Dodaj do ulubionych

2015 - Nowy Grunwald

06.01.15, 23:04
Nasz dzisiejszy wróg ma potężną broń, propagandę i nieograniczony zasób pieniędzy na opłacenie sprzedajnych dziennikarzy, propagandzistów i manipulatorów to jednak nie ma wszystkiego do zwycięstwa nad NAMI, nie ma rzeczy najważniejszej.

Nie ma POLSKICH SERC za sobą.

henrykkreuz.neon24.pl/post/117402,2015-nowy-grunwald
Obserwuj wątek
    • ja_kubik6 Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 08:25
      Można z pewną nieśmiałością Panie Henryku zapytać kto będzie tym naszym kandydatem na Prezydenta, kto i w jakim trybie Go wyłoni?? Chętnie bym coś wpłacił, ale naprawdę chciałbym wiedzieć na kogo. Proszę nie mieć o to do mnie pretensji. Jest w życiu publicznym tylu hochsztaplerów i naciągaczy. Wpłacę nawet 1000 złotych tylko proszę o odpowiedź ze szczegółami konta. Zwycięży Orzeł Biały!
      • Gość: maniecki Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 09:32
        Kolejny forumowy oszołom.
      • Gość: wojtech Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.dynamic.mm.pl 07.01.15, 09:36
        Koleś nie sciemniaj i tak wiadomo że twoim guru jest Komorowski i reszta. A skąd ty byś wziął tysiaka jak ty na pensyjce urzedasa bujasz chyba ze w tych urzędach już tyle płacą.
      • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 10:45
        Nikt nikomu nie wskaże kandydata.
        Np. jest 100 chorągwi, to jeżeli wspomożesz "swoją" najbliższą Ci chorągiew wpłatą 10 zł na Polskiego Prezydenta to wystarczy, dlatego że każda z chorągwi ma swojego dowódcę, więc 100 dowódców spośród siebie muszą wybrać najlepszego, który najlepiej będzie się nadawał, głównodowodzącego na czas bitwy o Prezydenturę. Wówczas wszystkie chorągwie i ich zasoby staną się jedną armią pod jednym dowództwem w wyborach prezydenckich. Udział każdej chorągwi w wyborach prezydenckich i zajęta pozycja to dobra podstawa do wyborów parlamentarnych, w których chorągwie będą występować indywidualnie lub w koalicjach.
        • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 10:46
          "musi wybrać" nie muszą wybrać.
          • ja_kubik6 Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 11:08
            Dobrze Panie Henryku, ale jakie są te chorągwie i gdzie je można znaleźć? Gdzie jest najbliższa w Płocku, np na os. Tysiąclecia? Może mi Pan wskazać jakieś namiary, bo na razie o niczym takim nie słyszałem, a czas ucieka? Do jakiej chorągwi Pan należy i czy można by się właśnie do tej zaciągnąć, bo mam do Pana zaufanie.
            • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 11:20
              Nikt Panu nie podpowie. Każdy sam musi znaleźć swoje miejsce.
              • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 12:00
                Ja mogę tylko mówić za siebie. Osobiście wspieram datkami Ruch JOW, zmieleni.pl, efektjow.pl.
                Uznałem, że są warci mojego wsparcia.
                Ludzie od lat specjalizujący się w ordynacjach wyborczych i walczący o pozytywną zmianę dla Polski, więc uważam ich za patriotów. Jedna z polskich chorągwi której bronią jest specjalizacja w Jednomandatowych Okręgach Wyborczych.

Każdy może oceniać indywidualnie, nie ma recepty.
                Ktoś inny może uznać, że jest mu bliżej np. do Marszu Niepodległości, który również jest jedną wielu polskich chorągwi.
                Ktoś inny może uznać że powinien wesprzeć 10 złotymi lub milionem złoty KLD-UD-UW-PO-PC-PiS-PSL-SLD, to będzie tylko jego sprawa i nikomu nic do tego.

Tak samo innym nic do tego kogo ja uważam za godnego wsparcia.
                • Gość: emeryt Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 12:36
                  Himmelkreuz Panie Kreuz, to jest w czym wybierać. Gdzie się pan nie ruszysz to echt Polak. Danke!
                  • Gość: mlody Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.180.222.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.15, 15:23
                    nie emeryt tylko debil,

moi starzy ciągle sobie wypominali że glosowali na Walesę, na tego d.... , jak go nazywali, ale czy on byl ich kandydatem? Nie wspominali nigdy aby ktos zwrocił się do nich o pare zloty, zawsze skądś mieli kase na kampanie wyborcze, ale nie od rodzicow. To niby jak mieli miec swojego kandydata, zawsze mieli cudzego.
            • Gość: emeryt Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 11:24
              Panie Kreutz po czym poznać, że ten kandydat to naprawdę Polak a nie jakaś przechrzta. Po nazwisku się nie da, bo sam pan rozumie. Po nosie tez nie, bo sobie operacje plastyczne robią. po penisie tez nie bo nie wszyscy się chrzczą scyzorykiem. Zresztą może to być i arab na przykład. kto zresztą normalny z penisem na wierzchu będzie się afiszował. Jak biskupem Paryża był nie Francuz to skąd mogę wiedzieć, że mój proboszcz jest Polak i może też coś w księgach parafialnych dopisać. Doradź pan coś.
              Skąd mam wiedzieć, która chorągiew jest polska. mogą być jakieś prowokacje. Doradź pan gdzie takiej dobrej chorągwi szukać.
              • Gość: moryc welt Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 11:41
                Najbliższa taka "chorągiew" według mnie znajduje się w Zalesiu koło Gostynina. Nie wpłacaj tam jednak pieniędzy bo to Szpital Psychiatryczny i ma tam kilkudziesięciu prawdziwych Polaków aspirujących do różnych ważnych funkcji, w tym Prezydenta RP. Ma kilkudziesięciu przywódców gotowych iść pod Grunwald. Ma tez kilkunastu sympatyków wzywających do wsparcia tych chorągwi. również finansowo. Chwilowo są oni jednak poza terenem szpitala, bo nie zostali jeszcze zdiagnozowani lub sami jeszcze nie dostrzegają konieczności poddania się takim badaniom. Co ciekawe szczególnie dużo ich w rejonie os. Międzytorze. To chyba wynik rozpylanych przez niepolaków substancji chemicznych z samolotów, o czym już kiedyś prawdziwi Polacy z Międzytorza na tym forum donosili.
                • zambeziriver Re: 2015 - Nowy Grunwald 07.01.15, 12:49
                  Panie Kreuz dajesz gwarancje , że te JOWy albo PSL nie wystawią jakiegoś zakamuflowanego pogrobowca naszych przeciwników spod Grunwaldu kreuzritterów?
                  • Gość: mlody Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.180.222.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.15, 15:32
                    Bożeeeee, następny idiota z g. we łbie.

Panie Henryku, nie zwracaj Pan uwagi na takich.
                    Mnie nikt gwarancji nie musi dawać, tam gdzie ludzie z Marszu Niepodległości tam i ja. Wystawia kandydata albo dogadajo sie będą mieć jednego to dam dyche, dwa piwa sobie od ust odejme, a jak trzeba będzie to i fajek nie kupie a dam.
              • Gość: Linek Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.247.c76.petrotel.pl 07.01.15, 17:48
                Panie emeryt nie jątrz pan
                Masz Pan lewcką emeryturę i się ciesz.
                Pan nie udżwigniesz żadnej chorągwi bo dalej tkwisz Pan w niewoli umysłowej
                • Gość: borys iwanoff Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.15, 12:20
                  Jakie jest konto partii X? Jankiel miał polskie nazwisko chociaz był Żydem. Tam może jest odwrotnie.
                  • Gość: mlody Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.15, 13:39
                    slucha czubie, na mlodych glupoty czubow juz nie dzialaja jak kiedys na naszych starych, od nas mozesz tylko w czub dostac
                  • Gość: linek Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.class98.petrotel.pl 08.01.15, 21:10
                    Akcja Efekt JOW - tu potężna chorągiew
              • Gość: m.modz.46 Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.plock.mm.pl 08.01.15, 18:16
                Gość portalu: emeryt napisał(a): Dor
                > adź pan gdzie takiej dobrej chorągwi szukać.

Wystukaj na klawiaturze:- Polska Partia Narodowa, a znajdziesz polską chorągiew.
      • Gość: do ja_kubik6 Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.opera-mini.net 08.01.15, 16:38
        PO owocach ich POznacie

mapaafer.pl/
        • Gość: eisenkreutz Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.15, 21:36
          Najgorsze jest to jak ci którym na Mexico Platz nie wyszło wrócili na gotowe w Polsce i też im tutaj nie wyszło. Teraz próbują robić w Polsce kolejną rewolucję. Na szczęście tylko wypisując bzdury na forum.
          • Gość: emeryt2 Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.15, 21:51
            no ty to masz łeb. Gratuluję. Sam na to nie wpadłem. Nie wiem jak było, ale wiem, że do trzech razy sztuka.

Teraz jestem z Panem Panie Kreuz. Polskie powiedzenie jest, do trzech razy sztuka, dwa razy nie wyszło, ale rewolucja musi się udać. Już wpłaciłem na ten jow.

Tak naprawdę to wstydzę się, walę się po pustym łbie, że tak dałem się kiedyś oszukać, że ja nie widziałem idiotyzmu Wałęsy, oszustw Michnika? Brrrrr, na same wspomnienie mam dreszcze. Nie widziałem oczerniania porządnych ludzi, brrrrr.
            A ty mendo masz szczęście, bo jakbym ci przypierd. w ten prymitywny ryj! Rozmarzyłem się, a może jeszcze, kto wie?
            • Gość: ilitch Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 08:26
              Jak kto był dwa razy dupkiem to dupkiem będzie zawsze. Pozdrowienia i miłego dnia.
              • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 09.01.15, 09:29
                Tylko jest jeden problem. TY JESTEŚ OSZUST i KŁAMCA, bo twoje twierdzenia o mnie są wyssane z twojego brudnego palucha.
                • Gość: ilitch Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 10:23
                  Człowieku keep smilling and don't worry. Nie mogę kłamać na twój temat, bo nawet ciebie nie znam i generalnie mam raczej w głębokim... poważaniu xD to co piszesz i co myślisz. Tym bardziej nie mogę nic wysysać na twój temat z brudnego palca, bo jak twierdzi moja mama nawet w wieku niemowlęcym tego nie robiłem. Ssałem podobno tylko do drugiego roku smoka. Ponadto dbam o higienę osobistą i często myję ręce. Piszesz na forum nie tylko pod nickiem zalogowanym, że każdy wpis odbierasz do siebie?
                  • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 09.01.15, 13:01
                    mój wpis dotyczy autora takich treści występującego pod różnymi nickami, jeżeli ty nie jesteś ich autorem to Ciebie mój wpis oczywiście nie dotyczy:
                    "Najgorsze jest to jak ci którym na Mexico Platz nie wyszło wrócili na gotowe w Polsce i też im tutaj nie wyszło. Teraz próbują robić w Polsce kolejną rewolucję. Na szczęście tylko wypisując bzdury na forum."
                    • Gość: illich Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 13:46
                      Bardzo sorry, a robił pan jakieś biznesy na Mexico Platz, że tak bardzo wziął pan to do siebie? Prawda jest taka, że faktycznie wielu osobom nic tam nie wyszło, chociaż mój sprytny dziadek, stary komuch potem w ZCHN czy jakoś tak kupił sobie po miesiącu poloneza za dolary. Jak mówił na miejscu w Wiedniu chodzili po placu polscy naganiacze podobno z sb. Musiał się im opłacać.
                      • Gość: illitch Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 13:55
                        Kilku z nich czasami jeszcze można spotkać na ulicy.
                      • henrykkreuz Re: 2015 - Nowy Grunwald 09.01.15, 16:11
                        Jeżeli założysz nowy post o wiedeńskim tzw. "meksiko plac" to być może znajdę czas aby opowiedzieć kilka zdarzeń i obserwacji handlowców elity z Płocka i na stanowiskach. Chociaż z samego "meksiko plac" niewiele, ale o turystach przemytnikach np. papierosów z urzędu skarbowego albo urzędnikach gminy, prokuratorach, adwokatach, złodziejach, kurestwie - to z tych obserwacji niejedną książkę można by napisać, ale nie mam na to czasu i takiej potrzeby.

Ten post nie jest jednak o Mexico Platz.
                        • Gość: illitch Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 17:17
                          Właśnie wielu tych sbeków potem szantażowało tych ludzi co parę dolarów chcieli sobie handlując na Mexico Platz oszukując nadal czerwonego fiskusa dorobić by żyć normalnie Straszyli ich perspektywą ujawniania nazwisk, miejsc pracy i zdarzeń przez wiele lat pokazując im często utrwalone na różnych nośnikach efekty ich obserwacji czy mówiąc po dzisiejszemu inwigilacji, nie tlko zesztą z Mexico Platz. Ten co obserwował dziadziusia okazał się jednak w miarę "uczciwy". Swoje wziął i zapomniał i nigdy nikogo nie straszył, że coś ujawni.
                          • Gość: dziadekzMP Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.204.204.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.15, 18:23
                            ty, podaj nazwisko tego swojego dziadziusia , moze to byla ta ku... i złodziej
                            • Gość: illitch Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 18:46
                              Może i tak ale nie był sbekiem i szantażystą co to jeden z drugim nawet teraz po latach może opisać co widział i słyszał o kim, gdzie i kiedy
                              • Gość: sb Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.15, 00:02
                                Aleś ty durny jest. Sądzisz, że policja polityczna zajmowała się handlarzami kalesonami w Wiedniu albo Berlinie? Hahaaaa. Wszyscy przejeżdżali przez granicę i tam byli sprawdzani, nagrywani jak trzeba było i te kalesony w każdej chwili mogli wyciągnąć i o rachunek zapytać, chyba, że uzywane dziadzio usiłował sprzedawac te z dupy sciagniete. SB było zainteresowane ale w ułatwieniu wyjazdów "handlowych" swoim TW w ramach szkolenia handlowego w zmianach narzuconych przez ZSRR, dlatego chroniła wszelkich złodziei którzy okradali Polaków z dóbr materialnych, konserw, mięsa i innych wyrobów wywożąc je na handel. To późniejsza "elita" handlowa, kalesonowa elita.
                • Gość: eisenkreutz Re: 2015 - Nowy Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 15:12
                  henrykkreuz napisał:

> Tylko jest jeden problem. TY JESTEŚ OSZUST i KŁAMCA, bo twoje twierdzenia o mni
                  > e są wyssane z twojego brudnego palucha.

Uderz w stół a nożyce się odezwą? Gdzie napisałem. że to o tobie?
    • Gość: rewolution Re: Jak na razie ostatnia rewolucja odbyła się w 1917 r. IP: *.opera-mini.net 09.01.15, 18:41
      Przynajmnej jeśli chodzi o tę część Europy.

To co miało miejsce w latach '80 ubiegłego wieku nawet nie pretenduje do miana parodii rewolucji z '17.

Kto wie może jeszcze dożyjemy nawet ekranizacji tych wydarzeń z bohaterem narodowym i resztą wesołej i niczego nieświadomej trzódki, przeskakującym płot po uprzednim podrzuceniu go motorówką pod stocznię przez polskich "facetów w czerni"... W rolę bohatera narodowego wcieli się ten który jako jedyny będzie do niej pdoskonale asował czyli Rowan Etkinson...
      • Gość: tw peerelowski Re: Komuna nie została obalona lecz upadła... sama IP: *.opera-mini.net 09.01.15, 19:02
        A stało się to mniej więcej w okolicach AD 1985 czego zaczynem była niejaka pieriestrojka, będąca efektem oczywistego i nieuchronnego końca komunizmu w tej części świata z przyczyn banalnie oczywistych czyt ekonomicznych.

Komunistom a zwłaszcza przebiegłym służbom ZSRR można zarzucać wiele tylko nie to że byli idiotami czekającymi na spontaniczny bieg wydarzeń.

Wspólnie z kolegami po fachu ze swoich kolonii zabezpieczyli swój byt przez kontrolowany upadek.

Wystarczy tylko spojrzeć jak wielki odsetwk tych jegomości doskonale odnalazł się ekonomicznie w Federacji Rosyjskiej czy RP.

Istnieje jeszcze pytanie jaką rolę w tym wszystkim odegrała opozycja jedej z kolonii czyli PRL.

Odegrała dokładnie taką jaką w/w panowie przewidzieli dla niej w swoim scenariuszu czyli katakizatora nastrojów społecznych w newralgicznym okresie przejściowym.

A że tym drugim spodobała się rola na wzór greckich bogów.... któż z nas nie bywa megalomanem w krótkich spodenkach.... ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka