Dodaj do ulubionych

starosta żuromiński

04.12.13, 20:10
czy ktoś może potwierdzić, że na Starostę Żuromińskiego Janusza Welenca zostało wykonane doniesienie do prokuratury w Mławie o prawdopodobieństwie popełnienia przestępstwa
Obserwuj wątek
    • Gość: żurominiak Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 09:29
      Zadzwoń i zapytaj. Zresztą dlaczego masz pytać jak sam zapewne wysłałeś
    • singel53 Re: starosta żuromiński 05.12.13, 12:21
      Wiem to od pracownika Starostwa, ale nie znam powodu. Pewnie nie za to, że się spóźnił do pracy!!
      • Gość: wienio Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 13:32
        Najprościej to umów się z nim na rozmowę i sam go o to wprost zapytaj.
        • singel53 Re: starosta żuromiński 05.12.13, 14:40
          Ja dla niego ani brat, ani swat. Niech sam wypije kawę jak sobie naważył. Przed prawem wszyscy powinni być równi!!!
          • Gość: ziarko Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 21:11
            Nawet nie wiesz, że ma zarzuty a już go straszysz. Kobitę ci wydymał czy ciebie za gorzałę z pracy wywalił.
            • singel53 Re: starosta żuromiński 05.12.13, 21:30
              Spoko w te klocki to On jest cienias- właśnie jestem kobietą, ale ja mu nie życzę źle, tylko się pytam!
              • Gość: ziarko Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 22:50
                Aha, kobieta jesteś Czyli po prostu nie chciał walić kaszalota...
    • Gość: sund łokręgowyj Re: starosta żuromiński IP: *.opera-mini.net 05.12.13, 21:54
      z tym prawdopodobienstwem jest tak samo jak z plemielem ambertuskiem wszyscy wiedza ze zawinil na 99,9% ale sundy i prokuratory wykorzystuja te 0,01%
    • singel53 Re: starosta żuromiński 06.12.13, 08:17
      Co się tak denerwujecie. jesteście z jednej grupy przestępczej, czy tworzycie jeden GRUP SEX PEESELOWSKI - tak wnioskuję po używanych wulgaryzmach. A przecież taki święty to on nie jest, przeczytajcie na Kurierze Żuromińskim. Pa.pa chłopcy!!!
      • Gość: wkra Re: starosta żuromiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 08:19
        To może byc ciekawe.Można coś konkretnie o jego grzeszkach? Jakieś szczegóły, fakty?
        • Gość: opinia Re: starosta żuromiński to spoko gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 09:33
          Kobieta z klasa nie mści się za zawody miłosne i brak spełnienia w seksie. Wstyd! Cału Żuromin boki sobie zrywa.
          • singel53 Re: starosta żuromiński to spoko gość 06.12.13, 09:39
            Fuj!! Śmierdzielu!!!
            • Gość: neolissimus Re: starosta żuromiński to spoko gość IP: *.opera-mini.net 06.12.13, 09:43
              ty głupia kobieto, nie widzisz że neoplus zazdrosny jest o tego słttysa czy tam wójta.. co wy w tym żurominie nie słyszeliśta o homopedogajerasrach.... ?
              • Gość: temida3 Re: starosta żuromiński to spoko gość IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 15:18
                Żuromin poznałem , jesienią 1994 r; to była dziura[ pipidówa] na bagnach!
                Teraz, przypomina metropolię - co najmniej wojewódzką!
                O co mieliby autochtoni skarżyc takiego gospodarza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka