Dodaj do ulubionych

Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie żyją...

13.05.13, 07:54
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • marg-o123 [...] 13.05.13, 08:00
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: maro Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 08:02
      znowu dramat w Psarach, która to już ofiara w tej miejscowości? pamiętam, jaki kiedyś zginęło tam 5 osób, to czarne miejsce na DK60. Błagam też o skasowanie wpisu tego powyższego "łowcy głów"
      • Gość: Tom Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: 46.227.36.* 13.05.13, 08:16
        Ja tej drogi unikam jak ognia... 4 lata temu miałem wypadek w Kozłowie... Na szczęście skończyło się na potłuczeniach. najbardziej ucierpiało auto.

Współczuje rodzinom...
    • Gość: Icchak Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 08:20
      Teraz się nie myśli, a potem będzie za późno i żałować się będzie. Grosz zawsze grosz. Lepiej numer zapisać.
    • Gość: ona jak zawsze strażacy IP: *.plock.mm.pl 13.05.13, 09:09
      dlaczego na miejscu wypadku nie ma policji??? jak zawsze straż pożarna odwala całą robotę, żenada! rozumiem, rozcinają auta, zasypują wycieki z samochodów ale w czasie gdy sprzątają rozrzucone części mogą gdzieś być bardziej potrzebni!!!! od sprzątania jest policja a jak zawsze ich nie ma gdy są potrzebni!
      • Gość: pomyśl Re: jak zawsze strażacy IP: *.196.0.3.gost.mdi.pl 13.05.13, 09:55
        Wydarzyła się wielka tragedia, a ten wpis jest całkowicie nie adekwatny do sytuacji. Poza tym to nie policja jest od sprzątania. Trzeba trochę ruszyć głową
        • Gość: Ja Re: jak zawsze strażacy IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 10:37
          A kto wg ciebie jest od sprzątania ?
          Kto jest od kierowania ruchem na miejscu wypadku?
          Bo z autopsji wiem że Straż Pożarna jest od ratowania, wycinania, zamiatania, kierowania i pilnowania...
          Tragedia duża bo ktoś nie ma wyobraźni a drugi przez to traci życie...
          Wpis adekwatny do sytuacji...
          • Gość: dajmler4 Re: jak zawsze strażacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 10:48

wg przepisow posprzatac powinien zazadca drogi ... ale sprzatanie zazwyczaj spada na straz pozarna ...
      • Gość: miller Re: jak zawsze strażacy IP: *.009.c83.petrotel.pl 13.05.13, 11:48
        policja pojechała na kebab
        lub stoją na statoil w Drobinie - na hotdogi pojechali
        • Gość: i_84 Re: jak zawsze strażacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 13:59
          A nie pomyślałeś, że policja stoi i kieruje na ruchem i wskazuje objazd. Jeśli nie znasz się na ich pracy to się nie wypowiadaj!!! Ich przynajmniej stać na kebaba lub hot-doga a ty chyba zazdrościsz. Wyrazy współczucia dla rodziny:-( wielka tragedia
          • Gość: ona Re: jak zawsze strażacy IP: *.plock.mm.pl 13.05.13, 18:00
            przy wypadku policja jest od kierowania ruchem (choć i do tego się średnio nadaje) ale ma być też na miejscu wypadku!
    • cycek27 Policja!! 13.05.13, 11:09
      Gdzie byli jak jeden z drugim rozpędzali swoje zgracone maszyny.
      Najgorsza w takich wypadkach jest krzywda niewinnych ludzi.
      Debile gnają na złamanie karku a potem ktoś po nich płacze.
      • Gość: rodzina Re: Policja!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.13, 12:21
        bando kretynow ,a pomysleliscie o rodzinie ,ktora czyta wasze komentarze.Nie zycze wam niczego tylko doswiadczenia tych samych uczuc.
        • Gość: Ja Re: Policja!! IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 12:47
          Raczej rodzina nie ogląda teraz wpisów bo ma gorsze rzeczy do zrobienia...
          A druga rzecz, irytują mnie tacy ludzie jak ty...
          Jak można powiedzieć komuś żeby przeżył taką samą tragedię....
          To właśnie tobie życzę więcej rozumu i "powstrzymywania chamskiego języka"...
          Jeżeli ktoś bez myślenia siada za kółkiem to później mamy taki skutek. Szkoda tylko osób które zginęły nie ze swojej winy...
          • Gość: gosc Re: Policja!! IP: *.plock.mm.pl 14.05.13, 10:15
            bo skoro takie barany jak ty wypisuja takie rzeczy to nic innego napisac jak ty nie mozna
            • Gość: ja Re: Policja!! IP: *.147.145.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.05.13, 12:24
              Fajnie że się przedstawiłeś tylko zmień ten swój podpis.
              A ty co w życiu straciłeś że mnie chcesz osądzać?
              Kotka, pieska który ci uciekł bo miał cię dość.
              Myślenie nie boli, ale jest jak widzę zagwarantowane nie licznym. Czego jesteś przykładem.
        • Gość: anonimmmmmm wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 21:51
          JAK MOŻNA BYĆ ZAWODOWYM KIEROWCĄ MAJĄC CIĄGLE WYPADKI CZY STŁUCZKI?DOBRZE WIEMY,ŻE TO NIE BYŁ PIERWSZY WYPADEK JEDNEGO Z NICH.JAK SIĘ NIE NADAWAŁ ZA KÓŁKO TO MÓGŁ TACZKAMI JEŹDZIĆ,PRZYNAJMNIEJ NIE ZABIŁBY NIEWINNYCH OSÓB A TAK JAKA TRAGEDIA...SZOK.
          • Gość: alex Re: wypadek IP: *.centertel.pl 16.05.13, 02:09
            Wiesz co pomysl zanim cos glupiego napiszesz a to w twoim dziwnym rozumowaniu kierowcy zawodowemu nie moze sie wydarzyc wypadek.bardzo mi szkoda wszystkich ktorzy zgineli jak i rowniez rodziny oplakujace ta straszna tragedie.
      • Gość: .... Re: Policja!! IP: *.centertel.pl 16.05.13, 01:59
        Ty gosciu (psie za pszeproszeniem) ogarnij co piszesz!!!!
    • plockier45 Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie żyją... 13.05.13, 11:32
      Przybędzie jeszcze krzyż przy drodze ,jeszcze dwie wdowy będą opłakiwać mężów i ojców..Ulańska fantazja zagrala we krwi?? czy zwykła głupota dwóch wiejskich ''scigantów''.
      • Gość: kasia Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.144.c68.petrotel.pl 13.05.13, 14:05
        Patrząc na zdjęcia z tego wypadku przypomniał mi się wypadek z Grabiny z przed kilku lat. Był sierpień... Wtedy też zderzyły się czołowo samochody na prostej drodze. Zginęło 8 osób. Pamiętam ten okropnie wstrząsający widok. Rodzina na pielgrzymkę nie dojechała... Taki widok skłania do myślenia...
        • Gość: kilo Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.204.42.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.05.13, 08:33
          Zginął mój kolega a zarazem dobry kierowca.Marku zostań w Naszych pamięciach
          • Gość: Magdalena Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.plock.mm.pl 14.05.13, 10:27
            Spoczywaj w pokoju Marku :( Byłeś wspaniałym człowiekiem....
          • Gość: gosia Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.205.100.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.05.13, 22:27
            jedyny normalny wpis!!!! Marek-też mojego męża i mój kolega pozostanie na zawsze w NASZYCH PAMIĘCIACH BO NA TO ZASŁUGUJE. DOBRY MĄŻ,KOCHAJĄCY TATA,SUPER KOLEGA[*]:'(
            • Gość: venus Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 22:33
              TO PRAWDA-MAREK TO BARDZO FAJNY CHŁOPAK,SZKODA,ŻE W TAK MŁODYM WIEKU MUSIAŁ ODEJŚĆ.ŻEGNAJ MARKU.POZOSTANIESZ W NASZEJ PAMIĘCI NA ZAWSZE.
      • Gość: Szymon1208 Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.speed.planet.nl 13.05.13, 15:09
        Co to ma być "wiejskich ścigantów" ?! Nie mów tak o nich bo ich nie znałeś. Swoją opinię zatrzymaj tylko dla siebie.
      • Gość: Drobinianka Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.05.13, 19:35
        Jak można wyrażać się tak o zmarłych? Dla wiadomości oni obydwaj pracowali jako kierowcy
        • Gość: Anka Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem [FOTO]. Nie ży IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 19:56
          Znałam jednego z nich. Bardzo mi jest przykro i będzie . Jeszcze w piątek z nim rozmawiałam. Wielka szkoda [*]. Współczuję rodzinom.
    • smut-na48 Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy o... 13.05.13, 22:03
      Dziwię się niektórym wpisom czy nikt z Was nie stracił nikogo bliskiego?Ja straciłam męża 6msc.temu..........pozostał ból i żal.Znałam jednego z kierowców,znam całą jego najbliższą rodzinę,BARDZO IM WSZYSTKIM WSPÓŁCZUJĘ... Osoby które się zastanawiają gdzie były służby porządkowe ,niech się pomodlą za tragicznie zmarłych i ich rodziny bo ONI WSZYSCY TERAZ TEGO POTRZEBUJĄ,WSPARCIA W BÓLU,a podejrzewam że Wszyscy byli... i są w Waszym otoczeniu.
      • Gość: ~123 Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 09:19
        Tak łatwo niektórym oceniać. A spójrzcie na siebie. Komu nie zdarzyło się czasem czegoś "odwalić", czasem z głupoty, z nieuwagi. Tylko, że nie każdy z nas za błąd swój lub czyjś płaci życiem. Pokonuję tą drogę czasem kilkakrotnie w ciągu dnia. Uczestniczyłem w swojej karierze kierowcy w 5 kolizjach - 4 z nich miały miejsce na tym odcinku między Bielskiem a Drobinem. Coś na tej drodze jest złego. Wyrazy współczucia dla rodzin.
        • Gość: wpl Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.147.145.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.05.13, 12:29
          To nie droga jest winna. Jeżeli by to był odcinek zupełnie prosty to myślisz że było by lepiej?
          Wątpie, jak znasz tak wybitnie tę trasę to powiedz idiocie który wyprzedza pod górkę żeby mu pobudowali ulicę bez żadnych wzniesień.
          Nieraz taki imbecyl mnie wyprzedził i czyja byłaby wina?
          • Gość: nie wiem Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.238.c87.petrotel.pl 14.05.13, 17:48
            Nie byłam nie wiem, ale jednego z nich sąsiadka mówiła, że jechał 180 km/h
            • Gość: sprawiedliwość Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 21:42
              Niestety taka prawda...... Jeden jechał poprawnie a drugi pseudo kierowca bez pojęcia z taką prędkością (jadąc nocą????) zjechał na lewą stronę....... Nie miał szans by przed nim uciec.... [*] Spoczywaj w pokoju M...... :(
              • Gość: gość1111 tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 22:02
                PONAD 150 KM/H NA TAKIEJ TRASIE?BEZMYŚLNOŚĆ I GŁUPOTA. I TO MA BYĆ KIEROWCA???? PRZEZ NIEGO TYLKO NIEWINNY CHŁOPAK STRACIŁ ŻYCIE.
    • Gość: ironia Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.centertel.pl 16.05.13, 02:54
      Ty pseudo kierowca za jajka to ty chyba mozg nabyles jak mozecie pisac w takiej chwili takie rzeczy bardziej byloby na miejscu wspolczuc obu rodzin
    • piki30 Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy o... 16.05.13, 23:11
      Tragedia się stała nikt tego nie odwróci ale szkoda ludzi znałem osobiście kierowce forda super kolega mąż ojciec szkoda mi ciebie Marku....żegnaj
      • Gość: Paweł Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.plock.mm.pl 01.06.13, 23:58
        Zdarzyła się tragedia dla wielu rodzin, jest to bardzo bolesne i długo pozostanie w sercu. Patrząc jak idiotyczne wpisy do tragedii ludzie wypisują i przekręcają fakty muszę napisać parę słów z znakami zapytania. : Czy prokurator zarabia na wypadkach jak i Policja ? Rodzina niemożne dojść do miejsca zdarzenia gdzie prokurator i policja zabezpieczą miejsce zdarzenia , natomiast materiały z samego rana ujawniają ogrom zdarzenia . Coś nie tak się dzieje tym bardziej że prokurator informuje medialnie kto jest sprawcą bez analizy biegłego ? Oględziny powinny być przeprowadzone dodatkowe w dzień aby wykluczyć osoby trzecie. Co do stanu licznika nikt nie wie ile samochody jechały , liczniki były uszkodzone. Piszecie iż kierowca z forda focusa jechał przepisowo tylko nikt nie wspomni iż zawrócił po prawo jazdy bo zapomniał . Z powrotem musiał zdążyć na czas! Z drugiej strony kierowca audi wracał do domu . TAK NAPRAWDĘ WYOBRAŹCIE SOBIE, PROSTA DROGA NOC DWA SAMOCHODY JADĄ PRAWIDŁOWO OK. 90KM ŁĄCZNA SIŁA 180KM , UDERZCIE W ŚCIANĘ Z TAKĄ PRĘDKOŚCIĄ . No i na koniec coś ostryży jak najbardziej wykonują ciężką pracę ale panowie przy całym szacunku do całej sytuacji co niektórzy to powinni pożegnać się z służbą a komendant powinien wyciągnąć konsekwencje z całego zajścia . Śmiech co niektórych z całego zajścia i robienie zdjęć telefonami to jest żenada, bronicie swojego imienia a nie potraficie się zachować. Na koniec jeszcze jedna prośba zastanówcie się zanim coś napiszecie a nieznanie szczegółów zdarzenia. Ubolewam nad całym zdarzeniem.
        • Gość: Daaaar Re: Wypadek w Psarach pod Drobinem. Nie żyją trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 19:36
          Po pierwsze to nawet dla laika który sie nie zna widac gołym okiem który samochód jechał z zawrotna prędkościa po stanie w jakim były auta, jedno z nich wygladało jak pudełeczko zapałek, po drugie zjechanie na przeciwległy pas spowodowao zderzenie...ale niestety za głupotę się płaci i moze to będzie przestroga dla kolejnych którym się włączy brawura, i brak odpowiedzialności, szkoda tylko że niewinni ludzie ponoszą największa stratę ŻYCIE...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka