Dodaj do ulubionych

Lubański w Orlengazie??

IP: *.crowley.pl 05.10.04, 14:39
Dowiedziałam się, że od niedawna członkiem zarządu w firmie Orlen Gaz został
Henryk Lubański. Jak ktoś mógł zezwolić na takie rozwiązanie????
Ten facet pracował w Regionalnym Biurze Handlu Detalicznego Orlenu w
Warszawie i wyleciał po 3 miesiącach za ... sami wiecie . Nie bez powodu. A
największym jego sukcesem zawodowym było wyrzucenie z roboty dziewczyny w
ciąży. Na dodatek skłócił całą załogę, pracował jak ubek, śledził wszystkich
i zbierał na nich materiały. Jak ktoś taki może zajmować intratne
stanowisko?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudiusz Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:52
      wszystko jest w porzadku, tow. A. Rokicki - słuzby, tow. Lubański - słuzby,
      Orlen Gaz Wrocław - słuzby, czyli wszystko w normie, pierzemy pieniążki na
      potrzeby służb.

Ja tez chcę, mam Vizir mogę poprać trochę dolarów, EURO i rubli. Biorę tylko 8
      procent prowizji, przepraszam opłaty za pranie.
      • Gość: Cezar Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 17:51
        Mam dla wszystkich super hit!!! Na samych szczytach władzy zapadła już decyzja
        o spuszczeniu Rokickiego w rurę (gazową), trwają tylko jescze ostre targi, kto
        na jego wygrzany mięciutki futel usiądzie!!!!
        • Gość: MIREK Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:12
          HIT JEST JESZCZE WIEKSZY ZE I KOLEGA CICHOCKI TEZ POLECI A NAWET NAPEWNO ORAZ
          JEGO LIZUSY .CO ON TERAZ ZROBI PEWNIE WROCI DO KONKURENCJI
          • Gość: Krzysztof Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:21
            Mirku powiem ci wiecej wiem kiedy to sie stanie i pan AM i pan AP juz nie
            pomoga.Trudno odda sie passaciki i dalej w swiat moze do Kijowa albo do USA
            • Gość: Klaudiusz Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:43
              Macenowicz musi odejść, wynocha do Warszawy, do swojego pryncypała Józia O.
              przez przypadek Marszałka Sejmu
              • Gość: Robert Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:50
                Klaudiusz popieram CIE w 100 % oni nic nie zrobili ani dla ORLEN GAZU ani dla
                ORLENU ani dla PŁOCKA
    • Gość: ad Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.class145.petrotel.pl 05.10.04, 16:58
      Czy jest to ten sam Lubański , który jest v-ce przewodniczącym SLD na mazowszu?
      Ten sam który wszystkiego co się dotknie to popsuje?
      Teraz tylko należy czekać kiedy w Orlen gazie będą pracowali jego
      zaufani "kumple" z Wołomina.
      Szkoda tak dobrej firmy. ten typ potrafi to popsuć, za pomagira ma przecież
      Maciusia Krajewskiego. Taki tandem rozwali wszystko.
      • Gość: Boda Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.crowley.pl 05.10.04, 18:00
        Tak to ten sam. Tworzą niezły tandem. Na dodatek Lubański jest protegowanym
        jednego z członków zarządu Orlenu, będącego podobno na wylocie. Dlatego pewnie
        na koniec wsadził swojego konia do dobrej stajni. Co absolwent politologii robi
        na stanowisku członka zarządu spółki paliwowej??? Uprawia politykę! I o to
        właśnie chodzi! Fachowości nie ma tu za grosz
      • Gość: ccc Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:55
        ta firma była dobra ale przed przyjsciem Rokickiego i Cichockiego
    • Gość: jesienna Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:33
      Koleżkę L. holuje niejaki K. Jeszcze w Zarządzie Orlenu. Już parę miesięcy temu
      wtajemniczeni wiedzieli, że L. szykuje się do wejścia smoka w Orlen Gazie. No i
      jest. A najzabawniejsze jest to, że L. (celowo piszę literę bo nazwisko chce
      kojarzyć tylko z naszym świetnym piłkarzem) nie chce poprzestać na członku
      zarządu. Celuje w sam szczyt. Ambitny gość. No i ma papiery, przecież jest wice
      czerwonych na Mazowszu. Rzygać się chce.
      • Gość: teresa Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.class145.petrotel.pl 05.10.04, 19:09
        Jeśli to prawda, to całą tą bandę Lu...,Klu... należy wysłać na Białoruś. Tam
        metody "specjalisów" z Warszawki są powszechnie stosowane. A tak naprawdą to
        tylko w Polsce i na Białorusi jest możliwe, aby "fachowcy" tacy jak Lubański
        byli w cenie. A może chodzi o to aby ułatwić "konkurencji" z branży gazowej
        wyeliminować jedynego krajowego operatora gazowego?
        • Gość: twig Re: Lubański w Orlengazie?? IP: 80.48.4.* 05.10.04, 20:00
          No, no. Ciepło, cieplo. Tak się zdobywa cieple posadki.A "król" Maciuś K.
          wreszcie dostanie to co mu dawmo obiecali. Podobno jego ostatni as przygotowala
          przyjaciolka Ela na 18 pazdziernika. Czytajcie lokalna "niezalezna prase".
          • Gość: rumburak Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.class145.petrotel.pl 05.10.04, 20:11
            Czy ktoś mógłby wyjaśnić dokładnie w czym rzecz. O zmianie w składzie Zarządu
            Orlen Gaz słyszałem, ale kim jest ten nowy facio i kto go wspiera. A tajemniczy
            Maciek K. i jego przyjaciółka Ela? Napiszcie więcej plis
            • Gość: twig Re: Lubański w Orlengazie?? IP: 80.48.4.* 05.10.04, 20:34
              Oj pisać mi się nie chce, bo i atramentu szkoda na to cale towarzystwo. Ale
              ciekawy jest mechanizm zdobywania posadek. No dobra opowiem Wam bajkę - nie mam
              co robic dzis wieczor (wystawila mnie dzis laska). Byl sobie Macius K. co to
              oprocz chorobliwyh ambicji nieiwle mial do zaoferowania. Za sp[ecjalne zaslugi
              obiecano mu to czego tylko zapragnie. Poniewaz (z jakich wzgledów nie wiem)
              slowa nie dotrzymano Macius K. postanowil pkazac kto w tym grajdole rzadzi.
              najpierw znalazl sojusznika spoza pieknego grodu nad jeszcze piekniejsza rzeka
              W.ktory pomyslal sobie ze mozliwosci z grodzie jesli chodzi o prace sa duze i w
              lot zwietzryl okazje. Zrobili rozrobe, która nie spodobala się w stolicy. No i
              jak tu uciszyć krzykaczy? jedyny sposob dac im coś. Żeby było skuteczniej
              Maciuś K. pojechal wywrzec presję na swoim pryncypale partyjny, (o czym pisala
              prasa). Brnal przez zaspy i nieodsniezona stolice (o czym tez pisala prasa
              lokalna), a u jego boku przyjaciolka Ela, któera miala mocne atuty w reku.
              Pryncypal przylozyk palec do ust i powiedział pssst, a będzie wam dane to czego
              chcecie.
              Minelo wiele miesiecy i nic sie nie działo. Nic dziwnego, ze chlopaki stracili
              cierpliwosc (po drodze i pracę). Gdzies trzeba bylo się zaczepic - takie
              cięzkie czasy. No wiec od czego jest czwarta wladza (nawet lokalna). W gazecie
              nap[isali kilka rzeczy zeby się przypomniec pryncypalowi. W pryncypal z kolei
              nacisnal wrazliwy guziczek niejakiego A.M co to rozdawal karty wśrod dworzan
              plockiego paliwowwego potentata. I tak to nasi Lu i Macius K. stali sie
              bohaterami tej oto bajki. Ale podobno ciąg dalszy oprócz prasy lokalnej napisze
              również powazniejsza prasa. Niestety juz nie pod dyktando pana Lu i pana Ka.
              Minelo wiele miesiecy
              • Gość: Klaudiusz Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:43
                twig - wskazywałoby na Towarzystwo Wspierania Inicjatyw Gospodarczych - a kto
                tam jest prezesem i członkiem Rady Miasta wiadomo. Nie wiem czemu tu gatka
                idzie o Macieju K. i pani redaktor Goclowskiej - zwłaszcza spod tego nicka. Ale
                fakt faktem jest że nie długo bedzie dym na całą Polskę.

Macenowicz musi odejść z Orlenu - wstawia partyjnych towarzyszy z Warszwy a
                zwalnia ludzi z Płocka, przenosi poszczególne działy obsługi administracyjnej
                Orlenu do Warszawy, musi sie o budowie biurowca w Warszawie gdyż pomiesczeniana
                Gordona Beneta (przy Okęciu) nie moga pomieścić nowo przyjmowanych.
                • Gość: twig Re: Lubański w Orlengazie?? IP: 80.48.4.* 05.10.04, 21:02
                  Stary. Masz wyobraznie. natchneieniem mojego nicka jest moja dziewczyna
                  (wlasnie wrocila). Jest boska i szczupla.
                  A rumburakowi odpowiem jutro. Cya
                  • Gość: ALMIGHTY Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:05
                    Stary napisz cos jeszcze prosze
                  • Gość: dede Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:15
                    TWIG NAPISZ COS JESZCZE
              • Gość: rumburak Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.class145.petrotel.pl 05.10.04, 20:43
                Wyjaśnienie długie, ale nie powiem żebym wiele kąsał. Bajki lubię, więc chętnie
                poczytam dalej, ale jeśli coś wiecie to napiszcie to czytelniej. Nie śledzę
                lokalnej prasy i chyba już nie będę, ale chcę dowiedzieć się więcej w tej
                sprawie. Z góry dzięki. Spadam, może jutro coś się pojawi znowu?
            • Gość: ALMIGHTY Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:41
              Ludzie !!!!!!!!!!!! od kiedy Rokicki jest fachowcem po Fabryce Maszyn Żniwnych
              od kiedy Cichocki jest fachowcem po pracy w firmie konkurencyjnej Gaspol gdzie
              skręcał rury
              • Gość: teresa Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.class145.petrotel.pl 05.10.04, 20:54
                Może zbyt wolno kumam, ale czy to Lubański ma być prezesem w Orlen gazie, a
                maciuś K. wice?. Jeśli tak to gratulacje. Jeden wart drugiego. Już razem szli
                pod rękę przez ulicę koło ZOO w Płocku. Wówczas protestowali przeciwko
                przywożeniu w teczkach ludzi do pracy w Płocku. Teraz jest to ok. Dziwna
                metamorfoza, ale cel uświęca środki. Po trupach do władzy.
                • Gość: zorientowany Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.c152.petrotel.pl 06.10.04, 07:20
                  czy prawda że rozpoczął się już import fachowców "kolesi" Lubańskiego do Orlen
                  Gaz. Podobno jest już nowy dyrektor i nie jest to Maciek K. Wygląda na to ,że i
                  Lubański poznał się na Maciusiu i puścił go w krzaki. Tak trzymać panie
                  Lubański. Miejsca pracy w Płocku należa się warszawce.
                  • Gość: dede Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:17
                    Raczej jestes niezorientowany
                    • Gość: zenek w. Re: Lubaski w Orlengazie?? IP: *.dial.plusgsm.pl 07.10.04, 08:02
                      Chyba raczej zorientowany jestem Macius,
                      Dla ciebie moze to sie nie miesci w pustej glowie, ale to prawd.
                      Jest taki gosc ktory nazywa sie W ojciechowski, zgadnij gdzie pracuje i co robi?
                      A sa to koledzy z Lubanskim, razem byli w Warszawskim RBHD.
                      Razem sa we wladzach stowarzyszenia milosnikow jednej z pod warszawskich gminy
                      • Gość: wojtek Re: Lubaski w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:22
                        Słuchaj Zenek co ty gadasz czy wiesz co to jest RBHD
    • Gość: gaz z "MONIEK" Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:58
      czy opowie ktos bajke TWIG
      • Gość: wspaniały Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.c152.petrotel.pl 07.10.04, 08:34
        Może zrobimy głosowanie czy Lubański powinien być w ORLEN Gazie
        KIm jest to w sumie mało ważne
        napewno nie jest Płocczaninem
        A my PŁOCKIERZY powinniśmy utworzyć stowarzyszenie obrony miejsc pracy w naszej
        Płockiej Firmie PKN ORLEN
        Warszawce wara do lockich miejsc pracy
        po prostu wynocha
        napiszcie
        • Gość: robert Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:27
          zgoda ale tylko prawdziwi płockierzy urodzeni w płocku a nie przyłatani czyli
          nie Rokicki z Mławy nie Cichocki z Moniek i tak dalej
          • Gość: rumburak Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.class145.petrotel.pl 09.10.04, 09:34
            Nie było mnie kilka dni, wlazłem i czekałem na wyjaśnienie całej historii. A tu
            nic. Twig jestem rozczarowany. A może ktoś inny opowie dokładnie o naszych
            złotych, młodych chłopcach spod znaku Sojuszu. Serce pamiętajcie jest po lewej
            stronie!!!
          • Gość: Gościu Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:07
            A od kiedy CICHY jest z Płocka?!!! Nawet dobrze sie nie orientuje gdzie co sie
            znajduje i jak tam dojechac, tylko hotel i bar...
            Rokicki chociaz od wielu wielu lat mieszka i pracuje w Płocku.
            • Gość: Krzysio Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:16
              GOSCIU ANI CICHOCKI ANI ROKICKI NIE SA Z PŁOCKA WIEC DOWIDZENIA
    • Gość: Bodzio Re: Lubański w Orlengazie?? IP: 80.51.224.* 09.10.04, 11:10
      Serce po lewej stronie?? Ci panowie mają to naprawdę wszystko w dupie, a liczy
      się tylko to, co uda się szybko upchnąć po kieszeniach.
      • Gość: łysy Re: Lubański w Orlengazie?? IP: 80.48.4.* 10.10.04, 19:57
        elunia i maciuś? takie same miernoty jak L. i R. szkoda gadać - i co dadzą te
        wasze wypociny - stołki już podzielone, no a teraz dzieci możecie pocałowac
        misia w dupę ....- jak to było kiedyś w tv
        • Gość: KRZYSIEK Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:35
          ŁYSY TOBIE ZOSTAŁO TYLKO POGADAĆ
          • Gość: ciekawy Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.c151.petrotel.pl 28.10.04, 17:58
            Krzysiu masz tak dużo wiedzy, może coś nowego w sprawie H.Lubańskiego?
            • Gość: Gambaletto Re: Lubański w Orlengazie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:53
              A co cie tak interesuje L.?
              Czyżbyś był(a) jednym z pracowników Cichockiego i bał(a) się o swój własny
              stołek ? No to bój się, bój...
              • Gość: Avril Re: ORLEN GAZ ponownie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:38
                A pewnie, ze sie boją i to jeszcze jak...
                Weryfikacja nastąpi niezwłocznie ... i ci wszyscy "wykształceni mgr inż" co nie
                mają pojęcia o własnej robocie, niedługo zobaczą gdzie jest ich miejsce w
                szeregu! Tylko, że to nie będzie szereg Orlen Gazu...
                • Gość: /// Re: ORLEN GAZ ponownie !!! IP: *.visp.energis.pl 28.10.04, 21:59
                  Ludzie . O jakim Maciusiu piszecie. Wszystkie Maćki to przesympatyczni ludzie.
                  Czyżby był jakiś wyjątek?! Napiszcie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka