Dodaj do ulubionych

Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali Ko...

05.10.12, 20:23
Bracia..........siostry.............

pusto było, oj pusto było

amen
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.plock.mm.pl 06.10.12, 09:17
      a ja widziałem pełną salę.
    • Gość: OA Re: W Orlen Arenie moglzorganizować IP: *.032.c73.petrotel.pl 06.10.12, 09:22
      a nie w jakiejś salce. OA jest największą salą na Mazowszu.
      • Gość: aska :-) OA to salka dla dzieci bawiących się piłeczką IP: *.plock.mm.pl 06.10.12, 12:32
        Kongresowa to nie salka matole :) arena to jest dobra dla chlopcow bawiacych sie piłką a nie dla spektakli na wysokim poziomie :) poza tym miasto plock i lysiejacy prezydent nie zaangazowali sie w jakakolwiek pomoc przy tym przedstawieniu, mimo ze autorami sa płocczanie, w organizacji i promocji pomógł prezydent miasta Siedlce i tu niespodzianka, prywatnie Pani Dorota Stalińska. takie przedstawienie jak widac przerasta mozliwosci plockiego (z wyjątkami) buractwa. Brawa dla przesympatycznego Pana Wolbacha i Pani Szafraniec.
        • Gość: do matołka z pacan Re: salka kongresowa to ruski wychodek IP: *.opera-mini.net 06.10.12, 14:16
          a zanim o tym się dowiesz sprawdź pojemność obu obiektów
        • Gość: m Re: :-) OA to salka dla dzieci bawiących się piłe IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.12, 17:58
          "Kolory nadzieji" dla waszej informacji byly wystawiane w Płocku w amfiteatrze ze 2-3 lata temu, wiem bo osobiście bylam na tym spektaklu, wiec zadna to premiera w Warszawie
          • Gość: aska Re: :-) OA to salka dla dzieci bawiących się piłe IP: *.plock.mm.pl 07.10.12, 19:31
            ja takze byłam w amfiteatrze. w Warszawie byl nieco lepsza, rozbudowana artystycznie wersja no i inny sklad artystow.
    • Gość: Arkadiusz Iwaniak Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.205.81.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.12, 10:25
      Dobry spektakl, sala prawie pełna. Choć i ta ilość osób, również z Płocka, robiła wrażenie pozytywne. NIe jestem oczywiście fachowcem ale wielkie gratuacje dla pomysłodawców i wykonawców. Brawo.
      • Gość: iwaniuk Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 11:03
        no to rysiek trochę zarobił teraz nalezy oczekiwać sukcesów na scenach światowych od east endu po broadway !

• Gość: ona Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 95.178.3.* 06.10.12, 11:38
        To teraz już wiemy kto z tego umts.t-mobile takie pierdoły wypisuje na całym forum :)
    • Gość: hehe Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.12, 11:38
      siedz dalej matole przed komputerem i poć się z zazdrości.....
    • Gość: celnik Re: zaliczył salkę na ok 3 tys ! IP: *.opera-mini.net 06.10.12, 14:59
      Teraz będzie już tylko lepiej, OA, kraj i wojaże zagraniczne. Tylko żeby nigdzie na granicy z fajkami albo flaszami go nie złapali jak to już zwykle bywa z polskimi, wszelakimi gwiazdami bo to najczęstsze ich powody tournee
      • Gość: rr Re: chałtutura i chała w jednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 15:16
        zazdroscic nie ma czego bo krytyka te chałturę rozjedzie na miazgę , inna sprawa że innych spektakli chyba nie będzie bo się bilety nie sprzedadzą i autor będzie musiał wrocic do ratusza z kapeluszem po dotacje na swoja tfurczosc.
        moze jakies male salki i tournee po wczasowiskach ?
        • Gość: ona Re: chałtutura i chała w jednym IP: *.plock.mm.pl 06.10.12, 19:44
          przed krytyką najpierw należy zobaczyć, to co się krytykuje :) ale dla ciebie to za wiele, zaściankowy buraczany ćwoku. chałtura to była jak cię stara z ojcem robili, jak widać im nie wyszło, niech wiec jeżdżą po wczasowiskach próbować dalej :-))))))))))) spektakl jest świetny, z wspaniałą energią, no ale nie każdy może to zobaczyć, no i zrozumieć :-)))))))))
    • Gość: rw Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.12, 16:20
      Najwyższa klasa światowa, brawo.
      www.facebook.com/Kolory.Nadziei
      • Gość: zaścianek Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.182.174.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.12, 16:50
        a jaki związek z omawianym wydarzeniem muzycznym ma fragment o agencji IDO, jej minionych - na szczęscie - sukcesach w dojeniu kasy miejskiej w Płocku:

>>>Przypomnijmy: Wolbach i Szafraniec tworzą Agencję IDO, która przez pięć lat organizowała na nadwiślańskiej plaży Płock Cover Festival. W ramach tej imprezy w Płocku występowali m.in. Blind Guardian, Therion, Edguy i Sirenia. Agencja, z powodu rezygnacji ratusza z festiwalu, rozstała się z aktualnymi władzami miasta w nieprzyjemnej atmosferze.<<<

Taki sam zwiazek z warszwskim koncertem miałaby informacja w rodzaju: skład Agencji IDO osiaga doskonałe w swojej klasie wyniki w oddawaniu siusiu na ścianę oraz na odległość.

BTW; doniesienie z Sali Kongresowej ma wydźwięk cokolwiek prowincjonalnego chwalenia się "światowymi" sukcesami przez zaścianek.

więcej... plock.gazeta.pl/plock/1,35710,12619594,Premiera_musicalu_Wolbacha_w_stolecznej_Sali_Kongresowej.html#ixzz28WsvFgsu
        • Gość: lokis Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.12, 17:24
          zaścianek nie docenił wielkiego artysty, hańba
          • Gość: znafca Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 19:57
            Gość portalu: lokis napisał(a):

> zaścianek nie docenił wielkiego artysty, hańba

To fakt. Jest wielki. Tak ze 150 kilo żywej wagi. A będzie jeszcze większy!
          • Gość: eventowy Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.opera-mini.net 07.10.12, 07:29
            za to docenił go drugi zaścianek z salą o mniejszej pojemności ale zawsze i gitara, wieś tańczy i śpiewa
            • Gość: wiocha Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 69.163.40.* 07.10.12, 07:56
              ale błoto, dwa kundelki ujadaja w tym wątku na wielkość uznaną przez tysiace znawców
              www.youtube.com/watch?v=OIJBtJ-NSQM
              • Gość: znawca Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 08:43
                tysiące znawców!!! buahahahahaha !
                • Gość: brytan Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.146.150.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.12, 09:04
                  Gość portalu: wiocha napisał(a):

>>ale błoto, dwa kundelki ujadaja w tym wątku na wielkość uznaną przez tysiace znawców

wiocha nie zrozumiała, o czym ujadają kundelki - one wcale nie zajmują się uznaną wielkościa, i pozostawiają to uznającym ją wyznawcom

• Gość: kolo Re: Niesamowite Pierdoły 8 IP: *.208.c69.petrotel.pl 07.10.12, 09:38
                    mają więcej wejść :D
                    • Gość: kolo Re: Niesamowite Pierdoły 8 ryplej IP: *.208.c69.petrotel.pl 07.10.12, 09:40
                      jeszcze raz :D
                      • Gość: kolo Re: Niesamowite Pierdoły 7 :D IP: *.208.c69.petrotel.pl 07.10.12, 09:45
                        :D
                        • Gość: kolo Re: Niesamowite Pierdoły 4 :D IP: *.208.c69.petrotel.pl 07.10.12, 10:16
                          czwórka

tylko nie napierd...cie sie za ostro :D
    • Gość: Majka Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 12:52
      wzruszające www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OriIHB65Eho
      • Gość: pigwa Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 14:32
        to już nie jest zwykła chałtura , to jest dno !
        • Gość: emeryt Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 15:36
          piękne i na poziomie www.kolorynadziei.pl/
          • Gość: młody harnaś Re: Jezusicku jakie to je pikne IP: *.opera-mini.net 07.10.12, 15:53
            w połer pojncie byśta zrobili jeszcze lepse a ło fotoszopie nawet nie wspomię
            • Gość: i to ! Re: to je kocur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 17:54
              meczenie kota przy tym brzmi jak muzyka!
          • Gość: aska Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.plock.mm.pl 07.10.12, 19:36
            nie warto zaścionkowym buraczkom tego pisać, dla nich wysoki poziom to Feel i kaszanka na starowce ;)
    • Gość: neo trolu emerycie Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 18:34
      www.youtube.com/watch?v=OIJBtJ-NSQM
      • Gość: baca Re: to je dobre IP: *.opera-mini.net 07.10.12, 19:00
        po tym to ino moi teściowy bolesno opstrukcja psesła, ale nie wim jesce do ty pory cy to je zaleto cy wado bo cały cas tera ino w wychodku psesiaduje
        • Gość: do red. to jest ciekawe IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 19:40
          www.portalplock.pl/pl/669_stat
    • whitealice Brawa !!! "kolory nadziei" piękna sprawa !!! 08.10.12, 01:19
      Na widowisku byłam. Piękna sprawa. Wielki nakład pracy i efekt spektakularny. Wiele ludzi się prawdziwie wzruszyło. Widowisko poruszające emocje i wyobraźnię. Polecam!!!

A artykuł nt. 'Wolbacha' (z tego co wiem Wolbach ma jeszcze jakieś imię) artykuł jest oziębły i żenujący. Wstyd wielki redaktorze. Lepiej w ogóle nic nie pisać niż pisać na siłę.

• Gość: ka Re: Brawa !!! "kolory nadziei" piękna sprawa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 08:16
        kaszana! kaszana ! kaszana!
        • Gość: to Re: Brawa !!! "kolory nadziei" piękna sprawa !!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.12, 09:24
          "Na widowisku byłam. Piękna sprawa. Wielki nakład pracy i efekt spektakularny. Wiele ludzi się prawdziwie wzruszyło. Widowisko poruszające emocje i wyobraźnię. Polecam!!!

A artykuł nt. 'Wolbacha' (z tego co wiem Wolbach ma jeszcze jakieś imię) artykuł jest oziębły i żenujący. Wstyd wielki redaktorze. Lepiej w ogóle nic nie pisać niż pisać na siłę."- napisała whitalice, czyli osoba która była na widowisku, przeżyła to mocno jak bardzo wielu , dziekuje za świadectwo
          • Gość: melo Re: tandeta , dno i siedem metrów mułu ! IP: *.008.c83.petrotel.pl 08.10.12, 10:40
            żenujące widowisko , muzyka dno , wokale jeszcze gorzej , sam wolbach emerytura dawno temu , tandetna scenografia , infantylny scenariusz i koncepcja , wykonanie na odpierdziel . Wrażenie toto pozostawia paskudne i aż dziw bierze iż ktoś z tak niedowarzonymi pomysłami , kompletnie pozbawiony talentu i kreatywności pcha się na scenę z gatunkiem o którym nie ma pojęcia . robi sobie obciach i tyle . udręczona publiczność z radością opuszczała kongresową. przedsięwzięciu należy wróżyć upadek , im szybciej tym lepiej dla tfurców, zespołu i dla widzów. Klapa totalna . Trudno sobie nawet przypomnieć coś podobnie obciachowego.
            • Gość: do malkontentów Re: tandeta , dno i siedem metrów mułu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 11:17
              Jak ci się nie podoba to wynajmnij sobie Kongresową za własne pieniadze jak zrobił Wolbach z panną Basią lub nawet Madison Square Garden, mają wolne terminy i wystaw performance jak siedzisz na kiblu i robisz kupę. Jeżeli masz dużo znajomych to rozdaj im bilety, zrób bankiet dla celebrytów i dziennikarzy i też będziesz miał rozgłos. Zaproś szkoły z Krzykosów przy okazji fundując im wizytę w KFC w Arkadii i będziesz miał pełną w całości salę.
              Jak by jeszcze panu W i pannie Basi nie szkoda było pieniążków to wykupili by sobie czas antentenowy w TVP i Al Jazzira oraz w innych mediach i cały świat by sie o tym dowiedział. Kumasz jak sie to robi?
              • Gość: buahaha Re: tandeta , dno i siedem metrów mułu ! IP: *.008.c83.petrotel.pl 08.10.12, 11:31
                będąc kompletnym beztalenciem zamiast schować się gdzieś do dziury to jeszcze się zabiera z podobna sobie ekipą amatorów za trudny gatunek . Zamiast więc swoją impotencje tfurczą schować to jeszcze pcha się na afisz żeby wszyscy mogli zobaczyć tę chałę!
                nazywanie tego tworu musicalem to w ogóle jest nadużycie i przegięcie , ten chłam w swojej tandecie jest poniżej poziomu nędznej operetki czy innej spiewogry , do tego w swoim infantylizmie jest napuszony i pretensjonalny .
                Odcięty od koryta z publiczną kasą pseuodaranżer i "producent" festiwali powiatowych szuka sposobu na przeżycie ale po co dręczy publiczność i męczenie kota usiłuje sprzedać jako musical tego nie wiem .
                to juz nawet minione spektakularne klapy i wypociny józefowicza są przy tym szczytem profesjonalizmu .
                proponuję się zabrać za organizowanie akademii szkolnych !
        • Gość: aska Re: Brawa !!! "kolory nadziei" piękna sprawa !!! IP: *.plock.mm.pl 08.10.12, 18:40
          dla plockiego buraka z pewnością kaszana, wszak na kaszanie sie zna najlepiej, szczegolnie starej darmowej ze starowki :-)
    • Gość: tak Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.12, 11:50
      zamówione już są koncerty w najwiekszych miastach w Polsce
      • Gość: poinformowany Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 12:00
        Słyszałem, że kolejny spektakl w Koziebrodach, Puszczy Knyszyńskiej i benefis w Bobrzykowie.. Czy jednak organizator ma kredyt na pokrycie strat?
        • Gość: do gablotki Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.008.c83.petrotel.pl 08.10.12, 12:09
          ten gniot nawet sali gimnastycznej nie zapełni , co bardziej naiwna wkurzona publika już po 15 minutach może się domagać kasy od organizatora i moze byc nieciekawie !
          Ten produkt jako wzorzec kiczu powinien być przechowywany w Sevres pod Paryżem .
          Pomysłodawca również - w gablotce zamkniętej na łańcuch i kłódkę !
        • Gość: gruszka Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 12:17
          Ludzie co wam ten Wolbach przeszkadza. Chce niech gra, chce niech pije, chce niech doopczy. Chce żeby o tym wszyscy wiedzieli? Ma prawo nawet dać ogłoszenie.Jeżeli to nie za waszą i moją kasę to nic nam do tego. Wrzućcie trochę na luz. A że pisze gazeta? też niech pisze. Niedawno pisała o zatruciu menela metylakiem , że jakiś bramkarz poszedł na spacer z dzieckiem, skubany jaki dziwny ojciec, a ktoś inny kopnął lub nie kopnął, dokładnie nie wiadomo w głowę. Dlaczego ma nie napisać o Wolbachu tym bardziej, że pewnie ich na to zaprosił albo przesłał newsa. Czytajcie Wall Street Journal. Tam sie na cos takiego nie natkniecie.
          • Gość: do Re: Premiera chłamu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.008.c83.petrotel.pl 08.10.12, 12:40
            Mucical !! No nie mogę ! Buahahahahahaha!
            Musical ! Nie nie wytrzymam ! Buahahahahaha !

• Gość: historia Re: Premiera chłamu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.008.c83.petrotel.pl 08.10.12, 13:17
              jeśli chodzi o historię "kongresowej" to nawet przemówienia Gomułki były ciekawsze niż kiszkowate produkcje pana w.
              • Gość: sukces mniemany Re: Premiera chłamu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 15:27
                "wesoła wdówka " w wykonaniu pijanych pacjentów szpitala psychiatrycznego byłaby przy tym szczytem profesjonalizmu . "Pokaż mi swój musical a powiem ci kim jesteś!" Buahahahaha!
                • Gość: kokos Re: Premiera chłamu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 15:31
                  Panie Autor ! Uważaj pan z tymi szkoleniami w pozytywnym myśleniu żeby ich adepci czasem nie zaczęli przechodzić na czerwonym swietle i nie wpadli pod tramwaj !
                  • Gość: ł32 Re: Premiera chłamu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 15:58
                    Niestety Piotr R. lub chociażby Józefowicz to on nie jest, o twórcy Jesus Christ Super Star nie wspomnę. Nie jest to jednak powód, żeby jemu prymitywnie ubliżać wszak "śpiewać każdy może..." takie prawo natury. Wiem jednak, że nawet kibice z Orlen Areny z zimną obojetnością przyjęli jego Hymn Wisły i wolą raczej śpiewać Płock Grodzie Nasz lub J...ć Kielce, J...ć i tak raczej niech zostanie. Panie Wolbachu Broadway przed panem tam pan ruszaj a na ujadajacych zazdrosników jak pinczery na łańcuchu radzę spuścić wodę po wcześniejszym starannym wytarciu po sobie deski.
            • Gość: aska Re: Premiera chłamu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.plock.mm.pl 08.10.12, 18:46
              nie wytrzymujesz to sobie strzel w pusty dekiel albo skocz z mostu, aaa i niech cie stara przeprosi, ze taki debilny pomiot wydalila, no ale po alkoholu to sie normalnych raczej nie wydala.
    • Gość: Monika Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.icpnet.pl 08.10.12, 16:07
      Czytam te wszystkie komentarze i nie dowierzam, że ludzie potrafią być tak zawistni... Na spektaklu byłam, bilet kupiłam nie mając pewności czy warto... powiem tyle WARTO ! Trochę takich spektakli widziałam i żaden mnie jeszcze tak nie wzruszył, a z drugiej strony w drugiej części mnóstwo śmiechu z niesamowitego Marcina Kołaczkowskiego!

Taniec rewelacyjny, oprawa muzyczna dla każdego odbiorcy w różnym wieku... Dopracowane pod każdym względem... Jedyne do czego można się przyczepić to zamęt przy kolejkach do kas i po odbiór biletów - dawno nie widziałam tak wypełnionej Kongresowej. Na spektaklu "Nie ma Solidarności bez miłości" nawet nie było połowy z tego co na Kolorach Nadzei.

Widziałam jak ludzie obok mnie uronili kilka łez.... Jeden z lepszych na jakich byłam i ten kto nie zobaczy lepiej niech się nie wypowiada, bo można mieć złą opinię ale nie jak się nie widziało :)

Mnie wystarczył trailer by kupić bilet, polecam :)
      www.youtube.com/watch?v=LpN5BRpVzu8
      • Gość: marzanna Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 16:14
        Świetna recenzja panno Basiu. Czytając ją też się wzruszyłem do łez.
        • Gość: Monika Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.icpnet.pl 08.10.12, 16:24
          Chyba ktoś na prawdę nie lubi tych ludzi, bo w życiu nie spotkałam tyle zawiści. Jak już to Pani Moniko, zakompleksiony człowieku!

Ten spektakl na prawdę musiał komuś wejść za skórę, bo inaczej nikt by tak nie siedział przed komputerem i pisał tyle jadowitych, niekonstruktywnych opinii. Im więcej takich tekstów tym bardziej człowiek chce zobaczyć widowisko i przekonać się że będzie głośno o KOLORACH NADZEI, bo mnie postawiły na nogi i mam ochotę, by dalej działać! :)
          • Gość: Ina Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.dynamic.mm.pl 08.10.12, 17:16
            [i]Brawo! Niesamowite widowisko. Byłam, zobaczyłam i jestem pod wrażeniem pomysłu, profesjonalizmu i wspaniałego wykonania. Zresztą nie tylko ja sama.
            Czytam te różne wypowiedzi pełnych agresji ludzi i przeraża mnie to.
            Bo najlepiej anonimowo krytykować, podszywając się pod różnymi pseudonimami pisząc z jednego komputera. Bo tak prościej i bezpieczniej zakompleksiony autorze.
            Dobre rzeczy trzeba promować, a nie mieszać z błotem pod ukrytym pseudonimem.
            Brawo Basiu i Rysiu!
            [b[/b][/i]
          • Gość: aska Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.plock.mm.pl 08.10.12, 18:53
            nie warto nawet odpisywac takiemu dnu ;) ciekawe ze krytykuja zapewne ci, ktorzy nie widzieli ;) oni chodza na darmoche na starowce a nie kupuja bilety za 100zl i wiecej ;) komentarze od wielbicielek discopolo i sztucznych pazurkow z brokatem trzeba zwyczajnie olewac ;) spektakl swietny, widzialam go i w amfiteatrze i w Kongresowej, totalnie porusza i daje do myslenia.
            • Gość: recenzja Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 19:26
              to jest gorsze nic Kac Wawa !
              • Gość: do wszystkich neoplus funkcjonariusz ciagle podbija wątek IP: 69.163.40.* 08.10.12, 19:41
                nudny cos ten kolo
                • Gość: ami Re: może jakieś recenzje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 20:30
                  Można wrzucić jakieś recenzje krytyków, artykuły z powaznych mediów etc. bo na razie to tylko zachwyty klanu wolbachów i anty wolbachów z Płockowa.
                  Nigdzie poza tym nie można znaleźć nawet jednej wzmianki.
              • Gość: aska Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.plock.mm.pl 08.10.12, 22:06
                trudno mi porównać, bo nie mam w zwyczaju oglądąć szmir z Karolakiem&Co :-) szkoda czasu na ludzi wystepujacych w "filmach", wole Filmy z prawdziwymi Aktorami.
                • Gość: cis Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.server4you.net 08.10.12, 22:26
                  te buraki jeszcze o kulturze nie słyszały te wycia i skowyczenie pijaczków i narkomanów nad Wisłą to ich kultura
                  • Gość: fi Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 08:34
                    w projekcie "kolory nadziei " jest jeszcze płyta , książka a w planie spotaknia z terapeutami .
                    czy nie przydałaby się jeszcze fiolka z tabletkami ?
                    • Gość: trollu z neo Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 74.63.112.* 09.10.12, 09:28
                      masz kolesia lekarza i nie masz problemów z lekami, ale on cos słaby, nie widac postepów w twoim leczeniu, od rana do nocy zasmiecasz forum
                      • Gość: positiv Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.008.c83.petrotel.pl 09.10.12, 12:13
                        podobno teksty są pisane na podstawie podręczników pozytywnego myslenia !
                        a nie mozna po prostu napisac tekstów inspirowanych mysleniem, zwykłym mysleniem. Moze wtedy byloby w nich trochę myśli a nie bełkot .
                        Widać że ta terapia jest jeszcze daleka od zakończenia - zakończyć ją może jedynie dobry wynik finansowy całego przedsięwzięcia . Ta sztuka ma leczyć ! Głównie kieszeń tfurcy!

"Teksty piosenek Ryszarda Wolbacha i Kamila Szafrańca inspirowane są złotymi myślami krzewicieli pozytywnego myślenia, jak Joseph Murphy, Dale Carnegie czy Ron Holland."

dale carnegie to wybitny facet , twierdzi tak : "Zachowuj się tak, jakbyś już był szczęśliwy, a zobaczysz, że faktycznie będziesz szczęśliwy."

proponuje tfurcom pójśc tym sladem i zachowywać się "tak jakby juz mieli kasę wtedy z pewnoscia będą ja mieli " Powodzenia w pozytywnym myśleniu !
                        • Gość: bdk Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 69.163.40.* 09.10.12, 13:27
                          zawiść i brak kultury tych co nic nie potrafia jest ogromna,
                          • Gość: gugu Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 14:21
                            zachowuj się tak jak jak byś był mądry -dzięki temu będziesz mądry !
                            zachowuj się jakbyś był Napoleonem - będziesz Napoleonem !

to w skrócie zasoby intelektualne guru od positive thinking
                            • Gość: inspiracje Re: psychomanipulacje na scenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 15:22
                              jak ktoś ma wątpliwości czy lektura książki Murphyego "Potęga podświadomości " może człowieka zaprowadzić do psychiatryka to niech sobie poczyta tutaj :kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,625426.html

a jak już ktoś do promocji tego typu produkcji uzywa pożal się Boże musicalu to prowadzi działalność szkodliwą i ktoś mu te brzytwę powinien zabrać.
                              a już jak do tekstów z murphy'ego pisze piosenki to juz chyba jest to premedytacja albo szaleństwo .

tak piszą ludzie którzy szukali w tej książce pomocy:"Mam generalnie sceptyczny stosunek do tego typu poradników. Uważam, że najczęściej sposoben na wyciąganie pieniędzy od ludzi w pewien sposób skrzywdzonych, w trudnej sytuacji, nieumiejących sobie radzić, czasem naiwnych lub leniwych i szukających wytrychów lub dróg na skróty. "

albo tak :
                              "Moim zdaniem jak ktoś się zbyt mocno naczyta "Potęgi podświadomości" i za bardzo weźmie sobie do serca rady tam zawarte to ma duże szanse wylądowania u jakiegoś dobrego specjalisty Uważam, że książki tego typu mogą ogłupić zwłaszcza osoby o słabej psychice. Zupełnie nie po mojemu jest np. w sytuacji, gdy jestem smutna, przegnębiona, czy coś mi życiu nie wyszło (mam na myśli zwłaszcza istotne sprawy) wmawiać sobie, że wszystko gra, wszystko jest pieknie i czuję świetnie. Wydaje mi się, iż tego typu poradniki każą "oszukiwać" samego siebie, negatywnie odczytywać nasze reakcje i emocje na jakieś przykre wydarzenia. Takie jest moje zdanie. "

albo tak :
                              "Stanowczo odradzam pozycję książki J. Murphy! To, o czym pisze jedynie może pomóc w biciu do głowy samych bzdur. To profanacja i zbezczeszczenie wiary i wiedzy na temat Słowa Bożego. Wyciągnięte z kontekstu fragmenty, wklejone zostały do własnej filozofii. Jego książka chwyta ludzi, tylko tym, że stwarza iluzję odpowiedzenia na oczekiwania ludzi. Każdy, prędzej czy później, zapyta siebie: kim jestem, co ja tu robię, jakie jest moje powołanie? J. Murphy sprzedaje "patent" na życie, które jest iluzją!! "

• Gość: aska Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.plock.mm.pl 09.10.12, 19:07
                          rozumiem, że ty pracujesz za darmo :-)
    • Gość: pat Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.12, 15:48
      no i
      • Gość: wilki lupusy Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 16:43
        "inspiracje" nie zgadzam się z tobą. Przy pozytywnym nastawieniu do zycia wywołanym lekturą zapewne Murphyego życie staje się realnie piękne:
        www.youtube.com/watch?v=QwJwwbfVaMU&feature=related
        Proponuję wykorzystać to w kolejnej prezentacji musichallu. Przybliży to treść przesłania dzieła do życia. Aktor sadzę, że wystąpi za gratis.
    • citymen Re: Cyc z neoplusa się rozbrykał na dobre... :O) 09.10.12, 17:41
      .... do tego stopnia że ten wątek zaczyna być konkurencyjny do moich, dlatego muszę Was uspokoić neoplus to schorwany prowokator i nie bierzcie go na serio (widać że niektórzy już zdążyli to zauważyć), mi natomiast jest on czasem przydatny do podbijania wątków. Pozdrawiam fanów musicalu :O)
      • Gość: do Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 19:38
        skrzyżowanie śpiewogry z terapią grupową - pięknie k...a pięknie !
        jak jednak widać sam autor w myślenie pozytywne nie wierzy . gdyby wierzył to by się zachowywał tak jakby odniósł sukces i ... miałby kase i sukces! zgodnie z panem Murphym
        On jednak woli realną kasę !
        pozytywnie myśleć mają ci co ją płacą ! mają zachowywać się tak jakby im się podobało i będzie im się podobało - paru klakierów na forum walczy jak lwy ! To zapewne rodzina i przyjaciele zmobilizowani do walki ! A gdzie jest pozytywne myślenie pajace ?
        • Gość: oo 20-sty wpis neoplusa w jednym wątku, lekarz zbędny IP: *.youtorrent.com 09.10.12, 20:00
          wszystko na poziomie jego "kultury"
          • citymen Re: 20-sty wpis neoplusa w jednym wątku, lekarz z 09.10.12, 21:17
            a uściślając wypowiedź poprzednika
        • citymen Re: mi fa sol la si do re 09.10.12, 21:12
          Ty, neoplus, abstrahując od wątku, pisząc tyle o myśleniu nie chcesz chyba przez to zasugerować, że zdarzyło ci się ono?
          • Gość: murphy Re: wzorzec IP: *.008.c83.petrotel.pl 10.10.12, 11:26
            bierzcie przykład z citymena - zachowuje się tak jakby był projektantem i ...jest nim , przynajmniej w forumowej rzeczywistości . nawet sprzeczności we własnych wypowiedziach mu nie przeszkadzają . taki nie dozna nigdy uszczerbku w samoocenie. nawet patrzenie co rano w lustro go nie dołuje .
            Panie wolbach trzeba go szybko zatrudnic do spektaklu jako wzorzec positive thinking.
            tylko raczej nie do baletu bo bidak dostanie ataku serca z tą nadwagą !
            • citymen Re: wzorzec neo + 10.10.12, 13:32
              Murphy jesteś chyba na etapie doła totalnego, twój stan umysłu, rezygnacji, frustracji, agresji, obsesji, degeneracji, alienacji, dewiacji etc. etc. co musiało spowodować również i zmiany somatyczne nie tylko doprowadził do tego że pozbyłeś się lustra czy innych przedmiotów użytku dnia codziennego takich jak grzebienia, mydła, papieru toaletowego, ręcznika itp ale też straciłeś kontakt ze swoimi specjalistami, ale co gorsza i przepisywanymi przez nich lekami, tracąc przez to całkowicie kontak z rzeczywistością i kompletny brak poczucia czasu i kontroli nad samym sobą włączając w to wszelkie potrzeby fizjologiczne, stając się już w 100 procentach zmutowanym bytem wirtualnym.
              • citymen Re: wzorzec neo + 10.10.12, 13:43
                O twoich nałogach (tych materialnych w postaciach płynnych) nawet nie wspominam bo przy w/w zaburzeniach są one przykładem wręcz tryskania zdrowiem i bądź co bądź bodaj ostatnim bastionem twoich kontaktów z realem.
                • Gość: milo m. Re: biznesik psychoterapeutyczny wg dziadka freuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 18:07
                  spektakl to małe miki , za sceną kryje sie pracownia psychoterapii : www.kolorynadziei.pl/szkolenia/program.html

mająca w menu m.in. takie danie :" I Wielka moc, tajemna moc zapisana w gwiazdach. Istnienie jej ukryte jest przez bogów tych ziem. Nie chcąc, by człowiek był równy ich sile, ukryli to, co tobie się śni w otchłani niewiedzy.
                  Poznaj swój umysł i odkryj potęgę podświadomości. "

oczywiscie są ludzie którzy chodzą do lekarzy ale są i tacy którzy idą do znachorów , w przypadku problemów psychicznych jednak chodzenie do znachorów może się zle skończyć. Przestrzegałbym zatem wszelkich chętnych do "poznania potęgi podświadomości " do tego żeby raczej poszli do jakiegoś klinicysty legitymującego się dyplomem lekarza ze specjalizacją w psychiatrii a nie magistra psycho cos tam a już w ogóle do jakiegoś barana który zdobył na jednodniowym kursie dyplom "trenera metodą Silvy " .
                  Wypada mieć nadzieję iż tfurcy musicali , piosenkarze ani tancerze nie będą sami grzebać ludziom w głowach ale zatrudnią do tego lekarzy a nie na przykład kierowców albo księgowe co się jednak w naszym kraju zdarza.
                  jednak chrzanienie o bzdurach typu "potega podświadomości" albo pisanie piosenek inspirowanych tekstami Murphyego budzi poważne podejrzenia .
                  • Gość: egzorcysta Re: do opętanego IP: *.opera-mini.net 10.10.12, 22:43
                    neoplus tobie to nawet egzorcysta by nie pomógł :d
                    • citymen Re: do opętanego 11.10.12, 08:56
                      A zawsze pełen wyjątkowego optymizmu i pogody ducha chłopak był.
                      • Gość: kolo Re: do opętanego IP: *.008.c83.petrotel.pl 11.10.12, 11:00
                        tytuł powinien brzmieć : kolor pieniędzy
                        • Gość: maharishi Re: do kursantów! IP: *.008.c83.petrotel.pl 11.10.12, 11:30
                          Na temat zagrożeń medytacji wypowiedzieli się naukowcy z Kliniki Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych Akademii Medycznej w Gdańsku. Zwracają oni uwagę, że medytacje wschodnie mogą okazać się szczególnie niebezpieczne, a ich stosowanie często przynosi więcej szkody, niż korzyści. Coraz częściej spotyka się przypadki uzależnienia od odmiennych stanów świadomości, zwłaszcza gdy stają się jedyną metodą walki ze stresem.
                          • Gość: miś yogi Re: do kursantów! IP: *.008.c83.petrotel.pl 11.10.12, 11:32
                            Organizatorzy kursów jogi i medytacji nie mówią o tym, że wszystkie te praktyki niosą duże ryzyko, często przynoszą rezultaty odwrotne do tych "reklamowanych" na plakatach. Według opracowania kierownika Katedry i Kliniki Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych Akademii Medycznej w Gdańsku wschodnie techniki relaksacji mogą prowadzić nawet do kompletnego "załamania i dezorganizacji funkcjonowania psychologicznego".
    • Gość: pah Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 69.163.40.* 11.10.12, 11:46
      cześć komuszki, bredzenie wam dobrze wychodzi, nic wiecej, hahahahhahahhaha
      • Gość: komuch Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.008.c83.petrotel.pl 11.10.12, 11:55
        ee tam ! prawdziwe bredzenie to wychodzi najlepiej trenerom od medytacji wmawiającym swoim kursantom że od mieszania herbata staje się słodsza. bo przecież to czy herbata jest słodka czy nie nie zależy od tego czy jest w niej cukier ale zależy od nastawienia kursanta. jeżeli kursant będzie uważał że jest słodka to żadne komusze bredzenie że nie ma w niej cukru nic nie pomoże !

w miarę postępów w medytacji kursant może nawet osiągnąć taki stan umysłu że mu się będzie podobać tfurczość rubika albo i samego wolbacha . co tam ! wszystko mu się będzie absolutnie podobać ! a na widok psiej kupy będzie aż kucać z zachwytu .
        • Gość: asd Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 12:12
          nawet PO bedzie się podobać ?
          • Gość: miś yogi Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.008.c83.petrotel.pl 11.10.12, 12:16
            tak i palikot też ! a już pawlak to w ogóle
            • citymen Re: Przesiadywanie przed kompem i.... 11.10.12, 13:41
              ... "rozgrewanie się" przy tm płynami rozluźniającymi niesie ze sobą 1000-krotnie większe zagrożenia od medytacji w postaci zmiany nicków, operatorów, a nawet osobowości właącznie... :O)
    • citymen Re: IP: *.008.c83.petrotel.pl --> d. neoplus 11.10.12, 14:06
      Uprasza się o nie dokarmianie trolla. :O)
      • Gość: do zo Re: city pozytywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 14:56
        nawet jednak najwięksi mistrzowie robienia wody z mózgu nie są w stanie doprowadzić swoich pacjentów do stanu autoafirmacji który osiągnął nasz citymen . to jest klasa sama w sobie - ten rozdzwięk pomiędzy tym co reprezentuje a tym co uważa że reprezentuje jest klasą samą dla siebie . Wzorzec pozytywnego myślenia do przechowywania w gablotce ( zamknietej ) w Sevres pod Paryżem .
        • citymen Re: neo negatyw 11.10.12, 18:05
          Spoko neo nie ma większego rozdźwięku od tego jakim uważasz się specjalistą wszelkiej maści i zdrowego na umyśle od stanu faktycznego. Od planowania do musicalu od klozeta do bizeta.....
          • Gość: kolega menela Re: ale te metody... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 18:55
            ciekawiśmy wielce jakimi to mumbo jumbo terapeuci od "kolorów nadziei " będą wzbudzać myślenie pozytywne u naiwniaków. pewnie przez medytację transcendentalną , ćwiczenia oddechowe połączone z medytacją , jogę oraz metodę Silvy .

poniewaz jako się rzekło adepci kursów nasyceni pozytywnym mysleniem na maksa będą kucać z zachwytu na widok kupy można oczekiwać iż podstawowym kolorem w palecie "kolorów nadziei " będzie kolor sraczkowaty!

czekamy na cennik .

ps
            w krakowie psychoterapią zajmują się obecnie taksówkarze , w drodze z dworca głównego na kliny można osiągnąć stan nirwany za rozsądne pieniądze !
    • Gość: neoplus troll Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 19:42
      neoplus ma tu połowe wpisów śmieciarz,
      • Gość: bolek Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.class101.petrotel.pl 11.10.12, 20:35
        taka jego rola, zaraz będzie reklamował sprawdzone na sobie gabinety psychiatryczne
    • Gość: ad Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.vectro.com 19.10.12, 08:39
      seria koncertów w wielkich miastach, brawa
      • Gość: komentator Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.42.netiko.pl 19.10.12, 15:05
        Oficjalny fanpage Kolorów Nadziei www.facebook.com/Kolory.Nadziei?ref=hl, można śmiało, "twarzą w twarz" merytorycznie podyskutować o widowisku, pewnie trudniej bo trzeba trochę odwagi żeby pokazać twarz, jeśli się takową posiada.
      • Gość: eps Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.12, 14:15
        "Kolory nadziei" facebook
        ryszardwolbach.bloog.pl/kat,0,m,10,r,2012,index.html?ticaid=6f7d7
    • Gość: bis Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.youtorrent.com 25.10.12, 13:54
      wielkie miasta zapraszają, czy Płock sie dopcha by i u nas wystąpili ?
      • Gość: tournee -ee! Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 15:47
        w kolejce tych wielkich metropolii płock oczywiście nie ma szans! może za parę lat będziemy mogli gościć trupę pana w. w naszym małym miasteczku po tzw. "wielkim tournee w Paryżu Londynie i Nowym Jorku "!

przed wojną po takim samym wielkim "tournee" można było zobaczyć siłacza , babę z brodą i cielę o dwu głowach .
        • Gość: rt Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.12, 16:12
          neoplus wieczny trollu bazgraj i przestan ublizać
          • Gość: sorry winnetou Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 16:30
            przepraszam siłacza i kobietę z brodą , cielęcia nie przeproszę bo nie zrozumie !
            • Gość: neoplus trollu Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.12, 17:09
              truj dalej
              • Gość: cyrkowiec Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.opera-mini.net 25.10.12, 18:25
                neoplus jest rozgoryczony, miał załapać się z trupą na turnee i robić za klauna, ale budżet obcieli i jadą bez niego
                • Gość: neopluz Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 14:46
                  Sylwku przysięgam, że to nie ja!
                • Gość: producent Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 14:46
                  dla absolwentów kursów pozytywnego myślenia oferuję w cenie promocyjnej kaftany bezpieczeństwa , na życzenie z logo organizatora!
                  • Gość: zz Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 69.163.40.* 15.11.12, 14:50
                    jest szansa zaproszenia ich do Płocka ?
    • Gość: mel Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: 69.163.40.* 07.12.12, 09:39
      tu tez zapewne są ludzie których warto zaprosić plockaprawica.net/news.php?readmore=8881
      • Gość: fan musicalfesynów Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.31.81.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.03.13, 11:07
        szkoda, że wątek zamarł, chociaż była to doskonała promocja światowa rzeczonego musiclau o pozytywnem myśleniu, psychoterapii, a także Płocka.
    • Gość: pot Re: Premiera musicalu Wolbacha w stołecznej Sali IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.13, 12:39
      wielkie brawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka