Dodaj do ulubionych

Jest nowy szef PERN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 01:20
Jestem otwarty na wszelkie propozycje współpracy...
Póki co to wiem, że monitoring ropy przesyłanej Waszą rurą, to Wam trochę
kuleje...
Mogę pomóc...
CV już dawno wysłałem , wiadomo... bez pleców nie podchodź...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rurowy Re: Jest nowy szef PERN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 17:27
      I co? Znowu obcy desant!Całe szczęście ,że Stasiek rozpoczął budowę siedziby w
      Płocku bo inaczej byłoby tak jak z ORLENEM. Jak długo warszawka będzie się u
      nas szarogęsić!Następny autobus będzie woził ludzi z W-wy do PERNU.Ale jak
      Płock nie ma przebicia w Warszawce to tak to wygląda.A narzekało się na Piłata,
      że o Płock mało dbał. Nie ma Piłata, nie ma płockich prezesów, nie będzie
      roboty dla płockich firm , itd.itd.itd.itd.......będzie gó..o!
      • Gość: Klaudiusz Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:03
        ale syn Staśka do roboty się załapał, no ale przecież vice-przewodniczący SLD w
        Płocku jst fachowcem, ciekawe ile w tym prawdy że gdy był na placówce w
        Gdańsku "wdzięczni" pracownicy (za tatusia) zamknęli go w kontenerze i
        przesiedział tam całą noc. A hoj.
        • Gość: rurowy Re: Jest nowy szef PERN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 20:01
          A co ma piernik do wiatraka!Myśl co piszesz.Pomyśl lepiej o konsekwencjach ,gdy
          znów okazuje się mądry polak...
      • Gość: opaska Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:45
        Rurowy czy ty jestes czerwony
        • Gość: do opaski Re: Jest nowy szef PERN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 14:48
          czerwony jestem ze wstydu, że mamy takich "tfórców" na forum jak ty!

• Gość: Ziutek Re: Jest nowy szef PERN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 17:41
      Towarzysze, nie martwcie się!!! Póki jest jeszcze Ligor w PERNIE stare geszefty
      i interesy będą dobrze chronione. Nie bez powodów przecież wziął go Jakubowski
      na Wiceprezesa.I póki on będzie tak naprawdę nic się nie zmieni. Udaje niby
      niewiniątko, a swoje i Staśka interesy cały czas dobrze chroni.Mam tylko
      nadzieję, że nowy Prezes szybko się na nim pozna i wyśle go tam skąd przyszedł.
      A tak na marginesie, to chyba właśnie Ligor doprowadził dwie poprzednie
      spółdzielnie na skraj bankructwa, a Jakubowski uratował mu skórę i dał niezłą
      kasę, więc do dzisiaj je mu z ręki.
      • Gość: ala Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:39
        i przyjął syna Staśka (Sylwka) do pracy w PERN
        • Gość: rurowy Re: Jest nowy szef PERN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 21:24
          widać , że młodzi a zazdrośni nie mogą przeżyć ,że syn St.J. /ponoć -bo nie
          wiadomo czy to prawda / pracuje w PERNIE.Nikt wam nie przeszkadza abyście siłą
          umiejętności zdobyli twierdzę tej firmy. Przecież nie sama rodzina St.J. tam
          pracuje! Taki typowy polski ..klozet. Szkoda was...młodzi ale zarazem mali
          ludzie.!Oj szkoda!
      • Gość: do Ziutka Re: Jest nowy szef PERN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 22:09
        a możeś ty Ziutek Wiśniewski! Jeśli tak , to tylko potwierdzasz, żeś mały,
        niedorozwinięty i zakompleksiony ! Jeśli nie, to nie pisz na forum ! Nie
        kompromituj się ty nie spełniony nieudaczniku .Buty czyścić Staśkowi i Ligorowi!
        A kysz!
    • Gość: Tolek Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:53
      To prawda on tam pracuje. Tylko gdzie niby miał pracować skoro przez kilka
      miesięcy był bez pracy? Znam go! Może go zabić? Proponuję wywalić na zbity
      pysk, albo pisać donosy do nowego prezesa aby ten go wywalił. Bo Ci którzy
      podkręcają atmosferę na jego temat to ja ich znam i są "zdolni". Co do
      rewelacji kogoś kto pisał o zamknięciu go w jakimś baraku w Gdańsku to z pełną
      odpowiedzialnością: AUTOR TEGO TEKSTU TO ZWYKŁY OSZUST! Który zresztą występuje
      na tym forum pod wieloma nazwami. Nawet styl wypowiedzi ten sam tylko imiona
      inne. Co tam, poprostu żal dupę...
      • Gość: klaudiusz Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:58
        ciekawe czy Darek Jakubowski też wyląduje w PERN - toć go też wywalili z roboty
        w PETROTELU.
        • Gość: klaudiusz Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:01
          a anonimy to pisać na dupków z Warszawy, niech wynoszą się z naszego pieknego
          miasta i tak trzymać.
          • Gość: cd. klaudiusz Re: Jest nowy szef PERN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:02
            coś ten system do dupy chodzi. A hoj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka