. musi poniesc kare z rak ludzi, ktorzy kochaja zwierzeta. Panie Łukaszu, prosze o ujawnienie nazwiska tego zwyrodnialca!
        • Gość: ja Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: 79.162.243.* 18.01.12, 14:59
          > Popieram Gringossa. Sprawcę trzeba ukarać zgodnie z prawem!Koniecznie! Przeraż
          > ają mnie jednak ci dyskutanci którzy wzywają do samosądu, skrecenia karku itd.
          a mnie nie przerażają, już nie, po tym co zrobiono Korze. Gdyby taki bandzior bał się, że jemu też stanie się krzywda to Kora by dziś żyła, byłaby cała i zdrowa.
        • Gość: aska Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.plock.mm.pl 20.01.12, 01:20
          zal mi ciebie. on sie znecal nad niewinna psina, nie zasluguje na kare zgodna z prawem tylko na smierc!!!!
    • Gość: nick Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.opera-mini.net 18.01.12, 09:53
      "Kwasem siarkowym albo
      solnym ktoś wypalił
      Korze, mieszańcowi po
      owczarku niemieckim, tył
      głowy i grzbiet."

Pani redaktor, przydałoby się pisać nieco bardziej po polskiemu tym bardziej pisząc tak drastyczny artykuł.
      • Gość: nick Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.opera-mini.net 18.01.12, 10:17
        a ja tam pojadę z chłopakami i wytropię skur.wiela, potem wlejemy mu kwas do d.upy aż bebechy do ryja wypali!
        • Gość: ja Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.12, 11:06
          W mieście pies w bloku - źle, bo zasrywa trawniki, bo obszczywa chodniki, bo w bloku pies się męczy.
          Pies na wsi, na własnym terenie - też źle. Najlepiej zamordować i po problemie.
          Gdyby te psy włóczyły się po okolicy, stwarzały zagrożenie, atakowały, wyrządzały ludziom szkody to jeszcze można by było próbować zrozumieć takie postępowanie. Może kogoś zaatakowały, może ktoś się bronił, ale te psy były u siebie, na własnej ogrodzonej działce i absolutnie nie powinno im nic zagrażać. Jakim potworem trzeba być, żeby postąpić w taki sposób?
          Proponuję właścicielowi Kory poobserwować najbliższych sąsiadów, bo najciemniej zawsze jest pod latarnią. Komuś bardzo zależało, żeby psy zniknęły z działki. Tylko ciekawe dlaczego?
          • Gość: 1/4 mili Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 15:40
            duzo ostrych wypowiedzi ! ciekawe ze w kwestii spowodowania smierci czlowieka takich nie ma.
            a sady orzekaja zawieszenia kary .
            duza ciekawostka ze sprawcow smierci np dziecka nikt nie wiesza nie wlewa kwasu ale sie normalnie z takimi spotyka i nikomu to nie przeszkadza , nawet narzedzia ktorym zabił moze nadal uzywac .

bo są okolicznosci łagodzące ! tylko co po tym umarłemu ?
            • Gość: greg Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:14
              a czy którykolwiek z powyższych postów mówi o stosunku autorów do dzieciobójców; istotą nie jest sama śmierć zwierzęcia - oczywiście zabijanie zwierzaków jest godne potępienia ale jednak dziennie wiele z nich traci życie lecz zazwyczaj "w miarę" cywilizowanych warunkach w ubojniach rzeźniach, wiele ginie pod kołami naszych samochodów, ale jest to fakt którego w obecnym świecie nie unikniemy i trzaba się z tym pogodzić; sednem sprawy jest to w jaki sposób tego zwierzaka pozbawiono życia, ktoś kto tego dokonał nie zasługuje na to aby nazywać go człowiekiem ani tak traktować

• Gość: ja Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.cdma.centertel.pl 19.01.12, 07:52
                portalu: 1/4 mili napisał(a):

> duzo ostrych wypowiedzi ! ciekawe ze w kwestii spowodowania smierci czlowieka t
                > akich nie ma.
                > a sady orzekaja zawieszenia kary .
                > duza ciekawostka ze sprawcow smierci np dziecka nikt nie wiesza nie wlewa kwasu

No to wyobraź sobie odwrotną sytuację, że na miejscu tego psa znalazło się dziecko bawiące się na własnej, ogrodzonej działce. Matka na chwilę poszła do domu, nagle do płotu podchodzi jakiś psychol, wola dziecko, żeby podeszło jak najbliżej niego i wylewa mu na głowę i plecy żrący kwas. obawiam się, że policja musiała by chronić tego psychola, bo groził by mu zbiorowy lincz.
                • Gość: gc wychowani przez PO niszczą wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 08:36
                  nawet psy
                  • Gość: maja Re: wychowani przez PO niszczą wszystko IP: *.236.c81.petrotel.pl 19.01.12, 10:11
                    Temat dotyczy nieludzkiego bestialstwa kogoś,kogo trudno nazwać człowiekiem. Ten ktoś został wychowany(?) przez ojca i matkę, a nie przez jakieś PO. Po co piszesz człowieku takie głupoty- na prawdę nie stać cię na inną refleksję?
                    • Gość: 1/4 mili Re: wychowani przez PO niszczą wszystko IP: *.class100.petrotel.pl 19.01.12, 10:27
                      oczywiscie ze jak sie czyta o takim bestialstwie to scyzoryk sie sam w kieszeni otwiera i w oku pojawia się żądza mordu , to jest normalne , dlaczego jednak z nienormalna moim zdaniem wyrozumialoscia podchodzimy do sprawcow np zabojstw nie nacechowanych okrucienstwem ale np. bezmyslnoscia .
                      na czym polega wyższość bezmyślności którą za chwile gotowi jestesmy utozsamic ze slepym losem i odpowiedzialnosc sie calkowicie rozmywa .
                      ktos uzył argumentu z dzieckiem polanym kwasem , nie o to idzie , wyobrazmy sobie tatusia który bawi sie z synkiem granatem , dzieciak ginie - to jedynie głupota powiemy ? a czym się to rozni od zabojstwa z premedytacją ? brakiem zamiaru powiemy otóż nie - bezmyślność bowiem to dopuszczenie wszelkich okolicznosci - brak troski dopuszcza wszelkie złe okoliczności i w tym sensie w moralnej ocenie nie różni się niczym od złego zamiaru .rozumny czlowiek wie ze brak dobrego zamiaru , ostroznosci i troski dopuszcza to co najgorsze i jezeli sie ono stanie nie mozna sie tlumaczyc :przeciez nie chcialem .zło jest brakiem dobra i istnieje realnie . niefrasobliwosc czy obojetność zatem nie jest postawą ambiwalentną , obojetną moralnie i prawnie , jest opowiedzeniem się i dopuszczeniem do zła w tym do śmierci innego człowieka .
                      • Gość: ja Re: wychowani przez PO niszczą wszystko IP: *.cdma.centertel.pl 19.01.12, 11:23
                        Gość portalu: 1/4 mili napisał(a):
                        wyobrazmy sob
                        > ie tatusia który bawi sie z synkiem granatem , dzieciak ginie - to jedynie głup
                        > ota powiemy ? a czym się to rozni od zabojstwa z premedytacją ?

Dla mnie niczym. Taki tatuś jest mordercą własnego dziecka i powinien zostać potraktowany przez prawo jak najgorszy, najniebezpieczniejszy przestępca. Zero litości dla sadystów i morderców, bez względu na to kogo lub co zabiją.

bezmyślność bowiem to dopuszczenie wszelkich okolicznosci -
                        > brak troski dopuszcza wszelkie złe okoliczności i w tym sensie w moralnej oce
                        > nie nie różni się niczym od złego zamiaru .rozumny czlowiek wie ze brak dobrego
                        > zamiaru , ostroznosci i troski dopuszcza to co najgorsze i jezeli sie ono stan
                        > ie nie mozna sie tlumaczyc :przeciez nie chcialem .zło jest brakiem dobra i ist
                        > nieje realnie . niefrasobliwosc czy obojetność zatem nie jest postawą ambiwale
                        > ntną , obojetną moralnie i prawnie , jest opowiedzeniem się i dopuszczeniem do
                        > zła w tym do śmierci innego człowieka .

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam.
                        • Gość: 6stóp pod Re: biesy IP: *.class100.petrotel.pl 19.01.12, 12:34
                          była taka koncepcja "banalności zła" autorstwaHanny Arendt z jej książki o Eichmannie .
                          w skrócie : potocznie sie uważa że Eichmann czy jemu podobni to jakieś potwory , wynaturzeni psychopaci etc , tymczasem wnikliwa analiza pokazuje że Eichmann był urzędnikiem , sprawnym bezrefleksyjnym wykonawcą . Zło zwykliśmy zauważać dopiero wtedy kiedy się udrapuje w krzykliwe szaty , piana na gębie krew na rękach ... tymczasem największe zło jest pospolite , codzienne , szare . Jest w nas i blisko nas , przyjmuje postać niefrasobliwą , często wyłudza od nas podstępem współczucie , domaga się przebaczenia niemal przeprosin .
                          to mały bies niefrasobliwości , braku czujności i obojetności , jak byśmy powiedzieli "luzu" sieje śmierć a nie jakiś mefistofeles na rogatej bestii .

nasza ocena moralna czynu opiera się jakby na jego teatralnosci a nie na rzeczywistych skutkach - czy człowiek który otrzymał cios nożem w serce umiera w większych bólach niż ten który potrzaskał wszystkie wnętrzności o drzewo wypadając z pędzącego auta ? nie! ale w potoczny osądzie i w osądzie prawniczym to dwa różne światy .
    • Gość: podsumowanie Re: Bestialstwo. Zamordowali psa, polewając żrący IP: *.076.c84.petrotel.pl 19.01.12, 12:50
      www.youtube.com/watch?v=Cc-Hn2QnU20
      • Gość: owsik Róbta co chceta - masz efekty IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 13:23
        zgnilizna
        • Gość: ja Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: 78.133.191.* 20.01.12, 17:33
          Wieśniaki to kanalie zdolne do wszystkiego. Przejedźcie się po wsiach i zobaczcie jak traktują wlasne psy. Brudne, śmierdzące, zapchlone, zaglodzone,powiązane na lańcuchach przy rozwalających się budach albo pozamykane w ciasnych kojcach psy taplają się we wlasnych odchodach. Karmione pomyjami, gorzej niż świnie. Jak się pies rozchoruje to go taki ćwok lopatą dobije. Z pewnością nie zawiezie do weterynarza, żeby leczyć, czy uśpić humanitarnie. Zabicie lub okaleczenie psa dla wieśniaka to pikuś. Wiem bo się w ubieglym roku na wieś przeprowadzilem. Jak poszedlem na spacer ze swoim owczarkiem to się burctwo gapilo jak by UFO zobaczylo, a psa już kilka razy próbowali mi otruć. Ciemnota i zacofanie.
          Co ma wspólnego ten filmik z bujającym się psem na lańcuchu w miście na ulicy z bestialsko zamordowanym psem u siebie?
          • Gość: :) Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 21:28
            Wielkie Panisko zaszczyciło biednych, prymitywnych wieśniaków swoją obecnością. Aż dziwne że nikt przed tobą nie rozwija czerwonego dywanu i nie rozrzuca kwiatów.
            Na pewno w sporym stopniu masz rację, ale twoje podejście do sąsiadów (tzn "buractwa", "ćwoków", "wieśniaków", "ciemnoty") będzie prowadziło jedynie do problemów.
            • Gość: ja Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.cdma.centertel.pl 22.01.12, 08:55
              Gość portalu: :) napisał(a):

> Wielkie Panisko zaszczyciło biednych, prymitywnych wieśniaków swoją obecnością.
              > Aż dziwne że nikt przed tobą nie rozwija czerwonego dywanu i nie rozrzuca kwia
              > tów.
              > Na pewno w sporym stopniu masz rację, ale twoje podejście do sąsiadów (tzn "bur
              > actwa", "ćwoków", "wieśniaków", "ciemnoty") będzie prowadziło jedynie do probl
              > emów.
              A jak nazwać według Ciebie ludzi, którzy w bestialski sposób mordują zwierzęta?
              Jak nazwać tego co zamordował Korę?
              Nie sądzę, żeby ktoś z miasta jeździł nocą po wsiach, aby oblać psa kwasem. Najprawdopodobniej zrobił to któryś z mieszkańców tej wsi, no chyba, że chwilowo wielki miastowy zaszczycił swoją obecnością wiejską rodzinę i wyniuchał, że na jednej z działek psy przebywają same przez większą część dnia, więc postanowił się zabawić w najlepszy sposób jak tylko potrafił.
              Nie wiem na jakiej zasadzie nabył swoją nieruchomość na wsi właściciel owczarka ( kupił, odziedziczył, wynajął) ale z pewnością nie ukradł, więc twój złośliwy komentarz o rozwijaniu dywanów i rozrzucaniu kwiatów jest zupełnie zbędny i nie wnosi nic do tematu.
              Niestety, ale ten człowiek ma dużo racji. Wiejscy ludzie w większości nie dbają o swoje zwierzęta, no a już takich, którzy w bestialski sposób mordują psa, kota czy innego zwierzaka to można nazwać jak tylko ma się ochotę. Nie dziwi mnie wcale, że w tym temacie ludzie piszą to co im ślina na język przyniesie. Po prostu miarka się przebrała, ktoś mocno przegiął.
              • Gość: h m Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.12, 09:40
                szczekał pewnie bez przerwy a kultura właściciela nie mówiła mu co zrobić więc ma
                • Gość: aska Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.plock.mm.pl 22.01.12, 12:31
                  pies ma prawo szczekac, a kretyn i zwyrodnialec nie ma prawa go oblewac kwasem, tylko ma prawo pogadac z wlascicielem. wiesniak z grabia zazdroscil ze mlodemu chlopakowi sie powodzi, ze ma sobie dzialke i 3 psy, to niech mu nie bedzie za milo, jakiez to polskie.... zycze mu wszystkiego najgorszego i kwasu na ryju i zeby jego pomiot, ludzkie scierwo tez ktos oblal kwasem.
                  • Gość: mb Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.12, 13:34
                    ty zasługujesz śmieciu na to co życzysz komuś
                    • Gość: aska Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.plock.mm.pl 22.01.12, 16:52
                      a czym Kora zasluzyla na taka smierc???????? NICZYM !!!! a on zasluzyl na smierc w meczarniach za to co zrobil, a pomiot takiego potwora nie zasluguje by chodzic po tym swiecie i roznosic takie geny. sam jestes smieciem jesli bronisz scierwa
                      • Gość: remek Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.12, 17:15
                        otóż to , jej właściciela powinni nauczyc kultury bo potem cierpią zwierzęta
                        • Gość: gfd Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.class103.petrotel.pl 22.01.12, 18:15
                          Wlasciciela
                          • Gość: ja Re: Róbta co chceta - masz efekty IP: *.cdma.centertel.pl 23.01.12, 11:27
                            Gość portalu: gfd napisał(a):

> Wlasciciela
                  • Gość: gosc do aski IP: *.nyc.gov 23.01.12, 20:00
                    Gość portalu: aska napisał(a):

> i zeby jego pomiot, ludzkie scierwo tez ktos oblal kwasem.

Pisząc w ten sposób stawiasz się na tym samym poziomie co zwyrodnialec, który zamęczył tego psa. On też miał pewnie "ważny powód" żeby dokonać tego bestialstwa.
                    • Gość: aska Re: do idioty IP: *.plock.mm.pl 24.01.12, 00:53
                      on nie mial powodu, bezmozgi nie mysla, a kara musi byc i to taka zeby bardzo bolala. on na to zasluzyl, Kora NIE. wiec daruj sobie te wypociny. nie ma gorszego potwora niz czlowiek!!!!!
                      • Gość: ja Re: do idioty IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.12, 10:56
                        Gość portalu: aska napisał(a):

nie ma gorsze
                        > go potwora niz czlowiek!!!!!

Aśka, to nie był człowiek, tylko jakaś bestia. Pisząc człowiek ubliżasz zarówno sobie jak i pozostałym miłośnikom zwierząt, oraz normalnym ludziom, którzy nigdy w ten sposób by nie postąpili.
                        Wyzywaj szaleńca, psychola od najgorszych, w tym temacie możesz się wyżywać do woli, tak samo pozostali miłośnicy zwierząt. Doprowadźmy do tego, aby debil nie wytrzymał psychicznie i poskarżył się gdzieś, że na forum mu ubliżają. W ten sposób sam się przyzna do przestępstwa i będziemy go mieć, a wtedy to już zależy jedynie od tego kto będzie szybszy: policja czy my.
                    • Gość: ja Re: do aski IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.12, 11:30
                      Gość portalu: gosc napisał(a):

> Gość portalu: aska napisał(a):
                      >
                      > > i zeby jego pomiot, ludzkie scierwo tez ktos oblal kwasem.
                      >
                      > Pisząc w ten sposób stawiasz się na tym samym poziomie co zwyrodnialec, który z
                      > amęczył tego psa. On też miał pewnie "ważny powód" żeby dokonać tego bestialstw
                      > a.
                      Skoro on miał "ważny powód" to aska też ma "ważny powód" żeby tak pisać i nikt jej tego nie może zabronić. Każdy pisze co chce i zrobi co będzie chciał. Ty możesz palanta pogłaskać po główce i współczuć, że tak strasznie ręka mu się trzęsła, bo niósł kwas żrący w dobrych zamiarach, tylko mu się niechcący wylał na psa za płotem.
                      • Gość: gosc Re: do aski IP: *.nyc.gov 24.01.12, 15:09
                        Jeszcze raz wrócę do tego samego:

> i zeby jego pomiot, ludzkie scierwo tez ktos oblal kwasem.

Aśka napisała w sposób pogardliwy i plugawy o potomstwie tego zwyrodnialca. W cywilizowanym świecie nikt nie karze potomstwa przestepców oblewajac je kwasem lub w jakikolwiek inny sposob. Jest to prymitywne i barbarzyńskie rozumienie sprawiedliwości.
                        • Gość: ja Re: do aski IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.12, 16:57
                          Gość portalu: gosc napisał(a)

> Aśka napisała w sposób pogardliwy i plugawy o potomstwie tego zwyrodnialca. W c
                          > ywilizowanym świecie nikt nie karze potomstwa przestepców oblewajac je kwasem l
                          > ub w jakikolwiek inny sposob. Jest to prymitywne i barbarzyńskie rozumienie spr
                          > awiedliwości.

Ok.
                          W cywilizowanym świecie nikt bestialsko nie morduje niewinnych zwierząt, przebywających na własnym terenie. Najwyraźniej mamy ciemnotę i zacofanie, tak jak ktoś wcześniej napisał.
                          Potomstwo tego zwyrodnialca będzie robiło dokładnie to samo, bo zostanie wychowane przez sadystę i mordercę. Będzie w przyszłości mordować zwierzęta, a może nawet i ludzi.
                          W cywilizowanym świecie nie ma miejsca dla takiego ścierwa, więc najlepiej to wykastrować, żeby się nie rozmnażało.
                          • Gość: gosc Re: do aski IP: *.nyc.gov 26.01.12, 20:03
                            Gudrun Burwitz w sierpniu osiągnie wiek 83 lat i jest córką Reichsführera-SS Heinricha Himmlera. Nikt jej nie oblał kwasem, nie spalił żywcem, nie otruł Cyklonem B, nie powiesił ani nie zastrzelił. Kastracja chemiczna jest metodą obniżenia popędu płciowego, stosowaną w leczeniu przestępców seksualnych. Kastracji nie stosuje się celem eliminacji rozrodczości przestępcy. W cywilizowanym świecie panuje inne pojęcie sprawiedliwości niż to prezentowane przez mojego przedmówcę.

To co napisałem powyżej nie ma nic wspólnego z moją opinią, że ten zwyrodnialec powinnien ponieść możliwie najsurowszą karę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka