fred_flinston 11.04.02, 12:02 Ktoś napisał o komediach polskich. Ja pytam o bajki, poważnie! Oglądacie? Mam nadzieję, że Freda i Barneja na 1 miejscu ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzwonnik Re: Najlepsze bajki :))))))))))))))))) 11.04.02, 13:07 Niedawno obejrzalem Shreka. Film, jakiego dotad nie widzialem. Wczesniej nie bardzo sie kwapilem do obejrzenia tej bajki (w ogole rzadko ogladam cos w tym stylu), ale pod wplywem zewnetrznego impulsu sklonilem sie do tego. Film jest wiecej niz fajny. Jest po prostu super! Ogladajac go w towarzystwie znajomych ubawilem sie wysmienicie. Przyznam, ze technika tworzenia filmow strasznie poszla w gore. Z pewnoscia obejrze inne tego typu produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
mauami Re: Najlepsze bajki :))))))))))))))))) 11.04.02, 14:03 Muminki i basta! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sterany2 Re: Najlepsze bajki :))))))))))))))))) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:16 Z telewizyjnych Pat i Mat u nas znani jako Sąsiedzi. Z książkowych Kubuś Puchatek (i jako bajka wszechczasów wszystkich kategorii) Z kinowych Shrek zdecydowanie. Z dowcipasów bajka o naleśniku ("leży leśnik na leśniku") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Najlepsze bajki :))))))))))))))))) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:35 z tv - najlepsze imho sa gumisie, a ze starszych to smerfy:) a kinowe to nie bede oryginalny ze shrek, ale pod wzgledem technicznym (moze nie tylko) bardzo podobal mi sie Ksiaze Egiptu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś