Dodaj do ulubionych

zbieżność nazwisk?

03.12.13, 11:04
1.
Informacja o wynikach naboru na stanowisko:

Podinspektor wieloosobowe stanowisko ds. współpracy z organizacjami pozarządowymi
u Pełnomocnika ds. Organizacji Pozarządowych

Ogłoszenie Nr 31/2013

Prezydent Miasta Płocka informuje, że w wyniku zakończenia procedury naboru na w/w stanowisko został wybrany do zatrudnienia Pan Łukasz Latarski, zamieszkały w Płocku.

2.

Pan Lech Latarski Wiceprzewodniczący Rady Miasta Płocka

a na facebooku wśrod znajomych :

(...)
Monika Maron - Kozicińska
Obserwuj wątek
    • Gość: moje stare Ciotki Re: zbieżność nazwisk? IP: *.209.c77.petrotel.pl 03.12.13, 11:27
      zawsze pytały ....a z jakich to np Zielińskich.Oj Lechu Latarski.Gdzie twoje ideały.Miałeś je a zamieniłeś na drobne/?/.Wstyd.Wielki wstyd.Pan prezydęt ma nas za idiotów.Oj panie gospodarzu.Czyżby mazowsze stało się dolnym śląskiem.Na to wychodzi.
      • Gość: kombajn Re: zbieżność nazwisk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 11:53
        Wstyd Leszek! Czy już cała rodzina pracuje u pana andrzeja czy masz jeszcze atuty na budżet i absolutorium?
        • kazio13-net Re: zbieżność nazwisk? 03.12.13, 12:12
          a ja mimo wszystko mam nadzieje , że to faktycznie zbieżność nazwisk ( jak w tytule) , mam nadzieję , że jednak niektorzy mają choc trochę przyzwoitości , choc wiara ta jest naprawdę niezbyt głęboka , ale jest
    • Gość: kolo Re: zbieżność nazwisk? IP: *.c157.petrotel.pl 03.12.13, 20:24
      nie tylko nazwisk ale i imion
      może gazeta to wyjaśniła
      • Gość: nawet gdyby to Re: zbieżność nazwisk? IP: *.209.c77.petrotel.pl 03.12.13, 20:48
        oj tam,oj tam płocczaki.Nic się nie stało .Oj tam, oj tam.Nic się nie stało?.Jeśli jednak to prawda to się stało.Ale co takiego się stało.Oj tam,oj tam kochani miał by ć rok rodziny to jest.Nie czepiajcie się.Oj tam ,oj tam.
        • Gość: wala Re: zbieżność nazwisk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 09:19
          To co syn Leszka musi się z Płocka wyprowadzic ze względu na brak pracy?
          • Gość: wala wal się z Re: zbieżność nazwisk? IP: *.209.c77.petrotel.pl 04.12.13, 19:17
            takimi radami.Inne dzieciaki co nie mają rodziców mocno ustosunkowanych musiały wyprowadzać się nie tylko z Płocka.One wyprowadziły się za granicę.One są stracone dlaPolski POmimo zapewnień premiera,że będą do kraju wracać/baju baju premierze/.Ten syn nie musiał wyjechać bo ..........O innych się nie martwisz a o syna radnego i radnej to się troskasz.POtężna z ciebie wala hipokrytka.A za Leszka się nie wstydzę bo jako ojciec dba o swoje dziecko.To normalne ale nie moralne.Czy było to dziecko najlepsze w konkursie też nie wiem Wstyd mnie za tych co POzwolili na takie rzeczy.Ale obligacje przeszły i o to POszło?.
      • Gość: gerda Re: zbieżność nazwisk? IP: *.plock.mm.pl 04.12.13, 10:24
        Na petroecho juz ich wychwycili.
        • Gość: donpedro Re: zbieżność nazwisk? IP: *.plock.mm.pl 04.12.13, 10:51
          takich "zbieżności" jest więcej , korupcja polityczna osiągneła juz apogeum
          • Gość: klawisz Re: zbieżność nazwisk? IP: *.opera-mini.net 04.12.13, 11:04
            areszty śledcze wkrótce się zapełnią
            • Gość: gość Re: zbieżność nazwisk? IP: *.147.c73.petrotel.pl 04.12.13, 12:29
              Uwierzycie, że stanowiska w ratuszu wygrywają najlepsi?
              Przez to, mamy to co jest - zapaść miasta, a nie rozwój!
              • Gość: kaziulek Re: zbieżność nazwisk? IP: *.plock.mm.pl 04.12.13, 18:46
                a to ciekawe :

Płock - Obligacje - dlaczego radni zmienili zdanie? - Wiadomości, Wydarzenia i Informacje. PetroNews.pl
                petroecho.pl/obligacje-dlaczego-radni-zmienili-zdanie/
                chyba jednak nie "zbiezność nazwisk"
                • Gość: stefan "prostytucja polityczna" ? IP: *.plock.mm.pl 04.12.13, 19:00
                  Zespół ds. Medialnych ratusza potwierdził, że jest to syn radnego Lecha Latarskiego.

- z petroecho
                  • Gość: kaziulek nepotyzm IP: *.plock.mm.pl 04.12.13, 19:02
                    NEPOTYZM do Entej potegi
                    • antynowak1410 Re: nepotyzm 04.12.13, 19:04
                      Jak można nisko upaść dla tych marnych paru groszy
                      • Gość: kolega Re: nepotyzm IP: *.plock.mm.pl 04.12.13, 20:53
                        no i "mleko się wylało" , a latarskiemu podziekujemy w roku przyszłym , wstyd panie lechu, wstyd , tak sie znizyć
                • Gość: Hanka Re: zbieżność nazwisk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 21:28
                  Wczytuje się. Przy okazji na szybko.: petroecho.pl/armii-krajowej-ma-szanse-na-remont/
                  A tak ładnie ta informacja dla mnie wygladała na stronie ratusza. Sukces że hohoho.
                  • Gość: Hania Re: zbieżność nazwisk? IP: *.239.c85.petrotel.pl 05.12.13, 10:10
                    To już mamy wyjaśnione, że nie jest zbieżność nazwisk, a ja dodam, że Pan Lech od 10 lat ma "związane ręce" i musi zawsze śpiewać jak mu każą, ponieważ w ratuszu w wydziale komunikacji pracuje jego rodzony brat Henryk, który codziennie dojeżdża z Wyszogrodu i na dodatek nie ma wykształcenia wyższego - coś za coś!
                    Kiedy by biedny Lech chciał coś zrobić dla Płocka to była blokada - brat.!!!
                    • Gość: manna Re: zbieżność nazwisk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 10:13
                      Czyli biedny Lech nie chce robic dla rodziny nas wszystkich Płocczan tylko robi dla swojej biednej rodziny Latarskich.
                      • Gość: manno Re: zbieżność nazwisk? IP: *.209.c77.petrotel.pl 05.12.13, 11:01
                        tylko jeden raz leciałaś z nieba.Dla radnych oczekujących na mannę POwiem tak.Wykorzystają was a POtem kopa.Wyrzucą jak wymiętą cytrynkę.Nie POwiedzą nawet pa.Dobrze wam tak.Nie będzie współczucia.
                        • Gość: wyborca do L. Latarskiego IP: *.plock.mm.pl 06.12.13, 11:27
                          Szanowny Panie , w imieniu mojego znajomego , którego syn ukończyl z wyróznieniem studia na Politechnice Warszawskiej i uzyskał tytul mgr i od dłuższego czasu nie może znalęźć pracy zwracam sie z prośba o załatwienie jemu posady w ratuszu.
                          Ze swej strony obiecujemy , ze moja , jego i naszych znajomych rodziny w najbliższych wybroach będa glosowac na Pana aby znów został Pan Radnym i mógł pomagac ludziom w potrzebie , nawet nie tylko tym z rodziny , bo przecież kiedyś wszystkim pan pomoże i przyjdzie czas na innych.

pozdrawiam wyborca
                          • Gość: z miasta Re: do L. Latarskiego IP: *.plock.mm.pl 06.12.13, 11:32
                            a ja szlyszałam , że P. Latarski w ratuszu otwiera agendę- placówkę Biura Pośrednictwa Pracy , w której to nie będą pobierane żadne opłaty ale trzeba będzie wypelnic deklarację / zobowiązanie o glosowaniu na niego i AN w najbliższych wyborach.
                          • Gość: do Lecha Re: do L. Latarskiego IP: *.209.c77.petrotel.pl 06.12.13, 12:48
                            oj Lechu,Lechu PO co ci to było.Ty człowiek rozwiązujący problemy innych jako negocjator w zbiorach na linii pracodawca pracownik stajesz się niewiarygodny.Na tym stanowisku wiarygodność i brak .........to POdstawa.Tego zabrakło.Czy się mylę?.
                            • Gość: wowo Re: do L. Latarskiego IP: *.plock.mm.pl 06.12.13, 21:10
                              jak wychodzi to negocjator z niego nawet , nawet ;
                              glosowanie za obligacjami = praca dla synalka
                              • Gość: lotników street Re: do L. Latarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 10:10
                                Z jakiej listy Lechu tym razem będziesz startował żeby pomóc swojej rodzinie?
                                • Gość: do lotników street Re: do L. Latarskiego IP: *.209.c77.petrotel.pl 07.12.13, 11:12
                                  lista nieważna ważna jest świadomość wyborców,a z tą jest gorzej niż żle.Widocznie wyborcom taki stan odPOwiada.Masochiści czy "cóś".
                                  • Gość: odkombajnów Re: do L. Latarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 11:19
                                    Leszek jest skuteczny. Załatwi kazdą sprawę. Swoją!
                                    • Gość: zratusza ogłoszenie o naborze IP: *.plock.mm.pl 10.12.13, 11:25
                                      Urząd Miasta Płocka
                                      Stary Rynek 1
                                      09-400 Płock
                                      ogłasza
                                      NABÓR NA WOLNE STANOWISKO URZĘDNICZE

1. wymagania niezbędne :
                                      - przynaleznośc do rodziny np. latarskich czy innych glosujących za pomysłami nowakowskiego

2. wymagania dodatkowe :
                                      - czlonkowstwo PO
                                      • Gość: do z ratusza Re: ogłoszenie o naborze IP: *.209.c77.petrotel.pl 10.12.13, 14:16
                                        świetne.POmysłowe.POpatrzcie jak dba się o rodzinę.Rodzinę jak na Sycylii.
                                      • Gość: nabór Re: ogłoszenie o naborze IP: *.167.c73.petrotel.pl 10.12.13, 14:19
                                        wykształcenie, kwalifikacje, nabyte doświadczenie b/z
                      • Gość: xyzxyz Re: zbieżność nazwisk? IP: 151.88.22.* 17.12.13, 12:52
                        od 20 lat.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: improwization Re: dodatkowy nabór ratusza... IP: *.167.c73.petrotel.pl 10.12.13, 14:33
      poszukujemy kreatywnnych osób na stanowisko improwizoringu (nam już zaczyna z leksza brakować pomysłów a jest jeszcze trochę lodów do ukręcenia):

mile widziane pomysły wszelakie na propagowanie oraz improwizowanie sukcesu syntetycznego np: zabawy w berka dla dorosłych na starym rynku, integracja płocczan przy 0,5 l pod chmurką, gry planszowe, karty, szachy, bierki, gra w dupnika, głuchy telefon, kółko graniaste, w chowanego, ganianego etc. budżet obywatelski dla kreatywnych o puli 1000 PLN, wspólne biesiady z harcerzami przy ognisku, budowanie zamków z piasku na plaży oraz drabiny do nieba, dyskoteka, łódka bools, zabawy po ciemku dla dorosłych w ramach edukacji o oszczędzaniu energii... etc. etc.
      • Gość: mam wiele POmysłów Re: dodatkowy nabór ratusza... IP: *.209.c77.petrotel.pl 10.12.13, 19:06
        ale wam nie oddam.Zero POmysłów macie i wyborów nie wygracie.
        • Gość: kaziulek Re: dodatkowy nabór ratusza... IP: *.plock.mm.pl 11.12.13, 11:17
          Pewien jestem , że gdy ktoś "odważy" się zapytać tzw. prezydenta o sprawę "latarskiego" ten , albo ktorys z jego PR-owców :) powie , że decyzja o przyjęciu syna Wiceprzewodniczącego RM Latarskiego zostala podjęta duuuuzo , duuuużo wcześniej - przed glosowaniem ,
          • Gość: ten nasz Płock... Re: dodatkowy nabór ratusza... IP: *.class145.petrotel.pl 11.12.13, 15:26
            Nie wiem czym się tak emocjonujecie. To jest nasz kochany Płock. Tu nawet w psiarni kierownikiem jest bliski i protegowany pRezydenta. A co dopiero niewymagająca, czysta i spokojna synekurka w Ratuszu. A już taki myk jak ten, że wiceprezydentem d/s komunalnych zostaje prezes największej płockiej firmy śmieciowej tuż przed przetargiem na ich odbiór to jest dopiero kwiatuszek do kożuszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka