Dodaj do ulubionych

Marny jakis ten astigmatic

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.04, 23:38
Poza paroma wykonawcami, to marny jakis ten astigmatic. Z takim kosmicznym
budzetem mozna by zrobic w Plocki koncert poteznej gwiazdy, ktory
rozreklamowalby miasto duzo bardziej niz ta dyskoteka, do ktorej niektorzy
dorabiaja filozofie. A tak, to co widzielismy? Wokalistow z dwoma tonami
dileja na wokalu, sampler do puszczania sampli i filtr, ktory to wszystko
znieksztalca, a towarzystwo ochrzcilo to wielka sztuka - a krol jest nagi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zenada Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:05
      ten poprzedni wpis to zenada, jak to marny? ponad 20 tysiecy ludzi nad wisla na
      normanie to cienki astigmatic? popatrz na zdjecia - kiedy widziales wiecej osob
      w Plocku na imprezie za jednym razem?!?!?!
      • Gość: Adamo Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 00:20
        Od kiedy to liczy sie ilosc, a nie jakosc? Co ty mi tu? To co jest modne,
        zawsze zgarnia duza publike - popatrz na dyskoteki. Mowmy wprost - to co lalo
        sie ze sceny (poza kilkoma wyjatkami - podkreslam) to szmira pierwszej wody, a
        poniewaz ludziska maja sluch muzyczny rozwiniety w stopniu podstawowym (czyli
        slysza, ze cos gra) to poddaja sie socjotechnicznemu zabiegowi i uwazaja, ze
        cos jest dobre, bo podoba sie wszystkim dookola - i dlatego krol jest nagi,
        tylko kto to widzi, a wlasciwie slyszy? Co do pytania - kiedy widzialem w
        Plocku tak duza grupe ludzi na koncercie? Zawsze wtedy, gdy grany jest chlam.
        • Gość: fan Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:42
          Adamo czyli niedawnu koncert Perfectu to tez dla ciebie byl chlam tak , bo tam
          tez bylo duzo osob ? , festiwwal ogolnie spoko i wcale nie chodzi o to zeby
          tylko cos lecialo z glosnikow , nie mniej jednak nagi to moze jestes ty bo jak
          cos sie ludziom udaje to nalezy to doceniac a polaczki to tylko by narzekali :]
          • Gość: fan 2 Re: Mamy sobie astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:38
            Adaś racje ma. pierwszego razu się nie krytykuje, za to od drugiego bardziej
            wymaga. fakt ze zamiast 3 dniowej sieczki można było zorganizować koncert, ze
            o Płocku w całym kraju by się mówiło. za 150 tys. budżetowych pieniążków to by
            sie mogło udać.
            • Gość: tia Re: Mamy sobie astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:52
              i co? kogo bys zaprosil na taki koncert? ile ludzi z calej Polski by na niego
              przyjechalo? oczekuje konkretnych odpowiedzi.
              • Gość: fan Re: Mamy sobie astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:17
                co Wy gadacie , za 150 tys koncert na 150 tys ludzii, gratuluje wyobrazni
          • Gość: Adamo Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 10:07
            > nie mniej jednak nagi to moze jestes ty bo jak cos sie ludziom udaje to
            nalezy to doceniac a polaczki to tylko by narzekali :]

Astigmatic: organizacyjnie - sukces, artystycznie - porazka. Jak widze,
            gluchych u nas pod dostatkiem, a niektorzy z nich sa, na nieszczescie, fanami
            tej gluchoty. Prawda fanie?
            • Gość: fan Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:28
              Adamo mi tez nie wszystko sie tam podobalo, ale trza bylo np wczoraj byc kolo
              21 to napewno by ci cos przypadlo go gustu :]
              • Gość: Adamo Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 16:40
                Byc moze. Nie sposob jednak byc na fetiwalu caly czas, a i tak spedzilem tam
                wiele godzin. Moze po prostu nie mialem szczescia, bo kiedy tak dotarlem
                wczoraj, byla dyskoteka, a potem dwie tony dileja, sampler i filtr - muzyki zas
                niestety nie uslyszalem.
                Szczerze powiedziawszy wolalbym, aby w Plocku pojawilo sie jednak, dwoch
                wykonwcow, ale z najwyzszej polki, niz stado miernot. Kto by to mogl byc? Rzecz
                gustu, np. Bjork, bo choc nie gustuje w tej muzyce, to mam do niej ogromny
                szacunek, bo jest fantastyczna.
        • Gość: Scin Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:40
          Mi to sie podobalo, bylo po prostu zaje**scie. I ty mi chcesz powiedziec ze mam
          na poziomie podstawowym sluch? Jesli tak to ty musisz byc gluchy
    • orangejuice Re: Marny jakis ten astigmatic 09.08.04, 11:59
      Najlepszym komentarzem do twojego zdania jest ponad 20 tysięcy osób będących
      zdania odmiennego. Wygląda na to, że po prostu nie jesteś fanem muzyki
      elektornicznej. I w porządku. Nie każdemu musi się to podobać. Dziwię się
      tylko, że publicznie podejmujesz się merytorycznej oceny festiwalu. To mi trąca
      malkontenctwem. Ja też nie jestem fanem takiej muzyki, nie znam się na niej,
      nazwiska wykonawców brzmią dla mnie zupełnie obco, ale cieszę się, że przez 3
      dni Płock stał się przynajmniej europejską (jeśli nie światową) stolicą muzyki
      elektronicznej i że specjalnie przyjechali tu ludzie, którzy w każdych innych
      okolicznościach nigdy w życiu o istnieniu naszego miasta by się nie
      dowiedzieli. Mnie to cieszy. Ciebie nie? No cóż, wszystkich się zadowolić nie
      da i uważam, że nie warto nawet próbować. :)
      • Gość: stary Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:52
        Widać złych ludzi na swiecie jest wielu. Zgadzam się jednak z poprzednikami, że
        impreza w takim wymiarze jest dla Plocka potrzebna. I prawda jest niestety, że
        artystycznie ten festiwal jest porażką. 20 tys ludzi ?( chyba jednak przesada !)
        nie trudno zadowolić, działa reklama i instynkt stadny. Nie jest tak, że tam
        być tzn. to akceptować, często to raczej ciekawość. Ogłuszenie połączone z
        otepieniem alkoholowo - narkotycznym też robi swoje.
        • Gość: hm Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:59
          wedlug mnie te 20 tys. ludzi to wcale nie przesada, popatrz na zdjecie zrobione
          z gory... to jest czesc plazy a gdzie ludzie bawiacy sie na skarpie, w
          okolicach malachowianki oraz inni zmeczeni:)?
    • kohol Re: Marny jakis ten astigmatic 09.08.04, 16:58
      Gość portalu: Adamo napisał(a):

> Poza paroma wykonawcami, to marny jakis ten astigmatic. Z takim kosmicznym
      > budzetem mozna by zrobic w Plocki koncert poteznej gwiazdy

...na który ani ja z mężem, ani moja siostra ze znajomymi byśmy nie
      przyjechali :)
      • Gość: Slender Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 08:14
        Najlepszy bylby kazimierz Kowalski, co?
        • Gość: kohol Re: Marny jakis ten astigmatic IP: *.crowley.pl 10.08.04, 09:30
          Nie, najlepszy byłby Rammstein.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka