Dodaj do ulubionych

NeoNet oszustwo

05.12.13, 10:10
Dzisiaj miala byc promocja w tym sklepie Tableta Goclever Terra 70L za 99 zl hucznie na 1 stronie gazetki promocyjnej widnieje reklama oraz na stronie internetowej i okazalo sie ze nie ma zadnej sztuki na otwarcie Sprzedawcy powiedzieli ze juz wyprzedano tydzien temu ?? jak gazetka jest od dzisiaj a w sklepach nie ma zadnej sztuki ciekawe czy kierownictwo nie pozamawialo dla znajomych??? Na otwarciu bylo okolo 15 osob w Taygerze doszlo do awantury ale nikt z kierownictwa nie raczyl do nas wyjsc !!!! dlaczego Neonet robi promocje ktorej nie ma ???? Tandetny sklep !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ani mru mru Re: NeoNet oszustwo IP: *.class96.petrotel.pl 05.12.13, 17:40
      "Chłyt materkidody" :)
    • Gość: WojtekK Re: NeoNet oszustwo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.13, 16:25
      W poprzedniej gazetce i na stronie www była konsola - XBOX 360 za 899 PLN. Cena niezła - na zdjęciu wersja SLIM. W sklepie okazuje się, że jest to starszy model (no może produkowany w dalszym ciągu ale jednak nie ten co na zdjęciu i z pewnością Slim jest jednak lepszy). No oczywiście można nie wziąć ale czas się straci i dzieciom trzeba tłumaczyć, że Mikołaj obiecał i nie przyniósł. W sumie sklep mimo wszystko niezły ale ten kto wymyśla taki "markieting" robi dużą szkodę.

Pozdro, WojtekK
    • Gość: normal Re: Jak bardzo trzeba być naiwnym.... IP: *.opera-mini.net 06.12.13, 16:33
      by nie dostrzec oczywistości, iż wszechobecna patologia jest córką całego "systemu"...
      • Gość: Obserwator Re: Jak bardzo trzeba być naiwnym.... IP: *.c158.petrotel.pl 08.12.13, 17:28
        Pewnie neplus coś tam serwisował, bo cos tam na neo....
        Kreuje markę serwisu?
    • xtomahx Re: NeoNet oszustwo 26.02.14, 10:33
      Wszystko fajnie tylko dlaczego nie ma towaru promocyjnego z gazetek albo jest inny niż pokazany niż zdjęciach w gazetce? Nastawiasz się na zakup za 199 PLN a okazuje się, że tego nie ma a jest coś podobnego za 299.

Pozdr, WojtekK
    • Gość: iza m Re: NeoNet oszustwo IP: *.158.c74.petrotel.pl 27.02.14, 15:43
      nie lubie tego sklepu,kilka razy podchodziłam do zakupu małego agd ale lipa ,brak dbałosci o klienta , sprzedawca woli rozmawiac przez telefon lub rozmawia z kims znajomym nawet poł godziny mnie olewa jednym zdaniem.juz tam nie pojde
      • Gość: maria k. Re: NeoNet oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:06
        To w neonecie rozpacz. Przyjdzie im się izo z Płocka zwijać.
        • Gość: Gonia505 Re: NeoNet oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 07:34
          Nie rozumiem, że tyle negatywnych opinii o Neonet? Ja kupuję tylko u nich, mam wiele sprzętu agd, ostatnio kupiłam telewizor i nigdy nie miałam problemu. Wybór towaru duży i to dobrych firm, miła obsługa i porównując z innymi sklepami, właśnie w Neonet wiele zaoszczędziłam.
          • md-ma Re: NeoNet oszustwo 05.06.14, 11:28
            tam pracują same debile.

chciałem kupić telefon nokia. był dostępny. facet powiedział, że została ostatnia sztuka z wystawy. gdy zapytałem o rabat (bo był używany i dotykany) koleś odpowiedział, że nie może dać rabatu, bo nie był włączany.

naciskanie i dotykanie to wg. sprzedawcy nie było używanie telefonu.

dodam tylko, że w media markt na ostatnią wystawową nawigację dostałem 30% rabatu.
            • Gość: Piter Re: NeoNet oszustwo IP: *.class103.petrotel.pl 05.06.14, 12:55
              Nie pracują same debile, tylko takie mają wytyczne, ponieważ jest to sieciówka..... I jak ktoś im tak kazał, to pracownik niestety sam Ci od siebie rabatu dać nie może. Natomiast włączanie telefonu w sklepie faktycznie nie jest użytkowaniem.
              Pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu.
              • md-ma Re: NeoNet oszustwo 05.06.14, 13:49
                Nie pracują same debile, tylko takie mają wytyczne, ponieważ jest to sieciówka..... I jak ktoś im tak kazał, to pracownik niestety sam Ci od siebie rabatu dać nie może. Natomiast włączanie telefonu w sklepie faktycznie nie jest użytkowaniem.
                Pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu.

1) media markt również jest sieciówką i również pracownicy mają pewne wytyczne.

2) Jeśli masz żonę i sąsiad spędzie sobie z nią bardzo upojny weekend, żona nie będzie w ciąży. no to faktycznie po weekendzie nie jest używana....
                • Gość: Piter Re: NeoNet oszustwo IP: *.class103.petrotel.pl 06.06.14, 12:11
                  Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka