Dodaj do ulubionych

Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Prawd...

18.05.12, 21:06
bracia i siostry moje miłe

Jak widzę brata naszego Andrzeja na stolcu prezydenta zasiadającego nie wiem czemu widzę takie malutkie sznureczki którymi inny brat nasz pociąga.

i tak zastanawiam się czy przy następnych wyborach na stolec prezydenta na brata naszego Andrzeja zagłosować czy na onego sznurkami pociągającego

Obserwuj wątek
    • Gość: ojcze dyrektorze Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.class144.petrotel.pl 18.05.12, 21:22
      A uchylże tajemnicy o tym kuglarzu za sznurki Andrzejowe ciągnącym. Ciebie prosimy....Kto zacz. I powiedz jeszcze, kto zacz Ropuch.
      • ojciec.dyrektor.drugi Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra 18.05.12, 21:39
        módl się bracie a prawda będzie ci ujawniona
        • Gość: xXx Super nowina!! IP: *.209.c82.petrotel.pl 18.05.12, 21:45
          Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie - niech mnie ktoś uszczypnie, bo nie wierzę!!

Oby to była prawda.... bo Płock zasługuje na lepszych fachowców na takich stanowiskach !!
          • Gość: ON Re: Super nowina!! IP: 95.178.4.* 19.05.12, 09:09
            Pewnie chodzi ci o takich jak Witczewska czy Hancyk? No faktycznie ze trafny wybor... ale po to by pograzyc miasto. Moze od razu Miroslava Miloszenke?
            • Gość: India Re: Super nowina!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.12, 15:53
              A już coś ruszyło w Płocku w dobrą stronę...
              Pierwszy szef MZD który wiedział co robi.
              Wróci "fachowiec" Pani W?
              • Gość: nareszcie Re: Super nowina!! IP: *.plock.mm.pl 20.05.12, 01:39
                Ja też uważam, że prawdopodobnie podając się do dymisji wiedział co robi.
        • Gość: gość Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 22:01
          ach ten zbereżnik ropuch to przecież nikt inny tylko JABBA HUTTA okrutny żarłok z wojen gwiezdnych
      • Gość: BeBo Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.12, 11:07
        Głosuj na brata Ropucha, on wszystkie panny w ratuszu ru..cha :)
    • Gość: Ja Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 21:44
      Pytanie otwarte

Hmm nie wiem jakie zależności występują między MZD a Muniserwisem, ale czy nie ma konfliktu interesów że Vice szefem Muniserwisu jest Pan Andrzej Gryszpanowicz, a MZD Piotr Gryszpanowicz ?

Przypadek ?
      • Gość: menel Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.31.35.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.12, 22:16
        Wyniki działalności MZD pod kierownictwem Piotra Grynszpanowicza WIDAC - MZD za jego kadencji EWIDENTNIE zmieniło się na LEPSZE. Dokonania i osiągnięte w krótkim czasie wynki dowodzą, że to właściwy człowiek na właściwym miejscu - spośród wszystkich szefów spółek miejskich zaledwie o 4-5 da się tak powiedzieć.
        Jesli prawdą jest, że przyczyną wypowiedzenia jest konflikt z jakims wysokim urzędnikiem UMP, to Nowakowski powinien to szybko rozstrzygnąc na korzyśc Grynszpanowicza a owego urzędnika jeszcze szybciej przywołać do porządku, ustwić do pionu albo zrezygnować z jego usług. Tak postąpiłby każdy mądry szef kierujący się w swych decyzjach względami merytorycznymi, taka decyzja zostałaby odebrana własciwie i leży w interesie Nowakowskiego. Inna decyzja byłaby zupełnie niezrozumiała i bardzo kosztowna dla jej autora.
        Ta decyzja będzie ważnym probieżem; albo wskaże na jakość albo będzie ewidentnym dowodem bylejakości.

• Gość: faro Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.172.c88.petrotel.pl 18.05.12, 22:38
          Pewnikiem dupa Zgorzela przejmie tę funkcję, bo za chwilę urosdzi mu się skoligacany debilil, bez jaj
        • Gość: ff Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.class97.petrotel.pl 19.05.12, 01:42
          a ja popre powyzszy post widac to , ale tutaj jest jak jest
        • Gość: najkrócej Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 19.05.12, 03:37
          Gość portalu: menel napisał(a):

> Ta decyzja będzie ważnym probieżem

Ta decyzja będzie ważnym probierzem
        • Gość: gosc Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.class100.petrotel.pl 19.05.12, 09:02
          zgadzam się
        • Gość: zwykły józek Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.196.0.3.gost.mdi.pl 19.05.12, 19:53
          w dupie byłeś i gó... widziałeś
      • Gość: ja Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.bilfinger.pl 21.05.12, 13:07
        Absolutnie żaden przypadek! Sama prawda i kombinatorstwa. Mało tego przy wyborzez dyr. MZD niektóre osoby musiały zrezygnować ze startu, bo miały za duże kwalifikacje w stosunku do osoby "przedterminowo" wybranej....hihihi
    • Gość: marzenka Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.dynamic.mm.pl 18.05.12, 23:31
      PRZEDE WSZYSTKIM WBREW TEMU CO PISZĄ W GAZECIE SEKUNDNIKI I PLASTIKOWE RONDO NA MEDYCZNEJ NIE BYŁO ŻADNYM SUKCESEM GRYSZPANOWICZA A RACZEJ ŻAŁOSNĄ PRÓBĄ POKAZANIA SIĘ I SWOICH ŻAŁOSNYCH POMYSŁÓW. ROZGARDIASZ ZA WITCZEWSKIEJ WCALE NIE BYŁ TAKI DUŻY I W OGÓLE NIE WIĘKSZY NIŻ OBECNIE. TAKIE STWIERDZENIA GAZETY SĄ MANIPULACJĄ NIE MAJĄCĄ ŻADNEGO KONTAKTU Z RZECZYWISTOŚCIĄ.
      GRYSZPANOWICZ JUŻ RAZ ODCHODZIŁ - KIEDY WYSZŁO NA JAW, ŻE NA SPONSOROWANE WYCIECZKI JEŹDZIŁ NIE TYLKO TOMASZ CH. OBECNIE ODCHODZI, BO WIDOCZNIE NIE WYTRZYMAŁ PRACY Z IGNORANTAMI TAKIMI JAK TROLEJBUS, SEPLENIARZ-LEWUS-SYN UBEKA Z PERNU CZY GŹDZIANEK
      • Gość: Kolega Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 09:20
        Marzenka weź ... daj spokój, jeszcze ci nie przeszło. Czas się otrząsnąć, do emerytury będzie ci się odbijać.

Prezydent: Gryszpan czy Ropuch? O to jest pytanie?
        No to zabaczymy kto rządzi w mieście lub też jak pisali powyżej "pociąga za sznurki"?
        • Gość: marzenka Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.dynamic.mm.pl 20.05.12, 22:48
          "oto" pisze się razem.
          Nigdy mi nie przejdzie wstręt do oszustwa, łajdactwa, cwaniactwa i draństwa. Nowaczenko i Lewus są mistrzami wszystkich tych dyscyplin
      • Gość: India Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.12, 15:57
        Taa.. i zwężania ulc za Pani W nie było i drogi (nowe) były w dobrym stanie....
    • jw.jw Patrząc z zewnątrz 19.05.12, 08:30
      Patrząc ze strony zewnetrznego obserwatora zauważam, że w odpowiednim postrzeganiu sprawy rozwiazań drogowych dla miasta nadal jest bardzo źle.
      Nie znam w tej sprawie stanowiska Dyr. Griszpanowicza, ale zauważam przyjmowanie rozwiązań, które są nieodpowiednie dla miasta, a również nie priorytetowe.
      Żadnym priorytetem dla mnie są pokazywane "rewolucyjne" przeróbki układu drogowego.
      Priorytem dla mnie jest stworzenie planu docelowego układu komunikacyjnego miasta odpowiedniego do uwarunkowań funkcjonowania miasta, a w zakresie realizacji stworzenie dobrej trasy tranzytu przez miasto drogi krajowej Nr 60 i dojazdów od tej drogi do PPPT i kombinatu.
      Tu powinno iść uderzenie głownego potencjału, gdyż stworzenie nowych tras odciąży dotychczasowy układ komunikacyjny miasta.
      Tracimy czas i szanse, bo nie wszystko co można zrobić dziś, można zrobić za 3 lata, lub 10, 15, 20 lat.
      Nie można podejmować żadnych działań bez wizji docelowego rozwiązania:

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3088451,2,4,PLOCK--Koncepcja-uksztaltowania-miasta-i-zintegrowania-jego.html

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2637722,2,21,Koncepcja-docelowego-uksztaltowania-Plocka-i-zewnetrznych-polaczen.html

Takich kompleksowych rozwiazań i takich planów brakuje !!!
      Nie bawmy się w budowanie miasta, ale podejmujmy profesjonalne działania !!!
      • Gość: vitus Re: Patrząc z zewnątrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 08:48
        Janie jesteś taki mądry to dlaczego nikt poważny nie chciał rozmawiać z tobą w sprawie zatrudnienia. Z Mostostalu pognali ciebie z hukiem, a wszystkie konkursy na jakie startowałeś w Urzędzie skończyły się ledwie skrywanymi uśmieszkami członków komisji?
      • Gość: drogowy Re: Patrząc z zewnątrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.12, 09:13
        Zabawa jest przyjemniejsza niż profesjonalne działania. A co najważniejsze, każdy to może robić i każdy to lubi.
        • citymen Re: Profesjonalizm 19.05.12, 16:16
          Grunt to profesjonalzm
      • Gość: do jw.jw Re: Patrząc z zewnątrz IP: *.039.c92.petrotel.pl 19.05.12, 10:32
        Najpierw pomyśl potem pisz. MZD to miejski ZARZĄD dróg i nie zajmuje się budowaniem a utrzymaniem i usprawnianiem dróg, które już są i takie są jego zadania. Budowy nowych dróg to zadanie dla pionu inwestycji. Nie pisz głupstw, mylisz kompetencje różnych wydziałów i jednostek. A sprawa budowy obwodnic nie może odsuwać na lata remontów czy lepszych rozwiązań ulic, po których jeżdzą tysiące ludzi codziennie.
        • Gość: true Re: Patrząc z zewnątrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 11:57
          zgorzelski to juz nawsadzal swoich czeresniakow na stanowiska począwszy np od zarzadu drog powiatowych, co tu gadac sam jest tez czeresniak
          • Gość: gość Re: Patrząc z zewnątrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 13:42
            Nie Zgorzelski tylko Don Zgorzello
        • jw.jw Re: Patrząc z zewnątrz 19.05.12, 17:35
          Odnisłem się do sprawy płockich dróg i sprawy dróg dla Płocka, a nie do dyr. Griszpanowicza i MZD. Nie wiem czy to co robi to jego pomysły, czy ma to narzucone.
          Natomiast jeżeli chodzi o rozwiązania budowanych lub planowanych do budowy dróg, to też nie znam jego zdania na ten temat, a brak w tym działaniu ogólnego spojrzenia na sprawę dróg w Płocku i dla Płocka.
          Być może dyr. Griszpanowicz chciał w czymś odegrać jakąś inną rolę i powstał konflkt. Mnie to nie obchodzi.
          Stwierdzam tylko patrząc z zewnatrz, że sprawa dróg w Płocku i dla Płocka nie idzie dobrze - Nie wnikam z czyjej przyczyny. To tylko mnie obchodzi, a jest mi obojętne, kto będzie dyrektorował w MZD, ale chciałbym żeby urzędujący dyrektor odgrywał pozytywną rolę w przyjmowanych rozwiązaniach drogowych, bo jakiś wpływ na to ma, a też może wykazywać inicjatywę w kreowaniu, a nie biernośc.
    • Gość: miod-czyk Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.12, 12:00
      "niezdefinicjowanymi"

WTF
      piszcie, proszę, po polsku!
    • Gość: taki jeden Re: ciekawe który ma grubsze sznurki andrzejkowe IP: *.opera-mini.net 19.05.12, 17:09
      uchwal czy ropuch, zdradźcie ździebko a nie pożałujecie kumy
      • Gość: BeBo Re: ciekawe który ma grubsze sznurki andrzejkowe IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.12, 17:19
        Uchwał to Ropuch :) Taka ksywa . Lub idąc tropem z Gwiezdnych Wojen - Jabba Hutt :))
        • Gość: taki jeden Re: ciekawe który ma grubsze sznurki andrzejkowe IP: *.opera-mini.net 19.05.12, 17:27
          a czy to nie Marek Se...n z orlenu? Tak słyszałem
          • Gość: taki jeden Re: ciekawe który ma grubsze sznurki andrzejkowe IP: *.opera-mini.net 19.05.12, 17:35
            ok, nieważne, a czy prawdą jest że ropuch to człowiek tuska? takie ploty chodzą
            • Gość: m.g. Re: ciekawe który ma grubsze sznurki andrzejkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 21:09
              marchołt gruby a sprośny za śnurki one ciągnie a przekornie że wielu się potyka a kiedy nie ciągnie tych śnurków to jego za śnurek ciągną a że chętnych do owego ciągnięcia wiele takoż i do ścisku niejakiego dochodzi gdzie się tumult czyni . z owego tumultu i pomięszania zasię do gwałtów , rui i poruty dochodzić jakoby miało . a ze wieść do miłościwie panującego biskupa wyznania owego donaldowego dotarła przysłał ci on do grodu naszego inwyzytorów coby te błędy sprośne a niebu obrzydłe żelazem rozpalonym wypaliła . jakie ona tam torturie wymyślne wyprawiła i komu to nie nam wiedzieć bracia moi aliści snadnie obaczym któren bez przyrodzenia a któren bez ręki a i ów bez oka pozostał .
            • Gość: powiec Re: ciekawe który ma grubsze sznurki andrzejkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 23:16
              Jakiego Tuska??!!. Tusk o jego istnieniu nigdy nie słyszał, no chyba że ktoś doniósł, że w Płocku dzięki jaśniepanu SLD a nie PO rządzi.
    • Gość: Bratko Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.plock.mm.pl 20.05.12, 08:47
      Ludzie opanujcie się. Przestańcie wszystko krytykować. Odczepcie się od Gryszpanowicza. Przynajmniej facet coś robi. Popatrzcie na tych innych obiboków w Urzędzie, którzy tylko przewalają się po pokojach, latają po mieście i odbijają karty jedni za drugich.
      • Gość: 1234 Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.centertel.pl 20.05.12, 08:53
        nierobów w ratuszu z PO jest wielu
        • Gość: Bratko Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.plock.mm.pl 20.05.12, 08:59
          Nie chodzi o PO idioto , tam są są zatwardziałe nieroby, które od lat pewnie się czują na stołkach jeszcze sprzed PO
          • Gość: Piast Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.opera-mini.net 21.05.12, 16:43
            a PO nieróbstwo pogłębia, na to towarzycho potrzebny byłby jaki Bolek Krzywousty albo Konrad Mazowiecki. Na dobry początek 80 proc. towarzycha skończyła by w wiśle następne 15 proc. przyozdobiłaby wzgórze tumskie na szubiennicach a reszta trafiłaby do koniuszych na młodszego oborowego
            • Gość: torquemada Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 19:21
              to słabe wyniki ! wedle tych kryteriów ekipe poprzedników rozerwano by końmi na rynku w całości uprzednio ćwiartując , soląc i zrywając pasy , wyrywając języki i wyłupując oczy a także pojąc gorącym ołowiem i wpuszając głodnego szczura do brzucha .
              swoją drogą jakże to przyjemnie sobie coś takiego wyobrazić ! dawniej to był wymiar sprawiedliwości ! nabijanie na pal na przykład - co za widowisko ! i wtedy jeden z drugim mógłby sobie mowić " Ten wasz pal to ja mam w d...e!"
              • Gość: zzj Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 10:30
                Myślę , że przedmówcy przesadzają z tymi palami, darciem pasów i rozrywaniem, ale problem jest w tym , że zarządzający nie sa fachowcami tylko jakimiś "urzędnikami partyjnymi" i swoje funkcje otrzymali z klucza. Żadna z partii rządzących w naszym miescie ostatnio nie przebiła sie ponad rozdawnictwo polityczne. I tak facet co sprzedawał gazety i papierosy jest nagle ......, ktoś gdzies się bląkal po peryferiach i jest np. zcą prezydenta i nawet tytuł naukowy mu nie pomoże gdyż jest tak zakompleksiony i zamknięty w swojej ograniczonej osobowości że nie przyjmuje żadnej argumentacji, wręcz nie mozna z nim porozmawiać. I tu jest problem w klasie tych ludzi ktorzy sa na eksponowanych stanowiskach bez elementarnego przygotowania. Myślę że wyborcy będą wiedzieli co zrobić i pozostaje Im próbowac dalej. Jeszcze jedno, najbardziej przygotowani do władzy byli mimo wszysto ci z sld tylko było to już 10 lat temu. Ja nie jestem ich wyborcą, ale z gorycza stwierdzam że cała tzw spóścizna post solidarnosciowa jest do kitu. Do szkoły ludzie, a niektórzy do lekarza.
                • Gość: Gość Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.c148.petrotel.pl 22.05.12, 18:32
                  Wkońcu nadszedł czs pozbyć się Piotrusia którego najczęściej słyszanymi słowami w MZD było K... lub ja pi.... Czwatego będzie świętować cała złoga MZD. Nowakowski przejżał na oczy i wywalił jaką czarną owce kytórą posadził na stołku.
      • Gość: India Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.12, 08:17
        Facet miał pomysły na NASZE problemy komunikacyjne.
        Opracował projekty zmian, chocby zmiana przy starej Politechnice i co - murzyn zrobił swoje...
        Szkoda- pierwszy szef MZD, który wiedzał coś o organizacji ruchu w mieście..
        Może faktycznie był zbyt pracowity....
        A co do przekleństw (patrz tekst niżej), czy w Ratuszu nikt z nas nie zabluźnił???!!!
        • Gość: UMP Watch Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.205.74.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.12, 08:33
          Gość portalu: India napisał(a):

> A co do przekleństw (patrz tekst niżej), czy w Ratuszu nikt z nas nie zabluźnił
          > ???!!!

ja ilekroć udaję się w kierunku ratusza, przechodzę mimo czy odwiedzam ten kabareto-bajzel, to nie mogę znaleść w swoim bogatym zasobie leksylalnym żadnych cenzuralnych słów prócz przekleństw - po prostu słowa cenzuralne tego bajzlu nie opiszą, są niewystarczjące i daleko nieadekwatne do przedmiotu opisu.
          BWT: w naszej rozmowie kuluarowej onegdaj jeszcze nie znałem wszystkich potrzebnych słów niecenzuralnych, w ostanim czasie szybko się uczę bo i poowodów coraz więcej.
    • Gość: obserwator Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.012.c66.petrotel.pl 05.06.12, 21:06
      Dobrze że odszedł,nie bedzie już chamstwa ,głupoty i bezmyślnego wydawania pieniędzy na pseudoremonty wykonywane przez Muniserwis .Roboty wymyślane po to aby utrzymać tych nieudaczników .To powinno się rozliczyć i to dokładnie. Najpierw należy przerwać natychmiast "poprawianie" Gmur przez Muniserwis. Jest to bezcelowy wydatek a tłumaczenia rzecznika MZD sa absurdalne.Jeśli on wierzy w to co mówi to też należy go zwolnić a najlepiej przesłuchać . Bzdurą jest tłumaczenie że podniesienie niwelety drogi ma wpływ na ewakuację.Od tego są odpowiednie służby które dużo wcześniej wykrywają tego typu zagrożenia monitorując stan wody. Ale jak ktoś chce lekką reką wydać 2 mln,aby zapewnić dobre samopoczucie paru kolesiom i pokazać ile oni mogą to gratuluję organom kontroli w Urzędzie Miasta.Równie potrzebne także kolesiom było wbudowanie 2 km krawężnika w drogę gruntową o nazwie Nizinna. Swoją drogą to już go tam prawie nie widać spod trawy.
      • Gość: znajomy Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.012.c66.petrotel.pl 05.06.12, 21:19
        Odszedł , smród pozostał bo zostawił psa,który o wszystko dba.
        • Gość: ump Re: Piotr Gryszpanowicz złożył wypowiedzenie. Pra IP: *.150.c88.petrotel.pl 02.06.13, 19:38
          Odchodzi ten ktory sie go pozbyl to ten wraca ? Koszmar jakis doslownie.Kiedy ktos w koncu roxluczy te rodzinke G.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka