Dodaj do ulubionych

kolejny wariat (pirat drogowy)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:40
Astra II (kolor grafitowy, jasny) numery WP 19009;
zapieprzał chyba ze 120 trzypasmowym odcinkiem Wyszogrodzkiej - stałem
akurat na przejściu dla pieszych przy Panoramie na Zielonym Jarze. O mało nie
wyrawło mi reklamówek :) - śmignął mi przed nosem na brzegowym zewnętrznym
pasie. W ostatniej chiwli zapaliło mu się zielone i zanim pozostałe samochody
ruszyły on śmignął po zewnętrznym pasie dla jadących prosto i dla
skręcających w prawo.
Uważam, że radar powinien właśnie wisieć nad tym skrzyżowaniem, bo co
niekótrzy tam wyprawiają to skandal!!!!
Aha, koleś oczywiście wiózł w środku jakieś dwie laski - to go pewnie tak
stymulowało
Obserwuj wątek
    • almajew Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 27.07.04, 21:32
      JEŹDZI RÓWNIEŻ CYTRYNOWY GOLF(CHYBA) KOMBI NA PEWNO JEST TO VW LEKKO PO
      TUNINGU. NIE DOJŻAŁEM MARKI DOKŁADNIE - TEN TO DOPIERO ZAPIEPRZA. NA DWORCOWEJ -
      150-160 TYLKO TO BUCZENIE SŁYCHAĆ.
      TEN IDIOTA CHYBA NIE WIE, ŻE TAM CHODZĄ LUDZIE, A PRZEDE WSZYSTKIM DZIECI!!!!
      • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 28.07.04, 09:11
        Czereśniaku jebany, nie wiesz jaki to samochod ale napewno wiesz, ze jechal
        150. wal sie na ryj cwoku.
        a ty kretynie z jaru trzymaj mocno reklamowke i nie podchodz do krawedzi jezdni-
        cioto.
        • Gość: Obserwator Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 09:25
          panowie racja za szybko jezdzic tez nie mozna ale czasami sie jakis lekki
          wyglup trafi ;-) troche wyrozumialosc ....

jestem zwolelnnikiem wolnej jazdy po miescie i tak tez robie bo i auto nie
          pozwala mi szybciej jechac ale na 3 pasach w okolicach Auchan mozna czasami
          przycisnac tak jak to niegdys robily astry i corsa (tylko noca przy malym ruchu
          i tylko z glowa na karku )

pozdrawiam fanow motorzacji ;-)P
        • qtasek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 28.07.04, 10:12
          Gość portalu: DRIVERBOMBOWY napisał(a):

> Czereśniaku jebany, nie wiesz jaki to samochod ale napewno wiesz, ze jechal
          > 150. wal sie na ryj cwoku.
          > a ty kretynie z jaru trzymaj mocno reklamowke i nie podchodz do krawedzi
          jezdni
          > -
          > cioto.

wow, ale prymityw z ciebie - nawet jak na płockie forum (jedne chyba z bardziej
          wulgarnych)

swoją drogą to ciekawe, który wpis ciebie dotyczy - jeździsz astrą czy
          domniemanym golfem :)

poperam dwa pierwsze wpisy - jak sam zobaczę kolejnego wariata, i zdążę
          odczytać numery to pierwsze co zrobię, to wrzucę do tego wątku kolejnego posta;
          takich wariatów trzeba tępić (może jakieś froum ktoś założy, gdzie będziemy
          kompletować numery płockich piratów? :)

również uważam, że radar powinien wisieć nad skrzyżowaniem obok Panoramy -
          jakiś czas temu taki debil (sroki, ale muszę) jak ten astry, potrącił na tym
          skrzyżowaniu dziewczynę - ledwie przeżyła, ale np. tak jej połamał miednicę, że
          nigdy nie będzie mogła mieć dzieci. Okoliczności wypadku były dokładnie takie
          jak przejazd tego z astry - zanim zaczął hamować, zapaliło mu się zielone, więc
          bocznym (prawym) pasem śmignął, zanim wszystkie samochody zdążyły ruszyć.

POWINIEN TAM WISIEĆ RADAR, a przynajmniej zewnętrzy prawy pas powinien zostać
          przerobiony na pas tylko dla skręcających w prawo (w ulicę AK)- bo jest
          śmiercionośny "kanał" dla gości, którzy rozpędzą się od wcześniejszego
          skrzyżowania z Jana Pawła.
          Do niezłej kolizji może też dojść, kiedy np. z Armii Krajowej będzie z prawego
          pasa (jadąć od Auchana) wjeżdżał w Wyszogrodzką (przy stacji paliw) inny
          samochód. Tragedia murowana - jak trafi mu się taki "przejeżdząjący bokiem"....

DROGOWCY POPRAWCIE TO CHOCIAŻ RAZ WYPRZEDZAJĄC TRAGEDIĘ

• Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 28.07.04, 10:42
            Dopisz numery niebieskiej IBIZY-kierowca tez jeździ po pieszych, notorycznie!!!
            nie pamietam numerow ale jak przyzeram to chetnie podam aha policja chyba zna
            te wszystkie samochody-wiec spoko, wasza radocha.

to moze ja odrazu podam ki;lka aut na ktore trzeba bardzo uwazac!!!jak
            zobaczycie taką fure to lepiej uciekajcie i skok do rowu!!!

Ford Mondeo * Zielony * WTH 3254
            Ford Mondeo * Zielony * WP 002AA
            Ford Mondeo *
            • qtasek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 28.07.04, 10:51

> to moze ja odrazu podam ki;lka aut na ktore trzeba bardzo uwazac!!!jak
              > zobaczycie taką fure to lepiej uciekajcie i skok do rowu!!!
              >
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ford Mondeo * Zielony * WTH 3254
              > Ford Mondeo * Zielony * WP 002AA
              >>>>>>>>>>>>>>>>> Ford Mondeo *
              • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 28.07.04, 11:21
                Nie czepiaj sie, "przejezyczenie" i tyle.
                • Gość: Maluszek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 12:51
                  Do listy można również dodać samochód
                  Fiat Brawa WP 005AA - to nieoznakowany samochód policyjny.
                  Pozdrawiam zwolenników motoryzacji
                  • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 28.07.04, 13:44
                    Uwaga na szmate co jezdzi TOYOTĄ CAMRY-jest chyba kierowca komendanta-frajer
                    zatrzymuje naiwnych ludzi, po czym wzywa kolesiow bo sam nie ma prawa wystawic
                    mandatu!!!
                    uwazajcie na niego-taki spasiony knyp mały, on nie ma prawa nikogo zatrzymywac,
                    tymbardziej jak sam prowadzi-ostatnio spalilem lacza na jego oczach ale nic nie
                    zareagowal.
        • Gość: MaRtnes Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:45
          Az nie myslalem e takie glaby jezdza po ulicach. Zrobia komus krzywde i dopiero
          wtedy przestana sie rzucac.
    • Gość: CBŚ Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.c151.petrotel.pl 28.07.04, 15:45
      Driver tak trzymac trzeba tępić frajerstwo czego w naszym miescie nie brakuje a
      jak taki cwany jest ten autor ,,kolejny pirat ,, to może podasz swoje namiary
      skoro taki aktywny jesteś ???????????
      • qtasek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 28.07.04, 16:12
        Gość portalu: CBŚ napisał(a):

> Driver tak trzymac trzeba tępić frajerstwo czego w naszym miescie nie brakuje
        a
        >
        > jak taki cwany jest ten autor ,,kolejny pirat ,, to może podasz swoje namiary
        > skoro taki aktywny jesteś ???????????

nie jest cwany, aktywny, tylko normalny i chce się czuć bezpiecznie przechodząc
        przez pasy, a półmózgów za kierownicą trzeba tępić;

a może ty podasz swoje namiary, no bo wygląda na to, że jesteś cwańszy??? :)

ale na pewno jesteś półmózg i analfabeta, bo nawet zdania (jednego!) nie jesteś
        w stanie poprawnie sformułować - dla ułatwienia: twoja prośba (śmieciu)
        o "podanie namiarów" jest tak naprawdę skierowana do Drivera :). Zatem
        tornister na plecy i do szkoły, a nie za kierwonicę
    • Gość: edek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 17:15
      Drogi Panie Driverbombowy!

Jeśli zycie Ci nie miłe, to możesz sobie pędzić nawet 180km/godzinę, ale proszę
      się popisywać swoimi umiejętnościami w miejscach gdzie nie ma innych
      użytkowników dróg i nie narażać ich na utratę zdrowia lub życia.

• Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 22:36
        edzio, 180 nie postawi moj bolid, jak do tej pory nikogo nie rozjechalem a
        takich slepych skur...li co sami pchaja sie pod kola to tylko dobic w razie
        niudanego strzalu!!robia tylko czlowiekowi klopot, sami pchaja sie pod kola
        -supra i baba przy piza kiler
        -ford probe i baba
        -polonez kolo dawnej mleczarni , dwie baby
        te 3 wypadki byly na zyczenie poszkodowanych!!!!!!!!!!!!!!
        w 2 przypadkach padal deszcz i panie zaslanialy buziaczki, zeby im nie nakapalo
        i szly jak bęsi przez wies

napewno jest sporo sytuacji gdy piszy musi spiprzac z pasow bo ktos wyprzedza
        na "trzeciego" ale bez przesady!!!!!!ten koles co mu malo reklamowki nie
        wyrwalo albo jest glupi albo..glupi.

to wszystko w tym temacie z mojej strony.

ciekawy qwa jestem czemu wy jeb..ne pedaly jak mialem wypadem to zaden ch...j
        nie chcial zeznawac i wskazac drugiego samochody ktory uciekl?????? pieszy to
        taka ku...a co miele jezorem i szpile wper..a a jak komus pomoc to ni c..a
        zbiorowisko ludzi sie robi podczas jakiegos wypadku, pelno wersji (jas
        naprzyklad nie zyje) ale zeby pomoc to nie bo moze do sadu trzebby isc albo
        zeznania skladac i nazwisko podac!!!!!!!
        jeszcze wam cos powiem fajnego
        par4e lat temu jechalem samochodem i jakis frajer (tego typu co autor) spisal
        moje numery, zadzownil na policje i domagal sie kolegium dla mnie bo jakby
        przechodzil przez ulice to bym go rozjechal!!!!!! ale nie przechodzil!@szedl z
        jakims inny debilem jemu rozwnym i on byl w roli swiadka!!!! plicja przyszla do
        mnie do domu i mowi ze maja swiadkow ze jechalem niezgodnie z przepisami i oni
        czuli sie zagrozeni!!! mialem kolegium heee
        wiec spoko!!! ty kretynie dzwon na policje i mow ze byc reklamowke z piwem
        stracil, bedziesz usatysfakcjonowany-moze wklepisz komus kolegium, powodzenia!!!
        sory za bledy ale nie chce mi sie tego czytac na nowo- wiem wiem ja tez nie
        umiem skladac poprawnie zdania , baa w koncu kiedy mialem sie nauczyc jak na
        na ulicy sie wychowalem za fajerą ale spko, jezdzic tez nie umiem wiec
        uciekac!!!!!!!
        • Gość: cHOLEk Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:21
          ;)
          • Gość: misio Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:25
            chyba KOŁEK
            • Gość: cHOLEk Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:36
              chyba jednak cHOLEk
        • Gość: Xenon Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 28.07.04, 23:32
          FRAJERBOMBOWY napisał:

> par4e lat temu jechalem samochodem i jakis frajer (tego typu co autor) spisal
          > moje numery, zadzownil na policje i domagal sie kolegium dla mnie bo jakby
          > przechodzil przez ulice to bym go rozjechal!!!!!! ale nie przechodzil!@szedl
          > z
          > jakims inny debilem jemu rozwnym i on byl w roli swiadka!!!! plicja przyszla
          > do
          >
          > mnie do domu i mowi ze maja swiadkow ze jechalem niezgodnie z przepisami i >
          oni
          > czuli sie zagrozeni!!! mialem kolegium heee

i o to chodzi - bo ulica w centrum miasta to nie jest tor wyścigowy, a przepisy
          są po to by ich przestrzegać (50 km/h) a nie łamać, a ten co łamie ma potem
          kolegium
          i kto tu jest frajer???
          • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:54
            > i o to chodzi - bo ulica w centrum miasta to nie jest tor wyścigowy, a przepisy
            > są po to by ich przestrzegać (50 km/h) a nie łamać, a ten co łamie ma potem
            > kolegium

Widzisz.. to dziwne bo wedlug tego co piszesz to kierowca kazdego radiowozu jadacego po Al.
            Pilsudskiego powinien juz dawno miec kolegium. Ba, malo tego, kierowcy 95% (nie, nie popre tego
            zadnymi badaniami) samochodow osobowych jadacych po Al. Pilsduskiego powinni miec kolegium.
            Jeszcze malo ? Powiedz/napisz, ze wiekszosc ciezarowek przestrzega tam ograniczenia predkosci w
            terenie zabudowanym. Tam z predkoscia, ktora okreslaja przepisy nie jezdza nawet autobusy. Jedyne
            auta (ale i tu zdarzaja sie wyjatki), ktore jezdza tam wolno to 'elki' czyli nauki jazdy i samochody ktore
            na tej drodze zostawilby zawieszenia/zderzaki. Jedne z najszyszbszych w swoich klasach auta w Plocku
            ledwo co sie tam tocza, jadac po swoim pasie salolem, zeby czegos nie urwac czego nie mozna
            powiedziec o Passatach plockiej drogowki, ktore ilekroc je widze udowadniaja jakimi sa rajdowozami.
            Gorzej bedzie jak kiedys taki Passat sie nie wyrobi i kogos oskarza o spowodowania wypadku bo wpadl
            w niego policyjny pasek. Juz raz mielismy na terminalu przyjemnosc podziwiac 'akcje' policji, gdzie
            Panowie probujac zastawic (korzystajac z hamulca recznego) nam droge sluzbowym Polonezem malo
            nie wpadli do rowu.

Fakt faktem, ze czasem policja nie przekracza tam predkosci, tylko wtedy jada 20-30km/h prawym
            pasem i pojawia sie sznurek 'czajnikow', ktorzy boja sie wyprzedzic radiowoz.

> i kto tu jest frajer???

A teraz bez 'sciemniania', napisz ile Ty jezdzisz po Pilsudskiego ?

pozdrawiam
            frytol
            • Gość: Xenon Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 29.07.04, 06:37
              tak bez ściemiania to 50/60 km/h; i nie jestem instruktorem, kursantem; nie
              jestem również posiadaczem samochodu, którego mozliwości pozwalają na jazdę
              maksymalnie z taką prędkością :)
              czasami i 70 sobie pozwalam docisnąć :)
              i nie mam nic przeciwko kierowcom, którzy jeżdżą trochę "ponad normę" -
              najbardziej wkurzają mnie pajace, którzy nakleją sobie "brewki" na przednie
              lampy, naklejki na wlew paliwa, przykręcą zespawany w garażu spojler i uważają,
              że mają rakietę, która z definicji powinna jeżdzić min. 100 w terenie
              zabudowanym, bo wolniej to szkoda samochodu :)
              tak samo wkurwiają mnie wygłodniali "onaniści", którym kiedy trafi się jakaś
              panna do przewiezienia, to też pokazują jacy to oni są "wyjebani" na drodze i
              że "nie ma na nich zawodnika", licząc może na co nie co po kursie :)
              tak samo taksówkarze, którzy są największymi "łamaczami" przepisów i właściwie
              nieuchwytnymi, bo jak tylko gdzieś postawi się "rajdoowóz" :) do łapanki, to
              przez radia wzajemnie się ostrzegają - czego byłem świadkiem już kilka razy
              no i kierowcy Polskiego Expresu - 80/90 na Piłsudskiego/Wyszogrodzkiej to dla
              nich norma;
              cieżarówki to samo - ale ci najczęściej skręcają na pierwszym skrzyżowaniu, na
              Imielnicy (trasa Płock - Słupno to dla nich odcinek do wykazania się)
              i jeszcze długo mógłbym wymieniać, ale do pracy sie spieszę - POZDRAWIAM
              • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.e-point.pl 29.07.04, 08:31
                1. Niepotrzebnie pisales 'instruktorem' bo piszac o nauce jazdy mialem na mysli
                tylko kursantow - widziales kiedykolwiek na Pilsudskiego instruktora nauki jazdy
                jadacego bez kursanta 50km/h ? ;]

2. Piszesz, ze lamiacy przepisy to frajerzy i, ze te przepisy sa po to zeby sie
                ich trzymac. Teraz sam przyznajesz sie, ze czasem lubisz tam 'poleciec' 70.
                Widzisz, tak sie sklada, ze ja tez i pewnie wiekszosc ludzi, ktorzy tam jezdza,
                wydaje mi sie, ze jezdzic mozna tyle (oczywiscie lamiac prawo) na ile pozwala
                droga i warunki panujace na niej, a Al. Pilsudskiego przy dobrej pogodzie i bez
                tloku kojarza mi sie z czyms w okolicach 70-75km/h.

3. Smiejesz sie z DRIVERBOMBOWY. Fakt, ze moze troche go ponioslo co sam
                przyznal na koncu swojego posta, ale gwarantuje Ci, ze jego auto nie ma
                doklejonych brewek, naklejki na wlew paliwa i przykreconego spojlera. Samochod
                wyglada naprawde ladnie i duzo bardziej pasuje do 'rakiety' latajacej po
                100km/h. Auto to lecace 100km/h widzialem tylko na terminalu, gdzie lata tam
                tyle kazdy auto, ktore tyle poleci.

4. No ba, trzeba miec stajla i byc trendy przed panienka nie ?

5. To, ze taksowkarze sie ostrzegaja to norma.

6. Wykazywanie sie kierowcow ciezarowek juz poznalem, kiedy przy wyprzedzaniu
                czasem wyraznie czuc jak TIR probuje sie ze mna 'scigac'.

pozdrawiam
                frytol
          • Gość: RoniN Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 00:40
            PRZEPISY (te co do ograniczenia predkosci) SA PO TO ZEBY NA NICH ZARABIAC!!!
            Niczemu innemu nie sluza!!! A ich absurdalnosc jest porazajaca bo nawet rowerem
            trzeba uwazac, zeby ich nie zlamac. A fotoradary ustawia sie nie tam gdzie
            najniebezpieczniej ale tam gdzie mozna najszybciej!!! Jak sie ma glowe na karku
            a nie z glowa w chmurach to wiadomo jak sie zachowac na drodze. Dotyczy to
            zarowno kierowcow jak i pieszych!!!
            • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 29.07.04, 08:10
              Dobrze kolega zakonczyl gadke.
            • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.e-point.pl 29.07.04, 08:36
              Z ograniczeniami predkosci w Polsce jest jak we Francji. Masz zjazd z
              autostrady, ktory kazde auto pojedzie nawet 60km/h bo jest bardzo lagodny, a
              ograniczenie jest do 30km/h. Rozsadne ograniczenia sa w Niemczech, gdzie mysli
              sie projektujac drogi i znakujac je. I tu jasne, ze na osiedlu bedzie 20km/h, a
              czasem nawet i 15, ale na autostradzie nikt nie mowi Ci ile mozesz jechac z
              gory. Jesli jest niebezpieczny odcinek to jest na nim ograniczona predkosc,
              tylko ze nie jest to ograniczenie do 90km/h (jak byloby w Polsce), tylko do
              160km/h. Jest jeszcze cos takiego jak predkosc 'zalecana' dla danej drogi, ktora
              czasem widac na znakach i co ciekawe wielu Niemcow tej predkosci sie trzyma i
              nie jest niczym nadzywczajnym, ze lewym pasem przeleci jakies BMW, Mercedes czy
              Porsche lecace 250km/h. Tyle, ze tam jesli auto 'tyle' poleci to jest to takie
              auto ktore z tej predkosci 'sensownie' sie zatrzyma i moze stad te roznice w
              ograniczeniach predkosci...

pozdrawiam
              frytol
              • Gość: gosc Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: 2.5.2.* / 62.58.16.* 29.07.04, 11:42
                tylko ze w niemczech drogi sa o niebo lepsze. a jak jest ograniczenie 50 w
                miescie, to kazdy niemiec jedzie 50, a nie jak rozni wariaci z plocka...
                • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.e-point.pl 29.07.04, 12:11
                  1. Oczywiscie, ze sa lepsze.
                  2. W polsce tez sa dobre drogi. Popatrzmy np. na taka 'autostrade' A2 czy A4.
                  Droga nie jest zla, ale polskie prawo narzuca tam 130km/h i o to chodzilo w moim
                  poscie.
                  3. Nie kazdy Niemiec bo i tam sa debile jak u nas.
                  4. Nie tylko w Plocku ludzie jezdza szybciej, a w calej Polsce przekracza sie
                  predkosc bo wiekszosc ograniczen nie ma sensu (obdownica poznania i 50km/h na
                  niej...)
                  5. Jesli ktos mysli to sam bedzie umial dostosowac predkosc do warunkow jakie
                  panuja na drodze i wcale ta predkosc nie musi wynosic 50km/h w miescie.

pozdrawiam
                  frytol
          • Gość: MISIO Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:28
            ty jestes frajer PRZEPISY SĄ PO TO ,ŻEBY JE ŁAMAĆ
        • Gość: AL Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 11:52
          I TAK PO KRES SWYCH DNI BURAKIEM ZOSTANIESZ
          AMEN!
    • Gość: asap Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 14:31
      głupie gnoje

DRIVERBOMBOWY - mam nadziej ze jak twoja matka wpadnie pod samochód - zagapi
      sie lub przejedzie ja jeden z cwaniaków z terminala, to tez na forum napiszesz
      ze sie szmacie należało i oddasz kolesiowi kasę za blachy i lakier. Jak można
      być takim kretynem.
      Najbardziej mnie rozwaliło "do tej pory nikogo nie przejechałem" - tak stary to
      rzeczywiscie swiadczy o tym ze jestes dobrym kierowcą i na osobnych prawach
      powinni ci pozwolic jezdzic 200 kmh po miescie.

szkoda słow
      • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.e-point.pl 29.07.04, 14:51
        Ok, zostalem 'cwaniakiem z terminala'... to odpisze mimo, ze post tylko
        czesciowo skierowany do mnie.

Pragne drogiego forumowicza poinformowac, ze ta stala ekipa, ktora spotyka sie
        nie tylko na terminalu mocno uwaza jak jezdzi. Wiekszosci z nas nie kreci
        latanie po miescie 200km/h. Po cotygodniowych terminalach staje sie to
        zwyczajnie nudne... Duzo fajniej jedzie sie w kilka aut wieczorkiem 40km/h po
        Pilsudskiego. Nikt sie nie gania, nie sciga.

Jezeli, ktos komus wejdzie pod kola bo sie 'zagapil' to gdzie tu widzisz wine
        kierowcy ? To tak jak Ty jechalbys samochodem, a ja wszedlbym Ci przed maske.
        Jakie masz szanse zatrzymania sie nawet z 50km/h jesli ktos wchodzi Ci pod kola
        ? Myslisz, ze ta osoba przezyje przy uderzeniu wazacym powiedzmy 1tone
        samochodem ? Jasne, ze nikomu nie nalezy sie smierc, ale jesli ktos komus
        wchodzi pod kola (i nie mowie tu 'wejsciu pod kola' pojazdowi ktory leci 180km/h
        w zabudowanym) to gdzie tu widzisz wine kierowcy ? Bo akurat tedy jechal ? Czy
        moze jego wina jest to, ze nie jest wrozbita... W ruchu obowiazuje zasada
        ograniczonego zaufania. Tak samo jak kierowca w ograniczonym stopniu ufa
        pieszemu, podobnie pieszy powinien w ograniczonym stopniu ufac kierowcy, bo
        kazdy moze popelnic blad. Dla niektorych to kierowca, zawsze jest ten winny, no
        bo przeciez 'jechal', a sam fakt tego, ze jechal powoduje domysl, ze pewnie za
        szybko, a biedny pieszy sobie tylko szedl.

pozdrawiam
        frytol
        • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 29.07.04, 14:55
          ASAP, cwelu zaj..y- mysl nad tym co piszesz i uwazaj jak piszesz -szmato.
          • Gość: ASAP Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 15:15
            ja mysle ze ty masz jakis problem z emocjami
            rodzice cie nie kochali jak byles mały?
            a moze ksiadz na religii lubił cie bardziej niz inne dzieci

tego nie wiem, ale wiem ze takich idiotow powinno sie izolowac od reszty
            spoleczeństwa.

do kolegi wczesniej: Moze powinienes przeczytac wyniki badań, które stały za
            zmniejszeniem dopuszczalnej predkosci w obszarze zabudowanym do 50 kmh.
            Ponadto tu nie chodzi o kwestie winy, chodzi o to, że zabiłes człowieka
            • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.e-point.pl 29.07.04, 16:19
              W Warszawie jako pierwszej ustalono ograniczenie predkosci do 50km/h. Badania
              badaniami, a czy widziales w Warszawie kogos jadacego 50km/h ? Pamietam jak
              ktoregos dnia jadac do szkoly zobaczylem za soba radiowoz, jechalem jakies
              80km/h tak jak wszystkie auta po drodze na ktorej bylo ogarniczenie do 50km/h.
              Stwierdzilem, ze lepiej zwolnie bo sie przyczepia o predkosc. Zwolnilem do 50 w
              tym momencie zaczeli na mnie trabic i ustawili sie do tego zeby zmienic pas na
              srodkowy co przy 80km/h na srodkowym bylo trudne, ale wkoncu wyjechali przede
              mnie i dalej pojechali w granicach 80-90km/h. A Ty mi mowisz o statystykach,
              ktore pokazuja o ile mniej jest wypadkow smiertelnych. I wcale nie jest tak, ze
              jak bylo 60 to ludzie w Warszawie jezdzili 120, a teraz jest 50 i jezdza 80 i to
              80km/h ratuje ludziom zycie. Tutaj ruch wymusza na Tobie wyzsza predkosc.

pozdrawiam
              frytol
              • Gość: kolo Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:43
                to idz na forum wawy.a zwolniłeś bo ci strach koło dupy latał że tata nie da
                pieniążków na mandat co???//
                • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 02:39
                  Chlopczyku, pragne Cie poinformowac, ze na mandaty, a raczej mandat bo dostalem az 1 sztuke
                  zarabiam sam, podobnie jak na samochod i jego przerobki.

Idz sobie pobiegac dookola bloku to Ci przejdzie.
          • Gość: :) Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.pl 29.07.04, 15:22
            faktycznie niez*y z ciebie prymityw... ...masakra... :(
            • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 20:52
              chlopak edukuje sie na testach i statystykach, pozazdroscic rozumowania, tak z
              ciekawosci zapytam:
              masz prawko? pewnie nie
              karte rowerowa? tez pewnie nie
              masz czasami kontakt z ludzmi i swiatem poza internetem w domu? tu chyba sam
              znam odp: jak biegasz z kolegami z reklamowkami po ulicach.
              • Gość: ASAP Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 23:52

nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi reklamowkami, czy to najgorszy obciach
                teraz chodzic z reklamówką?? a może obecnie "prawdziwy facet" powinien miec
                jakas markowa torbe żeby mu do dresów pasowała?? Nie obczajam.

nie będę sie z tobą obrzucał wyzwiskami bo szkoda na to mojego czasu. Powiem
                tylko, ze mam nadzieje, ze cie zamkna nim komus zrobisz krzywde.

Szkoda mi ciebie, ale niestety jestes tak tepy, ze nic z tego nie rozumiesz
                • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 30.07.04, 08:08
                  ja wszystko rozumiem, zawracasz dupe pierdolami.
                  nie musza mnie zamykac bo ja nie jestem szkodliwy
                  nie jestem tez za straszeniem ludzi podczas jazdy samochodem ale tacy jak ty,
                  dzialaja mi na nerwy jak sie czepiaja glupot.

UWAGA!!! wczoraj jadac na most natknalem sie na bardzo spokojnego, madrego i
                  super kierowce-takiego jakich "lubisz"
                  jechal 40km/h z nogą na hamulcu,staczał się na most od strony ZOO, strach
                  pomyslec co on by zrobil po tym jak bys mu wskoczyl pod kola, oczywiscie nie
                  specjalnie tylko podczas zagapienia sie na inne reklamowki-napewnoby wyhamowal
                  bo wygladal na super kierowce.Oby wiecej takich HAMULCOW na naszych drogach.
                  pozdro
                • pawi81 Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 30.07.04, 09:00
                  > a może obecnie "prawdziwy facet" powinien miec
                  > jakas markowa torbe żeby mu do dresów pasowała?? Nie obczajam.

chcialbym zauwazyc ze czepianie sie dresow jest sporym odbiegnieciem od tematu,
                  zaraz bedzie ze wszyscy kierowcy ktorzy lubia troche wcisnac to dresy :)
                  pozdro frytol dresie :))
                  • qtasek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 30.07.04, 09:16
                    pawi81 napisał:

> > a może obecnie "prawdziwy facet" powinien miec
                    > > jakas markowa torbe żeby mu do dresów pasowała?? Nie obczajam.
                    >
                    > chcialbym zauwazyc ze czepianie sie dresow jest sporym odbiegnieciem od
                    tematu,
                    >
                    > zaraz bedzie ze wszyscy kierowcy ktorzy lubia troche wcisnac to dresy :)
                    > pozdro frytol dresie :))
                    >

a czepianie się reklamówek, to nie jest odbieganie od tematu? :)
                    zaraz będzie, że każdy pieszy, który chce czuć się bezpiecznie w na przejściu
                    dla pieszych nosi - ze sobą, nie na sobie! :) - reklamówkę;

to FRAJERBOMBOWY odbiega od tematu za każdym razem, kiedy zabraknie mu
                    argumentów (czyt. wyczerpie swój wachlarz wulgaryzmów)
                  • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.e-point.pl 30.07.04, 10:05
                    pozdro pawi reklamowkarzu ;))
                    • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 30.07.04, 12:55
                      frajerow poszukaj u siebie w domu a napewno znajdziesz.
                      twoje argumenty sa malo przekonujace-a raczej wcae ich nie ma.

• Gość: ASAP Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 14:16
                        Ty chyba bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz, z twoich postow emanuje
                        agresja, z którą cprawdopodobnie sobie nie radzisz, może powienieneś zapisać
                        się na jakąś terapię. A jak już sie odstrsujesz i będziesz wiedział, że twoje
                        złe nastawienie do świata wynika z tego, że byłeś źle dotykany w dzieciństwie
                        to może też zaczniesz jeżdzić zgodnie z przepisami.
                    • pawi81 Re: kolejny wariat (pirat drogowy) 30.07.04, 16:39
                      uwzaj dresiku bo Cie dopadna;)))))))
                      a tak swoja droga to moze wejde w tygodniu na IRC'a musze reaktywowac sesje
                      Devastato RULEZ! :)
        • Gość: MISIO Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:38
          JESTEŚ CWANIAK a jak ząbki cię swędza to ci je wybiję sku...lu ,ty jesteś jełop
          jak może się znudzć jazda z prędkością 200 km/h nie koniecznie w mieście .Aaaa
          zapomniałem że twój maluch lata 105 km/h to ci jeszcze od hu.a brakuje!!!!A jak
          wsiadasz do VR6 taty to ci strach koło dupy lata.pewnie znowu napiszesz ,że
          zobaczysz jak wyjadę?????a ja i tak cię ...... tak do tej pory .i nie interesuj
          się kto to bo i tak się dowiesz jak będziesz widział moj tył samochodu berecie
          • Gość: frytol Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 02:47
            To wpadnij kiedys na terminal i wybij.

Czy ja gdzies napisalem, ze jezdze 200km/h po miescie ?

140km/h na Gdanskiej mierzone z drugim samochodem, jak na kapsla to chyba niezly rezultat co ?

Czy napisalem kiedykolwiek, ze zobaczysz cokolwiek jak wyjade ? Ojca samochodem jak juz go biore
            staram sie jezdzic ostroznie i raczej dopieprzanie po miescie mnie nie bawi. Nie wiem o co chodzi z
            tym strachem latajacyh kolo dupy ? O to ze nie fruwam po miescie 180 czy moze jeszcze o cos innego
            ?

Zapraszam na terminal gdzie bedziesz mogl sie wykazac i pokazac mi tyl swojego samochodu bo bede
            nowym nabytkiem - starej renowki nie objedziesz ?
    • Gość: holek :) Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.class147.petrotel.pl 30.07.04, 14:36
      piesi sa miekkcy... :)
      • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plocman.pl 30.07.04, 15:02
        ASPAP, co ty ciagle nawiazujesz do tego molestowamnia(nazywaj rzeczy po
        imieniu) lubisz to robic czy jak?
        moje podejscie do tej sprawy nie wynika z tego co masz cigle na mysli-spoko
        ale dzieki za troske.
        a jak Ty byles dotykany to trydno, bylo minelo nic juz z tym nie zrobisz tylko
        teraz Ty nie mscij sie w ten sam sposob na innych.

Siema MAriuszek CHołek
        • Gość: maRtens Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:45
          Taka rzeczywistosc, popieprzaja 100 - 150 po Pilsudzskiego, uwazaja sie za
          mistrzow kierownicy do momentu jak komus zrobia krzywde. Ale pozostaje nam
          leczyc skutki nie przyczyny wiec popieram wypisywanie numerow aut debili, ktorzy
          ryzykuja zycie innych.
        • Gość: cHOLEk Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:05
          siema! Zmieniłem autko na cięższe i tej samej mocy. pewno co niektórzy się będą
          cieszyć, bo teraz wolniej będę jeździł po mieście, więc jeden idiota im
          odpadł... :P Smiac mi sie chce jak czytam wpisy niektórych z nich. Juz nie
          ważny jest temat, ważne żeby komuś nawrzucać, bo wychodzi zawiść i zazdrość
          ludzka, tak wszechobecna.
          Ja się nie będę wypowiadał, bo sam nie lubię jeździć 50-tką po mieście, a zaraz
          ktos na mnie wsiądzie i mi będzie jechał...
          Pozdro dla chłopaków z terminala- pojeżdżajcie porządnie frajerom... Bo racja
          jest jak dupa- każdy ma własną, w dodatku zasraną.... Jak będę w niedzielę w
          Płocku to się postaram wybrać nowym nabytkiem.
      • Gość: misio Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:50
        ty kołek przestań ,przestań.a tak na marginesie to hołka to ci jeszcze brakuje
        i jakieś całe życie doświadczeń
        • Gość: cHOLEk Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:13
          A do ciebie "misio", co próbujesz prowokować wszystkich... Ja mam taką ksywę z
          racji swojego nazwiska. Ty masz jednak jakiś problem ze sobą wybierając sobie
          takie pseudo. Nie znam cię, więc nie będę ci ubliżał. Podejrzewam, że już dawno
          życie samo to zrobiło, dlatego teraz próbujesz się anonimowo w jakiś sposób
          zrewanżować. Ale ja nie znam ciebie i ty nie znasz mnie, więc nie mam zamiaru
          zniżać się do twojego poziomu intelektualnego. Mimo wszystko cię pozdrawiam.
          Chołek.
    • Gość: Psycholog Andrzej S i jego kolejna ofiara ASAP ! IP: *.class145.petrotel.pl 30.07.04, 15:52
      Problem polega na tym że Kolega o niku Asap czuje sie mało dowartosciowany i
      tylko na forum może cos sugerować bo w realu na przygłupa nie zwraca sie uwagi
      oraz mało kto go słucha !!!!!!! Wiec tu tkwi problem oraz to wszystko wina
      Andrzeja S z poznania bo te patataj patataj na kolanach ZLE wpłyneło na
      psychike naszego kolegi z forum i teraz ma manie sexulaną i podrywa chłopaków z
      relkamówkami firmowymi Achan !
      Pozdrawiam >>>>>>>
      • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: Andrzej S i jego kolejna ofiara ASAP ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 16:08
        I tym trafnym akcentem zakonczny ta nędzną rozmowe z tym pedalem,zboczencem i
        reklamowkarzem.
        • Gość: ;) Re: Andrzej S i jego kolejna ofiara ASAP ! IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 30.07.04, 16:19

> I tym trafnym akcentem zakonczny ta nędzną rozmowe z tym pedalem,zboczencem i
          > reklamowkarzem.

a co, ty też pokazałeś już wszystko na co cię stać?
          bogatą masz osobowość, nie ma co...
          • Gość: frytol Re: Andrzej S i jego kolejna ofiara ASAP ! IP: *.e-point.pl 30.07.04, 18:05
            Jak sie nie masz z kim klocic to sie z mama w domu pokloc.

> a co, ty też pokazałeś już wszystko na co cię stać?

Proba urazenia czyjejs dumy ?

> bogatą masz osobowość, nie ma co...

A tutaj pojazd ktorym probujesz sprowokowac kogos do dalszej klotni.

Do przedszkola trolu.
            • Gość: pistolet Prymitywy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 13:03
              Widzę że na tym forum jest pełno prymitywów których argumenty są naprawde
              przytłaczające.
              Wasz poziom inteligencji jest na poziomie szkoły- Włodkowica.
              W mieście nie powinno się przekraczać 80-tki a koło Auchana 200km/h mowa
              oczywiście o godzinach nocnych wtedy wszyscy będą szczęśliwi.
              Pozdrawiam.
              • Gość: karabin maszynowy Re: Prymitywy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 14:34
                zaraz tam 200-to juz sporadyczne przypadki.
                80 mozna smialo pilowac jak sa puste drogi
                jak zatloczone to wiadomo, ze trzeba dostosowac sie do innych bo nadganie po 2
                samochody niczego nie przyspieszy bedziemy w korkach nadal.

osoby ktore jezdza szybko(moze za szybko) nie jada na ulice bo maja cos do
                zalatwienia tylko zeby pojezdzic i wybieraja wieczorne pory dnia a w takicjh
                jest spokojniej i mozna kroic wiecej niz 50 i 80

no i kazdy juz jest po zakupach wiec spoko.
    • Gość: pffff Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:18
      tak szybko zapieprzal i numery zauwazyles szok!!!!!!!!!!!! ziomek ostry jestes !
      • Gość: hihi Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:54
      • Gość: fg Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:56
        pamięta numery bo zapier...ł za nim te 200km/h a sam gada że jeżdza za szybko
    • Gość: hp Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.net-kom.int.pl 31.07.04, 20:56
      Czytając wszystkie te wypowiedzi, to niedobrze się robi.Zupełny brak kultury i ogłady.
      Pytanie do "Pistoleta": jaką szkołę kończyłeś, że pozwalasz sobie na obrażanie studentów SWPW?
      • Gość: pistolet Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 21:33
        Prawo na Uniwersytecie w Warszawie ale mam paru kolegów we Włodkowicu i wiem
        jaki tam jest poziom.
        • Gość: Lewnik Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 31.07.04, 21:55
          na faktycznie, elokwentny to ty jesteś zajebiście buehehehehe
          od razu pomyślałem, że prawnik co najmniej!
        • Gość: MiKruS Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 12:16
          > Prawo na Uniwersytecie w Warszawie

A ja myslalem ze to jest Uniwersytet Warszawski.
          No ale moze cos sie zminilo i teraz to juz jest Uniwersytet w Warszawie. :)

W ktorej katedrze sie broniles i u kogo?
    • Gość: lobuz Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:59
      to stoj gamoniu dalej od ulicy to pęd powietrza nie będzie cmyrał twoich
      reklamowek a one nie będą dymały cię po gębie a zreszta 120 to odpowiedni
      spacerek po trzypasmówce
      • Gość: karabin maszynowy Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.08.04, 11:27
        prawnik......... łał ciekawe czy masz prace, bo twoi koledzy po SWPW pewnie
        tak, no nie taka jak ewentualnie ty ale cos pewnie zarabiają

jak bylem u Skorupskiego (prawnika) to mial takiego wafla od podcierania d..y-
        wszystko za niego robil a on sam zgarnial kase, moze to ty jestes tym popychlem?
        pozatym samo to, ze chwalisz sie swoja uczelnia to zle o tobie swiadczy

sa takie odcinki i chwile, ze te 120 tez nie jest czyms
        • Gość: pistolet Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 13:04
          Tu nie chodzi o pracę ale o poziom nauczania.
          We Włodkowicu można dostrzec znacznie większą liczbę półmózgów niż na
          Uniwersytecie.
          Pozatym we Włodkowicu ciężko jest wylecieć a na prawie poziom jest tak wysoki
          że 85% studentów Włodkowica wyleciała by już na pierwszym roku.
          Możemy zakończyć ten temat która uczelnia jest lepsza bo to temat o
          Driverzebombowym i jego wyczynach.
          • Gość: hp Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.net-kom.int.pl 01.08.04, 19:26
            Mogę przyjąć,że Twoi koledzy są pokroju, jak "Driwerbombowy" i dlatego jest taka opinia o SWPW. Nie uczą się, tylko wszystko robią, żeby chociaż te trójczyny otrzymać z egzaminów, w bezczelny sposób wykorzystują tych, którzy naprawdę się uczą i chcą tę wiedzę zdobyć, lub w nieskończoność jadą na warunkach. Na uczelniach państwowych też wstępują takie lewusy, a później mamy takich inżynierów, prawników, którzy na dyplomie mają ocenę "dostateczną".
            • Gość: pistolet Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 21:20
              Dlatego napisałem aby zakończyć temat wyższości jednej uczelni nad drugą.
              Temat dotyczy piratów drogowych, którzy wyrywają reklamówki z rąk ciciom,którzy
              przechodzą w niedozwolonych miejscach.
              Ulica koło Auchana jest jedyną drogą w Płocku gdzie w miarę bezpiecznie można
              trochę przyspieszyć.
    • Gość: RoniN Kolejny stróż prawa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 15:12
      Ciekawe czy gdyby temu komuś pędzlowani akurat radio z samochodu, to czy
      ten "odważny" stróż prawa też tak śpiesznie i z zapałem wypisywał by kto kiedy
      i jak. Nie znoszę takich "obywateli". Jak kiedyś na parkingu dotknąłem
      zderzakiem do zderzaka zaparkowanego CC (nawet śladu nie było - wyszedłem
      sprawdzić), to na drugi dzień wzywali mnie na komende i chcieli mi zabrać
      prawko za ucieczkę z miejsca wypadku, bo akurat taki właśnie "stróż" się
      znalazł. Ale gdy mi parenaście razy przywalił ktoś drzwiami na parkingu i
      powginał blachy, to nikt nigdy nic nie widział!!! Chyba tylko zazdrość i
      bezradność nimi kieruje! Smutne ale prawdziwe!
      • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: Kolejny stróż prawa IP: *.plocman.pl 02.08.04, 08:26
        moje wyczyny?heee dobre
        w sobote widzialem przykra sytuacje na wysokosci kosciola Sw.JAna i Okrzei,
        dzielko lezala za pasami i stal cieniak, dziecko bylo przytomne, sporo gapiow
        ale nikt nie podszedl do dziecka zeby uspokoic, rozmawiac do czasu przyjechania
        karetki tylko stali w odleglosci 3metrow
        to jest wlasnie strach przed pomocą. Jak samochody sie juz przemiescilu, bo
        kazdy chcial poatrzec i blokowal ruch, to akurat dojechala karetka.

czemu nikt nie pomogl temu dziecku?
        pewnie czegos szukali w reklamowkach....
        • Gość: hp Re: Kolejny stróż prawa IP: 193.59.95.* 02.08.04, 09:06
          I znowu u "Driverbombowego" wątek "reklamówkowy". Czy to ograniczenie umysłowe?
          • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: Kolejny stróż prawa IP: *.plocman.pl 02.08.04, 10:38
            znowu trolujesz? bystrzaku nieograniczony po nie wlodkowicu

• Gość: A Re: Kolejny stróż prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:04
              WYŁĄCZ SIĘ. ZACZYNAM JUŻ POMIJAĆ TWOJE WYPOWIEDZI. TAKI PRZEJAW KRETYNIZMU I
              OGRANICZENIA Z KAŻDEJ STRONY OBJAWIA SIĘ U MNIE OBRZYDZENIEM DLA TWEJ OSOBY.
              WEŹ SIĘ W GARŚĆ CZŁOWIEKU!
        • Gość: frytol Re: Kolejny stróż prawa IP: *.e-point.pl 02.08.04, 12:34
          Kolega kilka miesiecy temu jechal. Patrzy a tam tlum gapiow stoi na srodku
          ulicy.. zatrzymal sie, a oni stoja w takim koleczku obok dziecka lezacego na
          ziemi i leca komentarze 'eee nie przezyje', 'pewnie juz nie zyje'. Zatrzymala
          sie jeszcze jakas dziewczyna, owineli dziecko w koc, ona sie nim zajela, a on
          dzwonil po karetke. Okazalo sie, ze stal taki tlum ludzi a on pierwszy zglosil,
          ze byl wypadek i, ze potrzebna jest natychmiast karetka. Na srodku ulicy stal
          stary Polonez na jakichs podwarszawskich blachach, a koles w wieku 20paru lat
          stal i palil fajka... Polonez na slickach. Okazalo sie, ze sytuacja nie
          wygladala nawet tak, ze dziecko wyskoczylo pod jadacy samochod tylko
          przechodzilo na zielonym przez swiatla a on wypadl zza zakretu i zatrzymal sie
          dopiero jakies 100m za pasami. Przyjechali niebiescy i prosili o zeznania, tlum
          momentalnie sie rozszedl jak tylko zaczeli pytac kto widzial cale zajscie i kto
          zlozy zeznania. Zlozyl je kolega i ta dziewczyna, ktora zaopiekowala sie lezacym
          dzieckiem.

To wlasciwie OT, ale jakos przypomnial mi to ten wpis DRIVERBOMBOWY.

pozdrawiam
          frytol
    • Gość: Jurek Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.pzuzycie.com.pl 02.08.04, 12:34
      masz numery to zglos smerfom i tyle
    • Gość: dzika Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 13:29
      Należy napiętnować i zlinczować ludzi, którzy zaczynają takie beznadziejne
      wątki, dzięki którym ludzie "za lub przeciew" wzajemnie obrzucają się
      wyzwiskami, i poco to wszystko ?? Może zdarzyło się chłopakowi jechać za
      szybko, ale mógł mieć powód, np. jedna z koleżanek zaczęła rodzić ;) ale żeby
      od razu wypisywać takie głupoty na forum publiczym !?!
      • Gość: ;/ Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 02.08.04, 16:15
        dzięki takim wątkom zjawisko przygłupich małolatów, którzy z trzypasmówek w
        centrum miasta urządzają sobie tor wyścigowy, staje się zauważalne;
        dzięki temu może zostanie założony radar na najbardziej chyba odpowiednim
        miejscu w Płocku, czyli właśnie nad skrzyżowaniem przy Panoramie i Volskwagenie
        (Zielony Jar)
        to, że poziom dysksusji zszedł tak nisko to już sprawa wypowiadających się
        DRIVERÓW - temat nie ma tutaj nic do rzeczy, i wątpię żeby np. DRIVERBOMBOWY
        błyszczał elokwencją w innych dyskusjach
        i to ty jesteś beznadziejna skoro tego nie kumasz (a może jesteś dziewczyną
        DRIVERA? he he) i sama się powinnaś zlinczować (najlepiej na forum publicznym
        buehehe !)
        • Gość: dzika Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 19:22
          Nie rozumiem dlaczego na mnie napadasz !?! Poprostu uważam, że takie jałowe
          dyskusje i wzajemne obrzucanie wyzwiskami do nikąd nie prowadzi !!
          I żenujący jesteś, skoro myślisz, że dzięki takim postom cokolwiek się zmieni,
          że np. zainstalują tam radar - hahaha, kogo to obchodzi, że jakieś głupie
          dzieciaki wyzywają się na pewnym forum, bo temat zaczął się od postu, który
          opisuje niebezpieczną jazdę jakiegoś małolata. Jeżeli skrzyżowanie przy
          Panoramie i Volswagenie byłoby jak piszesz "odpowiednim" miejscem, gdzie
          powinien stać radar a raczej "straszak" to już by tam stał. Widocznie
          jakieś "mądre głowy", które decydują za wyznaczanie miejsc pod radary mają inny
          tok myślenia niż Ty i dla nich to urządzenie w tym miejscu jest zupełnie
          zbędne. I tym bardziej nie zmieni tego żaden debilny wątek i dotyczące go
          komentarze.

Pozdrawiam
          dzika 102 m 57
          • Gość: A Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:50
            kogo to obchodzi, że jakieś głupie
            dzieciaki wyzywają się na pewnym forum
            ????????????????????? co to jest?????
            ile ty masz lat skoro uważasz, że ja akurat jestem dzieciakiem. Zauważam
            problem małolatów, którzy pożyczyli od ojca furę i rozbijają się bezsensownie
            po ulicach przy okazji zatruwając innym życie. Gość ;/ ma rację. Może ktoś
            zauważy problem i pewnego dnia przeczyta ma "pewnym forum", że można coś z tym
            zrobić. driverbombowy to po prostu prostak, który w bańce ma jeszcze
            zeszłoroczne siano i to wszystko.
            >powinien stać radar a raczej "straszak" to już by tam stał.
            Dla ścisłości to nie są straszaki. Jeśli masz prawko to gwarantuję, że klękasz
            na 50km/h przed takim straszakiem.
            > dyskusje i wzajemne obrzucanie wyzwiskami do nikąd nie prowadzi !!
            zauważ kto rzuca wyzwiska?
            A w ogóle to po co to wszystko czytasz i odpowiadasz!?!
        • Gość: RoniN Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.class147.petrotel.pl 03.08.04, 09:55
          Prostak!!! Aż przykro!!!
    • Gość: ddługopisem turkusowe POLO WP 20208 IP: 81.190.171.* 02.08.04, 18:06
      Tego debila co rzócił we mnie bananem przez okno to do końca życia nie zapomnę!
      A teraz parkuje pod Auchan albo podolanką
    • Gość: :) fajny MATIZ IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 02.08.04, 18:42
      www.allegro.pl/show_item.php?item=29094533
      nie powiem, podoba mi się :)
      • Gość: frytol Re: fajny MATIZ IP: *.e-point.pl 02.08.04, 19:40
        ma takie kubly jak ja ;]
        • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: fajny MATIZ IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 20:19
          ok przesadzilem z tymi wyzwiskami ale mialem przygode rok temu i dlatego teraz
          mnie troszke denerwuja takie gadki a biednych pieszych, tak jak frytol tez
          wspomnial-gapiow jest full do czasu potrzeby pomocy. Polocja powiedziala ze
          byli swiadkowie ale "słowni" zeznawać nie chcieli --a szkoda, wielka szkoda.
          co do matiza:
          3 cylindrowiec tak jak niegdys Swift z Płocka
          3cylindry i turbo to zły pomysl

Troche tez inaczej wyglada sytuacja jak ktos opisuje konkretna sutuacje a nie
          takie bajki ze malo go nie zabil, nie wie czy to golf, ferari czy porsche ale
          napewno jakis samochod.

a moze to nie byl kierowca z Płocka?

juz kiedys byla gada ze ludzie co stoja pod Mackiem to napewno debile w
          tatusiowych furach a ja was zapewniam ze wiekszosc z nich to wcale nie debile,
          maja prace, ucza sie, zaarzbiajha kase(legalnie)

nie wszyscy co maja fajniejsze samochody to kretyni po SWPW

• Gość: RoughBoy Re: fajny MATIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:55
            Ja to już nawet się nie wypowiadam... bo to jest tak jakby powiedzieć, że
            wszyscy w niebieskich czapkach to debilie w czerwonych osły w zielonych matoły,
            a tylko łysi są moądrzy ! W każdym środowisku znajdzie się jakiś debil, ale
            najwięcej jest ich na tym forum : mitomanów-gawędziarzy, którym wszystko
            przeszkadza.
            A streetracing żył żyje będzie żył i ma się dobrze.

PS. Nigdy w płocku nie widziałem poważnego wypadku, czy chociaż kolizji
            spowoodowanej przez kogoś z naszego grona. Jakieś komentarze ?
    • Gość: pieszy Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:32
      Dziś mnie jeden prawie przejechał ale nie zapamietalem numeru. Łobuz jeden!
      • Gość: RoughBoy Re: kolejny wariat (pirat drogowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:14
        Trzeba było na pasach przechodzić, a nie przebiegać przez Piłsudzkiego ;) !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka