Dodaj do ulubionych

Wściekłe PSY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:41
Wczoraj wieczorem, wyszedłem z żoną na spacer na ul.Kobylińskiego. I wtem,
nagle zupełnie z nienacka zaatakowały nas 2 wściekłe jamniki szorstkowłose.
Ich stan wskazywał na odużenie środkami psychotropowymi !!!! Ja się pytam :
GDZIE są rodzice ?!!? Zbydlenie obyczajów ! Rodzice siedzą w domu i patrzą na
telewizje, a dzieci biegaja i robią co kcom ! Ale to nie koniec ! Zadzwoniłem
na MYLICJE. Przyjechali oczywiście dopiero po 23 minutach, bo im sie
łyżworolki zepsuły, i musieli we czterech przyjechać na składaku marki "WIGRY
3". Jednak szybko rozprawili się ze złoczyńcami. Złapali ich ! Ale z braku
dowodów i niskiej szkodliwości społecznej czynu, musieli ich wypuścić !!! Ja
się pytam : Gdzie jest sprawiedliwość ! Po czyjej stronie stoi prawo !?!? Po
stronie spokojnych ludzi i obywateli ?> Czy po stronie jamników szorstkowłosych ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tłok Roman Re: Wściekłe PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:49
      Drogi kolego ! Rozmumię Twoje oburzenie ! Ostatnio sam zostałem napadniety w
      lesie przez Misia Uszatka i Wiewiórkę ! To zupełny brak poszanowania godności
      osobistej ! Żądali ode mnie wydania dokumentów, odzieży wieszchniej i obuwia
      sportowego marki RELAKS. ( na szczęście miałem w plecaku SOFIKSY ). Została mi
      rówież zabrana woda toaletowa marki BRUTAL. Zgłosiłem to skargą na pismie do
      nadleśniczego Alojzego Sosenki. Człowiek to postawny i prawy !! Wziął sprawy w
      swoje ręce i ogłosił sezon polowań na misie i wiewiórki. Chwała mu za to. Na
      koniec chciałbym pozdrowic wszystkich słuchaczy RADIA MARYJA i Ojca Prowadzącego.
      • Gość: Aldona Kowadło Re: Wściekłe PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:52
        Ja mam tylko 3 słowa do Ojca Prowadzącego : .... .. . .... :)
    • Gość: Stanisław Obrzyn Re: Wściekłe PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:55
      Przepraszam, nie wiecie gdzie tu można dostać dentkę do jawki ?
      • Gość: Franciszek Garnek Re: Wściekłe PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:57
        Jaką masz jawkę ? 350 Sport ? Ile wyciaga na prostej ? Ja ostatnio po wsi u nas
        zakszaniałem prawie 140 !!!
        • Gość: gładkowłosy-łagodn Re: Wściekłe PSY IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 15:21
          Łojezusicku!!
          Fakt, ostatnimy czasy szleją zwierzeta-to za sprawą nowego filmu w kinach OBCY
          KONTRA PREDATOR.
          A co do motura to ino po nosej wiosce smigom ale motorynkomm-wykreca 40 w
          porywach, no ale pewnie mniej pali od Twojej.
          To nie byli milicjanty bo to byli kombatanty.
    • Gość: Gienek Re: Wściekłe PSY IP: 217.153.90.* 09.11.04, 14:00
      Zenek gdzie kupujesz zioło?? Daj cynk tez se kupie bo widze ze masz dobrego dilera??
      • Gość: Roman Źdźbełko Re: Wściekłe PSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 00:52
        A tam dilera... sam se hoduje, wzmocnie troche muchozolem i jest GIT :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka