Dodaj do ulubionych

Bomba w Małachowiance

IP: 80.50.13.* 03.11.04, 15:37
Jestem uczniem Małachowianki. Ktoś zadzwonił do straży pożarnej i powiedział
że w naszej szkole jest bomba. Przyjechała straż, policja, karetka. Wszyscy z
góry informację uznali za błachą. Ktoś kto nadzorował akcją, niezgodził się
an ewakuację ponieważ ten kto dzwonił podobno powiedział że bomba wybuchnie
za godzinę. Więc uznano że w godzinę zdążą przeszukać szkołę. Opisze jak
przebiegały poszukiwania w naszej klasie: Wchodzi policjant - Czy
niewidzieliście pod nogami pudełek lub dziwnych przedmiotów. Wszyscy zaczęli
się śmiać. Policjant wyszedł. Chciałem zaznaczyć że szkoła niezostała
ewakuowana, co według mnie narażało wszystkich na utratę zdrowia i życia. A
gdyby tak naprawdę podłożono tą bombę to co by się działo??? Myślałem że
ostatnie wydarzenia w Biesłanie nauczyły czegoś nasze społeczeństwo - myliłem
się....
Obserwuj wątek
    • ciach_spaw_benz Re: Bomba w Małachowiance 03.11.04, 15:47
      Gość portalu: (tł)uczeń napisał(a):

> Myślałem że
      > ostatnie wydarzenia w Biesłanie nauczyły czegoś nasze społeczeństwo - myliłem
      > się....

Ty też niczego się nie nauczyłeś. W Biesłanie nikt nikogo wcześniej nie
      informował.
      Oczekujesz, że na każdy żart jakiegoś zasrańca Policja ma ściągać brygade
      antyterorystów?
      • Gość: Joker78 Re: Bomba w Małachowiance IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 03.11.04, 18:30
        ostatnie wydarzenia w Biesłanie nauczyły czegoś nasze społeczeństwo - myl
        > iłem
        > > się....
        szkoda, ze nie nauczyly niczego niektorych (podkreslam) malachowiakow...
        Pozdrawiam
        • Gość: Osa Re: Bomba w Małachowiance IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 18:42
          Tłuczeń, czy to nie Ty jesteś tym żartownisiem i teraz jesteś rozżalony. Ja bym
          Ciebie pierwszego sprawdziła.
          • Gość: licealista Re: Bomba w Małachowiance IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 18:46
            Mam nadzieję, że nie trzeba będzie odpracowywać jednej lekcji która przepadła.
            • Gość: uczen Re: Bomba w Małachowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:21
              Malachowianka to szkola dla ciot. Klasztor gdzie liczy sie tylko nauczyciel. Oby
              tak dalej!
              • Gość: :-)) Re: Bomba w Małachowiance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:50
                Idź do Jagiellonki, Robaczku :-))) Tam dopiero stawiają ucznia na piedestale :-)
    • Gość: :-) Re: Bomba w Małachowiance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:48
      Nie bój się maleńki. W razie czego dyr. Zombirt osłoniłby cię własną piersią....
      A swoją drogą, żartowniś powinien zdrowo beknąć za taki dowcip. Mam nadzieję,
      że go namierzą, albo sypnie go jakiś koleś i zrobi mu policja nalot i ulokuje w
      jakiejś rodzinie zastępczej czy innej placówce.
      I pisze się "błaHy", "nie widzieliście", "nie została".
    • Gość: student Re: Bomba w Małachowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:42
      Gość portalu: (tł)uczeń napisał(a):

> Jestem uczniem Małachowianki. Ktoś zadzwonił do straży pożarnej i powiedział
      > że w naszej szkole jest bomba. Przyjechała straż, policja, karetka. Wszyscy z
      > góry informację uznali za błachą. Ktoś kto nadzorował akcją, niezgodził się
      > an ewakuację ponieważ ten kto dzwonił podobno powiedział że bomba wybuchnie
      > za godzinę. Więc uznano że w godzinę zdążą przeszukać szkołę. Opisze jak
      > przebiegały poszukiwania w naszej klasie: Wchodzi policjant - Czy
      > niewidzieliście pod nogami pudełek lub dziwnych przedmiotów. Wszyscy zaczęli
      > się śmiać. Policjant wyszedł. Chciałem zaznaczyć że szkoła niezostała
      > ewakuowana, co według mnie narażało wszystkich na utratę zdrowia i życia. A
      > gdyby tak naprawdę podłożono tą bombę to co by się działo??? Myślałem że
      > ostatnie wydarzenia w Biesłanie nauczyły czegoś nasze społeczeństwo - myliłem
      > się....

A co mieliście jakąś klasówkę?? Błahahaha

Co Ty się spodziewałeś, że przez jakiegoś kretyna będą całą szkołę ewakuować??

Mam nadzieje, że złapią kretyna i mu tak dopier... kosztami, że starzy się
      dłuuugo nie wypłacą!!

A ja z chęcią bym mu paluchy połamał, żeby na drugi raz nie mógł wykręcić /
      wystukać numeru telefonu.

Co za dziadostwo- gó..arzom się nudzi- nie uczcie się, bo potem przychodzą na
      studia głąby i trzeba im pomagać, można na korkach zarobić.

Mam nadzieję, że odrobicie lekcję, która wam przepadła...
    • Gość: :) Re: Bomba w Małachowiance IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 23:40
      bomby w malachowiance to normalka... taka tradycja.
      • Gość: cool Re: Bomba w Małachowiance IP: *.class145.petrotel.pl 05.11.04, 22:14
        a info puścił zapewne jak zwykle zakochany koleś z 70-tki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka